19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#19361 Talán helytelenül van elnevezve ez az agresszivitás dolog, de lényegében ezzel a csúszkával lehet eldönteni mennyire legyen rámenős az AI. Ha tökig fel van nyomva, akkor általában megy tökön-babon át. Ha lejjebb van, akkor jobban kivárja a sorát egy előzésnél, vagy nem rongyol beléd egy féktávon, stb... stb... Szerintem nem rosszabb ebben az AI a szimes átlagnál, csak macerásabb, mert szinte autónként változik a tulajdonsága. -
#19360 Kipróbálom majd ha legközelebb is előfordul ilyesmi, de azt hiszem ez nem agresszivitás volt hanem mesterséges un intelligencia... szerintem fogalma nem volt róla a gépnek, hogy van előtte valaki amíg bele nem rongyolt. -
#19359 Vegyél visszább az AI agresszivitásából. -
#19358 Tegnap este 20 percen keresztül próbáltam elindulni egy futamon classic Hockenheimen. Második helyre kvalifikáltam magam és start után a mögöttem levő AI minden egyes alkalommal full gázon lezúzott a g...be, de olyan vehemensen, hogy semmit nem tudtam kezdeni... mire kialudtak a lámpák és sebességbe raktam a verdát már rajtam volt, kitérni is képtelenség volt előle. -
#19357 Mivel körözgetsz és hol? -
#19356 én még körözgetek, meg már kifolyik a szemem, annyit olvastam, kerestem, hogy jó legyen.
Ez a beállítási javaslatod, jó, köszönöm, választottam a sok közül egy fájlt, ami megfelelő, nekem, meg a kormánynak is.
A hivatalos fórumban viszont még küzdök azzal, hogy akadozva megy a kormány, gondolom, erre mondja az angol, hogy "clipping", ezt még nem sikerült kisimítani. -
#19355 "Komoly Szimulátorból érkezőknek Minimum nevetséges, gondolom, hogy itt súlyos órák telnek el, mire egyáltalán élvezetesen játszható a játék."
Ez nem teljesen igaz, mert vannak jó páran akik az alapbeállítással is tudnak űridőket menni. Van 3-4 alap FFB és azzal is jól el vannak. Én csak azért választottam a JS féle beállításokat, mert számomra az jobb.
Nem tudom, de szerintem azért ez se egy gagyi szimulátor. Van Live Track 3.0-ás verzió, SETA gumimodell, átfogó autóbeállítási lehetőség, dinamikus időjárás és napszak változás. Természetesen még nincs azon a szinten, mint a tízen évvel korábban elindított projektek, de ez szimplán idő és pénz kérdése. Másrészről ez, eltérően a nagynevű társaitól, AAA-s játékként is funkcionál és nemcsak amolyan száraz techdemóként. ;)) -
#19354 Köszönöm, értem, hát küzd az ember, kb 4 magát komoly tesztelőnek nevező ember töltött fel különböző beállításokat és frissítéseket az idők során, aztán döntse el az emberfia, mi a tuti.
Komoly Szimulátorból érkezőknek Minimum nevetséges, gondolom, hogy itt súlyos órák telnek el, mire egyáltalán élvezetesen játszható a játék.
Kipróbálom, amit linkeltél, nyilván már láttam, csak ki nem próbáltam.
Kimondottan érdekel mások véleménye is, aki akár félretette a játékot, és aki napi szinten játszik.
Akinek van kedve menni versenyezni, vagy akár közben dumálni, mondom, főleg majd késő délutánonként tolom, az vegyen fel steamben, aztán megyünk. -
#19353 Még mindig egy régi Fanatec CSR-t nyúzok... és amíg működik nem is fogok váltani. :)))
Nekem sokat visszaad a gumik felől ez az FFB beállítás. Ezenkívül ezzel éreztem eddig az autók súlyát is a legjobban. Valójában ez elég autentikusan adja vissza egy autó vezetését, ha már nélkülözni kell a fenék és a középfül által érzékelhető tartományt. Kábé ennyi.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.01.04. 18:36:12 -
#19352 Értem, köszönöm az infot. Kísérletezem én lelkesen. Láttam is ezt a Jack Spade-féle tartalmat is.
még egy kérdésem azért lenne. Mi alapján döntötted el, hogy az a jó neked, mi a szempont, ami alapján azt mondtad, ez neked jó lesz, megfelelő.
Plusz: milyen kormánnyal mész? -
#19351 A Jack Spade féle FFB-t használom. Ezek közül is a "tire low comp sopdiff"-et és autónként változtatom a "Vol & Tone Balance List V2.1.3.txt" mellékletben ajánlottakat. Ezek a "loose" setup alapján vannak belőve, de ha setupolsz, akkor a setuptól függően változik az FFB is.
