Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megyek inkább haverokkal Race-zni, abban több az élvezet 😊
De az eger gorgo normalis kezelese meg mindig meghaladja a tudomanyukat😊

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
http://forum.wmdportal.com/showthread.php?7565-Project-CARS-Keyboard-Shortcuts
De szerintem, szólni kell, hogy javítsák, mert ez minden buildnél már idegesítõ lehet.
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Raadasul az elso inditasnal mintha kozeprol ugrott volna ide, es itt maradt.
Oldalra nem lehet mozgatni a kamerakat?😊
<#vigyor2>#vigyor2>
A Palmer Jaguar meg indig jo. Annak a kezelesevel kivagyok bekulve, nincs vele gond. Van hozza egy csomo gumi, azokat nem probaltam, tuti vankulonbseg!
Ami szivacs, hogy valamiert eltoltak balra a cockpitnezetet, nincs kozepen a kormany, elegge idetlen:/
Sebessegre anomalias, de be lehet allitani "kompromisszumos jora".
A 3D-s kozonseg meg mindig rengeteget zabal. Kikapcsolva (-skipcrowds) sokkal jobb a helyzet (ugy is felesleges😛), es mar nem fagy minden masodik inditasnal tole😛
A Cars/World Detail is sokat zabal. Az auton semmit nem lehet eszre venni, legalabbis cockpitbol nincs valtozas. Valszeg hatulrol tologatva vagy bazinagy felbontasnal a tobbi auto hatuljan lehet latni. Jo az LOW beallitason is😊
A World beallitast nem nagyon neztem mit valtozott, de cockpitbol, verseny kozben semmit nem vettem eszre.
Az AI meg mingig csepet hulye, 1-2 kor alatt elfogynak, repkednek, zuznak, eltunnek (?!)😊
A hangkeveres meg kifejezetten zavaro, szinte faj, ez inkabb zaj😄
Ha nem lenne egyelore ennyire szedett-vedett a progi, a Jaguar kezelese alapjan mar most hasznalhato lenne.
Van akinek elég a konfigja. <#pias>#pias>
Amúgy is megvárom majd a kész progit, hogy az mennyire lesz optimalizálva, de biztos nem úszom meg egy gépfejlesztés nélkül, amit így is, úgy is meg kellet volna lépnem. 😞((
Igy csak akkor torlom, amikor ilyen anomalia van vagy eppen nincs jobb dolgom😄
(Ja közben neked is eszedbe jutott) 😊)
Ha "csak" egyjatek keszult volna, akkor mar kiadtak volna 1-2 eve, es most a CARS2-ot fejlesztenek😛 Aztan jovore a CARS3-at😄
Majd delutan-este megnezek 1-2 autot, leirom melyik "hasznalhatobb" SZERINTEM, aztan tesztelsz es mittudomen😛
Az AC engine ehhez kepest fakocka-jellegu😊
Majd ha egyszer eleri az 1.0-t (ami ennel valszeg inkabb a publikus betat jelenti majd😛), akkor erdemes majd globalisan nezegetni es esetleg kezelesre hasonlitgatni mondjuk az AC-hez.
Jelenleg nagy a szoras a mionosegben es keszenleti allapotban, es nem csak az autoknal, hanem a palyaknal is (de mivel azt nem erzed, menet kozben beaolvad, arra nincs annyi panasz mint az autokra).
Sms-nél ennyi pénz meg idõ van ? 😊) Mindent megcsinálnak kétszer (háromszor négyszer ...). 😊)
Jelenleg az AC a leghangulatosabb "hang-engine". Valszeg egyszeru es fapados, semmi extra tunning, de a sok csorges, csattogas, nyikorgas (meg ha kamu is), osszessegeben nagyon hangulatos.
Autók között találni régi jó ( még talán alap placeholderes ...) fizikát azzal el lehet bóhockodni, pl jaguar, de semmi extra, kb árkád szint... ahol piszkálták ott már vicces a legtöbb, Focusnál ,eltûnõ ffb gázadásnál, gridesen furán driftelni akaró BMW M1 stb ....
Hamar megunható, jelenleg semmi extra semmiben....
Persze a "kepminoseg" mar mas kerdes, mert 1280x720px-ben hasznalom, full low, semmi filterezes, AA, MB es hasonlok😉
A körülmények ugyanazok, csak 21 AI-t tetemm hozzá. 😊
Onnan, hogy elõrekerültem már nem volt értelme folytatni a felvételt.
A CARS cseppet izzadsagszagu. Google Map forras, itt-ott otletszeru diszitesekkel, meg nincs eldontve, hogy natur- vagy game-stilus legyen a vege😉
Az iRacing-nel a "latvanyos" es korrekt kinezet egyertelmuen a scanneles eredmenye. Mivel minden ott van ahol kell, igy minden palya "jol" nez ki.
Az hogy gyors, az alap, ez elsodleges funkcioja a proginak, hogy visszafele kompatibilis legyen, "mindenkinel" jol fusson; es igazabol az iR is multiplatform (PC, Linux, MAC 😛).
A hatranya, hogy 5-6 eves a palya, az alap-csomaghoz tartozik, azota nem nyultak hozza, meg az "uj" (DX9/DX10) shaderezest es reszletesebb objecteket sem kapta meg:/ Ahhoz kepest nem rossz😛
És ezzel a beállítással csináltam a videót is, Bandicam-mel. 1920x1080, 30fps, 256 bites hang.
Asus alaplap, Q9550 proci, Asus GTX560 Ti Top, 6GB ram. Realtime videófelvétel. Nekem így se akadozik.
Cars - hiába, attól hogy bugos, lassú nem tudok elvonatkoztatni. Látványra sem emelkedik ki
GT6 - elõzõ generációs kinézet és részletek, ráadásul nem igazán fedi a valóságot a látvány és a pálya kidolgozása ( Forza 4ben látványosan szebb és reálisabb volt )
Iracing - fényekben nekem ez tetszik a legjobban, kidolgozásban is elég jó, gyorsaságban pedig simán hozza a fix 60at, tehát jól optimalizált emellett
Forza 5 - ebben látható a legtöbb object a pályán, szélén, környékén a napsütés ebben a legszebb
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
5-6 ev mulva majd jol jonnek ezek 😊