Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.08.03. 10:48:49
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Persze kérdés, hogy ki ellen nyertél vagy mi ellen. Mondjuk szívesen megnézném, hogy a top időkhöz képest mennyire is lennél eredményes billel. Mert szerintem azért az kevés, hogy valaki bemond egy ilyet és oszt aztán az így is van. <#nezze>#nezze> Ez meg, az én saját véleményem.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.08.03. 09:42:06
De azért érdekes mert PC fórumán és máshol is pont azért panaszkodtak rengetegen, mert szinte csak kormánnyal lehetett jól irányítani a PC2-őt. Na, mindegy. 😊)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.08.03. 09:22:41
Ezerszer elmondtuk, elmondtam már, hogy pl a GP2, GP3 is szim volt a maga idején, sőt a iRacing előd Nascar címek is, mindkettő sorozatot nagyon jól lehetett irányítani billel. Ettől még szimulátorok voltak.
Nem ezen áll vagy bukik. 😊
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2020.08.03. 09:13:13
Next PC upgrade: 2022
Az LFS-t is lehet billel egérrel játszani mégis az egyik legjobb szim, amivel valaha is találkoztam, de szerintem nem csak nekem. És biztos lehetsz benne, hogy nem ez alapján mondják rá hogy szim. <#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.08.03. 09:09:40
Én nem értek a szimulátorokhoz. ... nem értem a siánkozást
Ha nem értesz a szimlátorokhoz, akkor logikus, hogy nem érted a siránkozást.
CARS 1-2 ilyen... A sim pl nekem a Dirt Rally 1-2 pl ahol billel 1 futam után kiléptem mert ott eredményt elérni soha nem lehet.. mondjuk nem értem hogy jöhetett boxra meg psre mivel kontrollerel sem érte el soha semmi értelmes helyezést = nincs értelme vele játszani...
Szóval szerintem ez a Cars 3 is ezt a vonalat viszi tovább szóval ez volt eddig is nem értem a siánkozást
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.08.03. 08:55:12
Jó hülyén fog kinézni, ha mégis rákezd némelyik. <#idiota>#idiota>
Egyébként attól még lehet szórakoztató, hogy nem HC szim. Szerintem. De akinek ez derogálna, az nem használja és kész.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.08.03. 08:51:34
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.08.02. 12:42:29
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.08.01. 10:19:37
Bizonyára ennek is megvan, vagy meg lesz a maga piaca, és a játékos közössége, én az eddig látottak alapján nagy valószínűséggel nem leszek köztük. Aztán majd meglátjuk a fejlődést, vagy egy esetleges új címet, de ha nem lesz változás, akkor maradnak a konkurens sim-ek.
Meglátjuk.
Mintha minden felulet vilagitana es nem lennenek arnyekok/sotet. 20 evvel ezelott ilyen volt a legtobb jatek, de mai szemmel furcsa nekem.
Edit: az elso perc a legdurvabb utana mar van valami, de ugy is eleg white washed.
"Special thanks to Bandai Namco for letting me share some early gameplay! 😊
So what about the physics?
It's kinda hard to explain, but I personally think its little bit like a mix between PC2 and DR 2.0 with a sprinkle of AC sort of 😊" - HenrikM
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.07.31. 08:17:56
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.07.31. 08:02:01
A HUD az még mindig bőszít, totál arcade lett, csak az előtted és a mögötted lévő autótól való eltérést jelzi, de persze ezt a két adatot is sikerült 4 sorba tenniük. Gratulálok...
Eszembe sem jut már megvenni, még akciózva sem.
Szerintem ez a kategórián belül is kevés, értem én, hogy fel lehet oldani eseményeket, meg autókat lehet venni, tuningolni, de erre azt mondom, oszt akkor mi van?
Ott az FM4 meg még elég sok hasonló cucc, amelyek sokkal jobbak, profibbak ennél körítésre, UI-ra, stb, holott lassan már adott esetben 10 éves játékokról beszélünk... És az a gond, hogy pl egy 2011-es FM4-hez képest ez mi pluszt ad játékmechanikailag? Most komolyan...
Az F1 széria és a WRC8 mutatta meg merre lehet és kellene elindulnia egy autós szériának... Értem én, hogy ezek licencelt címek, sorozatok, de egyes elemeit (karrier, autófejlesztés bajnokság során, úgy, hogy közben az AI is fejleszt, stb...stb... vagy az F1 2020-ba bekerült My Team) simán implementálnia kellene már minden valamire való autós cuccnak.
Grafikára nem nagy szám, sőőőt...
Ezt leszámítva az új kategóriájában biztosan megállja a helyét.
A Shift 1-2-őt szerettem. Jó lett volna ez Shift 3-nak, de olyan 2012-13 környékén. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.07.30. 17:30:25
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.07.30. 16:45:44
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.07.30. 16:32:39

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.07.23. 11:45:49
Opinion: Fans have problems with Project CARS 3 before it has even been released. But what’s behind it and why is it largely unjustified?

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.07.22. 08:47:12
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.07.20. 17:16:07
Dark roast one minute. Half-caf the next. Modern coffeemakers allow java fans to switch blends simply by dropping in a new pod. So what if tomorrow's EV drivers could change their tires in a similar way – not with a pod, but with a capsule that regrows tread?
