Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tök mindegy. Egy ilyen trailernek az a dolga, hogy jól nézzen ki. <#smile>

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

lac coo
Aaa, biztos nem render.Vagy extra modon tudjak felhuzni az effekteket, vagy agyon valogatott video, gondosan beallitott jelenetekkel.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Nyílván a videó egy része render, de van benne szép számmal olyan jelenet is, ami teljesen reális.
lac coo
Nalam miert nem nez ki igy meg maxon sem ? 😊

Alexease
Annyi köze van hozzá, hogy ha ezen a konfigon elszaladgál, akkor vélhetõen PS4-en is el fog.
Alexease
Szarazon mar hasznalhato, sokszor mar sok AI-val is. A tobbit tuti optimalizaljak. Igazabol a BETA kornyeken kezdodik a valodi optmalizalas, majd azutan erdemes csak izgulni😉
lac coo
Ennek mi köze a PS4-hez ?
Nekem szárazon majdnem max beállításon, mert a gagyiságokat alapból kikapcsolom, a brutál ronda 3d füvet, meg a lensflare-t, egyedül megvan a 100-130 fps. Maxon esõben 20 AI-val 30 alatt ....

Nekem nincs egy csúcs PC-m (i5 4670, 8 giga RAM, GTX660 nagy vonalakban ennyi) de maximális részletesség mellett, élsimításokkal minden pályán van 60 FPS-em, és ez ellenfelek esetén sem nagyon megy le. Az esõ már más kérdés, ott 30 körül teljesít. Mindenn esetre átlagos körülmények között szerintem már most sincs gond a játék futtatásával.
lac coo
rF2 gumi az jó, mehetne bele az AC_ba .. 😊

macleody: ha szim kell ,akkor is próbáld ki AC-t( sõt , leginkább akkor ...)... Kicsit átértékeled majd a világot, így Race 07 , és CARS után ! 😉

Alexease
A fun-t ugy gondoltam, hogy mindenfele komoly elokeszuletek, tobb napos allitgatas es gyakorlas nelkuli, viszonylag rovid (10-20 kooros), versenyekre is toletes, raadasul sok a "markakupa-szeru" auto (keves es egyszeru allitasi lehetoseg). De ettol fuggetlenul meg szim;P
macleody
Fun-olásra a Flatout való, nekem egy normális szim kell 😊 Egyébként tudom, hogy úgyse fogom kibírni és megveszem valahogy az AC-t. Ha másképp nem, van pár emberke a PH!-n aki hirdet.
Alexease
Az rF2 teljesen jo (mindenfele/egyeb aranyaban), de arra hogy egyszeruen es gyorsan bepattanjanak, es toljanak egy-egy fun-t, arra maceras.
Az valoban sim-engine szim-koritessel, bleertve a fizikat, kezelest, beallitasokat, tartalmat, kinezetet, szolgaltatast stb.
Raadasul fun-felhasznalasra az AC-hez kepest draga. Ha veglegesebb lesz az AC, foleg online-nal, akkor ez "tokeletes" lesz sokfele stilushoz.
macleody
Tudom, de a 10E akkor is 10E. Mellesleg csak némi segítséggel tudnám megvenni, mivel nincs bankkártyám. rF2-t nem veszek az fix. iR-t meg pláne 😊
lac coo
Vagy rF2, úgy van, bár az kicsit elvetemült 😊

Alexease
10E-ert jelenleg a legjobb ar-ertek aranyu program (autok, palyak, szolgaltatasok, minoseg). Foleg ha lesz egyszer online hozza😛
Az iR felejtos, aranyaron van, az rF2 meg maceras bohockodni.
Az AC arra eppen tokeletes lesz.
macleody
Próbálnám én de nincs most 10 ropim csak úgy. Meg ugye ki tudja még mi lesz abból is.
Alexease
Vagy az rF2-ot vagy az iR-t, a RACE-sorozat 10 eves alapokon van😛
lac coo
Ha van ffb kormány akkor azonnal ki kell próbálni Assettot! 😛

macleody
Nálam AI nélkül egész jól fut, tegnap megint mentem pár kört esõben Nordon. Nem sok viszonyítási alapom van, rFactor2 nincs meg, Assetto nincs meg, csak a Race07+GTR EVO+Race Injection van a gépen a Carson kívül. Maga a vezetési élmény nekem Carsban jobban bejön, viszont a többiben tudok AI ellen versenyezniés a haverokkal bohóckodni.
lac coo
Most most néhány kört bírta, aztán omlott össze az egész 😄D

Mondjuk fontos, lényeges változás továbbra sincs, gondolom néhány lod, meg embléma a pálya mellett ...

Nem. Jelen pillanatban még a fejlesztés zajlik. Prealpha szintrõl most kezdõdnek az alpha munkálatok és augusztus környékére kezdik meg a béta fázist. Akkortájt derül ki az is, hogy lesz-e demó.

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

lac coo
Ha eddig nem volt elofizetesed, akkor nincs kiprobalhato cucc...

bigiboi
Üdv urak! Létezik már a játékból valami kiprobálható demó?

