19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#19481 Na, ez viszont már aggodalomra ad okot. Remélem csak valami félreértés.
"Please let me clarify. All the underlying simulation with our SETA tyre model exists - and has actually been adding upon with a 3rd layer. The difference with PC3 is - without Pitstops, the change in tyre compounds happens automatically. That doesn't mean you go from racing in a sunny environment to a wet environment and the car handles the same. Absolutely not. It just means you don't have to pit to put the wets on, therefore no break in the racing action. And from dry to wet you'll be able to feel the difference as always. That was the main reasoning behind the decision from the Game Design Team. And I understand guys, change is hard to embrace. But it's resulted in a better product. Our simmers who've worked on this title love it also. But if it's not for you it's not for you. All we can do is be open and transparent, show you guys the ins-and-outs of the game, and you guys as our community and consumers have the right to make your mind up yourselves if it's not the product for you."
-Nathan Bell Online Marketing Director
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.06.27. 09:48:49 -
#19480 Nem látom, hogy hol van a vita tárgya? Itt #19468 ugyanezen gondolatok mentén fejtem ki a nézetemet.
A PC esete viszont merőben más, mert sose volt hardcore szim és sose volt árkád, legalábbis ha a két műfajt a helyén kezeljük. Azt figyelmen kívül hagynám, hogy egyesek a szimulátor és az árkád megjelöléseket minősítő jelzőként használják. És ismerve az SMS korábbi munkásságát, akkor bízhatunk benne, hogy a PC3 is ezen a mezsgyén fog haladni. És azt se felejtsük el, hogy SMS-től jön árkád címnek a Fast & Furious játék is idén.
De nem kell rakéta tudósnak lenni ahhoz, hogy lássuk a CM szándékait a Madness engine-nel kapcsolatban. Kell nekik VR, kell nekik egy fejlettebbb grafikus motor, mert azért lássuk be, a PC2 mellett az F1 játék max Lolka és Bolka rajzfilmnek tűnik. Bár így is népszerű az F1, de ez leginkább maga a sportágnak köszönhető. Noha igaz az is, hogy a járványnak és a valódi F1 pilótáknak köszönhetően megugrott az F1 2019-re az igény, ami mostanra újra kezd visszaesni a korábbi szintjére, de emellett megjelentek olyan igények is, ez is néhány valódi F1 pilótának köszönhetően, hogy nem ártana egy kicsit jobb, szimulátorosabb F1 játék. És erre a válasz a CM és az SMS összeborulása. Persze a PC3, az F1 2020, Dirt 5 és a Fast&Furious játékokon még nem fog ez az egyesülés látszani. Én azt gondolom, hogy az F1 2021 és majd a következő Dirt Rally, PC4 lesz egy mérföldkő, hogy milyen irányba mennek tovább így együtt. A PC3 most hozni fogja ezt a jól bevált úgynevezett simcade vonalat.
Részemről kimondottam örülök, hogy nem erőltetik ezt a száraz rF, AC techdemó jellegű szabad edzés/quali/race vonalat, mert már rohadtul unalmas, hogy mindegyik atósjátékban ezt kapjuk a szinte már unalomig ismert, már-már közhelynek számító pályákkal, mint Spa, Monza, Nürburgring, stb...
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.06.27. 08:26:14 -
MasterMason #19479 Sajnos most nincs igazad, az árkád játékok jobban fogynak, a hardcore simek mindig is sokkal szűkebb rétegeknek készültek, vagyis kevesebb haszonnal. Márpedig a kapitalizmus az olyan, hogy ha egy cég hosszú távon kezd el gondolkodni és számol, akkor sajna előbb vagy utóbb eljut ahhoz a ponthoz, hogy azt mondja: Na most üzletileg mi éri meg jobban, keressünk 50 millió dollárt mert egy arkád játékot eladunk nagy darabszámban egyébként sokkal kevesebb munkával, vagy öljünk bele rengeteg munkát és időt, legyen hardcore sim, cserébe pedig egy jóval szűkebb rétegnek tudjuk csak eladni... Sokkalta kevesebb meló egy árkád game és sajnos jóval nagyobb piacot lehet vele megcélozni, nagyobb haszonnal. És ez független attól mit tud a motor, mert ha nagyobb eladást akar, akkor lebutítja a fizikát, és akkor még gipsz jakab is úgy érezheti magát, hogy húú de milyen jól tud vezetni...
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2020.06.27. 01:01:46 -
#19478 :D -
#19477 Ez biza így van, azonnal behányok :D -
#19476 Maragggyámá, egy kört nem tudsz menni F1 -el ! :D BTW én imádom... Remélem nem azt piszkálják szét ezzel a mocsokkal :) -
#19475 Take a tour under the hood of #ProjectCARS3 with the Design, Physics and Handling Teams, and find out some of what's coming your way August 28
Read the blog: DEVELOPER BLOG 1 – DESIGN AND PHYSICS
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.06.26. 17:33:39 -
#19474 Kevered itt a dolgokat. A Codemasters egy cégcsoport, ami több stúdióbol áll. Az egyik csinálja az F1-et, a másik a Dirt rally-t, Dirt-öt, stb... És most egy újabb stúdióként csatlakozott az SMS. Gyanítom, hogy a CM-nek szüksége volt egy 21. századi motorra, ami leváltja az ősi EGO motort. Gondolom, leginkább a VR kellett nekik, mert az EGO teljesen alkalmatlan, aztán ott van a fizikai motor, a Live Track, a Seta Tyre és a grafikai motor is magasan veri az EGO-t.
