Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sadly, no Labrador, they may be cute, but their lack of opposite thumbs would make the driving difficult." <#idiota>#idiota>
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
De a viccet félretéve, ha jól belegondolunk, ezek a dolgok amiket most kihagytak, a PC2-ben se működtek valami jól. Pl. az AI vagy kiment a boxba versenyen vagy nem. Vagy amikor kimentünk boxba vagy cserélt gumit vagy nem, annak ellenére, hogy előzetesen be lett állítva. És még lehetne folytatni a frusztráló dolgokat. Amikor online kimentem boxba, ez egyébként pályafüggő volt, volt hogy kijövetkor nem adta vissza a kezelést és onnan önműködőbe ment át, egyike lettem az AI-nak<#idiota>#idiota> ez pl. egy elég ritka hiba volt, lehet, hogy szerver oldali vagy a lobby tulajdonos állított be valamit rossszul, de előfordult. Olyan is volt, szintén ritkán, hogy többé nem engedett vissza a boxból a pályára vagy elment az FFB kijövetkor. Ez utóbbit egyébként javították, de néhány pálya/autó kombó esetén előjött időnként, de volt, hogy egy újra indítás után nem jött elő. <#confused>#confused> Ja, meg a box személyzet, néha jöttek dolgozni, néha nem. <#eplus2>#eplus2> Arra akarok kilyukadni, lehetséges hogy ezeket a hibákat nem sikerült megoldani és mivel ki kellett hozni a játékot így úgy döntöttek, majd belerakják, ha rendesen működik. De az is lehet, hogy a kellemetlent összekötötték a hasznossal és meghagyják bevétel növelőnek a következő részekre. Elvégra a CM az új tulaj. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.07.15. 07:53:44
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.07.11. 15:15:21
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.07.11. 15:14:09
Szerintem szimezni ma tobb opcio van, mint regen.
Mikor elkezdtem, a Netkar pro volt kb az egyetlen opcio (annyival jobb volt - szvsz - mint barmi mas)
Nem akarjuk elengedni, hogy ma már nem mi vagyunk a célközönség és követeljük, hogy a mi szánk íze szerint készöljenek a dolgok. Azt hallom, olvasom, hogy azért csinálják ezeket a játékokat, hogy jól lehúzzanak bennünket. Ha most jól belegondolok, hogy az utóbbi években mi történt, akkor látszik egy tendencia. Ott van az ISI, lepasszolta az rF2-őt és kiszállt. Azután Kunosék adták el a kis garázs projektjüket. És most itt az SMS is feladta függetlenségét és egy multihoz csatlakozott. Szerintem nem azért, mert így aztán jobban megszedhetik magukat, hanem azért mert függetlenként nem tudtak volna fentmaradni. Mindannyian szimulátort készítgettek. Az ACC már nem a moddereknek készült és teljes üzleti alapon működik, habár még megőrízte a szimulátorosságát, de nem tudni mit hoz a jövő, kielégíti-e az tulajdonosokat, amit a konyhára hoz. Az rF2 az új stúdió alatt elvegetálgat, de ki tudja meddig győzik, mivel a főállásuk mellett farigcsálják. Igazából teljesen amatőr alapon készülget. És az SMS egy új irány vett, ami talán gyümölcsözőbb lessz. Pozitívumként az iR van és a RaceRoom van az ő üzleti modelljük, úgy látszik működik. De ha többiek is ezt csinálnák akkor lehet azok is bedőlnének a túlkínálat miatt. Igen mert a szimulátorok piacán most túlkínálat van és nagyjából mindegyik egy kaptafa szerint működik. Mindegyik megpróbálja, több-kevesebb sikerrel, a valódi versenysorozatok mintája alapján elkészíteni a játékát. Szerintem akik egyelőre ezen a vonalon maradnak azok egyelőre még megélnek és jól is csinálják, de valószínű ugyan ilyen csigalassúságú tempóban készülnek , mert csak pár embert képesek eltartani. Az SMS már túl nagy lett és képtelenség lett volna egy ekkora céget eltartani, mert valószínű, hogy kimaxolták az elérhetó célközönséget ebben a kategóriában. Váltani kellett és meg is tették. Sajnos.
