19801
  • nemgyenge01
    Not bad.
  • SityiSXT
  • Screenracer #9876

No comment.
  • Screenracer #9875
    "Mark it in your calendars... Project CARS releases Nov 18th in the US and Nov 21st in Europe!" (Project CARS official, Twitter)

Érdemes feljegyezni! Project CARS megjelenés: 2014 November 21.
    Az USA-ban November 18.
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.09.05. 08:43:49
  • SityiSXT
    A fejlesztők nagyon javasolják. Ugyanakkor ha elmarad néha, nem biztos, hogy kártyavárként omlik össze a játék.
    Én kb. hetente-kéthetente törölgetek, de ha valami hibával futok össze, az az első dolgom, hogy törlök.
  • GPx8
    A pCARS mappát még mindig érdemes törölni új build-enként?
  • Screenracer #9872

Gondolom ott nem lesz manualbox, ahol az AI ellen megyünk. Online simán megoldható, ha csak élő ellenfelek ellen megyünk. A human + AI ott is gond lehet. Bár a GTR2-ben simán megoldották, igaz itt sokkal több animáció lesz.
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.09.04. 10:40:34
  • SityiSXT
    Pontosítsunk: ha a garázsból jössz ki a session elején, akkor tudod a Ctrl+I kombót használni Free Sessionben (Race Weekendben nem). Más esetben autopilot van. A készítők gondolom az ilyesmi helyzeteket akarják elkerülni ezzel:

• Screenracer #9870
    Csak úgy...

• Timbu
    Viszont a wmd fórumon azt írták, hogy az új design koncepció szerint a véglegesben (ahol persze ki fog tudni jönni a boxból az autopilóta) nem lehet majd bekapcsolni a manuális boxot, mert sok problémát okozna (szerelők, többi autó) :(
  • macleody
    Azt tudom, de nem reagál rá. Elindul a pitből és hiába nyomom, semmi reakció, csak ha már kint van a pályán.
  • SityiSXT
    #9865 - De fog. Illetve már most is sérül.
    #9866 - Igen, ez egy idegesítő hiba. Ctrl+I az a billentyűkombináció, amit te keresel... ;)
  • macleody
    Auto pit-et még mindig nem lehet kikapcsolni? A boxból nem tud kijönni rendesen ez a nyomorult.
  • twinr
    Autó nem sérül? nem is fog?:D
  • SityiSXT
    Mi van, csak én szedek itt Béres cseppet?
    Viccet félretéve, ma olvasgattam kicsit a multiplayer topicot, és a következő fejlesztői hír ütötte meg a szememet: péntektől a Project Cars teljesen átáll a SteamWorks multiplayer szolgáltatására. Ez egyben azt is jelenti, hogy a dedikált szerver támogatás kicsit csúszni fog, mert megjelenésre valószínűleg nem lesz kész. Ez a ligásoknak rossz hír, de legalább lesz idő kicsit gyakorolni/belerázódni a játékba addig.
  • SityiSXT
  • SityiSXT
    A mai (800-as) biulddel vigyázni: a Formula A minden módban crasheli a játékot. Remélhetőleg holnapra kijavítják. Viszont a rádiózást élénkebbé tették.
  • SityiSXT
  • Screenracer #9856
    A személyeskedő alatt azt értettem, hogy kevésbé sértő, provokáló. Vagyis normálisabb hangnemben. :))
  • frango
    Személyesen neki címeztem a mondandómat a viselkedése miatt. Evidens, hogy személyeskedő...
  • Screenracer #9853

Itt van rendesen, videóformátumban. :))
    Ui.: Most nézem, hogy Fernando virtuális énje is részt vesz a videón kb. 1:40-től. :DDD
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.09.02. 11:07:08
  • nemgyenge01
    https://www.youtube.com/watch?v=udk_tNmuMAs