Szerintem a traileren kívül más infód neked se igen van a PC3-ról, de idejársz rendszeresen a PC topikba ekézni, vakon. Na ez a trollkodás!
Én legfeljebb fanboy vagy, de legalább vállalom.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.06.25. 08:58:36 -
#19473 Variálnak itt mindig az SG-n megint nem ment a plusz ez volt a hiba alacsony lett a kerítés :) -
#19472 1 milliárd légy nem tévedhet :D :D :D Én ebben a világban élek ahol a virus járvány alatt égett az F1 mint a reistag hogy mekkora ócska szar a hivatalos játék:) Na oda csatlakoztak ezek :D Hidd el megélnek és nyugodtan alszanak hogy nem egy raklap kaka amit elő állítottak.
Nekem az a troll egyébként aki itt több éve mint a saját gyerekét védi ezt csodálatos terméket, ami megjelenéskor szinte használhatatlan, eladásokra verni amikor kb 2 euro :D :D Remélem most a háromra már le tudják annyira butítani hogy működjön :D
Nem baj majd bezsákolom ezt is 3 euróért :D -
#19471 -
#19470 Project CARS 3 megjelenési dátum: Augusztus 28. -
#19469 Egy kis érdekesség, hogy Paul Rustchynsky, aki a PC3 játékigazgatója volt 2018 szeptembere óta, idén júniusban menesztve lett vagy önként távozott. Korábban a Driveclub, Onrush, Motostorm, WRC játékoknál töltött be hasonló szerepet.
Lehet, nem jött Ian Bell-nek a trailer.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.06.24. 14:24:04 -
#19468 Hol nincs keresni valója?
Te melyik világban élsz?
A PC 1-2-ből többet adtak el, mint az úgynevezett hc szimekből, összesen. Csak az AC közelítette meg, az is csak jóval hosszabb idő alatt, de az meg szintén nem nevezhető hc szimnek. Az rF2 kb 100ezres eladott példányának van keresni valója? Ja, legfeljebb az èhezők viadalán, mert abból biztosan nem él meg még az a pár ember se, akik foltozgatják már néhány éve. Az hogy néhány elitista troll még mindig a mi szim, mi nem szimen pörög, még nem piac meghatározó.
Ha már itt tartunk, akkor főleg a kis réteget megszólító címeknek nincs sok keresni valója, mert veszteséget termelnek és nem keresnek. Legfeljebb csak keresgélnek. ;)
-
#19467 A ki induló postom valóban félre vezető én az unlimited vonalra gondoltam, csak nem írtam oda. de a lényeg hogy abba az írányba félsimesen lenne keresnivalója így egy viszont nem sok, majd 5 euróért berakom a steambe..
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2020.06.24. 10:29:49 -
Timbu #19466 Miért kellene hasonlítania hozzá? A Shift-ekre hasonlít. A nevében sincs benne, hogy Unlimited. Az Unlimited sem hasonlított a korábbi Test Drive-okhoz. -
#19465 Az miben hasonlit az unlimited sorozathoz? Csak kérdezem? Ahogy bele néztem csak Ferrari és zárt pálya... tényleg csináltak akkor olyat LOL -
#19464 Stand out from the pack and customise with paint materials, paint colours, community- and motorsport-inspired livery patterns, sponsor decals, wheel rims, tyre brands. Customise your every dream car with your individual style in #ProjectCARS3.
-
#19463 Project CARS trailer összehasonlítás.
-
#19462 Elvileg idén jön ki a Test Drive 3 Unlimited is. -
#19461 Az Evolved games volt a kiadó, de volt valami Rombax is kiadóként. Szerintem nincs kivel tárgyalni már a jogdíjakról. Talán már nincs gazdája a játéknak.
Én azt sajnálom, hogy pont a Shift 2 alatt is dolgozó Madness Engine 2 került alá, amiben valamit nagyon elszúrtak. Még az is jobb lett volna, ha Shift 1 alatt futó Madness Engin 1-et rakták volna alá. De a legjobb az lett volna ha a mai Madnessre írták volna meg.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.06.23. 09:00:46 -
#19460 És az az érdekes hogy amíg kb minden autós cucc 7 hónap-1 év 2-év stb idők alatt szénné lesz olcsósítva/bundlezva addig ez a Ferrari sosem került bundleba.Pedig tolnám
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.06.23. 08:47:30 -
#19459 Már csináltak Test Drive-ot. A Ferrari Racing Legendet. -
#19458 Ezzel a grafal enginnel elmehetnének egy ilyen TestDrive írányba az jó lenne. -
#19457 Race the way you want, when you want, how you want. Night-time dicing through the city-streets? Daytime racing at Monza historic? IndyCars on a fine spring day at Indianapolis? Just bring your skill—the rest is waiting for you in #ProjectCARS3.
