19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
nemgyenge01 #9919 "Ilyen "parasztlengő" F1 kamerát/felfüggesztést hol láttál?"
Van 1 rakás f1 video a neten.
A lens flare effektet nem kéne erőltetni, kamu. "de mondjuk a vakítás effekt egy az egyben arra épül, amit a versenyzők mondanak."
Ezt a versenyzők véleménye nélkül is tudom...
Valakinek van T300RS vagy T500RS? Melyik lenne jobb a carshoz?
Utoljára szerkesztette: nemgyenge01, 2014.09.08. 13:28:44 -
SityiSXT #9918 Miért ne lennének ugyanezek a beállítások a PS4 verzióban?
Miért ne lehetne lens flare egy szimulátorban? Oké, szerintem sem élethű (ha a szemüvegemre tudott az optikus csillanást kioltó réteget rakni, a sisakplexin is biztos van), de mondjuk a vakítás effekt egy az egyben arra épül, amit a versenyzők mondanak.
A kormánytámogatásra itt a válasz
Ilyen "parasztlengő" F1 kamerát/felfüggesztést hol láttál? -
nemgyenge01 #9917 Van f1 taliga a játékban... Írtam, hogy egyéb.
Ez a sok beállítási lehetőség jó dolog, kérdés lesz e konzolon is (ps4).
Lens flare effektnek nincs helye egy "sim"ulatorban.
Szerintem az a dolga a felfüggesztésnek, hogy annyit mozogjon amennyit kell :)
Melyik kormánnyal fejlesztik a játékot?
Melyikre Trustmaster kormányt fogja támogatni a ps4 verzió?
Utoljára szerkesztette: nemgyenge01, 2014.09.08. 13:06:59 -
Screenracer #9916 Nem látok itt F1 verdát, de kétféle cockpit nézet van, az egyik a hagyományos fix, a másik sisaknézet ebben van blur effect, ami kikapcsolható és szintén állítható fej- és kameramozgás. Korábban tettem fel képeket, ide #9689, itt átböngészheted, hogy mit lehet be- és kikapcsolni. Ez már a usertől függ, hogy hogyan használja. Ezek itt látványeffektek, amiknek nem sok köze van ahhoz, hogy szim vagy nem szim.
Nem tudom mit értesz azon, hogy túl sokat mozog a felföggesztés, de szerintem az a dolga, hogy sokat mozogjon. :) -
nemgyenge01 #9915 Majd meglátjuk elkészül e megjelenésre.
Egyéb : f1 verdánál túl sokat mozog a kamera, nagy a kilengése fékezéskor. Meg miért van blur effekt copcit nézetben a műszerfalon? Ez a a feature a shift részekre emlékeztet. Túl sokat mozog a felfüggesztés is. Lens flare effektet látott már valaki a valóságban(persze nem kamerával)? Állítólag "sim" lesz, de ilyeneket nem kéne... Sok meló lesz ez :)
Utoljára szerkesztette: nemgyenge01, 2014.09.08. 12:22:02 -
Screenracer #9914 A videó elején ott a felirat; "Game not Finished", ami magyarul annyit tesz, hogy a játék még nincs befejezve. :((
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.09.08. 11:59:51 -
nemgyenge01 #9913 "A megjelenés napjára már mindenki ki is játszotta a karriert. :DDD"
A pécések igen :) -
nemgyenge01 #9912 Nem mozog a váltó... -
Screenracer #9910 Nem pont arra gondoltam, hogy mostantól minden buildet feltörnek, hanem arra, hogyha bejelentik az RC vagy mittudomén végleges verziót, onnantól kezdve már fent lesz torrenten. A megjelenés napjára már mindenki ki is játszotta a karriert. :DDD -
SityiSXT #9909 Minden nap jön friss crack hozzá? Ezt nem hiszem, hogy bárki is bevállalná... ;) -
Screenracer #9908
COOOL!! -
Screenracer #9907
Egy kis nosztalgia.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.09.07. 23:43:40 -
Screenracer #9906 Nem bírjátok ezt itt abbahagyni, mi? -
nemgyenge01 #9905 Erre visszatérünk 2015-ben XD Nem kispályás brigádról van szó, amikor kijött a GT3-4 sehol sem volt a többi autós játék.
Megjegyzem hardverkorlát gondolom nem kell magyarázni, GDDR5 bőven elég lesz. Új technology...
