19801
  • sertrex
    DEVELOPER BLOG #3 – UPGRADES

• sertrex
    Why I Think Project CARS 3 Might Be Great After All

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.07.20. 17:16:07
  • sertrex
    "Goodyear concept EV tire can regrow tread

Dark roast one minute. Half-caf the next. Modern coffeemakers allow java fans to switch blends simply by dropping in a new pod. So what if tomorrow's EV drivers could change their tires in a similar way – not with a pod, but with a capsule that regrows tread?

That's the idea behind the latest concept from Goodyear, the reCharge tire.

The tire, designed for electric vehicles, would be made with a biodegradable tread compound reinforced with fibers inspired by spider silk. Goodyear says the tread would be "recharged" by inserting capsules filled with a "customized liquid compound" into the center of the tire.

"These capsules allow the tread to regenerate and the tire to adapt over time to climatic circumstances, road conditions, or simply how you want to travel," Goodyear said Tuesday in a news release. "Thanks to artificial intelligence a driver profile would be created around which the liquid compound would be customized, generating a compound blend tailored to each individual."

The company revealed the concept in a virtual press conference from Brussels. "This is a self-regenerating tire," Mike Rytokoski, Goodyear's chief marketing officer for Europe, told his video audience. He stood next to a tire display stand and a set of color-coded capsules, each representing a different tread blend. "You could have a special blend for winter climates and a different blend for summer environments."

The company had planned to show the reCharge concept at the Geneva auto show, as an encore to concepts such as 2018's Oxygene. That tire had living moss in its sidewalls, designed to breathe in CO2 and release oxygen through photosynthesis. The following year, Goodyear trotted out another lofty concept, the Aero, a tire designed for autonomous flying cars.

This year's Geneva show was canceled because of coronavirus concerns."

-- Leslie J. Allen

Mondanom se kell, hogy SMS-ék ezt valósítják meg a PC3-ban, virtuálisan.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.07.20. 07:40:58
  • sertrex
    Igazából lényegtelen ez a hiszti a PC3 körül. Ha tényleg arról szól, hogy a Bandai Namco szerződést kell letudniuk és nem működnek még rendesen bizonyos elemek, akkor a PC3 úgy fog megjelenni ahogy írták. Ha fejre állunk akkor is kihagyják amiket írtak. Határidős cuccnál nincs mit tenni. Legfeljebb mi is kihagyjuk. Majd a PC4!
    Ettől még egyébként lehet jó móka. Nincs előírva, hogy minden autós címnek HC szimnek kell lennie. Találni más olyan játékot, ahol ki lehet élvezni a valósnak megfelelő versenykörülményeket. De abba se hal bele senki, ha csak simán szórakozni vágyik egy minőségibb árkád cuccal. Lehet, hogy a Fast & Furious játékot is begyűjtöm. Ki tudja?
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.07.18. 17:32:05
  • unrealnoise
    Persze, poénnak jó, meg logikus is. De azért ez elég merész lenne.

Amúgy meg egy jó trailer az jó trailer. Egyszer lát valaki valami szutykot a játékból, aztán a következőt meg sem nyitja. Míg egy jó trailert akár többször is megnézel egymás után... Sőt, még lehet annyira nem is mondanád a trailerre, hogy szar, de látod a dislikeokat meg a kommenteket, és ott látod, hogy ez meg az is butítva lett, stb, stb... Pedig addig nem is tudtad, mert nyilván a trailer nem közli le az ilyeneket.

A Reiza-t meg kötve hiszem, hogy megnyomnák ezzel.

Azt a játékot olcsóért megvettem még, de nem látom mi akar belőle lenni, a multi nem fog felfutni, ahhoz rendszer, szervezett dolog is kell, a játékosok értékeléseivel.

Offline-ra is kuka a dolog valamilyen szinte, se kihívások, se semmi, csinálj magadnak versenyt, aztán menjé'!
    Mármint könyörgöm, 2020-ban azért elvárnám, hogy legyen a fejlesztőknek egy grafikus spanja, de még az sem kell, screenshotol párat, photoshop, aztán csinálnak pár menő képet, a kihívásoknak, stb, nem kell részletezni.

Totál fapad az egész, és nem látom, nem beszélnek semmiről (vagy csak én nem/F látom), hogy mi változna majd a jövőben. Persze jön majd egy-két új pálya, stb, oszt akkor ennyi, de attól még hol lesz ez mondjuk egy GT7/FM2020/WRC8 komplexitásához képest. Sehol.