Deeee. Ezek mellett megfigyelhetjük, hogy a Foza, a GT és az NFS, sőt még idesorolható az F1 és a Dirt sorozat is. Élnek és virulnak, mondhatni évtizedek óta. Egyik se szimulátor. Szerintem ez egy jól kiolvasható minta.
Szóval ragaszkodhatunk hozzá, hogy minden új megjelenés HC szim legyen és a középkoruaknak készüljön. De a valóságban már átugrottak bennünket. A játékok elsősorban gyerekeknek készülnek és ahhoz kellenek a játékkészítők is. Egyrészt joguk van eldönteni, hogy mit készítenek, másrészt nekik sincs sok választási lehetőságük. Ez is csak egy munka és a munkáért fizetés jár, ahogy világon mindenütt. Másrészt azok a kölykök akik játszanak sokkal több kreativitást akarnak egy játékban, mint az egy óra szabadedzés, egy óra quali és egy óra verseny és közben be a boxba setupolni és így tovább. Ráadásul többségük nem egy játékon keresztül próbálja ország-világnak bizonygatni, hogy mennyire kifinomult és igényes az ő izlése. 😄D
Bár tudom, hogy mindenkinek a saját gyereke különleges, de azért a többségé beletartozik ebbe a körbe, akiket leegysejtűznek, lededósoznak, lehülyegyerekeznek. Igen mert a kölykök szeretnek játszani, az enyém is szeret, és kimondottan nem úgy szeret, ahogy én. Hát én teret adok neki és majd ő eldönti, hogy mit akar. Minél idősebb lessz úgy fog kialakulni az izlése, ahogy a miénk is kialakult. Szóval ne legyünk egysejtűek és próbáljuk úgy szemlélni a világot, hogy nem csak mi élünk benne. Peace!
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.07.11. 09:07:51
Máshogy működik az én agyam ebben a kérdésben...
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.07.10. 07:30:21
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Pedig milyen jó lett volna egy normális PC2 folytatás, HC Sim stílusban. Még az ACC-nek is kihívója lehetett volna. Vagy egy AC2-nek. Most meg???
Megértem a döntés pénzügyi, kiadói, és egyéb okait, de akkor is...egy dedós, hülyegyerek játékot készítenek, és csak azért, hogy a sok egysejtű is megvegye, mert őket a csillogással, meg a színezgetéssel lehet palira venni. Egy pitstop kiállás már sok lenne nekik. És hát lássuk be, egysejtűből sok van, nagyon sok. Tucat játék kell, mert őket lehet a legkönnyebben lehúzni, és belőlük van a pénz.
Sokan nem tudják, hogy mi az az arcade game. Tessék ezt kipróbálni, majd! Ehhez képest a Shift 1-2 is szimulátor. 😊))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.07.08. 07:11:48
Úgy gondoltam, hogy akkor én is leírom az agymenéseimet, jóslataimat. 😄
Előre bocsátom, hogy PC1-ben több mint 2500 órám van, PC2-ben átléptem az 1000 órát. Tehát eléggé kiismertem a Madness motor nyújtotta lehetőségeket. Szóval aki azt állítja, hogy használhatatlan szar, az hazudik vagy nem mond igazat. 😊) Aki használhatatlannak titulálja az nem adott elég esélyt magának és proginak, vagy egészen mást keresett benne, mint amit kapott és nem tudott azzal élni ami van. És vannak a haterek és trollok akik max pár órát töltöttek vele és rájöttek, hogy meghaladja a képességüket, szinte minden téren. Tudjuk hogy vannak ilyenek. <#idiota>#idiota> Itt megjegyezném, hogy ezen illetők többsége teljesen nyomtalan az általuk nagyra magasztalt igazzzzi szimes játékokban is. Erről ennyit.
