Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Persze PC-n a pCARS überbrutál lesz, pláne a Rift-tel. Ha a Sony vagy Microsoft nem talál és ad ki valami fasza VR headset-et a gépükhöz, akkor könnyen a PC-sek táborát erõsíthetem majd a köv egy-két évben megint.
Szerintem menni fog a pCARS mindkét konzolon 60 FPS-el, a felbontás kérdéses...
Mivel menetközben megegyeztek a Renault-val, elkezdték újból a 2014-est a már gyári adatok alapján felépíteni. Még nincs befejezve egyik autó se, se a fizika, se a gumifizika, se az FFB. <#conf>#conf>
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Itt el lehet olvasni, hogy hol tart jelenleg a Renault. Sehol nem látom, hogy bármit is írtak volna arról, hogy kész lenne a fizika vagy a gumifizika, de akár a hang is. Tehát teljesen értelmetlen olyasmit számonkérni ami még nincs is. Viszont az kiderül, hogy eredeti gyári CAD tervek alapján fog elkészülni. Tehát türelem. De addig is szívesen várunk tõled oktató jellegü videókat a helyes kormány beállításról és vezetéstechnikából. 😊)
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szerintem ha megjelenik vinni fogják konzolra(is) mint a cukrot,gondolom nem véletlen pakolják tele tartalommal.......<#finom>#finom>
Nem sûrûn szoktam bekapcsolni....
Amúgy tök király...legalább is nekem tetszik<#wave>#wave>
NEW! NEW! LMPrototype - PM06a (WIP)
- Sandy/Ivy/Haswell i5 proci. Amd procibol egy sem jo hozza az egyszalas tempojuk miatt.
- Melle egy minimum kozepkategorias geforce - egyelore kb masfelszer gyorsabbak mint a radeonok. Gondolom a konzolok radeon gpui miatt ez meg lesz szerelve.
A grafika kicsit masodlagos, atomeromu kellk ajd hozza, de a fak kifejezetten rondak (generalt, 3D-s cuccok:/) Bar lehet, full max shaderezessel jol neznek ki...
Lenyegeben mar hasznalnam (bar az AI meg hulye😛), de a szokasos gondok miatt hatterbe kerul: meg mindig maceras menuk (eger gorgo), autoban se garage se options.
Raadasul neha meg le is fagy😄
Ha megoldjak PC-baratra a menut, es bekerul a garage.options tuti program lesz.
Ugy tunik elkezdtek bepakolni az uj turboszimulaciot. Kiprobaltam a ford caprit, egeszen jo, foleg egy kis setup utan.
Brands Hatch palyara meg felraktak a scannelt puklikat, javit az osszhatason. Bar ez masodlagos szempont, a 3d fak ezen a palyan talan a legjobbak, amit szimben lattam (pontosabban lesz, ha megszerelik a mostani tulkontrasztos arnyekolast rajta). Remelem a Schleife-t is megcsinaljak ilyenre.
Az AI sajnos még használhatatlan. (Össze-vissza törik egymást és random módon katapultálnak a pálya különbözõ részein).
A DTM-s BMW jónak tûnik, bár kicsit vérszegény.
Ebben a szimulátorban van egyedül (iRacing-ban nem tudom...) olyan ütközés szimuláció, ami számol az összeforgó kerekekkel is. Ez mindenképpen pozitívum!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Újra szólok, hogy akadj már le rólam. Nincs családod vagy valakid? Kutyád? Macskád?
A valóságban még többre van szükség. 😉
'A karosszéria borzasztó merev, ezt bárki látja, aki csak ránéz. Az ajtók aljában plusz merevítõfülek vannak, ezek a küszöbökbe süllyednek'
Ebbõl semmit nem érezni a játékban.
