Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
unrealnoise #19518 Már nem azért, de te vagy az aki itt fejtegeti, hogy mennyire szar példa volt, ezzel is kinyilatkoztatva, hogy jajj, hát nah, de ostobák vagyunk mi, akik szerint a példa jó. :)
Félreértés ne essék, keményen kritikus beállítottságú vagyok, ezért szoktam is kapni a fórumokon, de ez van. Ugyanilyen vagyok a kormányoldallal is.
Van pl a kormánynak egy csomó intézkedése, amelyek nyilvánvalóan és országosan érezhető, általánosan negatív megítélése ellenére is simán újra és újra milliók szavaznak rájuk. Ne menjünk jobban bele, maradjunk annyiban, hogy elég tájékozott vagyok ilyen szinten. Olvasok, beszélgetős műsorokat, vitákat nézek, stb...
a PC3-ra visszatérve:
Nézegettem a twittert, és a youtubeot, és hát gyerekek, ennyire negatív visszhangban futó reklámkampányra sem emlékszem...
Továbbra is tartom magam, hogy b*sszák meg, az időjárást meg a fullos napszakváltást nem csak azért akartuk, mert húdejólnéz' ki, hanem mert ezek adnak egyfajta plusz izgalmat a futamnak a kerékcserék stb által.
Sokan hőbörögnek az egész miatt...
Belegondolva, hogy a FM8 trailer is ebben a hónapban jön ki, és azt is figyelembe véve, hogy a PC3 valszeg messze lesz tőle valszeg majd minden szinten, sőt, elnézve pár PC3-as videót, komolyan azok alapján simán úgy érzem, érződik, hogy a FM8-nak még a fizikája is jobb lesz... Nekem túl Grides, Shift-es ez az irányítás, gamepaddal fun lehet, meg ilyesmi, de mondom, arra az FM széria jobb lesz, szóval kinek kell az FM8 előtt pár hónappal egy PC3?
Engem pl totál nem érdekel innentől kezdve, az infókat, meg a véleményeket is csak azért lesem, mert érdekelnek a fejlemények, de ez a játék nálam most lenullázta magát. Buktak egy olyan embert, aki 40+ ezerért megvette a PC2-t pl, de támogatta a PC1-et is, stb...
Persze, majd nagy siker lesz, a casual réteg tuti rácuppan...
Hát már szinte látom, hogy ~egy hónappal a megjelenés után kap egy 30 százalékos leértékelést...
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2020.07.03. 10:02:47