Visszatérve a PC2-re. Van benne hiba, hiányosság, befejezetlenség, kidolgozatlanság az tagadhatatlan.
De még ezekkel együtt is a legjobb a piacon, ebben a kategóriában. Nem HC szim, de nem is árkád. Minden megvan benne ami kell, szinte mindenfajta játékos számára. Értem ezalatt a szimes, a casual és a rookie játékosokat. Tehát semmit se változott az SMS álláspontja a PC3-mal.
Az történt, hogy hiába alkották meg a világ legjobb autósjáték koncepcióját, ha egyszerűen nem hozta meg azt az anyagi áttörést, amennyi kell egy ekkora stúdió fenntartására. Több mint 150 alkalmazott fizetése, adó/rezsi és pénz kell pl. a licenszekre is. Fizetni kell a pálya név használatáért és az autók megjelentetéséért is. És ki tudja mi van még?
Szóval valamit lépni kellett, főleg mert teljesíteni kell a szerződésben foglaltakat a kiadójuk, a Bandai Namco felé is.
Tőke bevonás kellett. Először jött egy orosz aki beszállt volna megvette/társult volna, de valamiért meghiúsult és gondolom itt ki is derült, hogy eladósorba került az SMS. Itt jött a képbe a CM. Meg is vette az SMS-t egy három éves lefutású üzlettel, 30 millió dollárért elsőrészletbe, de a harmadik, a lejárati évben ez az összeg meghaladhatja a 67 milliót is. Szóval lett pénz, de, hogy ez létre jöjjön, ahhoz le kell tudni a BN szerződést is. És itt már nem a pénz, hanem az idő vette át a nehezítést. Be is jelentették a Fast & Furious játékot meg van mobilra egy játék, talán a PC GO, és itt van a PC3 is. És ezeknek még idén a piacon kell lenniük. És gondolom magasabb bevételt kell produkálniuk, hogy letudják a BN szerződést, mert előfordulhat, hogy hosszabb távra szólt és nem volt belekalkulálva a tulajdonos váltás a CM személyében, aki kiadóként is funkcionál.
Persze itt rögtön mondhatná az átlag játékos, hogy mi közöm van nekem ehhez? Tessék nekem nyújtani az eddigi színvonalat hatványozottan feljavítva. És igazunk van. A háttérben zajló eseményekhez valójában semmi közünk. Viszont kaptunk egy olyan bejelentést, ami felháborít bennünket mondván, hogy egy teljesen lebutított folytatás jön, ahelyett, amit mindenki várt. Itt az SG-n annyira nem érezhető, de a hivatalos fórumon például, a bejelentés utáni napokban több ezer, többnyire felháborodott hozzászólás született és sok-sok topik nyílt ebben a témában. Persze nem csak a hivatalos fórumon, hanem sok más szimes fórumon is lázongtak. Ez rögtön bizonyítéknak is tűnhet, hogy az SMS mennyire mellényúlt abban, hogy ki a potenciális közönsége a játéknak. És egyben bizonyíték arra is, hogy a PC franchise mekkora bázisközösséget termelt ki. De ez valójában pár ezer ember, aki kinyílvánítja a többnyire negatív véleményét. Hol az a pár millió aki valójában megvette a PC2-őt? És mit tudunk a pár ezer emberen kívül, a többségről, hogy ők mit akarnak? Igazából semmit, mert az emberek többnyire a negatívumokról szeretik hallatni a hangjukat és olvasni is a negatívumokat szeretik elsősorban. SMS-nek sokkal nagyobb a rálátása a valódi számokra és a többségi elvárásra és amúgy is lépni kellett, hát kijelölték a PC3 irányát. Ami lehet, hogy szimes szempontból visszalépés, de nem biztos, hogy technikailag is az. Mert figyelembe kell venni a mai elvárásokat is, ami a megjelenést, a VR-t, a platformokat a sok féle játékvezérlőt, a kezelhetőséget, stb... érinti. Nem beszélve a piaci elvárásokról. Tehát feltették maguknak a kérdést, hogy továbbra is a hangos kisebbséget akarják kiszolgálni vagy a fennmaradáshoz szükséges bevételt akarják megteremteni? Gondolom senki számára nem kérdéses, hogy mit választana. Szóval a játékosoknak igazuk van. Ez mind nem érdekli őket, de aki számára ez a döntés negatívum, annak azért segít a megértésben a háttér ismeret, hogy miért kell lemondania a kedvenc játékának folytatásáról, ha egyáltalán le kell mondani róla.
