19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#9833 Jó lett volna, ha többen vagyunk. De szerintem reális volt a dolog. Az utolsó kanyart elszúrtam az első kör végén, mire visszakecmeregtem a pályára mindenki elment és utána esély se volt, hogy felérjek. Sityvel kicsit gumiztam, de azután lelassultam a 8-9. kör környékén, gondolom kicsit bealudtam ott a végén nagy magányomban. :)) Aztán láttam, hogy Sityi ronthatott és csökkent a hátrányom, belehúztam néhány kör erejéig, de lélekben addigra már feladtam, amúgy is kevés volt már hátra, hogy elérjem. Tehát tökre meglepődtem, mikor láttam Fernandót a pályán kívül. Gondolom ez az amikor azért mennek az utólsó helyen is végig, merthogy bármi megtörténhet. Na, az én szemszögemből kábé, ennyi. Sűrübben kellene megejteni a hasonló összejöveteleket, rámférne a versenyrutin. Én bírtam volna hosszabb meccset is. :))) -
SityiSXT #9832 Köszi a játékot, jó volt.
Nos, a jelszavazás tényleg nem működik még, de ha friends onlyra állítjuk a szervert, akkor más nem jön be, csak a host Steam barátlistáján szereplő emberek. -
Fernandooo #9831 A hotlap is más, meg egy futam is más. ;) -
SityiSXT #9830 Érdekes menet lesz. 3 másodpercre vagyok tőled, de fogalmam sincs, hol tunék javítani. -
Fernandooo #9829 Emlékeztető jelleggel:
Ma este 18:00-kor futam. Pálya: Wisconsin Raceway. Autó: BMW M3 GT Versenytáv: 15 kör
Időmérő a program bizonytalansága miatt nem lesz.
Szerver név: Funrace
Jelszó: funrace
A táv megtételéhez minimálisan 55 liter üzemanyag szükséges, de nem baj, ha 1-2 literrel ennél is több van a tankban.
Érdemes a lágy gumiszettel nekivágni a távnak, kibírja végig.
Célszerű jóval a futamhoz való csatlakozás előtt törölni a régi profilt és újra beállítani a játékon belül mindent. Máskülönben fagyások, összeomlások következhetnek be. -
#9828 Úgy látom, ez a Merci akármelyik játékban van, mindig van valami bug vele kapcsolatosan. -
#9827 Itt egy másik. Hiányzik a bal hátsó, mert az előző körben alhagytam, és a fiúk a boxban már kicsit ittasak voltak. -
SityiSXT #9826 Nálam a Windows Media Player az alapértelmezett videolejátszó, így IE11-ben a linkre kattintva megnyitja a WMP-t és elkezdi streamelni. -
#9825 Ez tulajdonképpen csak egy tárhely, nem tudtam, hogy lejátsza a videót, csak mikor a linkre nyomtam, akkor derült ki. /firefox/ -
Screenracer #9824
IE 11-et használok többnyire, azzal nem jön be a videó. Chrome-ra váltva rögtön bejön. -
#9823 Van itt egy kör spából sls mercivel, nem tettem youtubera mert az tök elbassza a videót. Ha érdekel valakit : link -
Fernandooo #9822 Köszi, elindult, én voltam az amatőr hülye. -
#9821 Kapcsold ki Steamben, pCARS tulajdonságokban a Steam felhő engedélyezését. Egyelőre úgysem tárol semmit Steam felhőn, cserébe lassítja az indítást. :))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2014.08.30. 17:46:46 -
Fernandooo #9820 Eközben nem indul el. "Project CARS elindításának előkészítése..." - Percekig és nem történik semmi. Komolyan, néha az egekbe felbasz ez a szar. Ennyira nem kellene már amatőrnek lenni pár hónappal a kiadás előtt... Mert ez így nevetséges. -
SityiSXT #9819 Project Cars a Sunday Times autósrovatában
-
#9818 Próbálkoztam egy ilyen Blancpainnel, ami a #9813 videón van, de annyira lelombozó az AI, hogy néhány újraindítás után el is ment a kedvem. Néha tényleg jobb lenne a megjelenésig jegelni, mert sokszor csak felidegesít.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2014.08.30. 13:18:52 -
#9817 :D
Mindenkinek kell egy esélyt adni. :DDD -
Fernandooo #9816 "Kikéne találni egy lobby nevet, hogy mindenki azt keresse és megtalálja."