Kedvem sincs vele játszani sajnos, az idő meg hamar bedarálja, ha nem tuningolják fel...

A Project Cars 3 meg elérte, hogy leiratkozzam a csatornájukról youtubeon, totál érdektelen lett. Mondom ezt úgy, hogy az FM8-at szerintem sokat fogom tolni, de az meg egy egészen mást szint lesz szerintem prezentációra, stb.

És pont ez a baj, évenkénti PC3-4, AMS nem eladható, fenntartható szvsz. Mást az, amikor egy bajnokságot licenszelnek, és karrierrel, stb-vel autófejlesztésekkel mindig tuningolnak a játékon...

Persze ezt az ilyen játékoknál is meg lehetne játszani, de az irdatlan meló, és hát emiatt nem is fogják egy ideig...

Az AMS2 azért érezhetően jobb fizikára, FFB-re, mint a PC2, az AI is sokkal jobb, szóval vennék azt úgy is, ha lenne gumikopás meg stb a PC3-ban...
  • sertrex
    Egyébként meg kell védenem őket, mert jól csinálják. Minden negatívumra 10x vagy még többször annyi reakció jön, mint egy normális hype train járatra. A hype alatt általában csak a haterek mondják a magukét. Most viszont még a fanboyok is beálltak kritizálni. Sokkal több valós visszajelzés érkezik, hogy valójában mit akarunk a játékba. Amúgy meg már kezdem egy ideje azt érezni, hogy ez a pitstop/gumifogyás dolog csak azért van, hogy a Reizat segítsék, mert ha előállnának a szokásos ilyen szim, olyan szim dumával, akkor kinek kellene az AMS2 ugyan ezzel a motorral, de jóval szerényebb kiadásban? Egy rendes játék áráért.
    Vaaaaagy! A profiknak jön majd a Project CARS Pro.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.07.18. 09:04:02
  • sertrex
    Szerintem a warm lap az a kifejezés, amit kerestek.
  • unrealnoise
    Ez botrányos. Mármint ez a "hotlap"... Az, hogy ezt így, ebben a formában, ilyen címmel ki merték tenni. Idióták ezek...
    Már már kezdtem örülni a cím láttán, nah, mondom, végre kormánnyal, nulla segítséggel egy pro driver megmutatja a határon autózva, hogy van még a játék alatt fizika.

Hát b*zdmeg...

Amúgy egy hotlap technikailag sem lehet ennyi, nem hallottam még állórajtos hotlapról, de legyen...
    Egy forintot nem ér ez az egész eddig, szar trailer, szar marketing, szar hotlap, ezek direkt akarják elcseszni?

Amúgy nyilván a cucc nem lesz olyan rossz, inkább azt minősíteném, ahogy és amit leművelnek, mert az tényleg a legalja...

• sertrex
    Get in the cockpit of the new 2019-spec IndyCar in #ProjectCARS3. Dallara chassis, Dallara IR-18 aero-kit, twin-turbo V6, 700bhp. Single-seater racing doesn't get more extreme.

• sertrex
  • WinT
    Akkor a második sor el is döntötte, hogy nem lesz vásárlás... :(
  • sertrex
    "Yes, in #ProjectCARS3 you can indeed select a female driver avatar.
    Sadly, no Labrador, they may be cute, but their lack of opposite thumbs would make the driving difficult."
  • sertrex
    Mivel mostantól a CM a tulaj, így úgy gondolom, hogy évente jön új PC és majd apránként, mint új "ficsör", visszajönnek majd az alapvető dolgok. Gondolom mindenki emlékszik, hogy a hivatalos F1-ben se volt egy csomó dolog meg, aminek alapnak kellett volna lennie. Safety Car és a többi.
    De a viccet félretéve, ha jól belegondolunk, ezek a dolgok amiket most kihagytak, a PC2-ben se működtek valami jól. Pl. az AI vagy kiment a boxba versenyen vagy nem. Vagy amikor kimentünk boxba vagy cserélt gumit vagy nem, annak ellenére, hogy előzetesen be lett állítva. És még lehetne folytatni a frusztráló dolgokat. Amikor online kimentem boxba, ez egyébként pályafüggő volt, volt hogy kijövetkor nem adta vissza a kezelést és onnan önműködőbe ment át, egyike lettem az AI-nak ez pl. egy elég ritka hiba volt, lehet, hogy szerver oldali vagy a lobby tulajdonos állított be valamit rossszul, de előfordult. Olyan is volt, szintén ritkán, hogy többé nem engedett vissza a boxból a pályára vagy elment az FFB kijövetkor. Ez utóbbit egyébként javították, de néhány pálya/autó kombó esetén előjött időnként, de volt, hogy egy újra indítás után nem jött elő. Ja, meg a box személyzet, néha jöttek dolgozni, néha nem. Arra akarok kilyukadni, lehetséges hogy ezeket a hibákat nem sikerült megoldani és mivel ki kellett hozni a játékot így úgy döntöttek, majd belerakják, ha rendesen működik. De az is lehet, hogy a kellemetlent összekötötték a hasznossal és meghagyják bevétel növelőnek a következő részekre. Elvégra a CM az új tulaj.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.07.15. 07:53:44
  • sertrex
    Get a brief rundown on what has been happening with #ProjectCARS3 in the latest Codemasters Racing Line blog, where our Social Media and Community Manager officially introduces himself to the community, and gives you a sneak peak at what's coming.

