Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
youtube belső kamerás felvételek nézek ott is olyan.....
csak külső-hátsó nézetben szól középről a motorhang 😞
Utoljára szerkesztette: ratb, 2019.03.24. 17:53:26
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.03.24. 14:23:16
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
(20 éve nyomom a szimulátorokat de ekkora baromsággal még nem találkoztam, hogy a motor a monitor jobb felső sarkából bömböl 😊
Esetleg lehet ezen korrekciózni valami config filében?
Ideiglenes megoldásként a windowsban 60%-ra letekerem a jobb hangszorót mielött PC2-t indítom, így már középen a szól a motorhang
de ez nem tökéletes megoldás mert így az egyéb környezeti hangok balra erősebben szólnak...bár nem zavaró mert a motorhang majdnem mindent elnyom 😊
Elöre is köszi , ha tudtok valami okosat 😊
Utoljára szerkesztette: ratb, 2019.03.24. 11:55:33
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.03.13. 11:01:51
https://fxmason.blogspot.com/
Próbálgattam, tesztelgettem, meg versenyeket mentem singleben, multiban, de vezetési élményre elmarad számomra a többitől. Azért nem mondanám szenvedésnek.
Azért én még nem vennék rá mérget, hogy ez lenne a végleges dizájn. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.01.11. 12:57:56
Ha meg amúgy sem tetszik, akkor minek szenvedsz vele?
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Inkább rFactor 2, Automobilista, Assetto Corsa Competizione, RaceRoom Racing Experience, mint ez.
Próbáld meg törölni a graphicsconfig fájlokat a dokumentum könyvtárban.
Egy fájl ellenőrzés talán megoldja.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.01.09. 08:10:06
A Project CARS 2-ben, miért nem lehet állítani a CAMERA / MOVEMENT / World movement és G-Force Effects-et? 0-án van mind a kettő.
OS-nek meg erre a celra, a Win10-bol (vagy majd Win11) alapbol csupaszitott erre kitalalt verzio (lecsupaszitott sajat GUI, online kapcsolattal es egyebekkel).
SW-szinten,mint Cars3/CarsPro, tuti a sajat E-sport, szim., kihelyezett cockpit-megoldasok a cel. Esetleg koritessel (kormany, kockpit stb.).
De a jelenlegi alapokra, sokfele autosporthoz vagy rendezvenyhez tudnak kihelyezett cuccot adni.
Van repulogepes cuccuk is, azt is vihetik a Red Bull-hoz😊
De ha csak a sajat engine-ben biznak, es az arra fejlesztett programokban, akkor neccesebba helyzet. Bar az SMS engine-t, a MadBox mellett, a fejleszto tolhatja parhuzamosan PC-re, Sony-ra vagy Xbox-ra is. Ez azert elony. Ha meg az SMS ugy latja, tuti a program, akkor "megvehetik" exclusive MadBox-nak is😊
Akkor lenne tuti, ha valoban Win10/11 alapu, ha kesobb, egyeb PC-s cegeket is meg tudnanak gyozni. Pl. AC2 😄 Mivel alapbol PC, szinte semmit nem kell reszelni rajta, nem lenne macerasabb mint Steam-re "kirakni"😄
Egy valodi kocka szimesnek, akinek van azert penze is (es meg itthon is vannak boven, atomeromuvek, Fanatec, top videokartyak, VR
Noha a PC2 nem fogyott olyan példányszámban, mint a PC1, de nem is fizették ki a nagy részét a WMD-nek, vagyis már semmit se fizettek. 😊) Lehet, hogy anyagilag többet hozott, mint a PC1, legalább is pécé fronton. Közben forogtak más projektek is, mint pl. a Red Bull Air Racing vagy a Gamaggio, vagy akár a The Walking Dead Assault és eladták az egyik játékukat is a World of Speedet. És azért folyik be még pénz a PC1-ből és a PC2-ből is. Azután ott van a PCPro és a Porsche üzlet is, ami biztosan nem hozott rosszul és még kitudja kivel üzletelgetnek ezeken kívül is. Ha nem a magyar mintát követik, akkor sokkal megalapozottabb lehet ez a biznisz, mint ahogy így elsőre látszik.