-
#19456 Ugyanaz a motor, mint a PC2-ben.
Igazából AMS2-ben csak más felfogás szerint használják. De még nem igazán működik a Live Track 3.0, a Seta Tyre modell is némileg csökkentett módban van még, az AI még ott sem kapta meg ezt a funkciót, és a többi dinamikusan változó dolog se működik még 100%-osan.
Teljesen egyetértek, nem a külsőségek döntenek róla, hogy milyen játék lesz. Ráadásul azon a néhány videón kívül még semmi konkrétum nem érhető el. -
Zsoltee_a_bator #19455 Az Automobilista 2-ben kicsereltek a fizikai motort, vagy a Pcars motort hasznaltak?
Az eleg jol sikerult, versenykepes a "nagy" simekkel - szerintem. Ha ugyanaz a motor es ugyanugy ki is hasznaljak, akkor a Pcars3 is jo lehet.
Az engem nem zavar, ha a "csomagolas" nem hardcore sim - arra van egy rakat masik opcio. Konnyedebb jatek rendes / hiteles vezetesi elmennyel nagyon keves van. -
#19454 Minden játékkészítő ígérget. A kinézettől nem lesz valami árkád vagy full szim. A PC mindig is a kettő között volt. Ráadásul nem lenne logikus, hogy egy jó alapot újra írjanak csak azért, hogy full árkádot csináljanak belőle. Az ugyanannyi vagy több meló lenne, mint tovább fejleszteni. Ráadásul egyáltalán nem jellemző, hogy egy árkád játékba annyi energiát öljenek, mint a SETA gumimodell, vagy a Live Track 3.0 vagy éppen az összes dinamikusan változó tényező. Szerintem csak egy nagyobb szeletet akarnak a piacból és a kinézettel is ezt akarják megmutatni, hogy ez nem csak egy kis rétegnek szól. Gondolom nem a 30+os korosztály van a célkeresztben. És nincs ezzel semmi baj. Ha valakinek nem jön be, akkor továbbra is ott vannak az rF2, iRacing, stb...
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.06.22. 08:35:39 -
komiki #19453 Hát mert nagy valószínűséggel az lesz. -
#19452 Ez jó hogy leígérek a holdat is meg minden ,de akkor minek kell ilyen tré videókat közzé tenni amiből egy foscsira arcade game köszön vissza? -
#19451 PROJECT CARS 3 PROMISES THE ULTIMATE DRIVER JOURNEY
“While realism and authenticity continue to be at the core of the franchise, we’ve added a host of new options to ensure that Project CARS 3 is also the most accessible game in the franchise’s history. We really couldn’t be more excited to show off our new Project CARS game to both fans of the franchise and those who are ready to experience racing at its very best.” -Ian Bell
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.06.21. 15:23:48 -
#19450 Tune your cars with performance parts that genuinely affect handling and power. Full-bore turbo on your Toyota GT 86? No series restrictions on your GT3 racer? Take your most loved ride and make it into an absolute track legend in #ProjectCARS3.
-
#19449 Race cars, supercars and hypercars, street-racing kings and tuned sleepers, they’re all yours to own in #ProjectCARS3. But remember—only your skill in-game and on- track will determine how much credit you have to spend, so race and spend wisely! No microtransactions.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.06.18. 18:44:42 -
#19448 The world’s most elite-brands return to #ProjectCARS3 along with an exciting new mix of classic, new, and never-before seen road and race machinery. Race them all on fully-licensed and inch-perfect tracks with over a dozen new to the franchise.
-
#19447 LiveTrack is back and beautiful as ever with all 4-seasons, all-weather conditions authentically affecting handling and grip. Snow in winter? Rain on the streets of Shanghai? Summer storm at Interlagos? It’s all in #ProjectCARS3, the way you like it.
Feel the visceral sense of what racing at speed is all about. Motion blur, HUD/camera shake, and more will bring you as close to the adrenaline of real racing as you’ve ever been. There if you want it—or just simply turn them off in #ProjectCARS3.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.06.12. 18:49:03 -
#19446 -
#19445 Új tweet!!!
"ABS, Stability, and Traction Control are now more effective and aligned with how they work in the real-world. Their settings allows all players, from rookies and veterans, to fine-tune the handling for individual needs in #ProjectCARS3."
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.06.10. 21:30:58 -
JonasSandor #19444 Igen az egyedülibe nem lenne gond. -
#19443 A saját autódon beállíthatod, az AI-ét nem.
Szerintem egyik játékban se tudod az AI-t állítani, pont úgy ahogy valóságban se tudsz belenyúlkálni az ellenfél autójába.
Annyit tehetsz, hogy beállítod, legyen kötelező box kiállás. Ha karrierben játszol akkor viszont az autódat kell beállítani, hogy kevesebbet fogyasszon. Az meg már setup kérdése... És vezetéstechnika.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.06.10. 17:39:38 -
JonasSandor #19442 Ez az hogy nincsen mert a többi nem megy ki végigtolják.