Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.06.04. 10:01:15
"Nulla tenaci invia est via"
Utoljára szerkesztette: _redrock_, 2020.04.05. 10:15:50
Vagy esetleg megnézheted, hogy másik autó/pálya kombóval is ugyanez-e a helyzet. <#nemtudom>#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.04.05. 10:03:16
Mindkét rész benne van több jósággal karöltve
Next PC upgrade: 2022

Utoljára szerkesztette: Axtros, 2020.02.21. 21:42:36
Lehet nem ártana lassan egy új rendszert telepíteni, gyanús, hogy itt valami szoftveres anomália állhat a háttérben.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.02.15. 11:10:19
A hibát a processzor terheltsége okozta ott.
Egy program segítségével be tudták állítani, hogy a játék mennyit használhat a prociból. Visszavették pár százalékkal (100%-ból) és megjavult nekik.
Nekem ilyen gondom nem volt, esetleg nézz rá az itteni ReadDeadRedemption 2 témára. Ott le van írva a mikéntje.
Persze, ha a procid nem pörög 100%-on játék közben, akkor könnyen lehet, hogy más lesz a hiba nálad.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.02.14. 20:34:40
Asetto Corsa Competizione alatt is ugyanez a jelenség egyébként, míg a régi AC vagy egy Forza 7 problémamentes.
Akkor most? <#nemtudom>#nemtudom>
"A Project CARS a legnagyobb átverés a világon! Mindenki mondja, hogy milyen nehéz, de egy szimulátort nem az tesz élethűvé, hogy az ember folyton kipörög és fejre áll."
Gondolom minden gyakorlás nélkül "beült" a Formula A-ba és nem bírt vele. Hát nem CMF1, az egyszer biztos. <#idiota>#idiota>
"A szimulátor attól szimulátor, hogy közel áll a valósághoz, amiben az rFactor is jó."
Ez tetszik. Pontosan mi is a hasonlítási alap? Tudtommal az rF is szim. <#idiota>#idiota> Valaki azt mondta neki, hogy az rF olyan mint a valóságban és ettől kezdve ő már tudja is, hogy milyen a valóságban? Szerintem a csávó egy kicsit elszállt magától. Szólni kéne neki, hogy akármennyire is eSport, attól még csak egy CM játékkal nyomja. <#idiota>#idiota>
A játékot, és az azt gyártó Codemasterst rengetegen kritizálják. Nemrég bejelentették, hogy a cég megveszi a sokkal komolyabbnak tartott Project CARS fejlesztőjét. Erről mi a véleményed?
A Project CARS a legnagyobb átverés a világon! Mindenki mondja, hogy milyen nehéz, de egy szimulátort nem az tesz élethűvé, hogy az ember folyton kipörög és fejre áll. A szimulátor attól szimulátor, hogy közel áll a valósághoz, amiben az rFactor is jó. Persze a Project CARS-nak is vannak olyan autói, amelyek sokkal jobbak a Codemasters bármelyik modelljénél. A pályaszkennelés terén szintén kiválóak, esős körülmények között jóval részletesebb a pálya nedvesedése, a gumis ív tényleg csúszik.
Összességében az a játék nagyon messze áll egy jó szimulátortól, mindenki kineveti, de nyilván van mit tanulni tőlük. Például egy olyan alapdolgot, mint a versenyek visszanézése, ami a Codemastersen kívül minden játékban megvan. ...
Forrás: Bereznay Dániel (hivatalos F1 e-sportoló) interjú
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2020.01.13. 07:57:09
Ez a beállítási javaslatod, jó, köszönöm, választottam a sok közül egy fájlt, ami megfelelő, nekem, meg a kormánynak is.
A hivatalos fórumban viszont még küzdök azzal, hogy akadozva megy a kormány, gondolom, erre mondja az angol, hogy "clipping", ezt még nem sikerült kisimítani.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Ez nem teljesen igaz, mert vannak jó páran akik az alapbeállítással is tudnak űridőket menni. Van 3-4 alap FFB és azzal is jól el vannak. Én csak azért választottam a JS féle beállításokat, mert számomra az jobb.
Nem tudom, de szerintem azért ez se egy gagyi szimulátor. Van Live Track 3.0-ás verzió, SETA gumimodell, átfogó autóbeállítási lehetőség, dinamikus időjárás és napszak változás. Természetesen még nincs azon a szinten, mint a tízen évvel korábban elindított projektek, de ez szimplán idő és pénz kérdése. Másrészről ez, eltérően a nagynevű társaitól, AAA-s játékként is funkcionál és nemcsak amolyan száraz techdemóként. 😉)
Komoly Szimulátorból érkezőknek Minimum nevetséges, gondolom, hogy itt súlyos órák telnek el, mire egyáltalán élvezetesen játszható a játék.
Kipróbálom, amit linkeltél, nyilván már láttam, csak ki nem próbáltam.
Kimondottan érdekel mások véleménye is, aki akár félretette a játékot, és aki napi szinten játszik.
Akinek van kedve menni versenyezni, vagy akár közben dumálni, mondom, főleg majd késő délutánonként tolom, az vegyen fel steamben, aztán megyünk.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Nekem sokat visszaad a gumik felől ez az FFB beállítás. Ezenkívül ezzel éreztem eddig az autók súlyát is a legjobban. Valójában ez elég autentikusan adja vissza egy autó vezetését, ha már nélkülözni kell a fenék és a középfül által érzékelhető tartományt. Kábé ennyi.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.01.04. 18:36:12
még egy kérdésem azért lenne. Mi alapján döntötted el, hogy az a jó neked, mi a szempont, ami alapján azt mondtad, ez neked jó lesz, megfelelő.
Plusz: milyen kormánnyal mész?