Én még 100 forintot sem tennék arra(pedig az nem sok pénz), hogy ebből tényleg lesz valami.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.01.07. 08:21:14
"While we don’t have any images yet for the console, Bell told Variety that images of early design builds will be coming in four to six weeks time."
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.01.07. 08:01:36
..de ahhoz kizárólagosságot kell szerezni és egy erős partnerséget mondjuk a Fanatec-l.
Az e-sport mellett nem lehet elmenni, oda beférhet, és ott le is fedhet egy komoly piaci lehetőséget, hardveresen és szoftveresen is, mert a CARS következő része alkalmas lehet több versenysorozat lebonyolítására, hardveresen meg elég nagy a katyvasz jelenleg.
..ha oda akar valaki betörni és alapokat teremteni akkor ez egy jó lépés lehet.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ha az arányokat nézem (kihívás-anyagi stabilitás) akkor ez elég hirtelen halálnak néz ki. Kicsit olyan mint egy üzleti blöff, érdekes lesz nézni hogy mi lesz a vége.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
- Nagy
- Csak álló helyzet, és mégis ilyen nagy talpak. Hovafér?
- Az eröltetett design-on túl ezek az ívek a tetején (M-betü) szellőzésnek, alkatrészeknek, porfogónak, vagymire jó?
- Csicsa színkavalkád. Ki akar neonvilágító, rózsaszín izét?
lll l ll lllll l lll ll
Overhaul moddal az egyes nagyon pöpec volt. Olyan (vagy jobb) fizika és játékos kihívásokkal teli karrier, szép VR-al... <#finom>#finom>
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2019.01.06. 23:04:12
Slightly Mad Studios’ CEO Reveals Details on New Console (EXCLUSIVE)
Amikor valaki így kifordítja, vagy ennyire valótlanságot állít, és még büszke a "felfedezésére", attól eögtön agybajt kapok, mert vagy olvasni nem tud az illető, vagy szöveget értelmezni. Egyik sem éppen jó dolog.
Attól mert az FH3 arcade móka, prezentációra, UI-ra, HUD-ra, körítésre, karrierre, és ezer féle téren össze lehet vetni más cuccokkal... De hát tudom, nem egyszerű... <#confused>#confused><#gun>#gun>
Tudom nem ide való de a téma ide vág.
Pici off:
A KartKraft™ értékeléséből idéztem a csókát(kisgyereket)
Mind ezt 2 óra játék után már le is írta.
Gondolom sokat nem ment körbe ,mert mire mindent beállítottam ,kormányt stb,több idő volt.....
Ha ezt kellene vezetni a sok FH.,stb..."szimesnek" sírva menekülnének,az első fél óra után,pedig ez "csak" egy Kart.
Én nem bántam meg a vételt nagyon ott van a szeren, ha elkészül nagyon ütős lesz,ajánlani tudom.
Nyilván kevés embernek jön be a Kart stílus,de itt dolgozni kell nem nagyon van idő a madarakat nézegetni.<#wink>#wink>
És igen próbáltam a FH demóit ,de kár volt......<#falbav>#falbav>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ajánlott
1.9 óra a nyilvántartásban
KORAI HOZZÁFÉRÉSI ÉRTÉKELÉS KÖZZÉTÉVE: JANUÁR 1.
Korrekt játék a gokartkedvelőknek.
Ami tetszett:
-A menű dizájnja: Szép letisztult. Pont amilyennek kell, hogy legyen
-A grafika: Eszméletlen szép ha egy erős géppel futunk neki. Néha látni a hiányosságokat de a 100km/h száguldás közben észre se fogjuk venni.
-Modellek kidolgozása: A gumik, pályák és a karakterek rendkívül szépre meg vannak oldva. De tényleg, konkrétan minden részletgazdagan van megoldva.
-AI (mesterséges intelligencia): Rendben vannak. Látnak a pályán úgy, hogy miattuk nem lesz roncsderbi a pályán.
