Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez nálatok valami népbetegség, hogy ha jön egy új ember aki nem áll be közétek trollkodni, akkor az biztos valakinek az alteregója?
lac coo
Bazzeg, döntsd már mit akarsz mondani !!! 😄DDD

Akkó van fizika van nem van fizika ? LOL.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ja, azért fizettem be AC-re is, mert abban is a vizuális parasztvakítást keresem, hát hogyne. 😄 Meg azért rF-eztem, mert csak a grafika számít, igen! 😄 Szóval? Minek foglalkozol egy olyan játékkal, ami semmilyen szinten nem felel meg az igényeidnek, és biztos vagy abban, hogy nem is fog? Vagy csak az ittenieket akarod napra nap bosszantani - ha már nincs jobb dolgod -, mert nem vagy más, mint egy troll? 😊
Alexease
Latom ismet van valami uj alreg, frissreg, grand-speaker a topicban😊))))
lac coo
"virtuális parasztvakítások"

Hát igen, nektek elég a vizuális parasztvakítás, de az bõven 😄DD

"ugyanis a valódi fizikához képest minden játékos fizika csak ámítás, köze nincs a valósághoz. Ezt ugyanis a komplexítása okán lehetetlen lemodellezni még részleteiben is. És ha már ott tartunk, hogy a játékos fizikának semmi köze a valós fizikához - márpedig ott tartunk - akkor miféle szimulációkról beszélgetünk..." <#taps><#taps><#taps>

Ezzel a csodavárással én is így vagyok és általában én is koppanok. 8444?
Azért nincs, mert senkit nem érdekel. Akit az ilyen virtuális parasztvakítások érdekelnek, aminek igazából semmiköze semmihez, az begfizet iR-re meg hasonlókra és ott elhiheti magáról, hogy fúbazegautóversenyzõvagyok. 😄 Másoknak erre nincs szüksége, egyszerûen csak játszani akar. Akármilyen fizikával, vagy az nélkül. J.á.t.é.k.
Totti5
Nem bosszankodok, mert elindítom az ACt és elfelejtem a CARSt, csak amikor írjátok hogy mi minden jött hozzá, a sok gigás peccsek meg tuti dolgok, akkor mindig várom a csodát és elindítom.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Megszabadulsz egy nyûgtõl, bosszankodás forrástól. 8444?

lac coo
Egy apró dolog : egy azaz egy (1) darab fizikát bemutató videó nincs máig CARS-ról, mert nevetséges az egész ...... Képgaléria van annyi mint a bûn ....ezen kell elgondolkodni ....

Totti5
Ez mire is megoldás?

Mondom: visszaadják pénzedet, ha akarod és akkor vendégük voltál néhány hónapos tesztelõsdire.
Ha neked az kiselõadás volt, akor nagyon durván csekélyek lehetnek az értelmi képességeid. 😄 Olyat meg egyszer sem írtam le, hogy nem tudok különbözõ "fizikákat" megkülönböztetni, kérlek ne hzudozz orrrba-szájba,úgysem mész vele semmire. 😊 Milyen jó fizikát nem tudok értékelni? Mi az a jó fizika és mihez képest jó? Miféle fizika egy nem létezõ, virtuális világban, ahol még anyag sincs? 😄 Ugggyan kérlek... Az meg, hogy szerinted a CARS ilyen meg olyan, semmin nem változtat, ettõl nem lesz sem sikeresebb, sem sikertelenebb a játék. Nem vagy rá hatással. És még mindig nem tudni, hogy ha ennyire szar szerinted, akkor mit foglalkozol vele... Ezen éled ki magad a hétköznapok megaáztatásait követõen? 😄 Szar lehet neked.
De várjál már, szerinted attól, hogyitt, az esgén elégedetlenkedsz, változni fog bármi? Elvárod a fejlesztõktõl, hogy tanuljanak meg magyarul és látogassák ezt a helyet, vagy hogy? Mennyi érdemi visszajelzést küldtél a játékról a WMD fórumon? Mit tettél annak érdekében érdemben, hogya játék végül úgy alakuljon, ahogy te szeretnéd? Most komolyan kérdezem.
Totti5
Én nem fikázok semmit, hisz a kedvenc játékstílusomról van szó. Elégedetlen viszont lehet, tapasztalatok alapján. Én is adtam 6 ezret vagy mennyit, meg még 10.000 ember pl. Minden egyes ember pénz, így én is igen, az én pénzeem is benne van, amit a fejlesztõk kaptak, amit arra köktöttek amire akartak. Lehet ebbõl tankolta meg az egyik a szejcsentót...

