Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért mert ez legalább a duplája teljesítményû lesz mint az elõzõek.

"A PS4 specifikációja nagyban hasonlít az Xbox One-éra, igaz, a japán konzol sokak szerint könnyebben programozható. A PS4 lelke egy nyolc processzormagot számláló x86-x64-es AMD APU, mely a Microsoft gépéhez hasonlóan két Jaguar modulból áll (modulonként négy mag), s ezek minimum 1,6 GHz-en mûködnek (ezt elméletileg emelhetik bizonyos utasítások). Ez eddig erõben megegyezik az Xbox One-nal, a komoly különbség az integrált grafikus vezérlõben rejlik, ami állítólag 50%-kal nagyobb számítási kapacitással rendelkezik, mint a konkurencia megoldása. Memóriából 8 GB-nyi GDDR5-ös RAM található a konzol belsejében (ebbõl 5,5 GB érhetõ el a fejlesztõk számára), mely 5500 MHz-es frekvencián üzemel és 256 biten csatlakozik a gép lelkéhez. Háttértár gyanánt egy 500 GB-os HDD-t kapunk, mely eltávolítható, cserélhetõ, bõvíthetõ. A PS4 a PlayStation 3-hoz hasonlóan Blu-ray-lejátszóval érkezik, csatlakozók terén pedig két USB 3.0, egy AUX port (a kamerának), valamint HDMI kimenet és digitális hangkimeneti csatlakozó található rajta. A géphez nem jár külön tápegység, az ugyanis a viszonylag kis méretû (275×53×305 mm / 2,8 kg) házban foglal helyet."

Legalábbis ez a rész nekem azt sugallja. De nem vennék soha elsõ szériás cuccot, mert azokkal elég sok baj szokot lenni. 😊)

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Most gõzerõvel tolják bele a tartalmakat. Pályák épületei, fák és ami még kell. azután még ott van a karrier rész is az is napról napra bõvül. Szerintem tök hülyeség lenni minden szál fû után optimalizálni. Szerintem mire bétához ér akkor lesz olyan amilyennek egy kiadható játéknak kell lennie.

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

BooMiller
Ezért kérdeztem, a PS verzió esõerdõket idézõ😊

lac coo
Nagy feladvany, pcars megfekteti a 770 est, ac siman ment magas beallitasokkal husz egyforma ai val....Most megy az ac 20 ai, negy fele auto (5-5 db...) majdnem max, 80 fps.....ebben mi a rossz.......? 😊A cars keptelen lenne tobb augot futtattni szerintem.....igaz nem egy kategoria a grafika, de akkor is, vegyen mindenki titant ha ugy akar carsozni, ahogy oltjak a videok, promo kepgaleriak ????

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Fehercsoki
Az egyiket AC-ra másikat CARSra írta...

Elmondom neked ha nem tolom maxra akkor is szarul van optimalizálva,nem csak én látom így ,több helyen is olvastam ,más is hasonló "gondokkal küzdött"
De neked ezt úgy sem tudja bemagyarázni senki mert elfogult vagy az AC irányába...a pCarstól meg fóbiád van...<#zavart2>

"Kemény gépigénye van, a 770-est megfekteti esõben, vagy sok ai nál ....
Ezt nem tudom hogyan, vagy milyen minõségben akarják konzolra vinni ?! 😊"

"Pedig a 6870 essemmel is vitte a 20 ait........Es igen eros beallitason ment, negyszeres simitassal......"
Most akkor döntsd el melyikkel merre mennyi...

De tudod mit nem kell.....nagyon nem érdekel......told csak továbbra is a régi lemezt már a kutyát nem érdekli.<#taps><#wave>
lac coo
Mostanaban eleg rosszul fut.......Az atomos video eleg regi, ivaz nincs meg annyi csicsa , sallang rajta de ott ment majdnem ultran nekem, motionblur, minden anyamkinja.....

Fehercsoki
Miért gondolod hogy ilyen jól fog futni "next-gen" konzolokon? Az eddigi játékoknál is sokszor kompromisszumokat kellett kötniük, 30 fpsel és nem full HD-ban futnak cserébe még csúnyák is.

lac coo
Ha igy marad meg pc n is bukta lesz !!! I5, gtx770, 8 g ram es esoben mex kozeli graffal 30 fps alatt van, irgalmatlan laggal megtoldva.....Amivel nincs baj, nekem fontos higy maxon legydn jo nekem a kozepes is, csak evek ota azt mutogatjak milyen szep, de egy atlag pc n, vagy kicsivel jobbon is lesz nagy csalodas......