Itt azért megjósolhatom, hogy a többség, akik most hőzöngenek, megfogják venni. Lesz aki kíváncsiságból, lesz akinek nem számít, hogy egyel több olyan játék lesz a virtuális polcán amivel legfeljebb pár órát fog összesen játszani. Amúgy is ez a sorsa a franchise játékoknak, ha jön az új, a régi megy a "polcra". Persze lesz olyan is, aki tényleg nem veszi meg, mert valóban szimes beállítottságú és csak abban találja meg a szórakozását. Hál'isten van/marad alternatíva bőven. Hadd ne soroljam újra a szokásos játékokat. Itt megjegyzem, hogy én még nem döntöttem, hogy megveszem-e.
Folytatás következik...
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.07.04. 10:07:04
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval az ilyesmi megnyílvánulás elutasítása nem vagánykodás, hanem bölcsesség és a mérgező emberek elutasítása.
"Értem, tehát ha agyal az ember, meg levonja a látottak alapján a következtetéseket, akkor jóslás zajlik. 😄"
Agyalhatsz nyugodtan, de akkor ne úgy add elő, mintha valami kinyilatkoztatás lenne. 😄
"Kár, hogy elfelejted a tényeket, melyekre alapozva pofázik az ember..."
Kár hogy annyira lefoglal saját gondolatvilágod, hogy nincs időd visszaolvasni, hogy ki mit írt. Értem én, hogy te írod itt le csak a fontos és igaz dolgokat. 😄
"A PC bevallottan a szimek és a Forza/GT közé készült, erről van, volt PDF, oda volt szánva, nagyjából hozták is.
Most meg tudjuk mi történik. Elmennek még inkább a másik irányba, ahol a Forza meg GT van, olyan költségvetéssel hogy a PC3 ahhoz képest fillérekből összetákolt valami..."
A PC1 idejében ez így is volt. De gondolom hallottál már a művészi szabadságról. De ha nem akkor elmondom, hogy a saját termékükkel azt csinálnak amit akarnak, legfeljebb, akinek nem tetszik nem játszik vele. Ha jobban belegondolok, tényleg sok értelme lenne az AC/ACC/rF2/iR/RaceRoom mellé még egy száraz verseny szimulátort csinálni. Ja az tényleg kreatív ötlet volna. És hát valljuk be. Az elitista HC szimesek se éppen a szívecsücske Ian Bellnek és valahol megértem, hogy már nincs kedve a kedvükbe járni, mert eddig se volt sok köszönet benne. Azt azért nem mondanám, hogy fillérekből, mert a CM leperkált néhány milkót, hogy az SMS be tudja fejezni a már elkezdett projektjeit a végleges beolvadás előtt. Szóval, tájékozódj mielőtt baromságokat hordasz össze.
"Jah és hát tudjuk: nincs ez, nincs az, nem lesz emez sem, de legalább a HUD is egy arcade-os fos lesz.
Ezek tények, láttuk, mondták. Köszi."
Ezekből hol derül ki, hogy a szintúgy még meg se jelent játékok magasan fogják verni. Nem mintha nem történhetne meg, csak mondom. 😄
Korábban leírtam már, kár hogy nem volt időd más írására is, hogy én is csalódott vagyok az előzetes hírek alapján, de én nem kezdtem bele egy ilyen jóslási ámokfutásba. Kivárom. Nincs már nagyon messze a megjelenés.