Attól függ mit nevezünk jónak mondható PC-nek. Azt amelyiken minden zökkenõ nélkül fut a játék vagy azt amelyiken nem, de a (L)user állítja, hogy a PC-jével semmi baj? Én az elsõ variációra szavaznék. 😊)

lac coo
Majd megbanjak.... 😊 Beetetik oket a pc kepekkel, amit meg egy jonak mondhato pc se bir. 😊)

"...as Project CARS does not just leave the racing competition in the dust but has become the most anticipated Playstation 4 title of them all!"

Nem csak autós címek elõtt van, hanem az összes PS4 cím elõtt. <#awink>

Totti5
Nem nehéz lévén nincs rá autós játék és a driveclub kétséges hogy idén megjelenik, na nem mintha a megfogna...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Alexease
Errol lemaradtam, mikor kerult bele?!😊
macleody
Akkor vegyük még hozzá azt a 3-4 embert ebbõl a topikból akinél szintén összeomlik a cucc. Szóval lehetünk jócskán még akik nem írkálnak WMD fórumra. De tényleg jó lenne tudni mi a franc baja van. Nézegettem a debug fájlokat amiket feltöltöttek az userek. Nálam az épp aktuális debug mappában ha jól emlékszem 2 fájllal kevesebb van mint nekik.
Szerintem nálad valami sajátos probléma lehet, ugyanis teljesen használható ez a build. Én nem tapasztaltam semmiféle összeomlást, crasht, kilépegetést, egyszerûen csak elindítom a játékot és megy. Nem hinném, hogy egyedül vagyok ezzel, már csak azért sem, mert a WMD-n folyamatosan megy a tapasztalatcsere, készítik a képeket, videókat, megdumálják, mit hogyan, stb. Sõt, még a multi is megy. 😄 Szóval ez most nem a build hibája, nálad lesz a bibi. Egyébként vannak még páran - WMD-n max két-három arc posztolt be crash reportot -, akik hasonló cipõben járnak, utána kellene nézni, hogy mi a közös pont azoknál, akiknél ennyire tré a dolog.
Azért azt látod ugye, hogy ez a videó is abból az állítólag használhatatlan 708 builbõl való? Úgy látszik van más is, aki tudja hogyan mûködik a játék, rajtam kívül még. 😊

lac coo
Az autót letakarhatták volna, rossz nézni azt a hintalovat 😊

Az esõ még mindig ronda, semmi köze egy esõs látványhoz itt Föld bolygón, valami béna szürreális festménynek jó lenne .

A többi jó .

macleody
Ha ez lenne a legnagyobb gondom, hogy hova pakolgatja a kezét hálát rebegnék az Úrnak.
lac coo
<#mf2>

Alexease
Dehogy kell, ez a megjelenesig jo😉
Az csak poen volt, gondoltam talan csend lesz egy ideig😄
lac coo
De most mit olvastál, Alex, a bétára külön jelentkezni kell ? Ez a mi cuccunk meddig jó ? Mielõtt lejár csak visszakérem a pénzemet 😄DD

lac coo
Tokeletes nem lesz, persze , de itt az a baja , hogy kicsit reumas, nagyon koran akar atfogni, azt is valami lehetetlen modon.....Nagyon nem izgat, mert engem zavar a kez, de csak kormannyal egyutt lehet kikapcsolbi, asszem.

Alexease
A nagy update ota nem iditottam el, most kivancsi voltam😉 A template ballitas poen, bar a GRID/FORZA-vagy-GT erdekesen nez ki, de meg nagyon unstabil-alpha, mert resetelte azonnal a gepem😊 Most ismert 2-3 hetet pihen a dolog;P
Alexease
Ez a hatranya a pilota-kormany animacionak. Sajnos kivitelezhetetlen. Ezert szoktak meg a komolyabb latvany programokban is 90-180 fokra korlatozni. Eleve a verseny/sportautoban a koramnyatfogas gazos, mashogy kell megoldani. Raadasul egy human tudja hogy mennyit kell majd forditani, ezert ugy all hozza (nem kezdem atfogni 90 fok fellett, ha csak 180 korul kell majd forgatni). A programmal megoldani eselytelen.
lac coo
A kez animacioja mindig ilyen volt, en itthon meg siman ket kezzel fogom, a jatekban meg mar balettozik, integet a kozonsegnek.Sajnos kulon nem lehet kikapcsol.i.Nagyobb kormanyattetelnel meg forma augon is atfog 😊

Adam Jonas
Kicsit nézd meg jobban. Ilyen tempós kanyarba, ilyen hülye kéztartással (ráadásul csak egy kézzel) mikor szoktál látni versenyzõt vezetni?

j0nNyKa
ettõl a hsztõl kezdve mindenki marad szigorúan a játéknál.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

lac coo
Nekem nyolc, folytasd ha jol esik, meg csinalj annyi reget amennyit csak akarsz...

EN A TOVABBIAKBAN MARADOK SZIGORUAN A JATEKNAL !

sertrex
Scrennracer voltam egyébként de megint nem a saját gépemrõl. 😊))

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

sertrex
Talán kevesebbet kellene foglalkoznod a személyemmel. Ez CARS topik és nem Screenracer topik.

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

lac coo
Nem artana ! Bar jelenleg ugyesen lavirozol a flemkelto stilusod es a bann kozott, de elobb utobb idekeveredik egy normalis moderator es vege lesz ennek. Elso hozzaszolasod ota ezt nyomod, a regi idokben ezert csunya bann jart itt SG -n.......

Miért kellene?