Itt olvashatsz a PS4 specifikációjáról.

http://www.pcguru.hu/ps4

Lényegében az új konzolok már közel olyan erõsek lesznek mint egy PC. Mivel a CARS már PS4/XBO-ra jelenik nem szükséges különösebb butításokat eszközölni. Szerintem bõven tudni fogja azt amit PC-n is.
Bár személyesen nagy eséllyel nem igazán fogom ezt kitapasztalni. 😉

Alexease
Igy baratsagosabb😊
BooMiller
Detektálta hogy minden szim fel van installálva. így észlelte hogy van róla fogalmad😊

Alexease
Gondoltam megyek mar vele en is 1-2 kort, de 2 probalkozasra kifagyott, a harmadikra reszetelte a gepem:/
BooMiller
Laguna nem a sivatagban van?😊

Alexease
Osszehasonlitas, azoknak, akiknek van hozza 4 szeme😊
lac coo
Mert AC t is mindenaron maxra zolt csuszkakkal akarod jatsza.i 😊))) Pedig a 6870 essemmel is vitte a 20 ait........Es igen eros beallitason ment, negyszeres simitassal......Csak ugye az nem a lelektani hatar, aznem eleg, hiaba van figyelmeztetes is, hovy ne pishkald mert harap ! 😊

BooMiller
De ehez képest az AC garázs project mint az LFS, itt komoly love és ember mennyiség van..

lac coo
Jom de te maxolos kocka vagy. 😊 AC es IR utan van fogalmam milyen elmeny lehet ezt vezetni, leszamitva , hogy elvezed a grafikat 😊)))

Mért az AC az igen?
Asszem egy ilyen AC vidi összeállításra még "picit várni kell.......
No de min1 úgy is ez számít.

"Én továbbra is kitartok amellett, hogy nem hogy fejlõdik, rosszabb lett !
Nem érdekel milyen prealfabétagamma fázisban van,sokkal rosszabb mint régebben volt 😊
A fejlõdés egyedül a grafikára igaz, azt tolják, már az értelmetlen csicsa szinten van , de a többi egy nulla.....😊

Szóval aki valami normálisabb autós játékból ül át ebbe, majd ne felejtsen el megkeresni mi a véleménye 😄DD "

Én is így vagyok mikor pár pillanat erejéig átülök az iRacinbõl az AC-ba....
BooMiller
Simplán nincs optimalizálva...

lac coo
Kemény gépigénye van, a 770-est megfekteti esõben, vagy sok ai nál ....
Ezt nem tudom hogyan, vagy milyen minõségben akarják konzolra vinni ?! 😊

BooMiller
Yes, Sir, Yes

Nice!!!<#taps>
Majd elfelejtettem itt a nagy zûrzavarban. Már nem kell kilépni, ha setupolni akarunk. Elég egy esc-et nyomni és már lehet is. 😊) De még nem hibátlan, mert eventben például visszalépésnél átveszi a autopilot, de ctrl+i-vel visszaadja a mi kezünkbe. 😊 A többinél még nem teszteltem. 😞

Alexease
Maximus4
BooMiller!
Vagy befejezed ezt a lekezelõ stílusban való fórumozást,vagy kiraklak egy idõre!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

macleody
Egyébként meg bassza meg, hogy nem tudom megvenni az Assetto-t. Ott a pénz a számlámon de nincs kártyám. Tiszta ideg vagyok.
macleody
Mindkettõ szar, csak az egyikben van computer, a másikban meg nincs 😊

Egy kis összehasonlítás. 😊)

BooMiller
Csak nyugodtan tibike😊 Értem én hogy érzékenyen érint így 3x évesen xboxal vagizni😄DD ez van nem baj😊

Ja és ez nem konzol topic és nem forza hanem CARS!! Nem tudom mit keres itt a folyamatos írogatásod a 60fpssimforzacsodárol?

arty
szívesen mennék egy próbakört 😊

Forza.

Totti5
Nem volt elég egy büntipont? kell mégegy? menjek és jelentsem, vagy befejezed?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

BooMiller
Ja persze írd le sokszor igaz lesz.... nem a 60fps konzolisten😄DDD
Ezen a héten hányszor élesztette újra a konzol/forza/60fps témát... na ez a troll nem én aki naponta 1-2 posztolok... ismerni kellene a fogalmakat.. az meg hogy megalázom 2 mondatban nem trollság ennyi majd holnap😄

A troll jelzõt a TE helyedben le sem írnám...😊
BooMiller
Értem én hogy el sem olvasod a hozzá szólásokat csak simán betrollkodsz ide, mert másként nem tudom elgondolni hogy merült fel az agyadban hogy mi konzolozunk itt😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Még véletlenül sem az sg konzolos hülye gyereke ontja a 60 fps-t magából😄DD
de gratulálok az oknyomozásodhoz jól sikerült.. te nem akarod ki írni milyen hardvered és konzolod meg zsebszámológéped van az olyan menõ 30 évesen😄DDDDDDDDDDDDDD

BooMiller
Nem mondod, hûha eddig nem is értettem mi történt!! Köszönöm szépen ezt az információt..