Nem kell cifrázni: Funrace.
(Őszintén szólva szerintem nem leszünk többen négynél, de ne legyen igazam.) -
#9815 A jó hír az, hogy működik a versenystratégia menü. De mindenkinek egyénileg kell beállítani magának. Mentem egy 15 perces qualit és a végén tényleg rögtön kezdődik a verseny, de a quali alatt/elején beállítottam milyen versenystratégiát akarok menni, vagyis csak azt hogy mennyi üzemanyaggal kezdjem a versenyt. Alaposabban még nem tanulmányoztam, mert nem tudtam, hogy már működik. Ja, a lényeg, hogy versenyre visszatankolta azt a mennyiséget, amivel végig lehet menni. :)
Kikéne találni egy lobby nevet, hogy mindenki azt keresse és megtalálja. :D
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2014.08.30. 12:31:39 -
Fernandooo #9814 Sajnos felejtős az időmérő online. Kipróbáltam élesben.Az van, hogy letelik az időmérő, és azonnal kezdődik a verseny, beállítási lehetőségek nélkül. Ráadásul már a rajtnál kiírta, hogy kevés az üzemanyag, vagyis beleszámolta a kvalin elfogyasztottat is. Ez így tré, szóval sima versenyt megyünk. -
Screenracer #9813 Egy kis Project CARS feeling...
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.08.30. 10:03:24 -
#9812 Próbáljuk meg qualival és ha továbbmegy, akadás, fagyás nélkül akkor jó, ha meg lefagy, akkor kell egy újat indítani quali nélkül. Időben nem vesz el túl sokat, legfeljebb kicsit bosszantó. -
Fernandooo #9811 Ez a johnny gyerek nagyon ott van a szeren, egy halom pálya-autó összeállításnál megy olyan időket, hogy az félelmetes. A Wisconsin-BMW kombónál sem lehet megfogni.
Ha ennyire tré a kvali utáni verseny betöltés, akkor holnap sajnos kénytelenek leszünk hanyagolni az időmérőt. Ami mondjuk nagy kár, mert így senki nem az eredménének megfelelő helyről indul, de hát ez van. -
Screenracer #9810 -
Screenracer #9809 A jelenlegi legjobb idő, Spa-ban, Formula B-vel. :))
-
#9808 Próbálgattam a multit. Elvileg működik a jelszó, el lehet nevezni a lobbyt - pl. SG - FUNRACE - . Azt nem tudom, hogy működik-e. Viszont ami félő, hogy quali után nagy rá az esély, hogy kifagy. Mentem srácokkal most az előbb a Nordon. Session végén lefagyott. Nyomtam egy ctrl+alt+del-t, játék újraíndítása. -
SityiSXT #9804 -
Screenracer #9803 Hét Aston Martin csatlakozik a Project CARS-hoz.
Már hivatalos.
Részletek a linken.
http://www.wmdportal.com/projectnews/seven-aston-martins-join-project-cars/
További képek itt: http://sg.hu/keptar/1359533332/Aston%20Martin
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.08.29. 16:15:17 -
#9793 http://www.foxsports.com/motor/story/nicolas-hamilton-aims-to-be-first-disabled-driver-in-btcc-081814
Nem kis dolog, amit Nic Hamilton most elért. :) -
#9792 A RUF, az a mai builddel került be a játékba. És még jött Oli Webb Alpinja is, amivel a Le Mans-on indult. Így elsőre nem is rossz, talán az én izlésemnek kicsit csúszkálós. :)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2014.08.28. 23:10:40 -
SityiSXT #9791 Két új ismert hiba jött a mai builddel:
- RUF SMS-R causes a CTD
- Formula A causes a CTD -
nemgyenge01 #9790 Utkozesszimulalast nem is varok el egy 7 eves celhardvertol.
