Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Screenracer #10164 Ha valakinek hiányoznak a dev funkciók, Steamen beírhatja a parancssorba, hogy "-gold" és visszakapja őket. De arra fel kell készülni, hogy sokszor hibaüzenetekkel megáll a játék. Én például, mivel gőzöm sincs a programozásról, most jöttem rá, hogy ezek nem szimpla fagyások, hanem hibaüzenetek a fejlesztők felé.
Tudom noob vagyok. :D
Amúgy meg van némi félreértés ebben a csúszásban. Nem azért tolták el csupán, mert nem áll sehogy a játék, hanem mert felmerült egy csomó dolog amit még beleakarnak pakolni, csak arra meg már nem elég ez a hátralévő egy hónap. Ilyen például a grafikus felületen elérhető FFB Tweaker. Az elmúlt hónapban kitalálták, hogyan lehet összekötni úgy a carsetupot az FFB-vel, hogy amit változtatunk az autó beállításain, az megjelenik majd az FFB-n is. Nem tudom, hogy más progikban lehet ez már régen így van, de a CARS motorja ezt nem tudta eddig. Most úgy néz ki sikerül ezt is összehozni. És akkor még ott a gumifizika, ami szintén nem tökéletes még. Számomra már ez a két dolog megér egy fél év csúszást és szerintem mindenki sajnálná, ha ezek kimaradnának.
Meg ha már csúszás, akkor volt szó némi tartalom bővítésről is. És még "polírozni" kell a pályákat is. Gondolom még nem készültek el mindegyikkel teljesen. :)
Egyáltalán nem tartom offolásnak az AC felhozását, csak teljesen felesleges a CARS-szal párhuzamba állítani. Két künböző játék, más motorra épülnek és más szempontok alapján kezdtek el készülni. SMS-ék mindig is szélesebb piacot céloztak meg, multiplatformra. Az AC-t menetközben kezdték el kiszélesíteni, gondolom a vártnál nagyobb bevétel meghozta Kunosék étvágyát is. Részemről mindkét progi nyerő. Azért is vettem meg AC-t már az első napon. :) CARS-ba meg a kiváncsiság vitt bele, hogy milyen egy progit már a gyártás alatt használni. Megmondom őszintén nem lett sokkal több rálátásom, mint előtte volt. :)))
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.10.18. 10:24:50