lac coo
LOL. Te hoztad fel a témát és tartottál kiselõadást a fizika szimulációról autós játékokban ... 😊))

Mindenz, úgy, hogy utána fél órával kijelented, hogy nem is igen tudod megkülönböztetni, sõt még értékelni sem a jó fizikát...
amivel nincs bajom ,te dolgod, de akkor ne beszélj már zöldségeket 😊

Cars-al jelenleg az a legnagyobb baj, hogy szimulátornak nagyon hyenge, driving game-nek is, a gagyi , bosszantó fizikai hiányosságok miatt, laza árkádosabb cuccnak meg hót unalom, oda dögösebb játék kell.

Hát pedig nagyon nem vagyok senkinek az alregje. Ha Screenracerre gondolsz, akkor írd le egyenesen, ne célozgass. De nem talált, mert mint mondtam, nem vagyokalreg és minek kellene Screenracernek alreg, ha nincs kitiltva? Egébként épp a CARS kapcsán korábban egy másik fórumon eléggé keményen összeblhéztam vele, mert az õ fanatizmusával sem tudok azonosulni. Nahh, ennyit errõl.
Visszakérheted a pénecskédet minden további nélkül. Nehogy már ez bilincseljen egy szar játékhoz... 😊 Az meg, hogy bármit is finanszírozol te mint egyetlen személy érdemben... 😄 És ez egyébként mire elég? Vagy te azért fizettél, hogy valamit végre partvonalon belül fikázhass? Érdekes egy felfogás... Mondom, visszakéred a fillérjeidet és szép az élet. 😊
BooMiller
elég egyértelmû kinek lehetsz az alregje, mivel teljesen ugyan abban a stílusban írsz fõleg abban nagy a hasonlóság hogy te is tudod mit gondol a vita partnered és válaszolsz is rá😄DD Elég érdekes így beszélgetni😊

Csak annyira van jogosultságom leírni a véleményemet, amennyire neked. Ha ez számodra okoskodás, hát tudom sajnálni, de azért nem igazán esek ettõl kétségbe. A téma ebben a topicban nem a CARS fizikája, hanem a CARS, mint játék maga. Kutyát sem, hogy x embernek nem tetszik ez a "fizika", sokan vannak, akiknek tetszik. A szimnácik szerint õk igénytelenek, meg nem is tudom milyenek, de ez csak egy szélsõséges, intoleranciát sugárzó, ennél fogva ostoba vélemény. És még mindig nincs válasz arra, hogy ha ennyire nem tetszik a játék, akkor miért foglalkozol vele? Nekem sem tetszik a Battlefield akármennyi, mégsem járok a topicjába oltogatni. Hmmm?
Totti5
Minden féle autós játékkal játszok, mert mindenegyik nyújt valamit amit a másik nem. Forzától a GT, AC, Next Car Game, Dirt, F1 2013on át az iRacingig. Én élvezni akarok egy jó játékot, semmi mást. Ha nem jó akkor elégedetlenkedek addig amíg van rá lehetõség hogy jobb is lehet. Aztán ha idén kijön ( amit nem hiszek el, pléne nem 5 platformra ), és ugyan az marad, akkor továbblépek.

Megdícsértem magam? Mutasd, hol? Szerintem tényleg fordulj szakorvoshoz, egyre durvábbak a képzelgéseid. Látom, szarul érintett, hogy le lettél szobaversenyzõzve. Futam közben szívószál ott figyel a szádban, hogy ne kelljen levenni a kezedet a kormányról? 😄 😄 😄 😄 😄
Totti5
Fél év alatt lépik meg mindazt azt amit 2 év alatt nem sikerült? én ebben nem hiszek. Az azért lényeges, hogy a pénzem benne van, így nem csak a part mellõl ordibáló emberke vagyok, hanem az aki finanszírozza az õ projektüket.

lac coo
A téma az volt, hogy jó a fizikája a CARS-nak...
De jobb is , hogy elterelted a szót, ebben a topikban fizikáról kár beszélni egyelõre ...