A futómû nagyon puha, így hintázik az egész, de ezen lehet állítani. Az FFB visszajelezte ezeket a dolgokat, tehát nem nulla. A váltó fokozatai se jól vannak beállítva. Ráadásul ez utcai verda, ha ültél már Renault-ba, akkor tudhatod, hogy elég lágy a rugózásuk. Ilyenben nem ültem, de gondolom ez is olyan lehet. Minden esetre közel se volt olyan rossz, ahogy leírtad és egyáltalán nem éreztem, hogy kezelhetetlen lenne csak ez a billegés kicsit zavart. Na mindegy.
Mit akarok megmagyarázni? Azt, hogy az alapján mondasz véleményt, hogy alaposabb próbának vetnéd alá(500 méter)? Vagy azt hogy nincs még kész? Hát nincs még kész. Megírták többször is, hogy ha kész lesz a fizika és gumifizika, utána fogják az FFB-t is beállítani. Mit nem lehet ezen megérteni? Miért kell teleszemetelni a topikot naponta, hetente, hogy szar az FFB. Olvasni kellene ha valóban érdekel, ha meg nem akkor mit töröd magad állandóan? Szerintem te akarod megmagyarázni folyamatosan, hogy ez egy használhatatlan szar. Még nem tart ott ahol az AC, készenlétben és azért ez más lesz, tehát teljesen fölösleges ahhoz hasonlítani vagy az iR-hez vagy akár a SimBin játékai is régebbiek. Volt idõ fejlesztgetni. Majd kiderül az évvégére, hogy mi lesz, addig csak minden találgatás. 😊)
Azt nem vágom, miért akarod megmagyarázni ? 😊)) szerinted itt senki nem látott még használható ffb-t, gumit, játékot ? 😄
Csupa félnótás mindenki, rajtad kívül ?
Itt egy sima kör a Renault-val. Semmit se állítottam, gumit se csréltem teljesen default. Az FFB-t nem tudom megmutatni, hogy elég erõsen meg lehetett fogni vele az autót, tehát biztos nem nulla. Semmiféle tehetelen mozgást nem érzékeltem végig uralni lehetett, igaz nem volt egy igazi "hotlap" kör de azért nem is 50-nel mentem végig. Dinamika ott van rendesen, mert anélkül elég nehéz lenne érzékelni, hogy mikor indul meg a hátulja vagy vagy hol alulkormányozott. A grafikai hiányosságot te miben látod?
Végül néhány kérdés. Mikor törölted utoljára a dokumentumokban a CARS mappát? Az FFb-t 100-ra állítottad, ahogy a fejlesztõk javasolják?
Egyébként senki se a saját nevén játszik, én viszont igen a CARS-ban is és az AC-ban is. Tehát logikus, hogy nem osztom meg nyílt fórumon, akárhogy is ebben látod, hogy végre valamiben fölém kerekedtél, de sajnos még mindig irreveláns a véleményed. Sorry. 😞
Egyébként meg a fórum témájába vág a dolog, mert a CARS apropóján jött ez elõ. 😊
Másrészrõl meg a te hozzászólásodnak is tartalmaznia kellett volna, hogy kinek szánod, mert az se egy tisztességes dolog, hogy pufogtatsz a vakvilágba és belépsz az árnyékba azzal, hogy akinek nem inge... 😞
Ha nem a fórum mondandójához tartozik a véleményed akkor miért nem privát irsz a másiknak.Nem biztos ,hogy mindenkit érdekel ez a köpködés!!!!!!
És mi az, hogy fórumképtelen? Aki nem ért egyet veled, az fórumképtelen? Azért mert rámutatok, hogy egy nagy sötétség van minden hozzászólásod mögött? Szóval lényegtelen, hogy mit gondolsz, mit mondasz, mert nagy része csak találgatás, hasraütés és hazugság.
Látod nekem nincs mit szégyellnem ! 😊
engem nem raknak sehonnan ki ha Laccoo nevet látnak, te ezen a neveden sehová nem mehetsz, normális helyre ! 😊))) Persze van álneved elég, az igazi férfi így él.... ! 😄