Tovabba kb van 400 fullosan lemodellezett auto :) Nem tudom milyen felportolasrol beszelsz.
"A fizika/szimuláció pedig megragadt a gt 4 szintjén, valahol félúton az NFS-ek és a szimulációk között. "
Hat a fejlesztesben a Yokohama gumi - es a KW automotive felfuggesztesgyartoval dolgozott ossze a PD.
E ket gyarto segitsegevel megkapjuk a GT4 fizikajat a GT6-ban XD Orulok, hogy tudattad velem mit tud a GT6 fizikaja.
Nekem az utkozesaudioval van bajom. De nem is nagyon hallom, max ha nekem jonnek. -
Skyline #9789 Nem vagyok ideges, mindig is röhögtem az olyanokon akik benyalják hogy a Gran Turismo tökéletes szimuláció... :)
Sosem volt az és ahogy a dolgok állnak még minőségileg is rohamosan zuhan.... 6 rész alatt arra nem voltak képesek hogy porszívóhangok helyett autóhangok kerljenek bele...És mára már arra sem képesek hogy beledolgozzák a kocsikat..Inkább csak felportolják a régi konzolváltozatokból..A fizika/szimuláció pedig megragadt a gt 4 szintjén, valahol félúton az NFS-ek és a szimulációk között.
Bár ha az ütközésfizikát (meg azt a dobozhangot amit adnak a vasak) nézem, akkor valahol a 2000-es évek elején maradt..:D
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.08.28. 18:32:04 -
Screenracer #9788 Ezért is írtam, hogy a továbbiakban. Vagy úgy érzed, hogy te nem tettél semmit azért, hogy ilyen lett a hangnem? Légyszíves próbálj kevésbé arrogáns és provokáló lenni. -
SityiSXT #9787 Kellett neked itt hisztizni PS4 nemkamerás videóért, most rakták ki:
-
SityiSXT #9784 Akkor már legyünk precízek: ez a Project Cars PC topik. Mivel a konzolosok külön topikot kértek, hát lett nekik egy. Mivel itt mindenféle GT6 meg Project Cars PS4 gameplay videókat követelnek rajtunk, talán inkább oda kéne irányítani a delikvenst, nemde? -
Fernandooo #9783 Ott még nem mentem ezzel a verdával, és mivel nem rég volt egy leaderboard reset, így egyáltalán nincs semmilyen időm Nordról. Nyomasd a saját idődet, rakok rá pár mp-t. :)
Azt, hogy "lenyugodtál" akkor szokták kérdezni, ha valakiről úgy gondolják, hogy idegeskedik.
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2014.08.28. 17:38:07 -
Screenracer #9782 Úgy gondolom, hogy már jó pár hsz óta nem vagy versenyképes posztoló. Utóbbi hsz-eid már csak trollkodás és flémelés. Ha nem tudsz változtatni a stílusodon vagy értelmes hozzászólásokat írni, akkor légyszi keress magadnak egy olyan topikot ahol ezt a színvonalat még értkelik, mert itt már nehezen toleráljuk. Vagy szólok egy adminnak, vagy magadtól odébb álsz. Mindenesetre a továbbiakban a hasonló hsz-eid törlésre kerülnek.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.08.28. 17:39:19 -
Skyline #9777 Nem montha a GT6 bármiben is nagyobbat változott volna, egyébként játszottam.
Sosem volt ríl drájving szimulésön, és sosem közelítette a pc-s nagy szimulátorokat.
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.08.28. 17:27:15 -
#9774 Korábban írtam, hogy elég ha a válasz gombra nyomsz, nem kell külön még copyzni is. Főleg egy teljes hsz-t.