Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A PS4 specifikációja nagyban hasonlít az Xbox One-éra, igaz, a japán konzol sokak szerint könnyebben programozható. A PS4 lelke egy nyolc processzormagot számláló x86-x64-es AMD APU, mely a Microsoft gépéhez hasonlóan két Jaguar modulból áll (modulonként négy mag), s ezek minimum 1,6 GHz-en mûködnek (ezt elméletileg emelhetik bizonyos utasítások). Ez eddig erõben megegyezik az Xbox One-nal, a komoly különbség az integrált grafikus vezérlõben rejlik, ami állítólag 50%-kal nagyobb számítási kapacitással rendelkezik, mint a konkurencia megoldása. Memóriából 8 GB-nyi GDDR5-ös RAM található a konzol belsejében (ebbõl 5,5 GB érhetõ el a fejlesztõk számára), mely 5500 MHz-es frekvencián üzemel és 256 biten csatlakozik a gép lelkéhez. Háttértár gyanánt egy 500 GB-os HDD-t kapunk, mely eltávolítható, cserélhetõ, bõvíthetõ. A PS4 a PlayStation 3-hoz hasonlóan Blu-ray-lejátszóval érkezik, csatlakozók terén pedig két USB 3.0, egy AUX port (a kamerának), valamint HDMI kimenet és digitális hangkimeneti csatlakozó található rajta. A géphez nem jár külön tápegység, az ugyanis a viszonylag kis méretû (275×53×305 mm / 2,8 kg) házban foglal helyet."
Legalábbis ez a rész nekem azt sugallja. De nem vennék soha elsõ szériás cuccot, mert azokkal elég sok baj szokot lenni. 😊)
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

De neked ezt úgy sem tudja bemagyarázni senki mert elfogult vagy az AC irányába...a pCarstól meg fóbiád van...<#zavart2>#zavart2>
"Kemény gépigénye van, a 770-est megfekteti esõben, vagy sok ai nál ....
Ezt nem tudom hogyan, vagy milyen minõségben akarják konzolra vinni ?! 😊"
"Pedig a 6870 essemmel is vitte a 20 ait........Es igen eros beallitason ment, negyszeres simitassal......"
Most akkor döntsd el melyikkel merre mennyi...
De tudod mit nem kell.....nagyon nem érdekel......told csak továbbra is a régi lemezt már a kutyát nem érdekli.<#taps>#taps><#wave>#wave>
http://www.pcguru.hu/ps4
Lényegében az új konzolok már közel olyan erõsek lesznek mint egy PC. Mivel a CARS már PS4/XBO-ra jelenik nem szükséges különösebb butításokat eszközölni. Szerintem bõven tudni fogja azt amit PC-n is.
Bár személyesen nagy eséllyel nem igazán fogom ezt kitapasztalni. 😉
No de min1 úgy is ez számít.
"Én továbbra is kitartok amellett, hogy nem hogy fejlõdik, rosszabb lett !
Nem érdekel milyen prealfabétagamma fázisban van,sokkal rosszabb mint régebben volt 😊
A fejlõdés egyedül a grafikára igaz, azt tolják, már az értelmetlen csicsa szinten van , de a többi egy nulla.....😊
Szóval aki valami normálisabb autós játékból ül át ebbe, majd ne felejtsen el megkeresni mi a véleménye 😄DD "
Én is így vagyok mikor pár pillanat erejéig átülök az iRacinbõl az AC-ba....
Ezt nem tudom hogyan, vagy milyen minõségben akarják konzolra vinni ?! 😊
Majd elfelejtettem itt a nagy zûrzavarban. Már nem kell kilépni, ha setupolni akarunk. Elég egy esc-et nyomni és már lehet is. 😊) De még nem hibátlan, mert eventben például visszalépésnél átveszi a autopilot, de ctrl+i-vel visszaadja a mi kezünkbe. 😊 A többinél még nem teszteltem. 😞
Vagy befejezed ezt a lekezelõ stílusban való fórumozást,vagy kiraklak egy idõre!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Egy kis összehasonlítás. 😊)
Ja és ez nem konzol topic és nem forza hanem CARS!! Nem tudom mit keres itt a folyamatos írogatásod a 60fpssimforzacsodárol?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ezen a héten hányszor élesztette újra a konzol/forza/60fps témát... na ez a troll nem én aki naponta 1-2 posztolok... ismerni kellene a fogalmakat.. az meg hogy megalázom 2 mondatban nem trollság ennyi majd holnap😄
Még véletlenül sem az sg konzolos hülye gyereke ontja a 60 fps-t magából😄DD
de gratulálok az oknyomozásodhoz jól sikerült.. te nem akarod ki írni milyen hardvered és konzolod meg zsebszámológéped van az olyan menõ 30 évesen😄DDDDDDDDDDDDDD
Ez a kombó a heti event is. A jelenlegi legjobb idõ 1.40:7xx. Sajnos nem én jegyzem. De rajta vagyok. 😊)
Egyébként melyik? Frappáns vagy idiótaság? Mert frappánságban nem igazán vagy ellenfél. Idiótaságban meg sohase értem a nyomodba. 😄DD
Az nem a játék hibája, ha kiléptek az általad vezethetõ kategóriából. Most már van benne kihívás is és nem csak fullgázas Codemasters game. Igen , ki kell tapasztalni és már nem lehet csak úgy elsõ körben PB-t menni. Ez van. Majd õssszel jön az F1 2014 és kiélheted magad. 😄DD
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
hogy tud visszafelé fejlõdni egy játék?!
én nagyon régen próbáltam, akkor elég shiftes volt a fizika (gumi?), ahoz képest nemár, h még rosszabb legyen...
Forza.