Ez a kombó a heti event is. A jelenlegi legjobb idõ 1.40:7xx. Sajnos nem én jegyzem. De rajta vagyok. 😊)

Ha az lett volna jó, ami a videódon van, akkor úgy hagyták volna és egy évvel ezelõtt kiadták volna, nem gondolod? Valószínû, hogy egy igényesebb, szimesebb dolgot szerettek volna vagy szeretnének a fejlsztõk és a közösség is. Tehát építeni kell kellet egy új fizikát, azután egy jó gumifizikát és végül ezt meg kell spékelni egy jó FFB-vel. Ami nem két hónap vagy két év, hanem addig tart, amíg nem sikerül mindent egyberakni. Lehet, hogy te errõl többet tudsz és meg is tudnád csinálni, akár egy hét alatt is, de mivel nem ajánlottad fel szakértelmed a SMS-nek így kénytelenek a saját "lassú" tempójukban megoldani a dolgot. Mindenesetre amíg nem teszel le az asztalra egy full -legalább Shift 2 szintü- játékot, addig SMS-ék nagyobb respektet élveznek a szememben ezen a téren. Sorry. 😞

Egyébként melyik? Frappáns vagy idiótaság? Mert frappánságban nem igazán vagy ellenfél. Idiótaságban meg sohase értem a nyomodba. 😄DD

lac coo
Ott a videom , aki megnezi latja milyen volt regen......Aki fudja mit kell nezni az latni is fogja, ennyi. Barmelyik mostani videoval ossze lehet hasonlitani.....Ennyi. A ki mond frappansabb idiotasagot versent meghagyom neked 😊

Jó, hogy nem azt mondod, hogy az mind kutyaütõ idióta, akiknek tetszik és tudják is használni, ellenben veled aki csak szövegel már évek óta. Ne már! Ennyire azért már ismer itt téged mindenki, hogy tudja, hogy többnyire csak "szájmulátorozni" szoktál. 😄DD

lac coo
Jovanakkor !

Szerintem itt csak te beszélsz a grafikáról. Senki egy szóval se említette, hogy "Hú milyen szép grafja va!!!!", az evidens. 😊)
Az nem a játék hibája, ha kiléptek az általad vezethetõ kategóriából. Most már van benne kihívás is és nem csak fullgázas Codemasters game. Igen , ki kell tapasztalni és már nem lehet csak úgy elsõ körben PB-t menni. Ez van. Majd õssszel jön az F1 2014 és kiélheted magad. 😄DD

lac coo
Nem akutyafulet nem fejlodik vissza.....Ha valaki visszakeres regebben siman hozott egy jo. Rf1 szintet, ezt en is mondtam akkor, elegedett is voltam a shiftekhez kepest, de az ma mar sehol nincs......Nekiallatak sajat ffbt gumit csinalni, gyakorlatilag rengeteg build volt, amivel tiz metert nem lehetett megtenni, olyan rossz volt.Engem nem erdekel a rajongok mit allaitanak, hoaszu evek ota probalgatom, de jelenleg onmagahoz kepest is katasztrofa....Ami valabol ertheto, ember nincs akit ennel a jateknal nem csak a grafika erdekel... 😊

Nem is fejlõdik visszafelé, csak Laccoo barátunknak heveny CARS fóbiája van. Legalább annyira elfogult negatív irányba CARS-szal szemben, mint amennyire elfogult pozitívan az Assetto Corsa irányába. Tehát teljesen reménytelen értelmes vitát folytatni vele és ebbõl kifolyólag teljesen értelmetlen is lenne. Így tehát egymás fikázásában szokott ideiglenesen abbamaradni a dolog. 😉

Amirõl te most áradozol az kis külömbséggel a Shift 2 volt még. Azt hívják mostanság placeholdernek és az fog belekerülni szerintem a WOS-be. Nem mondom, hogy lehetetlen, hogy a végén, vagyis a megjelenéskor, neked legyen igazad és ez egy teljesen félresikerült dolog lesz, de addig van még elég idõ, hogy a hiányosságok pótolva legyenek. Én addig bízom benne, hogy ebbõl egy nagyon jó kis game lesz. Szerintem ez a mostani állapot egyértelmû fejlõdés a Shifthez képest. Pl. nincs semmiféle lag, van egy már most jobb FFB benne és ez még nem is a végleges. A fizika is jobb, a már kész gumifizika is sokkal jobb, vagyis az nem is volt a Shiftben csak egy olyan scriptelt Codie féle gumikopás valami. Tény, hogy nem a nagy szimekhez kell hasonlítani, mert nem is onnan indult, ahonnan azok. Én azzal is elégedett leszek, ha a SimBin és az AC/rF2(csak fizika) közé beékelõdne, ami fölött már csak az iR van.

Totti5
Kérdezed vagy játszod a carst?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ozzyehh
Ne meséld be nekem, hogy egy metro last lightnál ez szebb vagy több gépigényt kíván ne röhögtess már, 😄 az ment maxon mindennel feltolva... csak az állításodra reagálok ami abszolút alaptalan 😄

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

arty
én ezt egyáltalán nem értem 😞
hogy tud visszafelé fejlõdni egy játék?!

én nagyon régen próbáltam, akkor elég shiftes volt a fizika (gumi?), ahoz képest nemár, h még rosszabb legyen...

Forza.

arty
konzolon maxon fut - azon a maxon, amit a gép bír az adott helyszínen. ami állandó, az a frém.
pécén viszont vagy versenyenként átállítod a grafikát, vagy lesz egyszer 50 egyszer meg 100 fps-ed... 😊

Forza.