• sertrex
    Tény, hogy vannak játékok, amivel felnőttek is játszanak, de nem ők a célközönség. Legalább is ha a kereskedelmi célokat nézem. És pont emiatt, aki ebből akar megélni az nem fogja az idejét és az energiáját arra pazarolni, hogy egy maréknyi embernek megfeleljen. SMS rájött erre. Sajnálom, hogy így történt.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.07.11. 15:15:21
  • sertrex
    Csak azért hoztam fel a Kunost és az ISI-t, mert az ötletgazda feladta. Stefano Casillo (Kunos) elhagyta a Kunos simulazionit... például. A termékük maradt a kaptafánál... egyelőre. Szerintem is jobb lett volna egy spin off. Már korábban is írtam, de tök mindegy, hogy én mit akarok. A PC brand meg két részből állt ami elég vegyes. Az első részt nem sikerült befejezni se és a második is hagyott némi kívánni valót, tehát nem igazán beszélhetünk még brandről, mert egyelőre az út keresés folyik. Én is jobban örülnék a PC2 folytatásnak, de meg tudom érteni a döntésüket.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.07.11. 15:14:09
  • Danecay
    A Kunos és az ISI azért nem biztos, hogy teljesen jó példa, mert bár eladták magukat, a terméküket de mégiscsak maradtak a kaptafánál. Az SMS részéről szerintem továbbra is egy spinoff vagy egy más névre keresztelt játék lett volna a szerencsésebb megoldás, ezzel együtt a Project CARS brendet nevében jellegében is megőrizve. És mi lesz ha 2-3 év múlva ismét (fél)szimulátor fejlesztésére adják majd a fejüket, mennyire lesz a PC húzó név?
  • Zsoltee_a_bator
    A jatekok nem csak gyerekeknek keszulnek. Sok felnott jatszik gyerekkora ota :)

Szerintem szimezni ma tobb opcio van, mint regen.

