Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Screenracer #10166 iR az egy más dimenzió. Abba nem lehet belepiszkálni, moddolni. Ami tartalmat kiadnak, az nem félkész, rögtön minden trükközés nélkül használható, persze hibák ott is előfordulhatnak. :) Szóval az profi cucc, viszont elég komolyan meg is kérik érte az árát. :( Ha időm engedné és ez lenne az egyetlen hobbim, akkor befizetnék rá, minden tartalmat begyüjtenék és minden egyéb más szim fölöslegessé válna, legalábbis szerintem nem kellene más cuccal foglalkozni iR mellett, mert azzal aztán tényleg sokat kellene foglalkozni, ha komolyan versenyben szeretnék lenni. De én eleve nem is törekszem ilyesmire. Ha időm engedi leülök és megyek online, TT vagy amihez kedvem van. Már egy kicsit lusta vagyok arra, hogy setupolgatással töltsem a napom nagy részét és azután esténként menjek egy 5 körös versenyt. :DDD
Inkább szórakozásból és élvezetből csinálom, ha éppen kedvem van hozzá. Mondjuk ez az ami még tetszik az iR-ben, hogy tíz percen belül csatlakozhatok valamilyen online futamhoz, amin mindenki egyfajta beállítással megy és tényleg a vezetésen és gyakorláson múlik, nem a varázssetupon meg egyéb cheaterkedésen, és az tizen x körös általában, tehát az élvezeti faktora is sokkal jobb. :) És ha valaki nem győzelem megszállott, akkor élvezetes az ilyen instant verseny is. :) Szóval iR-t semmiképpen nem gondolom, hogy kukázni kellene. :)))
CARS-ra visszatérve, működik a karier mód, működik az online, lehet jó kis versenyhétvégéket csinálni és aki tényleg tesztelte az utóbbi időben az észrevehette, hogy az AI is komolyabb, pozitív változáson ment át. Tehát már szó sincs arról hogy a CARS félkész lenne, legfeljebb még hiányos és nem kiadható még így, lagalábbis egy magára adni akaró fejlesztőcsapat biztosan nem adná így ki.
A CM lehet, hogy kiadná így is az előre beharangozott időpontban. :DDD
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.10.18. 11:23:05