"Az is tény, hogy ha csak videók alapján ítélném meg a játékokat, akkor a GTS vagy a FM7 köröket ver a PC3-ra szimességet illetően, van pit, van normális HUD (GTS-nél elég perfect), szóval jah."
Láttál egy teaser trailert. És még csak nem is voltak ingame videók, azon az egy driftelgetős videón kívül, ami azért kicsit kevésbé volt úgymond árkádos, noha nem egy Ken Block cucc volt. 😄 A fizika lehet attól még jó, hogy nem lesz pitstop. Mellesleg nem tudom te hol találtál szimes elemeket a Forzában? Tökön-babon át lehet ezekbe a fosokba száguldozni, minden tét nélkül. Rohadtul szimes. 😄
"De persze neked ebből az egészből annyi jött le, hogy okoskodva, fölényeskedve beszólj. Gratulálok mester."
A fölényeskedés a te szakterületed. Nem egyszer találkoztam veled, ebben és más fórumban is, arrogáns pöcsként viselkedve próbálod lenyomni a te igazságodat mások torkán és olyankor mindenki hülye, csak te vagy villamos. Szóval kábé ilyen, mikor visszanyal a fagyi... Mester. 😄
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.07.03. 20:11:06
Ha nem tetszik a példa, lépj tovább, akármelyik oldal is lehetne hatalmon, akárki is csinálná ezt, ha így reagálnak közben rá az emberek, akkor a példa jó. Pont.
Ugyanez igaz az NBA játékokra, FIFA-ra, megy a hőbörgés, de közben évről érve veszik... Nyilván fel tudom fogni, hogy nem mindenki veszi meg azok közül, akik hisztiznek, de azért el tudom képzelni az arányokat, és hát az ismerőseimet elnézve...
"nézem nem Nostradamus a nick neved"
Értem, tehát ha agyal az ember, meg levonja a látottak alapján a következtetéseket, akkor jóslás zajlik. 😄
Kár, hogy elfelejted a tényeket, melyekre alapozva pofázik az ember...
A PC bevallottan a szimek és a Forza/GT közé készült, erről van, volt PDF, oda volt szánva, nagyjából hozták is.
Most meg tudjuk mi történik. Elmennek még inkább a másik irányba, ahol a Forza meg GT van, olyan költségvetéssel hogy a PC3 ahhoz képest fillérekből összetákolt valami...
Jah és hát tudjuk: nincs ez, nincs az, nem lesz emez sem, de legalább a HUD is egy arcade-os fos lesz.
Ezek tények, láttuk, mondták. Köszi.
Az is tény, hogy ha csak videók alapján ítélném meg a játékokat, akkor a GTS vagy a FM7 köröket ver a PC3-ra szimességet illetően, van pit, van normális HUD (GTS-nél elég perfect), szóval jah.
De persze neked ebből az egészből annyi jött le, hogy okoskodva, fölényeskedve beszólj. Gratulálok mester.
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2020.07.03. 18:57:42
Viszont, hogy ne offoljak: A Pc1-et megjelenés után nem sokkal vettem meg, a Pc2-t előrendelésben és egyikban sem csalódtam. Nem vagyok HC-szimes, de először még billentyűzettel, később kontrollerrel jól elszórakoztam ezekkel a progikkal.
Viszont ami eddig kiderült a harmadik részről és amilyen videókat láttam, ezt szerintem majd kb fél évvel a megjelenés után fogom megvenni valami bundleban akciósan.
Ez persze csak előzetes vélemény, megjelenés után ez még változhat. De most nagyon azt érzem, hogy pont azok a részek tűnnek el ebből a játékból, amitől egyedi volt és szerethető.
hangacsi.blog.hu
A játékkal kapcsolatos részre sajnos nem lehet érdemben reagálni, mert a jóslás témakörébe tartozik és ahogy nézem nem Nostradamus a nick neved. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Félreértés ne essék, keményen kritikus beállítottságú vagyok, ezért szoktam is kapni a fórumokon, de ez van. Ugyanilyen vagyok a kormányoldallal is.