Erről van szó :) Ezek után előrendelős a szoft.
  • SityiSXT
    Gamer Interactive előzetes és Andy Tudor & Oliver Webb interjú - lehet én vagyok figyelmetlen, de nekem csak innen derült ki, hogy végre hivatalosan is feature lock fázisban vagyunk, azaz ez már végre a béta! Szóval most már "csak" a bugvadászat maradt hátra.
  • Screenracer #9850
    Legközelebb a hasonló észrevételeidet próbáld meg kevésbé személyeskedően megfogalmazni. Mielőtt egy újabb, hasonló hangnembeli áradat venné kezdetét. Köszönettel. :)
  • frango
    Csak magadat hibáztathatod. Az a kis hátulról kocc simán bennevan bármikor, viszont az, hogy beesek, mint egy állat a féktávon és szó szerint felöklelem a másikat az nincs. Pont, hogy a te pályán tanusított viselkedésed nem való a versenypályára. Hülye kifogásokat sem kell keresgetni. Talán, ha nem esnél be állandóan a kanyarokba nagy ívben le..arva a kigyorsítást(+gumi melegedést,kopást), akkor lehettél volna gyorsabb is nála. Az meg, hogy kiállsz, mert te most hisztizel az megint vicc...
  • Screenracer #9848
    Az benne van. De hát mindenki autentikusan akar szimulátorozni. Nem?
    Néhány verseny és a crasherek máris kapcsolgatják kifele a törést, sérülést.
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.09.01. 16:25:43
  • SityiSXT
    Cumi akkor van, ha ebben a csattban vétlen félként te is benne vagy, és az incidens után neked is három (vagy kevesebb) kerékkel kell elevickélned a boxig, mint valami elfuserált Hamilton.
  • Screenracer #9846
  • Screenracer #9845

Nekem ez tetszik. Még egy indok, hogy ne az elsőkanyarban akarja megnyerni mindenki a futamot. Három kerékkel nem megy tovább, vagyis elbiceg, de a meccsnek lőttek.
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.09.01. 12:41:44
  • SityiSXT
    Hát nem tudom, jelenleg a leaderboardon ezen a pálya-autó kombón még mindig 2:10.592 a regisztrált időm, noha a tegnapi versenyen mentem 2:10.4xx-et is.
    Ami pedig a fejlesztést illeti: gondolom most kapcsolnak SMS-ék "crunch mode"-ba, azaz kódolni fognak ezerrel, hogy novemberben megjelenjen a játék.
  • sertrex #9843
    A legnagyobb "baj" jelenleg a játékkal, hogy még nincs kész. Naponta, hetente változik és most is úgy éreztem, hogy nem ugyanolyan, mint amilyen akkor volt, mikor sikerült a legjobb időmet autózni. Persze az is kevés lett volna, hogy az elejével partiba legyek, de legalább "közelebb" tudtam volna maradni. Nem biztos, hogy azért voltam lassabb, mert belepiszkáltam, változtattam. Egyszerűen most nem éreztem ugyanazt, mint akkor. Ráadásul TT-ben sokkal stabilabbnak tűnik, mint online. Az új FFB is csak egy 0.4 veziónál tart tehát még bőven fogják állítgatni, változtatni. Még mindig minden képlékeny. De az biztos, hogy egyre jobb lesz, sokkal jobb a vezetési élmény, már legalábbis több autónál sokkal jobb, mint akár féléve volt. És mostmár ez a finis, túl mélyen már nem nyúlhatnak bele, mert nincs több idejük.
  • SityiSXT
    Nem vagyok setupguru, de én a gumin és az üzemanyagon kívül két helyen piszkáltam meg a verdát:
    - minden sebességi fokozatot két klikkel hosszabbra vettem, mert az egyenesekben elértem a limitert
    - az első szárnyat maxra húztam (majdnem azon volt alapból), hogy könnyebben forduljak
    És így is csak kb. 3 körig tudtam az élen maradni, aztán 2 körön belül visszaestem a 3. helyre.
  • Screenracer #9841

• sertrex #9840
    Gondolkodtam a Ruf RGT-8 GT3 és még nem tudom milyen pálya kombóban, hogy kellene megint menni egy-két karikát.
    Sose voltam az a nagy Porsche(tudom, hogy a RUF nem az) rajongó, de ebben a játékban ez az autó megtetszett, legalábbis mostanában élvezetes hajtani. Remélem már nem sokat "javítanak" rajta. :)) Na szóval, pályaötlet, egyéb ötlet.
  • sertrex #9839
    WTCC-t szoktad nézni? Ott ennél komolyabb koccanások is szoktak lenni. Tarquini ennek a nagy mestere, ha valaki egy kicsit az útjában van simán kipöcköli, de ez nem volt olyan veszélyes. Egy kicsit rádcsúszott féktávon. 7:48-nál meg fair voltál, de ha rontottál is és ennek ellenére elöl tudtál maradni, akkor ott kellett volna maradnod, majd Charlie eldönti hogy vétettél-e a szabályok ellen. :)

