19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Fernandooo #10028 Unatkoztam.
-
Rony94 #10027 Köszi a választ. Akkor a játék megvásárlását elnapolom egy időre, ugyanis kormányom nincsen. Egy említésre méltó kormány pedig egy picit sokba kerül számomra. :-\
Azért nektek jó szórakozást kívánok a továbbiakban! :)
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.09.16. 20:56:56 -
Screenracer #10026 Mondjuk ennek így semmi értelme, mert ha megnézzük például, hogy Ricciardo Monzában mennyivel nagyobb végsebességet ért el, mint Vettel. Akkor most melyik lenne a mérvadó, amit figyelembe kell venni. :)) De a Senna videó is magáért beszél. A vason kívül az se mindegy, hogy ki vezeti. ;) Amúgy Alonso, Rosbergre is ráver egy 10 km/h-t hasonló technikával. Bár Rosberg szerintem nem igazán tartozik a mezőny legjobbjaihoz, egyelőre. :))
Egyébként elég jól érzékelhető a játékban, ahogy a 98T eleje elkönnyül, ahogy megyek fel az Eau Rouge-ba. Egy rossz mozdulat és már repül is. :))
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.09.16. 20:56:01 -
#10025 Igen, és ha megnézed, Alonso megy 294-et az Eau Rouge-ban, egy olyan technikával a hátsója alatt, ami fényévekkel fejlettebb, nagyobb kanyartempóval rendelkezik és jobban is tapad, mint a Lotus 98T. -
SityiSXT #10024 Na, íróasztal-pilóták, eljött a ti időtök! René Rast csapott pár karikát a Road Americán egy RWD P30 LMP1-gyel, látható a setupja is, lehet próbálkozni utolérni!
És még így sem első...
Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2014.09.16. 15:16:19 -
Screenracer #10023 Így van és emiatt még lassabbnak kellene lennie, de legalábbis abban a régi sikánban is el kellett venni.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.09.16. 15:01:24 -
SityiSXT #10022 Kötekedjek? A pálya nyomvonala akkoriban még kissé más volt, főleg a buszmegálló környékén. Möhö... -
Screenracer #10021
És Alonso a boxból jött itt ki. :DDD
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.09.16. 14:08:02 -
Screenracer #10020
Igaz hogy ez nem Lotus, de ez se egy "modern" F1 autó. És ez legalább 5 másodperccel gyorsabb Johnny körénél, ami ugy csak egy játék. :))
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.09.16. 13:59:10 -
Screenracer #10019 "Known issues:
Preset screen will keep appearing if you choose Pro, it doesn't alter the changes you made, just a minor annoyance."
Ez most kicsit kusza, mert nem minden működik. Csinálják a Pro, amatőr stb. beállításokat és kicsit szétbombáztak dolgokat. Most úgy lehet használni, ahogy működik. Most a legfontosabb az, hogy kész legyen megjelenésre. -
#10018 Most tényleg nem azért, hogy kötekedjek, de...
...de azért SMS-nél odafigyelhettek volna legalább arra, hogy nagyon irreális sebesség értéket ne lehessen produkálni az Eau Rouge-ban. Most megnéztem egy 2011-es onboard videót Rosbergtől, az Eau Rouge kellős közepén, a legalacsonyabb sebessége 284 km/h volt, a linkelt videóban meg 294; és akkor még figyelembe se vettük, hogy ennek a Lotusnak jóval kevesebb tapadása volt a gyors kanyarokban, mint a mai F1-es kocsiknak.
Na mind1, ettől függetlenül biztosan élvezhető marad a program, csak sokszor a dolgok ilyen apróságon múlnak. :) -
#10017 Sehol nem mutatja milyen segítségek vannak bekapcsolva? Menüben ki van nyomva minden, mégis mikor bepattanok a kis turbós bömösbe, be van kapcsolva a kipörgésgátló. Meg a tailoring minek jön fel mindig a menüben lépkedve? -
SityiSXT #10016 Kb. egy hónapja néztem (akkor kezdték a gamepad támogatást átdolgozni), és nem volt túl jó. Ennek mondjuk ellentmond az, hogy a Brands Hatch-i pályanapon PS4-en próbálhatták ki az újságírók, többek között gamepaddel is (vagy csak azzal?) és elégedettek voltak - bár nem tudni, milyen segítségeket használtak. Szerintem kb. egy hónap múlva lesz tiszta képünk, milyen lesz azzal. Mivel ez egy szimulátor lesz, értelemszerűen a kormánytámogatás élvezett elsőbbséget. Ahogy én jelenleg látom, segítségekkel is nehezebb, gépészkedősebb lesz, mint a Grid. -
Screenracer #10015 Johnnyw2405 egy újabb videóval kedveskedett nekünk. Mondanom se kell egy újabb WR a modern Spaban egy történelmi versenyautóval a Lotus 98T-vel. Természetesen segítségek nélkül és kuplung, kéziváltóval. A videó alatt annyit elárul, hogy minimálisan nyúlt csak az autóhoz, kevesebb benzin, szárnyak maxon és az ötödik fokozatot eggyel rövidebbre vette. Most hogy tudjuk a titkát lehet utána csinálni.
