• unrealnoise
    Na, ez engem itt már nem nagyon fog érdekelni valószínűleg. Szeretem én a simcade vonalat is, a FM7, GTS-ben de még a még arcadeosabb FH sorozatban is megtalálom azon dolgokat, amiért szerettem velük menni, sőt az FH sorozat szvsz sokkal jobb, mint az FM7 vagy a GTS. Előbbinél totál buta az AI, utóbbinál meg csak három értéket lehet megadni az AI erősségét illetően, így semmit nem ér az egész...

A gond az, és azért kezdtem el ezekről írni, mert mindenen lehet és kell is fejleszteni.

Az FM8 remélem kap végre egy szimesebb vonalat, remélem kapunk egy olyan Forma Motorsport 4 szintű Forza játékot, csak jobbat, többet mindenből, komolyabb körítéssel (időmérőkkel), jó AI-al, hogy tényleg önfeledten tudjam használni.

A PC3-ban lassan inkább arról beszél mindenki, hogy mit nem kapunk. :D

Az, hogy nincs gumikopás, nincs pit, stb, az azért különösen vicces, mert szvsz rengeteg időt elcseszhettek az animációkkal korábban, amelyeken kicsit finomítani nem lett volna olyan nagy dolog... Az AI-n meg az értékeken kellett volna finomhangolni a változó értékek /időjárás,gumi/ mellett...

Ehelyett kihagyják... hát remek.

A PC-t kb az különböztette meg a FM meg GT szériától, hogy komolyabb fizikája volt, full időjárással, napszakkal, full versenyhétvégékkel, törésekke, gumikkal, stb. Ezeket nem kellett volna piszkálni, ezeken túlmenően kellett volna egy normális karriert beletenni, amelyben lehettek volna időmérő nélküli események is néha, stb...

Mindezek mellett maradhatott volna az az újítás, hogy lehetett volna az autókat tuningolni, vásárolni, stb...

Nah mindegy, de ezek után kiváncsian várom mi lesz a játék sorsa, engem ez már nem nagyon érdekel, hogy őszinte legyek. Szemeimet inkább az F1 játékra és mondjuk az új FM-re vetem...