Mikor elkezdtem, a Netkar pro volt kb az egyetlen opcio (annyival jobb volt - szvsz - mint barmi mas)
  • sertrex
    Nem tudom srácok, de szerintem elfelejtettünk játszani és közben idősebbek is lettünk és nem akarunk elengedni dolgokat.
    Nem akarjuk elengedni, hogy ma már nem mi vagyunk a célközönség és követeljük, hogy a mi szánk íze szerint készöljenek a dolgok. Azt hallom, olvasom, hogy azért csinálják ezeket a játékokat, hogy jól lehúzzanak bennünket. Ha most jól belegondolok, hogy az utóbbi években mi történt, akkor látszik egy tendencia. Ott van az ISI, lepasszolta az rF2-őt és kiszállt. Azután Kunosék adták el a kis garázs projektjüket. És most itt az SMS is feladta függetlenségét és egy multihoz csatlakozott. Szerintem nem azért, mert így aztán jobban megszedhetik magukat, hanem azért mert függetlenként nem tudtak volna fentmaradni. Mindannyian szimulátort készítgettek. Az ACC már nem a moddereknek készült és teljes üzleti alapon működik, habár még megőrízte a szimulátorosságát, de nem tudni mit hoz a jövő, kielégíti-e az tulajdonosokat, amit a konyhára hoz. Az rF2 az új stúdió alatt elvegetálgat, de ki tudja meddig győzik, mivel a főállásuk mellett farigcsálják. Igazából teljesen amatőr alapon készülget. És az SMS egy új irány vett, ami talán gyümölcsözőbb lessz. Pozitívumként az iR van és a RaceRoom van az ő üzleti modelljük, úgy látszik működik. De ha többiek is ezt csinálnák akkor lehet azok is bedőlnének a túlkínálat miatt. Igen mert a szimulátorok piacán most túlkínálat van és nagyjából mindegyik egy kaptafa szerint működik. Mindegyik megpróbálja, több-kevesebb sikerrel, a valódi versenysorozatok mintája alapján elkészíteni a játékát. Szerintem akik egyelőre ezen a vonalon maradnak azok egyelőre még megélnek és jól is csinálják, de valószínű ugyan ilyen csigalassúságú tempóban készülnek , mert csak pár embert képesek eltartani. Az SMS már túl nagy lett és képtelenség lett volna egy ekkora céget eltartani, mert valószínű, hogy kimaxolták az elérhetó célközönséget ebben a kategóriában. Váltani kellett és meg is tették. Sajnos.
    Deeee. Ezek mellett megfigyelhetjük, hogy a Foza, a GT és az NFS, sőt még idesorolható az F1 és a Dirt sorozat is. Élnek és virulnak, mondhatni évtizedek óta. Egyik se szimulátor. Szerintem ez egy jól kiolvasható minta.
    Szóval ragaszkodhatunk hozzá, hogy minden új megjelenés HC szim legyen és a középkoruaknak készüljön. De a valóságban már átugrottak bennünket. A játékok elsősorban gyerekeknek készülnek és ahhoz kellenek a játékkészítők is. Egyrészt joguk van eldönteni, hogy mit készítenek, másrészt nekik sincs sok választási lehetőságük. Ez is csak egy munka és a munkáért fizetés jár, ahogy világon mindenütt. Másrészt azok a kölykök akik játszanak sokkal több kreativitást akarnak egy játékban, mint az egy óra szabadedzés, egy óra quali és egy óra verseny és közben be a boxba setupolni és így tovább. Ráadásul többségük nem egy játékon keresztül próbálja ország-világnak bizonygatni, hogy mennyire kifinomult és igényes az ő izlése. :DD
    Bár tudom, hogy mindenkinek a saját gyereke különleges, de azért a többségé beletartozik ebbe a körbe, akiket leegysejtűznek, lededósoznak, lehülyegyerekeznek. Igen mert a kölykök szeretnek játszani, az enyém is szeret, és kimondottan nem úgy szeret, ahogy én. Hát én teret adok neki és majd ő eldönti, hogy mit akar. Minél idősebb lessz úgy fog kialakulni az izlése, ahogy a miénk is kialakult. Szóval ne legyünk egysejtűek és próbáljuk úgy szemlélni a világot, hogy nem csak mi élünk benne. Peace!
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.07.11. 09:07:51
  • Axtros
    Na pont ez az egyik olyan marhaság, amivel az egysejtűeket meg lehet venni.
  • sertrex
    Make your racing hero as individual as you. In #ProjectCARS3, you can select from a variety of options to customise your driver’s appearance. Create your own motorsport legend, and stand out from the pack.

• Danecay
    Ízlések és pofonok, nem vagyunk egyformák. Egyébként engem sem érdekel, türelmem se igen lenne hozzá. Nem tudom az F1 2020-ban mennyi lehetőség van a saját csapat autójának festésének variálására, állítólag amúgy se valami sok, de biztos nem én leszek az aki kihozza belőle a maximumot ha nekiállok :)
  • WinT
    Én ezt sosem fogom megérteni, hogy egy autós játékban (most mindegy, hogy arcade vagy szim) mi szükség van hatszáz féle matricára, optikai tuningra, body kitre, felnire, gumi füst színre, neonra, ledre, anyámkínjára... legyen pár választható festés készen azt versenyezzünk, ezért jöttünk.
    Máshogy működik az én agyam ebben a kérdésben...
  • sertrex
    There will come a time where you’ll find yourself needing a new set of wheels. That’s the time to head for the showroom and shop for a new car. Keep your eyes open for special deals every week, too—you might find your dream car at a bargain price!