Mivel az FFB egy eléggé egyéni megítélésű dolog, így azt javaslom kísérletezz. -
#19350 Szevasztok!
Pár éve eltűntem a fórumból meg az autóversenyekről, mert nem volt számítógépem, meg vágy sem, hogy versenyezzek.
Most viszont eladtam a logitech DFGT-t és vettem G29-et meg váltót, és versenyzem a cars-ban.
Aktív játékosoktól kérdezem, állítottatok be "custom" Force feedback beállítást, akár többfélét is és melyiket?
Érdekel, ki hogy állítja be, és hogy érzi a legvalósághűbbnek.
Szeretnék a VW Polómhoz minél közelebbi beállítást találni
Továbbá mindenhol tutuhawer néven megyek, és megyek lelkesen, a jövőben munka, azaz kb 17 óra után
Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2020.01.04. 08:46:18 -
#19349 -
#19348 Nekem az NFS Undercover jutott róla eszembe. Egy kerek történet, törés, zúzás. Lehetne éppen egy jó árkád móka, ha jól meg lesz csinálva. -
#19347 Ebbe fizika es kormany?! Minek?:D
Egy Rockstar/GTA5 minosegben osszerakott programmal meg elszorakoznek.
De ez valszeg annak csak az 1%-bol keszult, 1 hetveges, kontrolleres, agyon scriptelt, 100%-ban kotott valami lesz. Persze nincs ezzel gond, annek is megvan a tabora. De ez nagyon messze van egy "autos" vagy egy "GTA-s" programtol. -
#19346 Nem kell mindenre rárepülni, ami autós cím. -
Axtros #19345 Kis gyerekeknek való lövöldözős hülyeség. -
#19344 Ez csak akkor érdekelne, ha PC szintű fizikája lenne, legalább. De ez kábé NFS szintü lesz, a videó alapján. Gondolom, annak is szánják ellenfélül.
Talán jobb lesz a kormányok támogatottsága benne.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.12.13. 07:17:41 -
Timbu #19343 Kijött a Halálos iramban előzetese.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Timbu, 2019.12.13. 07:02:15 -
#19342 Lehet, hogy Ian Bell vette meg tőle.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.12.10. 23:34:22 -
Timbu #19341 Lazán kapcsolódik, de eddig nem is tudtam, hogy az indiai tulajdonos tőzsdére vitte a CM-t és eladta a részesedése nagy részét. (Ami most 14%.)
-
#19340 Nem. Egyelőre nagy a csend a fejlesztők felől. De ez érthető, hogy nehogy valami olyat írjanak, ami nincs egyeztetve az új tulajjal. -
Timbu #19339 pCARS fórumon nem írt semmit erről a Wookie? -
#19338 A PC 1-2. sikeres volt. A harmadik miért ne lenne? Nem azért fizet a CM, három év alatt ki kb. 67 milliót az SMS-ért, mert sikertelenek voltak. Csak úgy összevetésképpen, az 505 Games 4.5 millióért vette meg a Kunos Simulazione-t. -
Axtros #19337 Attól még, hogy Bell ügyvezető lett a CM-ben, még nem biztos, hogy a PC3 egy sikeres project lesz. -
#19336 -
#19335 -
#19334 A CM közleménye szerint Ian Bell marad a SMS vezérigazgatója, tehát e szerint az SMS egyben marad, gondolom az eddigi londoni székhelyükön, csak most már a CM égisze alatt és ugyanúgy, ahogy a birminghami(F1) és a cheshiri(dirt) stúdiójuk az SMS is egy külön projekten fognak dolgozni. Az egy más kérdés, hogy egy platform alá hozzák-e az összes címüket vagy mit és hogyan fognak ebből az új társulásból profitálni.
