Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
En nem halottam rola semmit, de elkepzelheto a dolog😉 Az utobbi 1-2 evben a SimBin/SMS paros az osszes megmaradt, profi moddert leszerzodtette.
Szabi
aki hozzáfér a fórumhoz, mit írnak az rF2-es (kamuneves dtm és gt módos) modderrõl, õ most végülis már tavaly óta dolgozik az SMS-nek, vagy csak most kezdett el ? 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

45 Euros csomagom van pontosan már nem tudom minek nevezik talán Full member? Kb az elsõk között fizettem be rá, igaz elõször a legolcsóbb csomagra, késõbb fejlesztettem feljebb. Steamen 37 percet toltam vele, de amikor Steamre került már kiábrándult voltam belõle, elõtte sokkal többet toltam. Anno még szerveztem is fun race-t az AMG mercivel, visszakeresheted itt a topikban ha van rá idõd.

Igazad van. <#puszis>

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Danecay
Remélem nem sértõdsz meg érte, de véleményem szerint neked ugyan az lenne a véleményed minden egyéb project készülõdése nélkül is! Ezt mindenféle C.A.R.S. elfogultság nélkül mondom, lévén kb 1 sec.-t nem mentem még vele!

frango
Szerintem ez csak a Driveclub, Crew, ACR meg hasonló játékok F2P versenytársa kíván lenni. Olyan lesz, mint a CARS csak megnyirbálják a tartalmakat, amiket kõkemény eurókért majd meg lehet venni. Tipikus. Manapság már minden jobb játéknak van F2P klónja.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Ezt honnan veszed? Naponta jönnek a buildek a CARS-hoz. <#conf>

Ma is egy több, mint 400 megás, pénteken is egy majdnem egy gigás build volt.

Ennyit a Cars-ról meg a novemberi vagy bármikori megjelenésérõl.
Konkrétan telibeszarják és egy F2P szemetet fejlesztgetnek a CARS meg csak halasztódik a vakvilágba...Szánalmas...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

alma2
Ha en csinalnam, a kocsik megvannak a carsbol, plusz egy par palya is, kicsit mas korites kell hozza, ami csak egy par fejlesztot foglal le (akik mar a carsban elkeszultek a munkajukkal) a fizika is egyutt fejlodhetne a kettoben, de egy teljesen mas izu, szinu jatek lesz, ami sokkal szelesebb kozonseghez eljuthat.

pl kiindulva magambol, nekem egy tdu szeru jatek, vagy mondjuk egy gta V szintu vilag, eros multival, de pl AC-s vagy hasonlo autos fizikaval lenne az alom autos jatek.

szerintem

lac coo
Nekem nem lényeg, hogy kész van-e, inkább hogy jó -e ?! 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Igen de a többi fejlesztõ többnyire nem áll neki új címnek, miután elkér egy rakat zsetont a rajongóktól fejlesztésre. Mondjuk én már lemondtam CARS-ról, szóval nagyjából nem érdekel mi lesz belõle. Ha esetleg a végén mégis jó lesz akkor max örülünk vincent.

Danecay
"CARSt mikor óhajtják befejezni? ennyire nem sietõs?"

Ezt a kérdést konkrétan minden várományos szimulátor játékkal kapcsolatosan fel lehetne tenni! 😞

Totti5
Ez a beszéd, jön még egy fosfizikás4kerékencsúszós SMS játék, ráadásul F2P modellel. CARSt mikor óhajtják befejezni? ennyire nem sietõs?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

World of Speedrõl tovább információk itt:

http://sg.hu/listazas.php3?id=1392050138

http://www.youtube.com/watch?v=-kXPH441Hvc

lac coo
Nocsak, nocsak.... Csak kibújik a szög a zsákból .....

igazadvan <#worship>

Kezdem a végérõl. Listát nem kapsz, ingyen nem oktatok. Viszont hozzátenném a szövegértést. Olvasd vissza bátran a dolgokat, itt is és az AC topikban is. Azután leszarom, hogy ignorálsz, eddig se kerestem a társaságod. 😊)) Viszont ne használd semmilyen körülmények között a nicknevemet. Ennyi. Az elsõ részhez meg, nem rám tartozik csak fura, hogy te neveztél kamugépnek, aztán ki tudja hány néven futsz itt és mit mersz felvállalni. 😊

Annak Laccoo barátod az oka, hogy kicsit jobban odamondogattam az AC-nak, hadd kapjon idegbajt, mert ha én CARS fanboy vagyok, akkor õ simán AC fanboy. Szóval ez csak személyes. Szórakozni nekem is kell. 😊)

A ropogós infókat meg szívesen szállítanám, AC-hoz is meg CARS-hoz is, fõleg CARS-hoz, csakhogy abba is rendszeresen belekötnek.