"sőt a ps3 verzió kocsijait csinosítják" A nap vicce, te nyerted :) -
#9904 Hát sajnos ez egy 1,8GB-os 1080p-s videó. Nem tudom YT-ra hogy tesznek fel jó minőségű cuccot, nekem mindig úgy elkúrja, hogy kár feltölteni. -
Screenracer #9903 Nekem ezek a videók, amiket felraksz ide, mindegyik annyira akadozik, megáll, lefagy. Tényleg jobb minőség, mint a YT, de nem győzöm kivárni, mire végig lehet nézni. Google-val elindul. IE-vel el se indul. :(
Na, mindegy. Ma például be se tudtam csatlakozni egy lobbyba se. Se 32 bites, se 64 bites, se dx9, se dx11 verziót használva.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.09.07. 18:57:17 -
#9902 Kis race a hülye AI-val :) -
Skyline #9901 Ha nem gond ezt majd hiszem ha látom, főként hogy maga a főfejes (akit rég ki kellett volna rúgni) jelentette ki hogy továbbra is jönnek a standard kocsik, sőt a ps3 verzió kocsijait csinosítják..Nameg ő volt aki a GT6-ba is behazudta a jobb hangokat de továbbra is porszívózás megy nem autóverseny...És aki miatt a sorozat fizikája szimulációja megragadt valahol a ps2-es GT-k szintjén valahol félúton az arcade és a szimulátor játékok között...
Úgyhogy ennyi ígéret és ilyen gyenge gt5-6 után én inkább hiszem ha látom.... Az első négyet imádtam a porszívók ellenére, de az 5-6nál már nem nyeltem le hogy semmi fejlődés, ugyan az a gagyi tuningrendszer ugyan az a gagyi ütközésfizika,ugyan úgy hazugság a ríldrájvingszimulésön jelző de nagyon...Se innováció se fejlődés, csak a látványt tupírozzák...Csodás. -
Screenracer #9900 -
Screenracer #9899 Ha csak az nem. :)
Akkor hamarosan jönnek a törések.(?) Megjelenéskor annak nem lesz meg, akit nem érdekel.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.09.07. 17:15:07 -
SityiSXT #9898 Szerintem meg lesz: végre nem kell külön bejelentkezni a játék elején. ;) -
Screenracer #9897 Junioroknak ez jó hír. A többieknek nem lesz változás. ;) -
SityiSXT #9896 Friss hír: WMD Members - IMPORTANT:
"we'll be removing the WMD authentication stage soon, ready for final testing. This will mean all WMD members get access to all builds, features and content." Andy G -
Screenracer #9895 Igazad van, néhány pálya majd csak később lesz benne a játékban, valószínü hogy DLC formájában. Az hogy ingyenes vagy fizetős lesz, az még nagyon a jövő kérdése.
Szerintem a Solitude Rennstrecke pálya se lesz benne, legalább is a készültségi fokát nézve, úgy gondolom. És nem tudom mi lesz a Rouen pályával és még ott van a Bannochbrae is, amiken sokat kellene még dolgozni ahhoz, hogy kiadható legyen. Nekem ezek mindenképpen a kedvenceim, de félő, hogy még várhatok ezekre majd a novemberi megjelenés után valameddig, mire újra tudok rajtuk körözni. :( -
SityiSXT #9894 Tegyük hozzá, az oválpályák nem lesznek elérhetőek megjelenéskor, és a karriermódban is emiatt került "coming soon" plecsni az American Stock Car bajnokságra. -
Screenracer #9893 Jelenleg így fest a pályalista. Képben és szövegben. 44 helyszín, 101 nyomvonal.
