Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ha gondoljátok rakok fel videót is amilyen beállítással ahol akarjátok. sok pályát-autót nem néztem, mert használhatatlan az egész játék, de kitudja, lehet csak én nyúltam bele 😊 mondjuk most sehgy nem akar elindulni a steam, de majd egyszer 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De ha még kétszer is gyorsabb, akkor ugye nálam 20 fps fullon esõben 20 AI-val, mégcsak nem is HD-ban, akkor 5-6000 -es felbontásban hogyan is jön ki a full graf és a játszhatóság?
Mindig van gyorsabb, "egyszeruen" penz kedese az egesz😛
De vannak olyan auto/palya technikai lepesek is (ahogy bekerulnek a dolgok), amelyek nagyon megdobjak a mukodest (szebb lesz, hasznalhatobb es gyorsabb).
Amikor Brands bekerult, teljesen fapados volt, de meg egyedul sem ment 30fps fole (full inimumon😛). 2-3 hettel kesobb, mar versenyt is tudtam rajta menni, normalis fix fps-sel.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igaz pörgeti-izzasztja is a kártyát rendesen.....<#wow3>#wow3>
Persze autó-pálya-idõjárás beállítás kérdése hogy esõben melyiknél van pici anomália,lassulás.
De én bízom benne hogy mire kész lesz minden ,vagy legalább is majd nem minden a helyére kerül.
Mellesleg ma egy versenyen az AI-k ellen mikor néztem a replayt láttam hogy a pitben a szerelõk serénykedtek.
Ezek szerint úgy meg lesz csinálva mint az F1-nél.<#eljen>#eljen>
Legalább is körbe állták az ott nem lévõ kocsikat.....pár helyen látszott.
- Replays in MP: Not working as they should
- P2P Tracks: Don't press return to pitbox
-The following tracks have some issues and require you to press Ctrl+I in order to be able to drive in free practice: Azure Circuit, Belgium Kart Forest, Belgium Historic, Concord, Harrison Pike, Heusden, Jin Ding, Memphis, Moravia, Solitude, Volusia"
😊)
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Igaz már jó 1 hete nem mentem vele.
Olyan szinten javult mint külalakra ,mind futási teljesítményre hogy csak pislogtam,annyira élethûen néz ki néhány pálya már-már valóságos.
No meg a kocsikat is egyre élvezhetõbb hajtani.
Elkezdték optimalizálni a játékot elég rendesen.
Persze nem minden pályát-kocsit ,no meg nem is próbáltam mindet ,de látom a fejlõdést,igaz van-lesz aki erre is csak a szokásos "fröcsögését" tolja be hétrõl hétre,de az meg kutyát nem érdekli.
Tegnap sikerült egy 21 fõs online versenyt is össze hozni Road Amerikába(tudom a játékban nem ez a neve)
Nagyon élvezetes volt mint a BMW M1 ProCar ,mint a pálya ,mint ha nem is az a játék lett volna ,amit korábban használtam,csak így tovább a készítõknek.
Persze tudom van még benne hiba hiányosság rendesen (pl most a replayt nem tölti be rendesen ,még 2-3 hete néztem jó volt)de szerintem jó úton haladnak.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
A bug keresést elintézzük mi, akik már játszunk vele... 😊
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Duplán fikció, mert szvsz Kunos soha nem adná ki a kezébõl a fejlesztést. Ez a "zsenik" egyik baja(?), hogy kb. mindent egyedül akarnak csinálni (lásd Scawen) és ha beleunnak, akkor kb. kuka az egész project.
http://www.motorsportal.hu/forma1/a-playstationtol-a-red-bull-szerzodesig-c54087.html
Na pont errõl beszéltem, hogy menetközben ilyen olyan trükkökkel variálnak, hogy meglegyen a 60 és ez igazából jó (most írom le, hogy jó harmadszor). A gondom azzal van, hogy te ezt a Turn10 programozóisteneknek tulajdonítod. Ha kunos most megkapná a Forza5 költségvetésének 1/100ezred részét felvenne 20 programozót akik semmi mást nem csinálnak csak optimalizálnának, az AC 1.0-ra azt mondanád, hogy a KunosSimulazioniazistenmertbetonkemeny60fréééémalltime. Minden, ismétlem minden játék annyira készül el, anyira optimalizált amennyire a költségvetése engedi. Kivételes emberek persze vannak, pl Carmac, ha akkora istenek a Turn10-nél miért nincs akkora nevük mint pl neki?
Nyilván vannak jobb/rosszabb programozók a világon, így van ez minden szakmában. De azért többre tartok olyan embereket akik saját maguk vágnak bele AC szintû projektekbe. Nem hinném, hogy akár Kunost, vagy akár Scawent (lfs) sõt bárkit az SMS-bõl nem várnának tárt karokkal a Turn10-nél. Odamenne és sok pénzbõl egy csapat tagjaként a te szemedbe attól kezdve õ is isten lenne.
Mint ha a kamionos megmagyarazna, hogy sokkal tobb cuccot tud elvinni, mint a Suzuki Swift-es😉 Vagy Vettel-nek dagadna a melle, hogy az RB(pocsomsemtudjahannyal) sokkal gyorsabban megy, mint a lepukkant NoFear matricas olajkalyha Honda Civic-es;D
Azért annyira tuti nem rondák az új konzoljátékok, kb pc-n most cars a csúcs de az sem megy ( ez hótbiztos ! ) egy akár átlagnál kicsivel jobb pc-n sem maxon, úgy ahogy a galériák mutatják !!!! 😊))
Hanem amikor pistike jön hogy nézd milyenek az autók ebben😄DD közben meg a negyedével tolja... hogy ezt mennyire lehet észre venni az egy másik dolog.