That's the idea behind the latest concept from Goodyear, the reCharge tire.
The tire, designed for electric vehicles, would be made with a biodegradable tread compound reinforced with fibers inspired by spider silk. Goodyear says the tread would be "recharged" by inserting capsules filled with a "customized liquid compound" into the center of the tire.
"These capsules allow the tread to regenerate and the tire to adapt over time to climatic circumstances, road conditions, or simply how you want to travel," Goodyear said Tuesday in a news release. "Thanks to artificial intelligence a driver profile would be created around which the liquid compound would be customized, generating a compound blend tailored to each individual."
The company revealed the concept in a virtual press conference from Brussels. "This is a self-regenerating tire," Mike Rytokoski, Goodyear's chief marketing officer for Europe, told his video audience. He stood next to a tire display stand and a set of color-coded capsules, each representing a different tread blend. "You could have a special blend for winter climates and a different blend for summer environments."
The company had planned to show the reCharge concept at the Geneva auto show, as an encore to concepts such as 2018's Oxygene. That tire had living moss in its sidewalls, designed to breathe in CO2 and release oxygen through photosynthesis. The following year, Goodyear trotted out another lofty concept, the Aero, a tire designed for autonomous flying cars.
This year's Geneva show was canceled because of coronavirus concerns."
-- Leslie J. Allen
Mondanom se kell, hogy SMS-ék ezt valósítják meg a PC3-ban, virtuálisan. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.07.20. 07:40:58
Ettől még egyébként lehet jó móka. Nincs előírva, hogy minden autós címnek HC szimnek kell lennie. Találni más olyan játékot, ahol ki lehet élvezni a valósnak megfelelő versenykörülményeket. De abba se hal bele senki, ha csak simán szórakozni vágyik egy minőségibb árkád cuccal. Lehet, hogy a Fast & Furious játékot is begyűjtöm. Ki tudja? <#nemtudom>#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.07.18. 17:32:05
Amúgy meg egy jó trailer az jó trailer. Egyszer lát valaki valami szutykot a játékból, aztán a következőt meg sem nyitja. Míg egy jó trailert akár többször is megnézel egymás után... Sőt, még lehet annyira nem is mondanád a trailerre, hogy szar, de látod a dislikeokat meg a kommenteket, és ott látod, hogy ez meg az is butítva lett, stb, stb... Pedig addig nem is tudtad, mert nyilván a trailer nem közli le az ilyeneket.
A Reiza-t meg kötve hiszem, hogy megnyomnák ezzel.
Azt a játékot olcsóért megvettem még, de nem látom mi akar belőle lenni, a multi nem fog felfutni, ahhoz rendszer, szervezett dolog is kell, a játékosok értékeléseivel.
Offline-ra is kuka a dolog valamilyen szinte, se kihívások, se semmi, csinálj magadnak versenyt, aztán menjé'!
Mármint könyörgöm, 2020-ban azért elvárnám, hogy legyen a fejlesztőknek egy grafikus spanja, de még az sem kell, screenshotol párat, photoshop, aztán csinálnak pár menő képet, a kihívásoknak, stb, nem kell részletezni.
Totál fapad az egész, és nem látom, nem beszélnek semmiről (vagy csak én nem/F látom), hogy mi változna majd a jövőben. Persze jön majd egy-két új pálya, stb, oszt akkor ennyi, de attól még hol lesz ez mondjuk egy GT7/FM2020/WRC8 komplexitásához képest. Sehol.
Kedvem sincs vele játszani sajnos, az idő meg hamar bedarálja, ha nem tuningolják fel...
A Project Cars 3 meg elérte, hogy leiratkozzam a csatornájukról youtubeon, totál érdektelen lett. Mondom ezt úgy, hogy az FM8-at szerintem sokat fogom tolni, de az meg egy egészen mást szint lesz szerintem prezentációra, stb.
És pont ez a baj, évenkénti PC3-4, AMS nem eladható, fenntartható szvsz. Mást az, amikor egy bajnokságot licenszelnek, és karrierrel, stb-vel autófejlesztésekkel mindig tuningolnak a játékon...
Persze ezt az ilyen játékoknál is meg lehetne játszani, de az irdatlan meló, és hát emiatt nem is fogják egy ideig...
Az AMS2 azért érezhetően jobb fizikára, FFB-re, mint a PC2, az AI is sokkal jobb, szóval vennék azt úgy is, ha lenne gumikopás meg stb a PC3-ban...
Vaaaaagy! A profiknak jön majd a Project CARS Pro. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.07.18. 09:04:02
Már már kezdtem örülni a cím láttán, nah, mondom, végre kormánnyal, nulla segítséggel egy pro driver megmutatja a határon autózva, hogy van még a játék alatt fizika.
Hát b*zdmeg...
Amúgy egy hotlap technikailag sem lehet ennyi, nem hallottam még állórajtos hotlapról, de legyen...
Egy forintot nem ér ez az egész eddig, szar trailer, szar marketing, szar hotlap, ezek direkt akarják elcseszni?
Amúgy nyilván a cucc nem lesz olyan rossz, inkább azt minősíteném, ahogy és amit leművelnek, mert az tényleg a legalja...