Van pl a kormánynak egy csomó intézkedése, amelyek nyilvánvalóan és országosan érezhető, általánosan negatív megítélése ellenére is simán újra és újra milliók szavaznak rájuk. Ne menjünk jobban bele, maradjunk annyiban, hogy elég tájékozott vagyok ilyen szinten. Olvasok, beszélgetős műsorokat, vitákat nézek, stb...
a PC3-ra visszatérve:
Nézegettem a twittert, és a youtubeot, és hát gyerekek, ennyire negatív visszhangban futó reklámkampányra sem emlékszem...
Továbbra is tartom magam, hogy b*sszák meg, az időjárást meg a fullos napszakváltást nem csak azért akartuk, mert húdejólnéz' ki, hanem mert ezek adnak egyfajta plusz izgalmat a futamnak a kerékcserék stb által.
Sokan hőbörögnek az egész miatt...
Belegondolva, hogy a FM8 trailer is ebben a hónapban jön ki, és azt is figyelembe véve, hogy a PC3 valszeg messze lesz tőle valszeg majd minden szinten, sőt, elnézve pár PC3-as videót, komolyan azok alapján simán úgy érzem, érződik, hogy a FM8-nak még a fizikája is jobb lesz... Nekem túl Grides, Shift-es ez az irányítás, gamepaddal fun lehet, meg ilyesmi, de mondom, arra az FM széria jobb lesz, szóval kinek kell az FM8 előtt pár hónappal egy PC3?
Engem pl totál nem érdekel innentől kezdve, az infókat, meg a véleményeket is csak azért lesem, mert érdekelnek a fejlemények, de ez a játék nálam most lenullázta magát. Buktak egy olyan embert, aki 40+ ezerért megvette a PC2-t pl, de támogatta a PC1-et is, stb...
Persze, majd nagy siker lesz, a casual réteg tuti rácuppan...
Hát már szinte látom, hogy ~egy hónappal a megjelenés után kap egy 30 százalékos leértékelést...
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2020.07.03. 10:02:47
https://fxmason.blogspot.com/
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.07.03. 06:39:53
De tanulsagos amit irsz, a pelda kivalo volt 😊 Pont ugyan olyan kretenek valaszjak meg oket mint akik eveken keresztul minden eszervet sutba dobva anyatigrisket vedelmezik a kupac szart 😊 Ha megnyugtat te eltartanal egy pszihiatriai tanszeket 😄
Oké én megértem, hogy ahhoz már tényleg egy igazi erőmű kell, hogy pl. Le Mans-ban 60 autó, ebből 59 AI, legyen a pályán, mindegyiknek számolni kellene a gumikopását, az üzemanyag fogyasztását, kellene egyenként, géposztályonként, box taktikát is számolni, azután a pályán is versenyeztetni kellene mindegyiket az adott szabályrendszer szerint. Számolni kellene, ha változik az időjárás, el kezd esni az eső vagy éppen esőből fordul szárazra akkor ki kell menni a boxutcába kereket cserélni, ott is figyelni kell, hogy ne legyen káosz. És végül mindennek meg kell jelennie 60/120/144 FPS-ben, na és a virtuálisoknak is meg kell felelni. Nem beszélve róla, hogy 200 féle autó és legalább ennyiféle helyszín kell manapság már minimum és havonta újabb tartalmakat kellene önteni a játékba DLC formájában és a multit még meg se említettem.
Viszont még mindig jobb lett volna, ahogy eddig volt. Hagyták volna meg olyan kompromisszumosan ezeket a dolgokat és akkor azon lehetne mérgelődni, hogy lehetne jobb a gumifizika. Nem jól számoltam ki a boxtaktikát, az üzemanyag elfogyott az utolsó körben. Nem hívott ki a mérnök kerékcserére és vesztettem egy csomó időt vagy éppen túl gyorsan léptem be a boxutcába és kaptam egy áthajtásost és oda lett a versenyem. Szóval az esszenciája nagy részét vették ki és félő, hogy a ami maradt az már nem elég ahhoz, hogy olyan szórakoztató legyen, mint a PC2 volt.