Viszont kell mivel különben negyedelõdne a részletesség...
Csak nem kell jönni itt hihetetlen poligonszámú modellekkel amikor magában a játékban köszönõ viszony sincs.
PC-n az rF2-ot is otszorosere lehetne optimalizalni (gyorsaitani), csak kellene hozza meg 3-400 ember (mint a Forza-hoz)😛
Amugy az rF2-ben is (es az rF1-ben is volt) van boven lehetoseg optimalizalni, csak egyszeruen "nem eri meg". 2-3 emberrel nemlehet csodat tenni, mikozben az user-ek (jogosan) sirnak a tartalmakert.
A T10 azert tud a palya minden centijen fix 60fps-t garantalni, mert 3-400 ember dolgozik naluk, plusz megegyszer annyi kulsoskent;D
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
De pont, hogy láttam, tudod én vagyok az aki nagyrészt a te rábeszélésednek hála vettem x360-att. A "realtime butítást" arra értem, hogy különbözõ trükkökkel érik el a fix 60 fps-t, tehát a játék nem azonos minõségû mindenhol. Pl ahol sok az objekt leveszik a látótávot, meg kismillió ilyen trükjük van. A mai játékoknál a mai hardvereken ez már annyira nem jön át de emlékszem a régebbi konzolokon egy-egy kurva jól kinézõ fps játéknál volt 100 méteres látótáv mert "köd" volt minden pályán. Persze amit láttál az gyönyörû volt, csak nem láttál elég messzire.
De az elõbb sem azt írtam, hogy ezzel gond van, mert összességében jobban egybe vannak az ilyen játékok, de közel sem akkora kurva nagy szám mint ahogy páran itt elõadják. Még az eladásaikat is konkurencia harc nélkül érik el, ha apádtól xboxto kaptál akkor a forza az isten, ha ps-t akkor a gt- és ezért ölre is mész az osztálytársaddal általános 6.-ban a suli után 😊 (nyilván megint tudjuk, hogy nem totti-ról beszélek, csak úgy általánosságban)
De ugye viccen kívül: bennem mindig felmerü la régi kérdés! Régen hogy gyõzte egy P4-es a 15- 20 KORREKT AI-t :???
Az tobbszintu (nem 2-3😛) LOD-olas alap (auto+playa), es azon belul is tobb "retegben" (modell, texture, shader, shadow). Foleg ha nem csak tavolsag, hanem sebessegfuggo is. Ezekkel nagyon durvan lehet optimalizalni. Sot, az autok LOD-jat sokszor palyakhoz is lehet kotni (kanyarok, latotavolosagok).
Proceszor vagy fizikalis szamitasban ismet sokat nyernek: az ellenfel autokbol csak a kozvetlen ozel levo 2-3 autot szamolja (de azt is csak catchup-tavolsagon belul), azon kivul "sinautok".
Lehet hogy a CARS-nal is hasonlokkal probalkoznak (ezek nelkul cumi lenne optimalizalni), talan ezert benaznak meg sokat az AI-k(?!).
Én tudo: 16.
Ezt a butítást nem tudom honnan szedted és miért ezt mondogatod. FIX hardwerra és szoftveres környezetre való optimalizálás. Maga a render modellek a CARSba sem úgy kerülnek bele, hogy 1:1, az is olyan szintre van butítva hogy az elfusson. Forzában a Auto Vista lehet a legközelebb ahhoz a modellhez ahogy ezeket legyártják, de olyan minõségben nem fogod a pályán látni, mert nincs az a gép ami megmozgatja teljes rajtráccsal.
Az a baj hogy nem láttad ezeket a játékokat, és nem tudsz érdemben hozzászolni, csak ennyire futja, ami meg elég bicskanyitogató volt most is. Lépj tovább, ha már tapasztalatod nincs.
Más. FFB tipp. Játék közben F1-input-FFB Musk és mindent engedélyezni. Ha gyengének találjuk az FFB-t, akkor szintén F1-Vehicles-FFB. Az elsõvel lehet még rátolni az FFB erõre. A második a tapadás ereje.
A kormánybeállításnál mindig legyen 100% az FFB és a gumi csúszka.
Nyugi soha nem fog nekik feltûnni, hogy csodát senki nem tud csinálni. Nem tudom Forzában most mennyi a max ellenfél, de emlékszem anno valamelyik régi GT2-vel kapcsolatban ugyanezt osztották a fanboyok, nem tûnt fel egyiknek sem hogy 5-6 ellenfél ellen mentek, miközben mi pc-n teljes mezõny ellen.
Szerintem konzolra programozás iskola elsõ óráján a realtime graf butítást tanulják a nebulók. 😊
Ez persze a tényen nem változtat: beton kemény 60fps. Meg kell hagyni ez a photomode zseniális ötlet, meg nyilván mindenki örülne ha pc-s szimekben is, sõt minden játékban lenne ilyen platformfüggetlenül.
A gond akkor van amikor a legsötétebbek (nem Totti, õ azért nem az a szint) jönnek, hogy mekkora fos az összes pc-s game és mutogatják ezeket a photomode.os képeket. Persze az embert zavarja a hülyeség, de leszarja, majd amikor egy aránylag normálisabb konzolos jön fanboykodni lehet pont õ kap azért is mert a társai 80%-a egy idióta.