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.07.10. 07:30:21
  • komiki
    Szerintem kapunk egy Gridet kicsit másként.
  • haflac
    Inkább örülj neki, hogy dedó arcade irányba megy a játék. Nem veszed meg, megmarad a pénzed.
  • Axtros
    Festegethet a kocsidat, színezheted a vezetőd ruháját, talán még felniket is cserélhetsz rajta, stb., stb., stb.

Pedig milyen jó lett volna egy normális PC2 folytatás, HC Sim stílusban. Még az ACC-nek is kihívója lehetett volna. Vagy egy AC2-nek. Most meg???

Megértem a döntés pénzügyi, kiadói, és egyéb okait, de akkor is...egy dedós, hülyegyerek játékot készítenek, és csak azért, hogy a sok egysejtű is megvegye, mert őket a csillogással, meg a színezgetéssel lehet palira venni. Egy pitstop kiállás már sok lenne nekik. És hát lássuk be, egysejtűből sok van, nagyon sok. Tucat játék kell, mert őket lehet a legkönnyebben lehúzni, és belőlük van a pénz.
  • sertrex
    Your garage is your home away from the track. Access the showroom, customise your cars, personalise your drivers, and admire your career achievements.

• sertrex

Sokan nem tudják, hogy mi az az arcade game. Tessék ezt kipróbálni, majd! Ehhez képest a Shift 1-2 is szimulátor. :)))
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.07.08. 07:11:48
  • Alexease
    Ha SMS, akkor ehhez kepest a CARS3 tuti szim lesz;)))
  • sertrex
    In #ProjectCARS3, you have a wide selection of motorsport and community-inspired liveries and stickers that will guarantee your racing machine stands out on the grid—make your mark!

• sertrex
    Chase that perfect lap, win that one race everyone wants to win, make history for consecutive race wins. Your driver’s journey in #ProjectCARS3 is tracked by the Accolades system, so you have the data to back up your bragging rights. Collect them all!

• sertrex
    Voltak olyan tervek, PC Revolution lesz a soron következő rész. Talán a felfuttatott PC sorozat miatt nem merték bevállalni, de szerintem jobb döntés lett volna. Mert aki már jól ismeri az azért venné meg. Akinek nem tetszett az 1-2, az azért mert azt sejteti a név, hogy ez más, nem a sorozat része talán megér egy próbát. Az újan érkezők meg azért mert hangzatos név és nem éreznék úgy hogy kimaradtak a sorozat korábbi részeiből, sőt ha teszik nekik, akkor azokat is begyűjtenék. Ki tudja? Sok félék vagyunk.
  • Danecay
    Tényleg kezelhették volna ezt a részt Spin-off-ként nem pedig egyenesági 3. rész ként és akkor talán kevesebb lenne a hőzöngés mert jobvban helyén lehetne kezelni a dolgokat. Ami talán némi vigaszt nyújthatna a sorozat kedvelőinek, hogy a 2. rész óta megtett fejlesztéseket implementálnák a szimulátorosabb 2. részbe egy nagyobb patch formájában, amire feltehetően nem fog sor kerülni, pedig biztosan nyugtatná némileg a kedélyeket.
  • sertrex
    Nos, hogy részemről tisztáztam a dolgokat és nem akarok a továbbiakban ezen a témán rugózni.

Úgy gondoltam, hogy akkor én is leírom az agymenéseimet, jóslataimat. :D
    Előre bocsátom, hogy PC1-ben több mint 2500 órám van, PC2-ben átléptem az 1000 órát. Tehát eléggé kiismertem a Madness motor nyújtotta lehetőségeket. Szóval aki azt állítja, hogy használhatatlan szar, az hazudik vagy nem mond igazat. :)) Aki használhatatlannak titulálja az nem adott elég esélyt magának és proginak, vagy egészen mást keresett benne, mint amit kapott és nem tudott azzal élni ami van. És vannak a haterek és trollok akik max pár órát töltöttek vele és rájöttek, hogy meghaladja a képességüket, szinte minden téren. Tudjuk hogy vannak ilyenek. Itt megjegyezném, hogy ezen illetők többsége teljesen nyomtalan az általuk nagyra magasztalt igazzzzi szimes játékokban is. Erről ennyit.