Sajnos most más elfoglaltságom van, így nem érek rá megdönteni a rekordját.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.09.16. 10:04:36 -
Screenracer #10014 Nem hiszem, hogy bármilyen szinten élvezetes lehet kontrollerrel. De légy türelemmel valaki csak válaszol előbb-utóbb, aki már próbálta azzal. :) -
Rony94 #10013 Üdv. Csak arra lennék kíváncsi hogy Xbox 360 kontrollerrel mennyire élvezetes a vezetés? Ha közel hasonló mint a GRID-nél, az nekem tökéletes lenne. -
Screenracer #10012 -
Screenracer #10011 -
#10010 -
Screenracer #10009 Azt néztem én is. Csak ezért tud gyorsabb lenni nálam, mert csal. -
#10008 Nade hogy a kört már rögtön az első kanyarban egy négykerekes pályaelhagyással kezdi -
Screenracer #10007 -
Screenracer #10006 -
Screenracer #10005 Ez viszont egy WR a Nordon.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.09.13. 13:16:25 -
Screenracer #10004 JohnnyW. Ritka pillanat, mikor nem WR időt autózik. :)
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.09.13. 13:13:39 -
Screenracer #10003 Na, úgy néz ki, hogy helyreállt a rend. :) Nagyon valószínü, hogy melegedés volt, mert semmi mást nem csináltam, csak átrendeztem a vezetékeket, portalanítottam mindent, egy-két ventilátort áthelyeztem, a procit visszatettem OC-ra, csináltam terhelési teszteket és minden jó most. Persze most bekapcsoltam minden rendszerfigyelőt és éberen őrködöm. :)) Köszi a közreműködést mindenkinek. -
SityiSXT #10002 Amennyire én tudom, az Aida csak procit tud tesztelni, VGA-t nem... Bár már rég használtam. Mindegy, a lényeg, hogy a cuccod ezekszerint már nem bírja úgy a tuningot. Ja, legközelebb ezzel kezdd a hibaelhárítást: mindent vissza alapra, mert a tuning bizony elsődleges hibaforrás tud lenni. ;)
Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2014.09.12. 19:54:02 -
Screenracer #10000 Csak szaporodnak a kérdőjelek. Annyi változás történt, hogy a procit visszaraktam alapórajelre ez q9550-nél 2.8GHz, 1333MHz. Az OC 3.4GHz, 1600MHz volt. Most próbáltam a Furmarkot a GPU 85 fok fölé egy centit nem ment. Tök stabil. Utána megint Aida64. Stabil. NO kockásodás, NO problemo.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.09.12. 16:24:46 -
Screenracer #9999 Próbáltam az Aida64-gyel egy terhelési tesztet csinálni. Még a 40 fokot se érte el és jött a kockásodás, fagyás. De kipróbálom ezt is.
Kezdek beletörődni, VGA csere lesz.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.09.12. 15:20:20 -
SityiSXT #9998 Tolj rá FurMarkkal is egy tesztet. Optimális esetben a VGA hőmérséklete még ilyen extrém terhelésnél sem mehet 80-85 fok fölé. Ha 95 fölé megy a teszt alatt, AZONNAL állítsd le a FurMarkot és hagyd alapjáraton hűlni olyan 10-15 percet. Ebben az esetben túlmelegszik a kártya, és onnantól hibázik a GPU/vRAM. -
Screenracer #9997 Igazából már kiléptem a játékból és utána fel a netre és akkor szétkockásodott, sötét képenyő, reset, csikozódás, újra indítás kétszer. Most egy ideje jól viselkedik, de gondolom, ha megint játszok, utána lehet hogy megint összeomlik. Nekem is az volt az első gondolatom, hogy VGA csere, csak reménykedtem, hogy csak valami HW ütközés. Azért köszi a segítséget. :)
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.09.12. 14:44:49 -
#9996 Nekem.ugyanez volt, jatek crash, kockas kep, ujraindit minden jo.
Aztan egyszer csikozva indult, onnantol bahalt a videokati.Az amd volt, nvidiaval meg nem csinalta.
Persze eszembe nem jutott parhuzamot vonni a jatek es a kartya kozott, gondoltam siman meghalt, de igy hogy irod, higy ugyan az van, mar elgondolkodok....
Ennyit tudtam segiteni, leptem is...... -
Screenracer #9995 [2014.09.12. 14:33:14] Test started for "GeForce GTX 560 Ti"...
Preparing CUDA...Module load error: 300
NO PASS COMPLETED
Ezt írta ki a VGA ram teszt progi, amikor a Cuda tesztet akartam lefuttatni. DirectX-nél nem volt hiba és Open GL-nél se.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.09.12. 14:37:09 -
SityiSXT #9994 Engem ez leginkább VGA memóriahibára emlékeztet... Vagy túlmelegedés is lehet. Afterburner mit mond a VGA hőmérsékletre terhelve és terheletlenül? Illetve itt egy VGA RAM tesztprogi, nézz rá ezzel is. Esetleg ha másik gépben is ki tudnád próbálni a VGA-t, hogy ott is csinálja-e ezt...