Én senkit nem ignorálok, ha bajom van megmondom, azt jól van.
Szóval ha nem szerepel a nevem a tieddel együtt, akkor azt is elfelejtem, hogy létezel, ami nem lesz túl nehéz.
Maradjunk annyiban, hogy maradjunk ennyiben. 😊)

Sajnos a telón nem müxik az sg+ így erre még válaszolok. Semmi szégyelni valóm nincs az elõzõ neveimmel kapcsolatban. Évekig bünti pont nélkül voltak. Sajnos kicsit belefolytam a Közel-keleti konfliktusok topikba. Az összes büntipontit Cifu-tól kaptam, aki egy csöppet elfogult abban a témában, így ott a véleméyedért is könnyen kaptál büntipontot. Sajnálom a Csige791 nicket mert a szimes világban úgy ismernek, jó lenne itt is használni. Azóta is bánom, hogy betettem abba a topikba a lában.

Bele lehet még kötni a szimesek közötti felemás hírnevembe is, van a ki utál van aki nem. Nem barátkozni járok pl ide sem, hanem infókért.

El is érkeztünk a veled való problémámhoz. Naponta jövök, hátha van valami új ropogós infó. A gond hogy napok óta miattad van telibefosfa az összes szimes topik. Mindez úgy, hogy a CARS topikban szinte csak pozitív hozzászólásaid vannak a játékkal kapcsolatban, AC-ben meg szinte csak negatívak. Pedig mindkét játék hasonlóan bugos fos mégis csak az egyiket ekézed.

Azért tettelek ignore listára, mert hosszú évek alatt megtanultam, hogy a FanBoyokat jobb kerülni. Ennek ellenére a listámom van olyan aki nem fanboy (nem te), csak egyszerûen egy témában gyökeresen ellenkezik a véleményünk, és esély nincs arra, hogy közeledjen az álláspontunk. Szerintem õ a hülye szerinte meg én. Jobb ha nem is látom amit ír. Na te veled nem ez van, te szintiszta törskönyvezett FanBoy vagy.

Nyugodtan ingorálj, pontl eszarom 😊 Ja és a helyesírási hibákból listát kérnék ha lehet, abban még jó vagy.

Remélem ingyenes az orvosi tanácsod(most meg hírtelen orvos lettél? <#conf>), mert kuruzslóknak nem szívesen fizetnék. 😄DD

BooMiller
Komoly gyógyszeres kezelést javasolnék😊)

Szerintem, ott se akadályoztam, hogy leírja, amit akart. 😄DD
És? Nem lehet véleményem a véleményérõl vagy akár a te véleményedrõl?
Most akkor ki akarja megakadályozni vagy megmondani nekem, kinek, hova írhatok? <#conf> Te nem olvasod el amit írsz? Ne már! Ez olyan szánalmas. Komolyan akarsz még velem beszélgetni az IQ-ról? <#bdead>

BooMiller
Értem, tehát nem te vagy az a screenracer aki másik tipocba is képes vagy követni Laccoo-t? Bocs azt hittem az te vagy.. az elég mulatságos annak a fényében amit most le írtál😄DDDD

"Ezt most írtad, csak ennyit várnánk el mi is! akkor is ha ez neked nem tetszik mi is leírhatjuk a véleményünket!" Ezt éppen most írtad. 😊))

Éppen most írtad le a véleményed.
Ki akadályozott meg benne? Te tényleg röhejes vagy.
Szerintem, pont te/ti vagy/tok akinek nem tetszik, ha másnak más a véleménye és ezért próbálsz lejáratni, de persze nem sikerül, mert... Éppen az elõbb írtam le, hogy miért. Kiváncsi vagyok meddig erõlködsz még? És mit akarsz elérni? A sajnálatod meg éppen annyi hatással van rám, mint az utálatod. Akár meg is tarthatod magadnak. Szükséged van rá.

BooMiller
tudod mi az alapvetõ probléma?

"De ha véleményem van valamirõl, azt leírom. Akkor is ha neked nem tetszik."

Ezt most írtad, csak ennyit várnánk el mi is! akkor is ha ez neked nem tetszik mi is leírhatjuk a véleményünket!

A mondat elejére annyit írnék én nem utállak egyszerûen sajnállak, most megint belinkelhetném a moderátor topicba hogy itt valami elszabadult megint.. floodba nyomod a hülyeséget de még ennyit sem ér a dolog... mára joccakát..

Gondolhatod mekkora trauma ez nekem, ha te és az ilyen BM félék utálnak. Azt értsd, meg értsétek meg, hogy rohadtul semmilyen hatással nem vagytok az életemre ha utáltok vagy szerettek. Azt se tudjátok ki vagyok, én se tudom hogy kik vagytok. Az is lehet, hogy naponta elmegyünk egymás mellett. De ha véleményem van valamirõl, azt leírom. Akkor is ha neked nem tetszik. Ez van. Ti hangoztatjátok, hogy ez egy nyílt topik. Hát én nyíltan kimondom, amit gondolok. Attól még te is leírod ide a véleményed, hogyha én nem értek egyet veled. Akkor mi a baj?

