Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Vagy itt van ez, ékes bizonyitékúl , itt még szerettem is játszani náhány autóval, bár itt már javában elkezdték szétbarmolni mindet, ez itt még megúszta!
Azóta hol van már ez a gumi, kormánykezelés ffb ?????

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

arty
(és ezzel nem a pécéseknek akarok beszólni, hanem a balfasz fejlesztõnek, aki évek óta hitegeti a mostanra durván kiéhezett játékosokat...)

Forza.

arty
fura, h ezt ebbe a topikba írod, mely játékot a 120k-s pécéd meg se tud mozdítani, nemhogy élvezhetõen futtatni... 😄

Forza.

arty
Minél szebb egy játék, annál több kretén jár a topikjába - ez alapszabály 😊)

és mivel a pCARS-ra csak várni lehet (csak röhögök, hogy van aki elhiszi, hogy ez valaha is készen lesz 😄 ), mi más lenne a sok kis frusztrált szerencsétlennek az egyetlen szórakozása, mint h flémet generál a konzol-trollkodásával 😊

(precise, búmiller és fehércsoki, akikre gondolok, a többiek szvsz normálisak)

Forza.

lac coo
Én továbbra is kitartok amellett, hogy nem hogy fejlõdik, rosszabb lett !
Nem érdekel milyen prealfabétagamma fázisban van,sokkal rosszabb mint régebben volt 😊
A fejlõdés egyedül a grafikára igaz, azt tolják, már az értelmetlen csicsa szinten van , de a többi egy nulla.....😊

Szóval aki valami normálisabb autós játékból ül át ebbe, majd ne felejtsen el megkeresni mi a véleménye 😄DD

Autóknál a "prealpha-alpha1-alpha2-beta1-beta2" készültségi állapotok szerint lehet megkülönböztetni, hogy melyik hol tart. Itt kimaradt a béta verzió ami már a kész közeli állapot lesz. Az elsõ és tervezett hangminták a béta1-es állapotnál vannak hozzáadva és onnan kezdenek vele komolyabban foglalkozni. Addig úgynevezett "placeholder" hangokkal lehet használni. De ez a gumira és a fizikára is ugyanúgy vonatkozik. A fórumon lehet figyelemmel kisérni hogy melyik autó hol tart. Mivel nem nyílt a fejlesztés, csak tagok részére áll fent ez a lehetõség. Videókról nem érdemes messzemenõ következtetéseket levonni, mert ahány féle annyi fajta. Például Laccoo videója is halk és olyan, mintha Sokol-ból szólna. 😊)

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

lac coo
Nekem kb eddig az idoszakig tetszett. 😊 Nem volt magy szam a fizika akkor sem, de el lebetett bohockodni vele.Aztan jottek a vegelathatatlan ffb- k, gumik es es egy osszehanyt kavalkad lett az egeszbol .......Moat pl olyat nem igen tudsz, higy kicsit tolja az orrat.....ha tolja tokig tekerheted a kormanyt semmi, ahigy tapadast talal meg derekszogben kezd fullra elfordulni, es akkor jon a kormany gyorsan vissza.... Mint a lenti renault videoban, lehetetlen eltalalni a kormanyelfordulast....bar minden megtanulhato, ha sokat kinlodik vele az ember 😊)))

Mert Xbone-on vagy Ps4-en a pc-s maxhoz közelít a grafika 1080p /60fps-el nem? Ne röhögtess itt is...<#ravasz1>
Alexease
Akkor nosztalgiazzunk😊 Build 169, 2012. marcius. Full Low beallitasok.

lac coo
Hát ha ebben a kis hátralévõ idõben bele nem húznak, akkor minden marad ilyen, elejétõl fogva nézegetem ,mindig ilyen volt ( nem csak hang, minden ...).

2011 december: itt még vezethetõ volt, és gyors is ! 😄DD

Snexi
értem,köszönöm.Egyébként még milyen változtatások várhatóak a teljes verzióig?Például a hangok szerintem szörnyûek,sosem ültem még versenyautóban de egyszerûen elviselhetetlenek a hangok a CARS-ban (videók alapján)

A mostani állás szerint csak a teljes verzió lesz elérhetõ, de nincs kõbe vésve. <#kerdes>

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Snexi
meg lehet még valahol venni a játékot vagy már csak a teljes verziót?

2013 McLaren P1 (WIP)

<#szeret>

BooMiller
örülök neki, cáfold😄D errõl szól a konzol ecsém😊) ezt hívod te optimalizációnak....

Totti5
Variál 😊))) zseniális!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Alexease
"A gumibeszállító még kérdéses. 😊)" <#idiota>
Ez poen, tetszik! 😊<#zavart1>
2013 Mercedes-Benz A45 AMG (WIP)

A gumibeszállító még kérdéses. 😊)

Szerintem velem együtt más is szólt hozzá ....vagy szólt volna ......de totál felesleges,az ok már többször le lett írva.
Így ne csodálkozzon senki ha hétrõl hétre csak a felesleges szájkarate megy .
Teljesen más témáról mint amire ez a topic hivatott lenne.