Mellesleg nem csak a Live Track felel azért, hogy hogyan csúszik a vizes pálya, hanem a pálya fizika, a gumifizika és az autók fizikájának összessége. Ami nem csupán úgy működik, hogy beírom a helyes értékeket, hanem azokat összhangba kell hozni. Ez meg idő és pénz kérdése. Talán most adottabbak lesznek a feltételek, de persze menet közben így is, úgy is ki kell jönni valami új címmel ami termeli a bevételt. Tehát én nem számítanék rögtön egy hibátlan progira. -
#19333 Remélem valami jó fog kisülni belőle! Kíváncsi leszek a következő F1 milyen motorral érkezik majd, marad az EGO engine mert csak, vagy esetleg azért marad még mert rá kell szabin az F1-re és ez idő, vagy Madness engine-el jön ha már megvették és ha már megvették a stúdiót akkor azzal gondolom munkaerőt is átcsoportosítottak így még akár el is készülhetnének vele megjelenésre. Mondjuk ez egy olyan újdonság lenne az F1 szériában ami miatt sokan megvennék, még azok is akik a rókabőr jelleg miatt nem veszik meg évről évre. Remélem a Live Track-en is fejlesztenek majd vagy tudják úgy paraméterezni, hogy esőben jobban csússzon az aszfalt mint szárazon ne pedig fordítva, hogy a tócsák ne csak a versenyző autójára legyenek hatással hanem az AI-éra is, na és ha már AI akkor arra is ráférne egy nagy generál. -
#19332 Én csak abban reménykedem, hogy nem kell majd lemondani erről a hangulatról a jövőben se.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.11.29. 12:30:32 -
#19331 Ez a 30 milla csak előleg. Ian Bell megint csinált egy jó üzletet, a saját szemszögéből nézve, ahogy egykor a SimBinnel, majd kiváltak tőlük és alapítottak egy új céget. Legfeljebb itt is ezt csinálják, ha a CM túlzottan lebutítaná az SMS címeket. Remélem a PC rajongókat ez különösebben nem érinti majd.
Szerintem ez hasonló üzlet volt, mint mikor a Kunost eladták az 505 Gamesnek. Mindenki maradt a helyén csak éppen másik, nagyobb pénztárcába kerül a bevétel.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.11.29. 09:28:43 -
#19330 Csubinak kell egy új Ferka ... :D -
#19329 Egyelőre nem akarok negatív lenni.
Lehet, hogy megtetszett nekik a Madness Engine, a Live Track és a SETA tyre modell. Meglehet, hogy ötvözik a CM címeket ezzel az engine-nel. A jövőben jóval szimulátorosabb dolgok jönnek ki a CM nevén, ugyanis nem tudjuk, hogy hol tart a Madness Engine jelenleg, mert a PC2 óta semmi hír nincs. Vagyis annyi, hogy az Automobilista 2 is a Madness Engine-nel készül. Ebből lehet arra következtetni, hogy valamit jól csináltak, mert igen népszerű lett a motorjuk. Bízom benne, hogy ez nekünk játékosoknak is csak jobb lesz a jövőben. Én pl. régóta várok egy szimesebb vagy szimes F1 játékra. :)))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.11.28. 23:33:06 -
MasterMason #19328 Codemasters buys Slightly Mad Studios for $30m
Hát ez nem túl jó hír, ismerve a codemasters hozzáállását. -
unrealnoise #19327 A GRID szeritem egyértelműen arcade cucc lesz, lehet, a pCars meg komolyabb.
Van érteme, egy fontos multiplayer konkurenciát házon belülre emeltek. Én örülök kicsit neki, bár a GRID nagyon nem tetszett. (Átugorhatatlan videók az elején, gagyi, menj 3 versenyt kötelezően, egyszerűen totál fapados az a játék, még ha fun is tudna lenni... Mert a fizika nem lenne annyira rossz benne, szvsz kifejezetten élvezetes lenne benne a gamepaddal való vezetés, DE amikor elkezd farolgatni a kocsi a kanyarokban, nah, ez így már összességében ért annyit, hogy törlés legyen belőle azonnal. -
Timbu #19326 :O
Nem teljesen értem, hogy ennek mi értelme. Így a CM nem bővíti a portfólióját, hisz a Grid a pCARS ellenfele. Meg két különböző motort fognak fejleszteni?
Ráadásul a CM az utóbbi időben eléggé fantáziátlan rókabőröket készít.
Utoljára szerkesztette: Timbu, 2019.11.28. 20:47:34 -
#19325 Aki szereti, az szerint érdemes. Aki nem szereti, az szerint nem érdemes. Szerintem érdemes és naná, hogy a deluxot venném. Már több mint 900 órát játszottam vele. Semmi olyan bug nincs benne, ami gátolna abban, hogy jókat lehessen vele menni. Pl. ma is mentem kb. egy órát offline és online is. Semmi probléma nem volt vele. De ez csak az én véleményem/tapasztalásom. -
#19324 Sziasztok,
Kicsit ismerkednék a szimekkel, most hogy beújítottam egy G29-et, érdemes még megvenni a Cars 2-t, vagy rengeteg bug maradt benne?
És ha vásárlás mellett döntök, ad annyi pluszt a deluxe amennyi a felára? -
#19323 WOW!!!!
-
#19322 Csak úgy...