Azure Circuit
-Full Track
Azure Coast
-Full Track
-Stage 1
-Stage 2
-Stage 3
-Westbound
Badenring Historic
-Full Track
Bannochbrae
-Route 1
-Route 2
-Route 3
Bathurst Circuit
-Full Track
Belgian Forest
-Circuit
-Karting Circuit
-Historic
Besos
-GP
-National
-Club
Brands Hatch
-GP
-Indy
Cadwell Park
-GP
-Club Circuit
-Woodland
California Raceway
-Full Track
California Highway
-Full Track
-Stage 1
-Stage 2
-Stage 3
-Reverse
Chesterfield
-Full Track
Concord
-Full Track
-Circuit
Daytona
-Tri-Oval
-Road Course
Delaware
-Full Track
Derby Park
-GP
-National
Dubai Autodrome
-GP
-National
-International
-Club
-Kartdome
Eifewald
-Full Track
-Stage 1
-Stage 2
-Stage 3
-Muellenbach
-Sprint
-Sprint Short
Florence
-GP
-Short
Glencairn
-Full Track
-East
-West
-East Reverse
-West Reverse
Henrico
-Full Track
Hockenheim Ring
-GP
-National
-Short
Imola
-Full Track
Indianapolis Motor Speedway
-Full Track
Jin Ding
-Full Track
Lakeville Raceway
-Short
-GP
-National
Le Mans
-Circuit des 24 Heures duMans
-Les Circuit Bugatti
Memphis
-Full Track
Milan
-Historic
Monterey
-Full Track
Monza
-GP
-Short
Moravia
-Full Track
Oschersleben Motorsport Arena
-GP
-National
-C Circuit
Oulton Park
-International
-Island
-Fosters
Rouen Les Essarts
-Full Track
-Short
Sakitto
-GP
-East
-West
Silverstone
-GP
-International
-National
-Stowe
-Classic
Snetterton
-300
-200
-100
Solitude Rennstrecke
-Full Track
Summerton
-Full Track
Test Track
-Hillclimb
Watkins Glen International
-GP
-Short
-GP Reverse
-Short Reverse
Wisconsin Raceway
-Full Track
Zolder
-Full Track
A játék béta, a videón látható hiányosságok ennek tudhatóak be.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.09.07. 10:16:11 -
#9892 Reméljük. Itt van egy kis kétkerék .) -
Screenracer #9891 Ez most már ilyen lesz a kiadásig. Jelen pillanatban az az elsődleges, hogy határidőre elkészüljön. Játékra úgyis majd megjelenés után lesz alkalmas, legalább is remélem, hogy akkor már stabilabban lehet vele játszani. :)) -
#9890 Igen, este jött a friss, addig egész jókat mentem. -
Screenracer #9889 Szerintem még soha nem sikerült hibamentes buildet kiadniuk, mióta készül a játék. :)) Legfeljeb most, hogy egyre közelebb a megjelenés, nagyobbak az elvárások, még az eddigieknél is;)) Az FFB-t folyamatosan piszkálják. A borulással én is találkoztam. :) Tegnap csak estére készültek el egy futtatható verzióval, amit letöltöttünk. Biztos napközben belepiszkáltak néhány dologba de este már nem volt mindenre idejük.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.09.06. 16:26:07 -
#9888 Úgy tűnik ez a pénteki frissítés nem sikerült valami fényesen. Pár autó fel akar borulni a kanyarban, mintha az ffb-t is piszkálták volna. Kilépéskor meg nálam mindig crash van. -
nemgyenge01 #9887 Mert neha van szo mas autos jatekrol, akkor ez problema?
Na mind1, mert ez a hsz sem a temaba vag.
ON
Utoljára szerkesztette: nemgyenge01, 2014.09.06. 14:10:27 -
Screenracer #9886 Gondolom arra van a konzolos topik, hogy az ehhez hasonló társalgásokat ott bonyolítsátok le.
Ez a Project CARS PC-s topik. És főleg nem GT 1-7-ig topik. -
nemgyenge01 #9885 Már készül... ja, a 400 fullosan lemodellezett kocsira gondolsz biztos XD A 400 az nem 100. -
Skyline #9884 A GT 7 amiről még semmi hír sincs azon kívül hogy a prevgen modelljeit viszik bele illetve a PRE PREVgen modelljeit?:)
-
SityiSXT #9883 Ez nem az én videóm, így nem tudom, milyen beállításon fut. Ami béta videóelőzetest készítettem, ott csutkára volt tekerve a grafika, egyedül az élsimítást állítottam FXAA low-ra. Mérni nem mértem, de szemre stabilan megvolt a 45+ fps nálam is.
-
nemgyenge01 #9882 Tegyük gyorsan hozzá: a video elejen irja is, ezert nem emlitettem. Plus a youtube mar egy ideje tamogatja a 60 framet...
Kicsit off :
"A PS4 grafikai szintje a PC-s High beállításnak felel meg, ami a számok nyelvén azt jelenti, hogy egy autó kb. 60000 poligonból áll. A PC-s Ultra grafika esetében ugyanez a szám 200000."
Te ultraban futtatod?
En nem latom ezt a "nagy" kulonbseget. De majd megnezzuk tud e olyat az ultra, mint majd a GT7.
Utoljára szerkesztette: nemgyenge01, 2014.09.06. 12:50:04 -
#9881 RufBesosRain -
Screenracer #9880 Megkésve, de végre tölthető a mai 803-as build. Ez a szokásos havonta megjelenő, "Junior members" build. A rossz hír, hogy akinek naponta szokott jönni a build, "csak" 1.9 GB lesz, de a juniorok készülhetnek egy kb. 5 gigás letöltésre. ;) :(
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.09.05. 21:14:47 -
SityiSXT #9879 Tegyük gyorsan hozzá: a YouTube miatt csak 30 fps (nem támogat ennél nagyobb fps-számú videót)