"Amugy az utobbi idoben SCREENRACER volt az egyetlen, aki erdemben szolt hozza a topichoz, en megszavazom HAZIGAZDANAK!"
Úgyszintén<#eljen><#taps>
Ozzyehh
Hát nem tudom emberek 😄 fix 60 fps.... õszintén szólva tojok rá, de ha annyira érdekli az úriembert war thunder ps4-en fix 60 fps.... (van itthon ps4) gépen pedig 70, 80 vagy akár 100 fölé is felmegy.... mindezt egy r9 270 produkálja😄 hozzá teszem minden maxon (movie settings) max res-el... persze mindezt nem azért írtam le, hogy felvágjak, de oké, hogy kint van az j konzol generáció, de láttam én már ps4, x one pc comparisont ahol ps4-el és one-al nem volt meg a fix 30, hanem 28 29 néha harminc pc-n meg megse reccent... ismétlem nem akarom egyik konzolt se lehúzni, mert imádom a ps4-et de azért na 😄

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

BooMiller
Valahogy konzolon nem zavarja hogy nem maxon fut hanem folyamatosan variálja, ott a 60 fps a fontos.. de PC már maxon legyen mindig pfff..

lac coo
Felejtsd el ezt a mindenáron minden maxon legyen dolgot, az mindig is értelmetlen volt ...😊Attól hogy van 16 X os élsimitás még nem KELL azon futnia egy játéknak ....

Amúgy 150 ezer nagyon alaphangon egy Xbox One, ha jól látom, azért ha azt ráköltöd a gépedre megvan a fix 60 fps mindennel 😊)))

De már én sem értem miért olyan mágikus ez a fix 60 ! 😊

BooMiller
+1

BooMiller
Jaj te kis butus.. most már hozzá teszed hogy maxon?😊)) forza az maga vissza veszi a grafot ha nincs meg a mágikus sim60fps.. lol
Most a maxgraf a lényeg vagy a 60fps ezt azért tisztázzuk...

Sajnos a PC az ilyen fejletlen hogy ki kell lépni hogy visszább vegyük a grafot míg a konzolom vissza veszi a fejlesztõ mint a szart ha meg nyomok egy paust shotolni föltolja az égbe az állóképet😊 Ha jól bele gondolok ez a filozófia után szabadon egy DX11-es 15e forintos VGA-val lehet konzol verõ grafikát tolni😄DD Játék közben low úgysem látszik amikor nyomok egy paus-t alló képen ultra😄D

lac coo
Én rád szavazok !!! 😛

Totti5
120 ezres viszi a rf 2 assetto és a carst fix 60 al maxon? Nekem is kell olyan holnap veszek!!

Alexease
Amugy az utobbi idoben SCREENRACER volt az egyetlen, aki erdemben szolt hozza a topichoz, en megszavazom HAZIGAZDANAK!

Lassan megerdemelne a CARS topic, hogy nagyobb reszt a jatekrol szoljon, es torolve legyenek a millioszor kitargyalt felesleges dolgok es hozzaszolasok (az enyemekkel egyutt).
Ozzyehh
120 ezerbõl vettem egy PC-t, simán hozz a mostani konzolgeneráció grafját.... 😄 és még pár évig biztos nem lesz problémám pedig nem fektettem bele "sok" pénzt

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Alexease
lac coo
Én nem akarok ebbe belemenni, semmi bajom a konzollal, sõt ha lenne rávaló még vennék is, nem rossz dolog az 😊 de mivel nincs ezért az adott keretbõl a jobb megoldás marad. pc fejlesztés sok évente 😊 Így jobban járok....

Sõt !! Ahogy nézem ma már nincs meg az a kezdeti konzol fölény ami a 360-nál még volt, simán a mostani one árából veszek egy jobb pc-t .....

Alexease
Nem szoktam frocsogni, sem magyarazkodni, de foleg nem szemelyeskedni (veletek ellentetben😛).

Ha a fix 60fps irogatasanak a feleslegesseget nem fogjatok fel, azzal nem lehet mit kezdeni.