Nem azon rugózok, hogy amolyan NFS, vagy CMF1, Grid féle fura fizika lesz, mert szerintem a vezetési élménye az sokkal jobb lesz, mint amit árkád néven emlegetünk. Ez a játék a szimulátoros funkciók hiánya miatt lesz árkád játék. Vagyis amit pontosan jelent az árkád játék fogalom, hogy űlj be és nyomd neki. Ahogy a fejlesztők igérik, a vezetés lesz a középpontban és nem kell mérnöknek is lenned. Kár érte. <#rinya>#rinya>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.07.02. 08:05:56
Car setup továbbra is lesz, tehát lehet az aerot, a futóművet, differenciálművet, stb... állítani. FFB-t, AI-t fejlesztették. Mivel a pitstopot, az üzemanyagot és a gumikat érintő dolgokat elmondták így mondhatni, hogy a többiben se kamuznak. Tehát ebből kiindulva a HC szimet elfelejthetjük, de még kinézhet belőle egy sokkal jobb vezetési élménnyel bíró Shift 3 szerű játék, ami szintén elfér a palettán legfeljebb ez nagyrészben más célközönséghez szól. Anno, örültem volna egy ilyen Shiftnek, de ma már nem hiszem, hogy le tudna kötni és eltudnék vele tölteni ezer órát, ahogy a PC2-vel. Minden fórumon, amit érintett a PC1-2, zúgolódnak a játékosok. Nagyon kíváncsi leszek, hogy mi lesz ebből.
Nagyon sajnálom, hogy az SMS nem tudott annyi pénzt keresni az első két résszel, hogy egy továbbfejlesztett, minden részletében javított kiadással megkoronázza az eddig elért sikereket. Egyelőre az AMS2 nagyon messze van attól, hogy kitöltse azt az űrt, ami a PC2 után maradni fog, mert sajnos amit most 1.0-ként kiadtak, az egy alaposan lebutított PC2. De remélem tudnak a srácok ennél sokkal jobbat is.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.07.01. 20:01:20
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Anélkül, hogy belemennénk egy politikai elemzésbe. Vagy anélkül, hogy figyelembe venném, hogy a két döntés között nem lehet párhuzamot vonni, mivel a tét nem ugyanaz. Vagy nem veszem figyelembe azt se hogy mennyire kell defektesnek lenni, hogy egy ilyen példa jusson valakinek az eszébe egy játék kapcsán és ráadásul még afféle önkéntes mérvadóként lehülyéz másokat, akik nem az ő véleményén vannak. Ebből azért komoly disszertációt írhatna egy pszichiáter. <#idiota>#idiota>
Na, ha ezt mind figyelmen kívül hagyom, akkor is ott marad az alternatíva.
Ha a példát nézem nem igazán van alternatíva és ami van az is mind rossz. A PC3 helyett viszont sok jó alternatíva létezhet.
Pl. rögtön itt az AMS, ugyanaz a motor, hasonlóan jó vagy jobb fizika. Továbbra is megkapjuk a gumifogyást, üzemanyag fogyasztást, pit stopot. Igaz egyelőre nincs meg az a pálya és autó kínálat, de 2022-ig biztosan jönnek a tartalmak. Még jól is elsülhet.
Azután még ott van továbbra is az AC, ACC, rF2, iR, RaceRoom. De van az árkádosabb vonal kedvelőinek a Forza sorozat, ami már elérhető PC-n is vagy jön az F1 2020, Dirt 5, WRC 9, vagy a már kint lévők, Dirt Rally 2.0, GRID, stb... Csak a teljesség igénye nélkül... 😊
Na, ha jó a példa, akkor az hol mutat fel ekkora alternatívát?
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.07.01. 07:44:31