(Mindenképp hardveres hiba lesz, ha a kép már bootkor szétesik) -
#9993 Nekem ugyanez volt, regebben mergelodtem is, higy kinyirja cars a gepem, nalam crash, majd kepernyovererlo akarmi osszeomlas, kockazas. Aztan.egy megmaradt csikosnak, vennem kellett uj kartyat.....
Korabbrol talan meg bent van a kep nalam milyen volt mikor jatek utan igy csinalt...... -
Screenracer #9992 OFF:
Sityi, egy kis segítség kellene, már ha tudsz. :) Játszottam a CARS-szal egy fél órát, kiléptem, fel a netre IE11-gyel, majd a képen apró kis villogó négyzetek jelentek meg, látszik mögötte az asztal, de nem reagál semmi az egérkurzorra, majd a monitor elsötétül és megjelenik rajta, hogy energiatakarékos módra váltott. A gép megy közben, semmi hang, hibaüzenet és csak resettel tudom újra aktiválni. Bootoláskor viszintes fehér csíkora esik szét a kép, majd mikor a windows feláll 640x480-as 16bites színfelbontásban jelenik meg, csíkok nélkül. Néhány újraíndítás és mintha mi se történt volna, hiba mentes minden, most is így használom. :( Mint kiderült nem a DT csinálta ezt a hibát, de úgy néz ki, hogy CARS-nak jót tesz, ha nem fut alatta a DT. :)
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.09.12. 13:05:54 -
SityiSXT #9991 -
Screenracer #9990 Durva fagyásokat okozhat a Daemon Tools is. A CPDT-t vagy mit feltelepít, az valami IDE vezérlő cucc. Ma úgy összeveszett a gépemmel, hogy apró kockák villogtak a képernyőn, a gép semmire se reagált, majd újra indításoknál viszintes csíkokban jelent meg a kép, mire a Windows végre betöltődött, akkor csak 640x480-as 16 bites képet adott. Már kezdtem pánikba esni, hogy ez biza videókártya lesz, de megnéztem a rendszerkezelőben, hogy melyik hw hibás és nagy nehezen kiderítettem ezt a DT-hez tartozó CPDT cuccot és eltakarítottam a gépről. Most úgy néz ki helyreállt minden. Hogy ma mitől gerjedt be, azt nem tudom, de volt Windows frissítés, a CARS-t töröltem és újra raktam. Mindenesetre mióta nincs baja többször ráterheltem a videókártyára, ki-be kapcsolgattam a CARS-t, most elég stabilnak látszik.
Ilyen megkönnyebbült is régen voltam, bár nem nagyon merem még elkiabálni a dolgot. Talán tényleg a DT tehetett mindenről. :))))
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.09.11. 22:54:53 -
SityiSXT #9989 A Project Cars eddig nem arról szólt, hogy örömet okozzon, hanem arról, hogy elkészüljön. Mivel még nincs kész, természetes, hogy sokminden bugos, nem működik, stb - a dolog természetéből fakadóan így van. Valamelyest lehet az ilyeneket minimalizálni, ha:
- törlöd a Dokumentumok\CARS mappát
- játszadozol a kapcsolókkal (-x86, -x64, -x64 -dx11mt)
- törlöd az egész játékot Steam alól és újra letöltöd
Már most tudni lehet, hogy lesznek autók/pályák, amelyek kimaradnak a nov. 21-i megjelenéskor. Dedikált szerver támogatás is csak az első nagyobb patch-csel jön.
Ha azért szálltál be ilyen korán, hogy majd jókat játszol a játékkal megjelenés előtt, akkor nagyon félreértetted, miről szólt ez a lehetőség.
(Engem az idegesít, hogy a karriermód jelenleg irgalmatlanul fércmunka benyomását kelti. Többször próbálkoztam a gokartos karrierrel elindulni, de legutóbb az első verseny után kivágott az asztalra. Inkább nem erőltetem. Multira egész jó, time trial és free practice szerintem elég stabil már, a többi meg remélhetőleg kész lesz novemberig.)
Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2014.09.11. 17:09:17 -
endy papp #9988 Nem vagy vele egyedül......ez egy ilyen játék
Én már nem foglalkozom vele.
Megvárom a novembert akkor újra rakom az egészet és meglátom mi sült ki ebből a hosszú várakozásból.
De tartok tőle még november után is elég sok bug lesz benne,de ne legyen igazam és végre használni lehessen,vagy esetleg játszani vele.
Lehet hogy nem volt olyan jó választás előre beszállni ebbe az egész bétába ,de már mind 1.
Sok örömet nem okozott inkább csak bosszúságot,de hát a jó pap is holtig tanul.