Ha hasonlitgatni akartok, akkor legyen pl. PC-s rF2 vs CARS. Teljesen ertelmetlen ebbol a szempontbol egy konzol jatekot (tobb tizmillios fejlesztesi koltsegek, tobb szaz ember a keszitoknel, millios eladasok, FIX hardware) egy PC-s szimhez hasonlitani (ahol a 10 fejleszto mar komoly csapatnak szamit, es nehany tizezres eladasnal meg oromtancot jarnak (lasd. AC).
Fehercsoki
500 ezres gép 2 évente? Ez a betanult konzolos szöveg PC ellen...

lac coo
Amúgy most teszteltem kicsit max vagy a közeli grafikán a carsot, autók szépek, aztán ennyi ... a többi egy rakás szar ,,,,De tényleg, minden rosszindulat nélkül .... Van benne pixel és face rendesen, de ettõl még nagyon ronda az egész összkép .....Fõleg a 2 frammel akadozó por, vízfüggöny effekt, és a négyzetkilóméteres foltokban változó árnyékok ....
Nem beszélve róla, hogy maxon nálam akadozik, nyilván sokat nem kísérleteztem mit érdemes lejjebb venni, de akad egy GTX 770-nel majdnem maxon ......

lac coo
Jah, nem nem kezdek én semmit 😊)))
Csak nem az van hogy ennyi erõvel, hanem konkrétan ha azt a pénzt a pc-dbe tolod,hosszú évekig nem lenne gondod semmivel 😊 Mondjuk ha már itt vagyunk, Cars.... Az konzolon halál lesz, pc-n is szar én nem is tudom mit drótoznak ebbõl össze konzolra .... De a pc-den menne ha akarnál vele játszani, és semmivel sem költöttél többet ....

Fú ez a "forzás-kiás" nagyon profi, nekem nagyon bejön, ebbõl az rfactorosból meg szart se lehet látni, élvezhetetlen így : D
BooMiller
Te meg még mindig folytatod? Vicces a vergõdésed a CARS!!! topicban... nincs konzolos forzás topic?
Pont te beszélsz itt amikor azon csodálkozom hogy nem írtad ki a tápod gyártóját az aláírásodba😄D szánalom...

Totti5
Te is kezded? azért nem fogok venni paksot, mert a fejlesztõk basznak optimalizálni. Ennyi erõvel PCn mindig 120 fps és 4K lehet, csak ahhoz 500 ezres gépet kell venni 2 évente. Végülis ja, ez is egy járható út.

lac coo
Meg mondjuk ha annak a doboznak az árát a pc-re költöd, ott is megvan a fix 60 ( vagy 200 😊)) fps bármivel bárhol 😄 Még akkor is mikor már a konzolon butitva jön ki minden mert elavult a vas ...

BooMiller
Amit itt most leírtál az tényleg egy kabaré😄DDD

lac coo
Vagy jó adag kompromisszum kérdése (is )ez a fix 60 fps ! 😊

Totti5
Na erre még egyet válaszolok. Amíg a Forza az egyetlen olyan autós játék a piacon ami 60.0-át FIXen hozza minden körülmények közt, addig azt tekintem az etalonnak frémben. Ennél nincs jobb, ennél nem lehet jobb, ez a tökéletes. Bár csak minden szim ilyen lenne. A fejlesztõk megcsinálták, a legapróbb mozzanatig leoptimalizálzák, legyen 1 vagy 16 autó akármelyik pályán, mindig 60.0. Ez bravúr és szakértelem. Ennyi, nem kell ebbe mást belegondoli, egyszerû technikai kérdés. ETALON. ( kíváncsi leszek hogy a Codemasteres F1 2014-et mennyire fogja hozni 60 fpsel, hisz azt tudni hogy konzolon is annyi a target )

További jó yutub szakértés srácok! Csak ügyesen és kellõ szakértelemmel fikázzatok valamit amit a büdös életbe nem láttatok csak fosminõség yutubon. Így kell ezt!

Totti5
Alaklul ez, szarok a hangok, ronda, PS2, Rf2 is így néz ki.

Kabaréban nincsenek ekkora poénok amit amit lemûveltek 😊))))))))))))))

Fehercsoki
Az összesnek gagyi hangja van, keress rá youtubeon, PS2 szint kb...

lac coo
Miért milyen hangja legyen egy családi autónak ? 😊)

Fehercsoki
Meg ezek a hangok, komolyan ilyen hangja van egy "next-gen" "szimulátorban" az autóknak?:S

Jacek
Mert mozgasban nincs photo mod😊)))))

Jacek
....LOL.....

Nem beszélve 0:42-nél mikor lemegy a fûre és meg se moccan az autó 😊 Ez az oka annak, hogy ha PC még csak az LFS-nél tartana grafikában, (nem volna iR,AC,rF2) inkább játszanék azzal, mint ezzel a hulladékkal.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Fehercsoki
Hát én nem látok sok különbséget...

lac coo
Nem hogy sok, hanem csúnya !!! Sehogy sem valósághû, fõként esõben, az valami okádék úgy ahogy van ! 😄 Lehet szép képeket kififikázni belõle scrrenshotnak, de használat közben nagyon gáz..... Nem is értem, senki nem tud olyan esõt csinálni mint codemasters, pedig gondolom nem egy nagy szám az sem ....