Visszatérve a PC2-re. Van benne hiba, hiányosság, befejezetlenség, kidolgozatlanság az tagadhatatlan.
    De még ezekkel együtt is a legjobb a piacon, ebben a kategóriában. Nem HC szim, de nem is árkád. Minden megvan benne ami kell, szinte mindenfajta játékos számára. Értem ezalatt a szimes, a casual és a rookie játékosokat. Tehát semmit se változott az SMS álláspontja a PC3-mal.
    Az történt, hogy hiába alkották meg a világ legjobb autósjáték koncepcióját, ha egyszerűen nem hozta meg azt az anyagi áttörést, amennyi kell egy ekkora stúdió fenntartására. Több mint 150 alkalmazott fizetése, adó/rezsi és pénz kell pl. a licenszekre is. Fizetni kell a pálya név használatáért és az autók megjelentetéséért is. És ki tudja mi van még?
    Szóval valamit lépni kellett, főleg mert teljesíteni kell a szerződésben foglaltakat a kiadójuk, a Bandai Namco felé is.
    Tőke bevonás kellett. Először jött egy orosz aki beszállt volna megvette/társult volna, de valamiért meghiúsult és gondolom itt ki is derült, hogy eladósorba került az SMS. Itt jött a képbe a CM. Meg is vette az SMS-t egy három éves lefutású üzlettel, 30 millió dollárért elsőrészletbe, de a harmadik, a lejárati évben ez az összeg meghaladhatja a 67 milliót is. Szóval lett pénz, de, hogy ez létre jöjjön, ahhoz le kell tudni a BN szerződést is. És itt már nem a pénz, hanem az idő vette át a nehezítést. Be is jelentették a Fast & Furious játékot meg van mobilra egy játék, talán a PC GO, és itt van a PC3 is. És ezeknek még idén a piacon kell lenniük. És gondolom magasabb bevételt kell produkálniuk, hogy letudják a BN szerződést, mert előfordulhat, hogy hosszabb távra szólt és nem volt belekalkulálva a tulajdonos váltás a CM személyében, aki kiadóként is funkcionál.
    Persze itt rögtön mondhatná az átlag játékos, hogy mi közöm van nekem ehhez? Tessék nekem nyújtani az eddigi színvonalat hatványozottan feljavítva. És igazunk van. A háttérben zajló eseményekhez valójában semmi közünk. Viszont kaptunk egy olyan bejelentést, ami felháborít bennünket mondván, hogy egy teljesen lebutított folytatás jön, ahelyett, amit mindenki várt. Itt az SG-n annyira nem érezhető, de a hivatalos fórumon például, a bejelentés utáni napokban több ezer, többnyire felháborodott hozzászólás született és sok-sok topik nyílt ebben a témában. Persze nem csak a hivatalos fórumon, hanem sok más szimes fórumon is lázongtak. Ez rögtön bizonyítéknak is tűnhet, hogy az SMS mennyire mellényúlt abban, hogy ki a potenciális közönsége a játéknak. És egyben bizonyíték arra is, hogy a PC franchise mekkora bázisközösséget termelt ki. De ez valójában pár ezer ember, aki kinyílvánítja a többnyire negatív véleményét. Hol az a pár millió aki valójában megvette a PC2-őt? És mit tudunk a pár ezer emberen kívül, a többségről, hogy ők mit akarnak? Igazából semmit, mert az emberek többnyire a negatívumokról szeretik hallatni a hangjukat és olvasni is a negatívumokat szeretik elsősorban. SMS-nek sokkal nagyobb a rálátása a valódi számokra és a többségi elvárásra és amúgy is lépni kellett, hát kijelölték a PC3 irányát. Ami lehet, hogy szimes szempontból visszalépés, de nem biztos, hogy technikailag is az. Mert figyelembe kell venni a mai elvárásokat is, ami a megjelenést, a VR-t, a platformokat a sok féle játékvezérlőt, a kezelhetőséget, stb... érinti. Nem beszélve a piaci elvárásokról. Tehát feltették maguknak a kérdést, hogy továbbra is a hangos kisebbséget akarják kiszolgálni vagy a fennmaradáshoz szükséges bevételt akarják megteremteni? Gondolom senki számára nem kérdéses, hogy mit választana. Szóval a játékosoknak igazuk van. Ez mind nem érdekli őket, de aki számára ez a döntés negatívum, annak azért segít a megértésben a háttér ismeret, hogy miért kell lemondania a kedvenc játékának folytatásáról, ha egyáltalán le kell mondani róla.
    Itt azért megjósolhatom, hogy a többség, akik most hőzöngenek, megfogják venni. Lesz aki kíváncsiságból, lesz akinek nem számít, hogy egyel több olyan játék lesz a virtuális polcán amivel legfeljebb pár órát fog összesen játszani. Amúgy is ez a sorsa a franchise játékoknak, ha jön az új, a régi megy a "polcra". Persze lesz olyan is, aki tényleg nem veszi meg, mert valóban szimes beállítottságú és csak abban találja meg a szórakozását. Hál'isten van/marad alternatíva bőven. Hadd ne soroljam újra a szokásos játékokat. Itt megjegyzem, hogy én még nem döntöttem, hogy megveszem-e.

