19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Screenracer #10110 Egy újabb gameplay videó. Multiplayer [b821] - Renault Clio RS Cup @ Nürburgring Sprint. 14 kör.
-
Screenracer #10109 Egy újabb gameplay videó. Formula A @ Suzuka, johhnyw. WR. :))
-
Screenracer #10108 -
Screenracer #10105
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.10.06. 09:04:48 -
Screenracer #10104 -
SityiSXT #10103 Kiegészíteném: az SMS jelen állás szerint még 3 évig tervezi a folyamatos tartalmi és technikai frissítését a Project Carsnak. -
Screenracer #10102 Jack Spade-en kívül még Ibby, Ermo is készít FFB Tweaker beállításokat, de AJ fogja össze az egészet, aki az SMS fizikáért és FFB-ért felelős fejlesztője. Nagyon valószínü, hogy amiket így próbálgatunk, azok lesznek a végső verzióban is. De ne felejtsük el, hogy a megjelenés után is lehet még finomaítgatni, ahol kell. És terveznek egy részletesebb FFB állítást a menühöz is. A Tweakert is lehet majd szerintem használni később is. Gondolom, a minimum két évig még lesznek plusz tartalmakba, beletartozik a DLC-k mellett, hogy lesznek még javítások és még frissítések is. A WMD se szünik meg, szóval bizakodhatunk.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.10.03. 11:51:42 -
Zsoltee_a_bator #10101 Mindig mondtak, hogy az FFB konfig a fejlesztes legvegen lesz belove, de gondoltam azert nagyjabol ilyesmi lesz, mint most. Lehet, hogy megsem.
Kiprobaltam a legujabb Jack Spade FFB tweaker fileokat az ajanlott 100/70-es FFB konfiggal, az Ariel Atom V8-al. Nagyon jol erezni a kormanyon, ahogy billeg az auto. Ilyet eddig csak AC / NKPro -ban tapasztaltam. Nem tokeletes, mert kicsi oszcillacio van benne, remelhetoleg lesz minimum ilyen a gyari is. -
SityiSXT #10100 René Rast így készül az idei utolsó ADAC GT Masters versenyére:
-
Screenracer #10099 Egyre jobban közeledik a megjelenés, de még mindig folyamatosan jönnek a videók. A mostani az egyik leghangulatosabb az utóbbi időben. :)
-
GPx8 #10098 Kezd összeállni. -
Screenracer #10097 -
Screenracer #10096 -
Screenracer #10095
Vezessünk. Természetesen. Gamer billentyűzet. -
#10094 "Hogyan vessünk..." ? -
Screenracer #10093 A méltán világhírü Top Gear angol autós TV show egykori "The Stig"-je, Ben Collins autóversenyző, aki nem mellesleg a CARS egyik tanácsadója is, új könyvet jelentetett meg, "Hogyan vessünk..." cimmel.
"How To Drive: The Ultimate Guide, from the Man Who Was the Stig."
http://www.amazon.co.uk/How-To-Drive-Ultimate-Guide/dp/1447272838/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1411752683&sr=8-1&keywords=ben+collins
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.09.28. 13:17:34 -
Screenracer #10092 Bár nem tartozik a topik profiljába, de mivel nem hordunk szemellenzőt se, úgy gondoltam, mivel évente csak egyszer van EGX, ezt is idelinkelem. Tehát, SitySXT pénteki kaladjai a londoni EGX-en.