Ami nem tetszett: (Ez egy eléggé kényes oldal mivel a játék béta ezért nem ezt fogjuk majd teljes egésszében látni a teljes verziónál de a mostani hibákat leírom ami lehet az idő múlásával változik.)
-A karakter keze: Nem hiszem el, hogy nem tűnt fel több héten át a készítőnek, hogy a karakter keze borzasztóan fordul. Konkrétan minden tekerésnél kitórik a karakter keze.
-A multiplayer hiánya: Igen tudom béta de a singleplayer nem nyújt annyi mindent, hogy a vásárlás után egy hónappal visszaüljünk, szóval remélem hogy minél hamarabb lesz multi.
-Az achiement-ek: Van 3 Ach. aminek tök odanem illő képe van.
Összesítve 10-ből egy 6-ost adok.
Aki valami hasónlóra vár annak ajánlom. Aki pedig hardcore szimulátort szeretne az inkább vegyen F1-et vagy Forza Motorsportot.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2019.01.06. 17:12:29
Ellenben a PC sorozat (illetve AC, ACC, stb.), szimulátor, más kategória, felnőttek játéka, akik érdeklődnek a téma iránt, akik kitartóak, és képesek fejlődni, sokat gyakorolni, és nem adják fel az első olyan verseny után, ahol még a célba sem tudtak beérni. Nem elég a szoftvert megvenni, és valami ócska kontrollert, hanem be kell ruházni a komoly hardverre is (kormány, pedál, váltó, erős gamer gép, videókártya, stb.). És pont ebben rejlik ezeknek az embereknek a kihívás a szimulátorokban: kitartó munkával, apró sikereket elérni, hogy minél jobbak legyenek, fejlődhessenek. Összemérhessék a tudásukat mások ellen.
Tehát, majd a PC3-at meglátjuk, hogy milyen lesz. Meglátjuk, hogy megmarad-e ízig-vérig szimulátornak, vagy, eltolódik valamiféle arcade stílus felé, annak érdekén, hogy az egysejtűek is megvegyék, hogy nagyobb tömegeket is be tudjanak hozni. (Majd eldől, hogy Shift-es beütés, és szellemi örökség pontosan mit is jelent az SMS szerint.) Ha így lesz, akkor a PC3 kihullik a hardcore szimulátorosok köreiből, ha nem, akkor minden marad a régiben. De egy FH / FM sorozatot ne hasonlítsuk össze a PC sorozattal. Két külön kategória, csak annyi az átfedés a kettő között, hogy mindkettőben autók vannak, és mondjuk ezekkel versenyezni kell. De ennyi.
My Life for Freedom!
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.01.06. 11:49:16
SMS-ről meg annyit, hogyha valóban ott voltál az elején a fejlesztési szakaszban, akkor ennyi idő alatt már meg kellene tudni különböztetni az ígéreteket a tervektől. Egy fejlesztés alatt sok minden változhat és akár még más irányt is vehet, szóval ezt hazugságnak venni, az a te értelmi képességeidről bizonyítvány és arról hogy gőzöd sincs az alkotási folyamatokról. Inkább tűnsz egy elkényeztetett óvodásnak, aki nem fogja fel, hogy nem kaphat meg mindent. Lehet hogy nem kellene mindenhol összeesküvést keresni és valami misztikus jelentést keresni mindenben. Azért nevezték mag a Shiftet, mert az a sajátjuk, az ő gyerekük ha úgy tetszik. A saját motorjukra írták, a saját ötleteiket felhasználva alkották. Tehát lényegesebben könnyebb egy újra gondolt Shiftet átültetni a PC környezetébe, mint megint tervezni valami újat, ami esetleg megint nem fog úgy működni ahogy kellene. Nem akarok SMS-ék nevében beszélni, de ha már valaki csinál valamit, akkor alapból jobbat, mást akarnék létrehozni és nem olyat, ami már van. Magyarul a PC nem olyan akar lenni, mint az FM, hanem jobb vagy másabb vagy a kettő együtt. Persze nem várható el hogy mindenkinek tetszeni fog, de biztos lehetsz benne, hogy sokan lesznek olyanok is.