Folytatás következik...
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.07.04. 10:07:04
  • sertrex
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha én beállnék a sorba akkor kórusban kántálnám az agyhalottakkal, veletek, hogy így a jobb vagy úgy a bal oldal. Ha gondolkodnál akkor tudhatnád, hogy egy játék topikban csak nyálverés politikai lózungokat hangoztatni, mert még annyi értelme sincs, mintha egy erre specializálódott oldalon tennéd, mert pont ahhoz nem jut el akihez kéne. És ha eljut akkor is magasról szarik a te politikai tájékozottságodra, mert nem tartozol a döntésképes rétegükhöz, tehát egy senki vagy és pont ennyit ér a nyálverésed is. Legfeljebb négy évente latba vetheted a tájékozottságodat és kinyílváníthatod az akaratodat, amit a többség szintén leszar és mást fog megszavazni. Ezt úgy hívják demokrácia. Na most ha ez neked úgy jön le, hogy mindenki hülye kretén, aki nem a te nézeteidet osztja, akkor van még mit tanulnod az életről. Sőt ha ez szerinted tényleg jó párhuzam arra, hogy megvegyél-e egy játékot vagy ne, akkor viszont lehúzhatod a klotyón a gondolkodásodat.
    Szóval az ilyesmi megnyílvánulás elutasítása nem vagánykodás, hanem bölcsesség és a mérgező emberek elutasítása.

"Értem, tehát ha agyal az ember, meg levonja a látottak alapján a következtetéseket, akkor jóslás zajlik. :D"

Agyalhatsz nyugodtan, de akkor ne úgy add elő, mintha valami kinyilatkoztatás lenne. :D

"Kár, hogy elfelejted a tényeket, melyekre alapozva pofázik az ember..."

Kár hogy annyira lefoglal saját gondolatvilágod, hogy nincs időd visszaolvasni, hogy ki mit írt. Értem én, hogy te írod itt le csak a fontos és igaz dolgokat. :D

"A PC bevallottan a szimek és a Forza/GT közé készült, erről van, volt PDF, oda volt szánva, nagyjából hozták is.
    Most meg tudjuk mi történik. Elmennek még inkább a másik irányba, ahol a Forza meg GT van, olyan költségvetéssel hogy a PC3 ahhoz képest fillérekből összetákolt valami..."

A PC1 idejében ez így is volt. De gondolom hallottál már a művészi szabadságról. De ha nem akkor elmondom, hogy a saját termékükkel azt csinálnak amit akarnak, legfeljebb, akinek nem tetszik nem játszik vele. Ha jobban belegondolok, tényleg sok értelme lenne az AC/ACC/rF2/iR/RaceRoom mellé még egy száraz verseny szimulátort csinálni. Ja az tényleg kreatív ötlet volna. És hát valljuk be. Az elitista HC szimesek se éppen a szívecsücske Ian Bellnek és valahol megértem, hogy már nincs kedve a kedvükbe járni, mert eddig se volt sok köszönet benne. Azt azért nem mondanám, hogy fillérekből, mert a CM leperkált néhány milkót, hogy az SMS be tudja fejezni a már elkezdett projektjeit a végleges beolvadás előtt. Szóval, tájékozódj mielőtt baromságokat hordasz össze.

"Jah és hát tudjuk: nincs ez, nincs az, nem lesz emez sem, de legalább a HUD is egy arcade-os fos lesz.
    Ezek tények, láttuk, mondták. Köszi."

Ezekből hol derül ki, hogy a szintúgy még meg se jelent játékok magasan fogják verni. Nem mintha nem történhetne meg, csak mondom. :D
    Korábban leírtam már, kár hogy nem volt időd más írására is, hogy én is csalódott vagyok az előzetes hírek alapján, de én nem kezdtem bele egy ilyen jóslási ámokfutásba. Kivárom. Nincs már nagyon messze a megjelenés.

