• Screenracer #10188
    Te véleményed és az én véleményem a te véleményedről. ;) Ki nem engedte hogy leírd, esetleg törölve lett vagy az utókor nem fér hozzá a kandidátusi értekezésedhez? És te megengeded, hogy én leírjam, hogy mi a véleményem a véleményedről?

Nem öcsém, az volt itt a bajom, hogy úgy adod itt elő magad mintha már túl lennél legalább tíz top 5 játékon. Nem a minőség miatt hoztam fel az eddigi munkájukat, hanem azért mert már többet is elkészítettek, tehát nem hiszem, hogy te leszel a nulla teljesítményeddel az, aki megmondja mit hogyan kellene. Még akkor is ha te csak személyeskedéssel próbálod tomptaní azt hogy igazam van. Milyen fanatizmus? Mondtam azt hogy ez már hibátlan és teljesen jó és azt hogy ez a világ legjobbja. Neeeeeeeem!!!! Csak azt unom már hogy tele ez fórum is és a net is az olyan figurákkal, akik leírják hogy ezt játékot, filmet, zenét, akármit hogy kellett volna a szerzőjének megcsinálni, megírni, stb...
    Modjuk itt meg is szokott állni a dolog mikor a "kibicek" "továbbgondolják" a dolgokat. Se az nem szokott kiderülni, hogy hogyan, se az hogy minek. Ugyanis az alapokat ne te és a hozzád hasonlók rakják le, csak más szellemi termékét fikázzátok folyamatosan, ezzel kompenzálva, hogy bármit is képtelenek vagytok alkotni, amit vécén csináltok reggelente, az nem számít alkotásnak. :DDD
    És azzal bizonyítod, hogy csak egy troll vagy, hogyha valóban értenél ehhez a szakmához, akkor tudnád, hogy mekkora munka van benne és eszedbe se jutna fikázni. Tehát hanyagolhatod az építészeti példáidat, mert te se fogsz építeni még egy budit se, amíg nem teszed le az alapjait.
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.10.18. 14:51:54