Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
A meló mennyiségében lehet, hogy tévedek, mert nem vagyok programozó. Viszont továbbra sem tartom logikusnak, hogy újra írják a lebutított verzióját, mikor így is népszerű. Persze az benne van, hogy játékosabbá, fogyszthatóbbá tegyék egy szélesebb réteg számára is. De azt teljesen idiótaságnak tartom, hogy a Seta Tire Modell, a Live Track és a többi finomság csak úgy menjen a kukába. És valójában a bejelentések is ezt támasztják alá, hogy nem akarják kidobni csak kicsit kezelhetőbbé teszik. Na persze én se arra számítottam, hogy kiveszik a gumikopást, a pitstopot és az üzemanyag fogyasztást. Én nem ligázok, csak publikokra megyek leginkább és ott tényleg nem igazán van jelentősége a verseny stratégiának, de ha lesz mondjuk egyéni bajnokság mód ott jó lenne kiélvezni a taktikai részét is. Főleg, ahogy írják az AI is végre megkapja ugyan azt a fizikát, amit az emberi játékosok.
Valóban többet tud már a PC, főleg a 2, de igazából azóta az rF2 leváltotta a régi gMotorral futó GTR és GTL elődöket és azt mondom továbbra is, hogy egy olyan autó készlettel, ami PC-ben van, már szinte kezelhetetlen olyan szinten kezelni, hogy részletes fizikát írjanak minden egyes autó alá. Tehát kompromisszumokat kellet kötni e téren és ezért nem nevezném HC szimnek, de a játék tudása valóban szimulátor. Csak ha pl olyan részletességgel akarnának megírni mindent, mint az iR-ben vagy az rF2-ben akkor jó ha 10 évente jelenne meg egy PC2-höz hasonló tartalommal rendelkező játék. Amúgy még SMS-ék se titulálták soha egy vérbeli szimnek. Szerintem a simcade teljesen megfelelő besorolás. Nincs azzal semmi baj. :)))
Mindenesetre, még nem írom le teljesen a korai nyilatkozatok miatt, mert a reakciók miatt is, sok minden történhet még augusztus végéig.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.06.27. 20:00:34