"Az is tény, hogy ha csak videók alapján ítélném meg a játékokat, akkor a GTS vagy a FM7 köröket ver a PC3-ra szimességet illetően, van pit, van normális HUD (GTS-nél elég perfect), szóval jah."

Láttál egy teaser trailert. És még csak nem is voltak ingame videók, azon az egy driftelgetős videón kívül, ami azért kicsit kevésbé volt úgymond árkádos, noha nem egy Ken Block cucc volt. :D A fizika lehet attól még jó, hogy nem lesz pitstop. Mellesleg nem tudom te hol találtál szimes elemeket a Forzában? Tökön-babon át lehet ezekbe a fosokba száguldozni, minden tét nélkül. Rohadtul szimes. :D

"De persze neked ebből az egészből annyi jött le, hogy okoskodva, fölényeskedve beszólj. Gratulálok mester."

A fölényeskedés a te szakterületed. Nem egyszer találkoztam veled, ebben és más fórumban is, arrogáns pöcsként viselkedve próbálod lenyomni a te igazságodat mások torkán és olyankor mindenki hülye, csak te vagy villamos. Szóval kábé ilyen, mikor visszanyal a fagyi... Mester. :D

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.07.03. 20:11:06
  • __Jacek__
    Arcadozni asszem inkább GT7:) minden másra ott az iRacing.
  • unrealnoise
    "A te politikai hovatartozásod se érdekel itt senkit" Nincs is nagyon, szóval vagánykodhatsz. Tudod, én gondolkozni szoktam, nem beállni akármelyik sorba. Neked ezt még lehet tanulnod kellene...

Ha nem tetszik a példa, lépj tovább, akármelyik oldal is lehetne hatalmon, akárki is csinálná ezt, ha így reagálnak közben rá az emberek, akkor a példa jó. Pont.

Ugyanez igaz az NBA játékokra, FIFA-ra, megy a hőbörgés, de közben évről érve veszik... Nyilván fel tudom fogni, hogy nem mindenki veszi meg azok közül, akik hisztiznek, de azért el tudom képzelni az arányokat, és hát az ismerőseimet elnézve...

"nézem nem Nostradamus a nick neved"

Értem, tehát ha agyal az ember, meg levonja a látottak alapján a következtetéseket, akkor jóslás zajlik. :D

Kár, hogy elfelejted a tényeket, melyekre alapozva pofázik az ember...

A PC bevallottan a szimek és a Forza/GT közé készült, erről van, volt PDF, oda volt szánva, nagyjából hozták is.
    Most meg tudjuk mi történik. Elmennek még inkább a másik irányba, ahol a Forza meg GT van, olyan költségvetéssel hogy a PC3 ahhoz képest fillérekből összetákolt valami...

Jah és hát tudjuk: nincs ez, nincs az, nem lesz emez sem, de legalább a HUD is egy arcade-os fos lesz.
    Ezek tények, láttuk, mondták. Köszi.

Az is tény, hogy ha csak videók alapján ítélném meg a játékokat, akkor a GTS vagy a FM7 köröket ver a PC3-ra szimességet illetően, van pit, van normális HUD (GTS-nél elég perfect), szóval jah.

De persze neked ebből az egészből annyi jött le, hogy okoskodva, fölényeskedve beszólj. Gratulálok mester.
    Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2020.07.03. 18:57:42
  • sertrex
    DEVELOPER BLOG 2 – HANDLING

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.07.03. 18:43:57
  • hangacsi
    Basszus, pont tegnap akartam írni, hogy milyen riktán látni ilyen egészséges vitát egy fórumban, ami nem megy át politikába meg személyeskedésbe, csak egyszerű véleménycsere van kulturáltan. Erre tessék..........

Viszont, hogy ne offoljak: A Pc1-et megjelenés után nem sokkal vettem meg, a Pc2-t előrendelésben és egyikban sem csalódtam. Nem vagyok HC-szimes, de először még billentyűzettel, később kontrollerrel jól elszórakoztam ezekkel a progikkal.
    Viszont ami eddig kiderült a harmadik részről és amilyen videókat láttam, ezt szerintem majd kb fél évvel a megjelenés után fogom megvenni valami bundleban akciósan.
    Ez persze csak előzetes vélemény, megjelenés után ez még változhat. De most nagyon azt érzem, hogy pont azok a részek tűnnek el ebből a játékból, amitől egyedi volt és szerethető.