És melyik nicknevedet használtad, amikor véleeményt mondtál? A mostanival csak a csak flémeltél, eddig. <#banplz>
És ha nem bírod a stílusomat, akkor miért szól hozzám állandóan?
Gondolod változtatok bármit is a stílusomon? Semmbõl se tanulsz.

És melyik nicknevedet használtad, amikor véleeményt mondtál? A mostanival csak a csak flémeltél, eddig. <#banplz>

Ja, ez igaz. Én is ismerek olyat, aki hetente vagy hetente többször beirogatja ugyanazt.

Ez a stílus? Kiragadott szövegrészek? Hahaha. Folyamatosan engem idézgetsz. Hol a te stílusod? Még önálló gondolatod sincs.
Azt se gondoltam, hogy egyáltalán ismered az intelligencia szót. Bár az még nem biztos, hogy tudod is mit jelent.

BooMiller
😊) ott van alant a te stílusod elég stabil 60-as iq mutat FPS-ben jó iq-ban nem annyira....

Haha megint mellé lõttél, igenis probáltam véleményem leírtam ami nem volt negatív.. veled van problémám meg a stílusoddal..

lac coo
Hagyd már a p...csába, igazi troll a legrosszabb fajta, aki szentül meg van gyõzõdve róla, hogy a többi 50 ember a troll 😄DD

Amúgy érdemes megnézni, hogy mutatkozott be itt a topikban ....Mindenhol élvezi, hogy közutálat tárgya, igényli az ostort az élettõl ! 😄DD

A trükközésed nem alpári, hanem egyenesen gerinctelen.
És te például a CARS topikban a CARS-hoz még egy szót se szóltál hozzá érdemben. Gondolom, mert nincs is meg és a Steam accodon sincs.
És többnyire más se akire a trollokat értettem a CARS-hoz szól, hanem egyenesen hozzám. Tehát jogom van azt mondani amit, mert támadva érzem magam, mint most is. Az meg már egyenesen pofátlanság, hogy te mersz stílusról beszélni. Amúgy meg, ha nem tetszik vagy nincs meg a CARS, akkor mit akarsz ebben a topikban, ha nem trollkodni.? <#banplz>

BooMiller
Össze gyûjtöttem az utolsó 4 hozzá szólásodból... biztos igazad van ha ezek az érveid..

"ÉN csak egy idiótát látok szembejönni."
"mit mûvel ez a zombi"
"csak úgy beleugat a dolgokba"
"jönnek a Boo Miller félék és"

Na írd már le légy oly kedves milyen félék? Mert a te intelligenciádat megmutatja csak ez utolsó 4 hozzá szólás.... de csak így tovább...

Fehercsoki
Dehogy szar, ez egy nyílt fórum... Az a szar amikor valaki ugyanazt ismételgeti és nem veszi észre magát.

BooMiller
Elõbb írtam látod mindenki torll😄DD meg hogy mernek bele ugatni(ez a te szavad) ebbe a topicba😄DD mekkora már hogy be mernek ide írni és ami neked nem tetszik akkor troll és csak úgy beugat a te topicodba😄DDDDDDD
Hol élsz te? és én még mindig nem mentem le alpári stílusba amit te bemutattál...

De nem lehet linkelni, beszélni róla vagy ne adj isten dicsérni, mert jönnek a Boo Miller félék és ... <#violent>

Igazából csak viszonoztam az idelátogató trollok szívességét. Szar mi, amikor jön valaki és csak úgy beleugat a dolgokba, nem?

Ne haragudj, de direkt nem olvasom el az OFF hozzászólásaitok, szóval nem tudok én nem is fogok igazságot tenni köztetek. Viszont legalább te szoktál a játékról linkeli dolgokat.
Fehercsoki
Persze mert aki a létezõ összes szimes topicba jön trollkodni az nem te vagy...

Bocsi, de gondolom láttad, olvastad, mit mûvel ez a zombi. 😞

A link semmit se bizonyít, azt akár te is írhattad, szerintem te is írtad. Ki tudja hány accod van itt? <#bdead>ÉN csak egy idiótát látok szembejönni. Nem kell mondanom, ugye?

Eddig read only üzemódban voltam csak jelen a fórumban, de muszáj megjegyeznem, hogy nagyon alja amit itt lemûveltek, a játékról nem is lehet szinte semmit olvasni csak a ti fröcsögéseteket.
BooMiller
Nekem nem kell mit bizonyítanom😄 ott van lent a link...

Egyébként te vagy a viccben szereplõ ember akivel szembe jönnek százan az az autópályán...és mind idióta..