http://www.playdome.hu/cikk/40964/egx-london-2014-sityi-penteki-beszamoloja -
Screenracer #10091 Viszont tökéletesen használható és ez sokkal lényegesebb, mint hogy milyen animáció van hozzá. :) -
#10090 Az a visszapillantó libikóka kész röhej :) -
Screenracer #10089 -
SityiSXT #10088 Tegyük hozzá, ez csak egy hétig lesz így. Az oka pedig az, hogy elég sok olyan hibajelentést kaptak a srácok/lányok, amik a dev eszközök piszkálásából ered (F1 menü)... -
SityiSXT #10087 Ezt pedig leginkább neked lőttem ;) -
Screenracer #10086 SityiSXT barátunk a legnagyobb Brit játékshown, a londoni EGX-n járt a héten. A CARS mellett más játék újdonságokat is kipróbálhatott. Részletek a linkre kattintva. http://www.playdome.hu/cikk/40955/egx-london-2014-csutortok-sityi-szemszogebol :)
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.09.27. 00:38:44 -
Screenracer #10085 Csak kiváncsi voltam, hogy figyeltek-e. -
#10084 Az már egy méretes update (974 GB)! -
Screenracer #10083 A mai, a 816-os(974 GB) buildtől kezdve egy sokkal stabilabb verziót kaptunk. Először is kikerültek belőle a "dev" funkciók, tehát lényegében a majd megjelenő játék, készközeli állapotában próbálgathatjuk. Ez persze nem jelenti, hogy bugok, hiányosságok és egyéb hibák nem fordulhatnak már elő, de sokkal kevesebb fagyásra, össszeomlásra lehet számítani és elvileg ez már játszhatóbb. Fény látszik az alagut végén és ez már mindenképpen reménytelibb, hogy nem kell majd attól tartanunk, hogy csúsztatják a megjelenést. :)
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.09.26. 20:15:30 -
Screenracer #10082 Egy kis Formula A, a Nürburgringen.
-
Screenracer #10081
JohnnyW újabb köre. Gondolom nem kell mondani... WR. -
Screenracer #10080
Mindenképpen fejlődik az AI, de azért csodát nem lehet várni. Még egy játékban se láttam tökéletes AI-t. Annak örülnék, hogy a karrierben legalább használható lenne és inkább az élmény, mint a bosszúság maradna meg.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.09.25. 08:16:59 -
#10079 Kár, jobban tetszett a sok csúszka, tök részletesen lehetett volna állítani a hülyéket :) -
Screenracer #10078 Másik pályán is próbáltad? Én is próbáltam Spa-t, 15 AI, 15perc quali, RWD P20, néhány kör után nálam is ugyanez a helyzet. Autók szikrázva, kerék nélkül lassan köröznek. Kimentem a boxba, kifeléjövet box kijárat eltorlaszolva. :) Nem volt kedvem kipróbálni másik pályát. :(
Az AI csúszka nem csak az erősséget állítja, hanem a korábbi sok csúszka lett valahogy egybegyúrva. -
#10077 RUF GT-vel mentem, multiclass volt beállítva, 20 AI-val. Az AI csúszka csak azt állítja milyen erős legyen ha nem tévedek. -
Screenracer #10076 Milyen autóval és hány AI-val próbáltad? Az se mindegy melyik autóval próbálod. Még nincs kész az összes autóhoz az AI. Ráadásul a törést/sérülést is csinálják. Addig amíg nem kapja meg az összes AI a gumimodelleket és a pályák sincsenek még kész, addig változó az AI. Ma próbáltam Watkins Glen GP-n, RWD P20 LMP2-vel az elég tűrhető volt. Meg az AI csúszkával is lehet finomítani. -
#10075 Spa-n mióta ilyen szar az AI? 20-ból 15 ott áll szarrá törve a box bejáratnál, a többi kerék nélkül döcög körben a pályán. A célegyenesben meg az eau rouge-on vagy 10 kerék van leszakadva. -
SityiSXT #10074 Úgy tűnik, holnap 4K-ban fogok Project Carsozni -
SityiSXT #10073 Újabb összehasonlító videó - hol hülyébb az AI / a többi játékos?
-
Screenracer #10072 -
Screenracer #10071 -
Screenracer #10070 Tölthető a 812-es build(1.6GB). Rengeteg dolog került a játékba és rengeteg dolog lett javítva.
Note: Delete your profile with every new build - Otherwise your experience probably will be effected by physics/setup/ffb problems. I know that it's a pain to reconfigure the game everytime -> But the pain is bigger when your game feels bad due to compatibility issues.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.09.22. 18:08:12 -
Screenracer #10069
Ha még nem is tökéletes, de az látszik, hogy dolgoznak az AI-n is. :) Persze nem mindig az AI a gyengepontja a játéknak. A 3. videón a playeren is dolgozhatnának kicsit. :DDD
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.09.22. 08:21:08