Nekem a legjobb köridőm eddig sima defaulttal sikerült, semmi mást nem kellet volna csinálnom, mint ráadni egy kics üzemanyagot és a többit hagyni, erre belepiszkáltam és nem tudtam még 2:11 alá se bemenni. Pedig ismerem a mondást, hogy ami jól működik, az nem szorul javításra. Erről is rémlik valami mondás, hogy okos ember más kárán tanul, a buta meg... Na, de végül is tanul az ember és ez a lényeg. :)))
  • Fernandooo #9838
    Na, most visszanézve az eseményeket, egyáltalán nem osztom azt, hogy csak úgy megcsúsztam magamtól és totál tisztán lettem előzve.

7:14 – Itt látszik, hogy nem én csúsztam meg magamtól, hanem finoman le lettem koccolva és letessékelve az ívről. Ami utána jön kigyorsításkor, egyértelműen ennek a következménye. Ez egy laza rosberges előzés volt, én nem tartom fairnak.

7:48 – Itt én rontok, de fair módon lelassítok, hogy visszaengedjem magam elé. Erre teljes gázzal elmegy és sokkal nagyobb előnyre tesz szert, mint ami az incidens előtt volt. (0:160-ról 0:350-re, gyakorlatilag duplázva lett az előny.) Persze ez már triviális az előző esethez képest, már nem is nagyon számít, de azért minimálisan említésre méltó.

Szerintem ez két kulcsmomentuma ennek a futamnak, ezek miatt parkoltam aztán le, miután belebakiztam egy óriásit – de akkor már simán idegből mentem. :)

• Fernandooo #9837
    Lesz videó a verseny második részéről - az elején elfelejtettem bekapcsolni a rögzítőt. Abból is látszani fog, hogy Kori (autója) az egyenesekben jóval gyorsabb volt, mint én, egyedül bizonyos kanyarokban tudtam neki adni, de mivel itt elég sok a tempós szakasz, így ott vissza is hozta, pusztán a gázpedál letaposásával. A másik, hogy miután megelőzött - valóban megcsúsztam akkor, mivel féltem, hogy belém jön, annyira közel volt, és elbizonytalanodtam, én sem bízok Rosbergben -, elkezdett folyamatosan és drasztikusan növekedni a különbség. Gondolom, mert egyenlő feltételek voltak adottak... A harmadik, hogy a kelleténél - nulla - többször rontottam váltást, mivel a kormányom váltója meghalt, így egy-egy gombot kellett hozzárendelnem ezekhez a funkciókhoz. Mondanom sem kell, hogy merőben szokatlan volt, és mivel nem esett kézre, így ott is elment egy csomó idő. Alapvetően végig bizonytalan voltam, elején túlóvatoskodtam, nehogy beleszálljak valakibe, aztán attól tartottam, nehogy valaki engem találjon el, és hát ezzel a rom kormánnyal sem egy nagy élmény játszani.
  • SityiSXT
    A 10. kör környékén kezdett elmenni a tapadásom, de én hülye toltam neki változatlanul. Nem kellett volna. A 11. és a 12. körben volt két megcsúszásom, aztán úgy döntöttem, inkább takarékon megyek (az addigi 2:10-2:11 körüli időből lett így olyan 2:13). Láttam, hogy jössz fel, így a kevésbé kanyargós részeken azért próbáltam ellépni tőled... :D
    Köri nekem a verseny után azt mondta, Fernando egyszerűen megcsúszott, ő pedig elment mellette. A lágy gumi itt úgy tűnik, olyan 10 kört bír, utána elkezd kopni, és ez tréfálhatta meg Fernandót - legalábbis Körivel erre a következtetésre jutottunk.
  • Fernandooo #9835
    Nem szeretek ilyen körülmények mellett versenyezni, azért álltam ki a fűre. Nincs kedvem másodiknak beérni, ha lehettem volna első is. És hát lehettem volna, csak hát bizonyos körülmények amiket nem tartottam elfogadhatónak, ezt megakadályozták. Így nem született reális végeredmény és ez volt a célom a 11. kör után.
    Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2014.08.31. 19:18:48
  • sertrex #9834
    Én is köszi. :))