• SityiSXT
    Ezt a másik topikos jelzőt nem degradálónak vagy sértőnek szántam (sőt, direkt nem akarok ujjal mutogatni senkire/semmire, mert nem akarom, hogy anyázás legyen a vége) - csak úgy tűnik, kettészakadt az itteni szimes közösség. Nem bánnám, ha valahogy sikerülne elásni a csatabárdot, emiatt is kérdeztem azt, amit, hátha sikerülne valahogy közeledni. Maximálisan egyertértek amúgy azzal, amit leírtál a PC-AC viszonylatban, mert én is így vagyok vele: van, amit ott jobb vezetni, van, amit itt. A különbséget a két játék között viszont elég csekélynek érzem (szigorúan a vezetési élményt nézve), hogy ne legyen ebből "az egyik szim, a másik árkádfos" hitvita - személy szerint azért preferálom jobban a Carst jelenleg, mert több tartalom van benne*, több dolog működik benne összehasonlítva az AC-val (pl. sérülés, muliban segítségek szabályozása) és jobban kész van már. Majd ha az AC is kész lesz, akkor lesz értelme igazából összehasonlítani a kettőt.

* Tudom, ott vannak a modok. A gondom ezzel csupán annyi, hogy a gyári tartalom minősége mindig garantált, míg egy mod esetében a szemét/kiváló arány szerintem nem túl jó. A Cars készítői is egyelőre ezért ragadtak le az egyedi autófestéseknél, mint moddolási lehetőség, az AC-nél meg gondolom ez tulajdonképp kényszerű lépés volt, hiszen nem lesznek képesek se megjelenéskor, sem utána mennyiségben versenyezni a konkurenciával (beleértve a többi kurrens játékot is, mint a Forza, GT, Driveclub, Grid, stb.)
    Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2014.09.19. 16:51:55