19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Timbu #19401 Ezt nyilván még jóval a felvásárlás kezdték fejleszteni, nem az utóbbi pár hónapban hozták össze. -
#19400 -
#19399 http://forum.projectcarsgame.com/showthread.php?68326-Project-Cars-3-This-summer&p=1593473&viewfull=1#post1593473 -
#19398 Nem elég a Codemastersnek a Grid, kell még egy arcade game? :( -
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.06.04. 10:01:15 -
#19396 Ez a trailer egy NFS is lehetett volna.. Semmi gond jó kis ótósjáték lehet belőle csak ne legyen megaszimulátornak kikiáltva. -
#19395 Codemasters játéknál szoktak figyelni rá, hogy potato-n is játszható legyen, így többen vehetik meg :D -
JonasSandor #19394 Gépigénye milyen lehet? -
#19393 -
Timbu #19392 Nyáron érkezik a Project CARS 3 -
#19391 -
#19390 Csak úgy... :)))
-
#19389 Wéber Gábor majdnem kidobta a szimulátort, amivel később világbajnok lett -
#19388 Sajnos ez a helyzet az összes franchise játékkal. Már készül a harmadik rész, nincs erőforrás a régebbiek javítgatására. Abban lehet reménykedni, hogy a 3., a 4., és a többi már sokkal kiforrottabb lesz, kevesebb, buggal és egyéb hibával. Teljesen kész, hiba mentes, bug mentes progival/játékkal még nem találkoztam és ez hatványozottan igaz a szimulátorokra. -
_redrock_ #19387 Próbáltam, csak ez pont a szezon része szal ezekkel vagyok szerződésben és most érted ez így eléggé nem jó, most levettem a kör számot minimumra de így meg gyakran kell kimennem kereket cserélni mert változékony az időjárás :/
Utoljára szerkesztette: _redrock_, 2020.04.05. 10:15:50 -
_redrock_ #19386 Azért ez elég kiábrándító, hát akkor addig kellett volna javítani amíg volt support... Ez azért elég jelentős probléma. Eddig nagyon szerettem ezt a játékot de most eléggé csalódott vagyok, hogy ennyire trehányak voltak, és nem ez az egyetlen bug amit észrevettem, csak ez az első ami komolyan zavaró. -
#19385 Esetleg még annyit lehet csinálni, hogy a strategie-ben újra beállítod és újra elmented. Hátha...
Vagy esetleg megnézheted, hogy másik autó/pálya kombóval is ugyanez-e a helyzet.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.04.05. 10:03:16 -
#19384 Már évek óta nincs hozzá support. Azóta már megjelent a PC2 és ahhoz is kb. 2 éve leálltak a supporttal. Legfeljebb a hivatalos fórumon lenne érdemes körülnézni. -
_redrock_ #19383 De nem lehet vele csinálni valamit? Nincs rá valami javítás? -
#19382 Néhány autónál vagy pályánál előfordulhat. Sajnos se a PC1, se a PC2 nem hibátlan játék. -
_redrock_ #19381 Sziasztok, találkozott már valaki olyannal, hogy nem tölti újra az üzemanyagot ha kiállok a pit-boxba? Minden be van állítva strategy be a kerekeket lecseréli, de nem ad naftát. Project cars 1 Köszi előre is a segítséget. -
#19380 James Baldwin's Incredible Journey From Project CARS To The GT World Challenge -
#19379 -
#19378 Humble Bundle oldalán Just Drive bundle
Mindkét rész benne van több jósággal karöltve -
#19377 -
Axtros #19376
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2020.02.21. 21:42:36 -
#19375 Nálam olyan 50-80% között ugrál mindegyik mag játék(PC2) közben. Esetleg BIOS ban nézd meg a proci beállításnál, hogy mi van beállítva. Nekem "All cores syncron", vagy valami ilyesmi van. Az autónak is jónak kellene lennie, de lehet hogy éppen az osztja el így, ahogy nálad van. -
#19374 A hat mag közül egy dolgozik közel maximumon ha játszom, a többi egyenlően 40-60% körül van terhelve ha jól értelmezem a feladatkezelő grafikonjait és nincsenek bennük "tüskék" amik arra utalnának, hogy egy-egy pillanatra kihagyna vagy túlpörögne valamelyik.
Lehet nem ártana lassan egy új rendszert telepíteni, gyanús, hogy itt valami szoftveres anomália állhat a háttérben. -
#19373 Nekem i5 8500 van, GTX1070-nel. A közelébe nem megy a 100%-nak. Gondolom, akkor neki se. -
#19372 Azt, hogy a CPU 100%-on teker CPU limitnek hívják, tehát kevés a proci. Ez a RDR2-nél feltehetően egy BUG volt aminek a megoldása feltehetően nem ültethető át 1:1-ben a PC-ra. -
#19371 Próbáld ki, hogy ezt beírod a parancssorba Steam-en: -pthreads 4 -dx11mt
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.02.15. 11:10:19 -
#19370 RDR2-nél volt hasonló probléma.
A hibát a processzor terheltsége okozta ott.
Egy program segítségével be tudták állítani, hogy a játék mennyit használhat a prociból. Visszavették pár százalékkal (100%-ból) és megjavult nekik.
Nekem ilyen gondom nem volt, esetleg nézz rá az itteni ReadDeadRedemption 2 témára. Ott le van írva a mikéntje.
Persze, ha a procid nem pörög 100%-on játék közben, akkor könnyen lehet, hogy más lesz a hiba nálad. -
#19369 Nekem leginkább online szokott ilyet csinálni. Meg még azt olvastam, hogy erősen Steam függő ez a játék, gondolom ACC is és rF2-nél is, mivel azokkal is elő szokott fordulni ilyesmi. Az szokott segíteni, hogy mielőtt játszani kezdek vele, előtte újra indítom a Steamet, hogy ne közben kezdjen frissíteni.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.02.14. 20:34:40 -
#19368 Van, hogy megy, van hogy nem megy... így is úgy is meg-megakad. Azt még elfelejtettem írni, hogy SSD-n van a cucc, bár szerintem nem nagyon töltöget ez verseny közben lemezről semmit. -
#19367 Torrent se megy közben? Mert akkor szokott ilyet csinálni, mikor egy tétel letöltődik, bár azt se mindig csinálja. -
#19366 Azt mi okozhatja, hogy az egyébként higanysimán futó játék rendszeres időközöntként rándul egy baromi nagyot, mintha hirtelen 5-6 képkocka elveszne valahol az éterben. A hardvernek el kellene bírni (i5-8600K, RTX 2060, 16 Gb ram), csak 1080-ban futtatom és ott sem epic ultra csak high beállítások mellett. V-sync bekapcsolva, ha kikapcsolom megszűnik a dolog viszont érezhetően darabosabb az egész valamiért. G-sync meg ilyesmi varázslatok nincsenek, háttérben sem fut olyasmi ami különösebben bekavarhatna. Valami tipp?
Asetto Corsa Competizione alatt is ugyanez a jelenség egyébként, míg a régi AC vagy egy Forza 7 problémamentes. -
#19365 -
#19364 Ha az alap hibás FFB config fájlokkal játszott Dánielünk akkor nem csodálom, hogy folyton kipörgött meg fejre állt. A korábban itt is linkelt Christiaan Van Beilen féle javított fájlokkal gyakorlatilag egy új szintre emelkedik a játék autó kontroll szempontjából, megszűnik mindenféle furcsa és váratlan reakció az járművektől. :) -
#19363 Eddig még csak azoktól hallottam, hogy a PC nehéz, akik az NFS, CM, Forza vonalról érkeztek. Akik az rF, iR vonalról érkeztek azok szerint meg túl könnyű.
Akkor most?
"A Project CARS a legnagyobb átverés a világon! Mindenki mondja, hogy milyen nehéz, de egy szimulátort nem az tesz élethűvé, hogy az ember folyton kipörög és fejre áll."
Gondolom minden gyakorlás nélkül "beült" a Formula A-ba és nem bírt vele. Hát nem CMF1, az egyszer biztos.
"A szimulátor attól szimulátor, hogy közel áll a valósághoz, amiben az rFactor is jó."
Ez tetszik. Pontosan mi is a hasonlítási alap? Tudtommal az rF is szim. Valaki azt mondta neki, hogy az rF olyan mint a valóságban és ettől kezdve ő már tudja is, hogy milyen a valóságban? Szerintem a csávó egy kicsit elszállt magától. Szólni kéne neki, hogy akármennyire is eSport, attól még csak egy CM játékkal nyomja. -
Axtros #19362 A játékot, és az azt gyártó Codemasterst rengetegen kritizálják. Nemrég bejelentették, hogy a cég megveszi a sokkal komolyabbnak tartott Project CARS fejlesztőjét. Erről mi a véleményed?
A Project CARS a legnagyobb átverés a világon! Mindenki mondja, hogy milyen nehéz, de egy szimulátort nem az tesz élethűvé, hogy az ember folyton kipörög és fejre áll. A szimulátor attól szimulátor, hogy közel áll a valósághoz, amiben az rFactor is jó. Persze a Project CARS-nak is vannak olyan autói, amelyek sokkal jobbak a Codemasters bármelyik modelljénél. A pályaszkennelés terén szintén kiválóak, esős körülmények között jóval részletesebb a pálya nedvesedése, a gumis ív tényleg csúszik.
Összességében az a játék nagyon messze áll egy jó szimulátortól, mindenki kineveti, de nyilván van mit tanulni tőlük. Például egy olyan alapdolgot, mint a versenyek visszanézése, ami a Codemastersen kívül minden játékban megvan. ...
Forrás: Bereznay Dániel (hivatalos F1 e-sportoló) interjú
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2020.01.13. 07:57:09