Pláne, hogy nem érdekel milyen fizika van alatta, ha van egyáltalán, amivel persze nincs baj, de akkor minek okoskodsz, de komolyan ???

BooMiller
Legkomolyabb😊)) Megálmodsz valamit aztán megdicséred magad mennyire okos vagy😊)))

Hát nem tudom... Én azért le tudok tekerni CARS-ban 20-30 köröket csak úgy poénból és szerintem egy élmény végig menni a Nordon egy jobban sikerült verdával. De te most pont arról beszélsz, hogy valakinek egy élmény megnézni egy adott filmet, másnak meg kész kínszenvedés és inkább egy másik filmbne leli az örömét. Oké, nem jön be a CARS. Inenntõl már csak az a kérdés, hogy vajon tartanak-e stukkert a fejedhez azért, hogy márpedig játszál vele, vagy simán csak mazochista vagy. Én nem játszanék olyasmivel, ami ennyire nem jön be nekem. Lehet, én vagyok a hülye, ki tudja... 😄
De, van tovább, ezt hívják fejlesztésnek. Ebbõl még van hátra legalább fél év, ezt hajlamosak vagytok elfelejteni. Nekem speciel a Shift2 tetszett. Tudom, a szimnáci felfogás szerint akkor egy igénytelen, alja játékos vagyok, akinek nem számít a véleménye. 😄 Szerintem a CARS jó úton halad, még akkor is, ha setségtörõ módon nem lesz belõle hc szim. Legyen belõle egy jó kis autós játék, a többi meg kit érdekel. Aztán vagy sikerül nekik, vagy nem. És ha nem, hát attól nekem nem lett az életem kevesebb, keresek más bulit és kész.
Totti5
Hogy gyakoroljak, ha nem érzem kényelmesen magamat az autóban? hogy teszteljem? itt a gond. Belük másik játékba és eggyé válok az autóval, pályával és megy az élményautózás. CARSban nem megy.

Totti5
Ha megfelel akkor már tökéletes és nincs tovább? Shift is megfelelt, hisz sokat eladtak belõke millió embernek, de azt senki nem tagadhatja le hogy ótvarszar volt a 4 kerékkel csúszó vezetési modell.

Ahogy Lenin apánk is mondotta vala: Gyakororolni, gyakorolni, gyakorolni... 😄

Komolyra fordítva a szót: Vna még mit csiszolni rajta, valóban.
Neked. Több ezer más embernek, akiknek véleménye pontosan annyit nyom a latba, mint a tiedé, megfelel. Na, akkor most mi van...
Szinvonalas válasz, komolyan.
lac coo
Dehigynem, a cars jelenkeg eleg rossz....Hogy mas az ok, mindegyik mas, de ez rossz is.

Totti5
Én csak annyit várok el ettõl hogy természetes legyen vezetni, ne kelljen azzal küzdeni hogy eltaláljam az íveket, ne kelljen azzal küzdeni hogy belõjem a féktávokat normálisan és ne kelljen azt néznem hogy ha elmegy a tapadás valahol akkor kész vége, mert nem érzem.

Alreg? No, és kinek az alregje lennék? Mókázzunk kicsit és leplezz le. 😄 Én meg úgy látom, fõleg a válaszodból, hogy te tényleg valami hasonlót képzelegsz, mint amit leírtam. Ami azért nem kicsit szánalmas. Az meg, hogy 25, 40, 60, vagy 300 éves vagy, teljesen irreleváns a témával kapcsolatban. Szobaversenyzõ vagy, azt kész. Sosem leszel több. Még akkor sem, ha iR-rel nyomod - csak egy játék, tudod... - és napi szinten fikázol más játékokat. Sajnos ez van. 😊
lac coo
Na...sokaig birta a kemenymag okoskodas nelkul 😊))))

BooMiller
OMG komolyan...

Ezzel nincs semmi baj. De amikor valaki a valósághoz képest (élethû fizika) próbál meg számonkérni valamit egy játéktól, az enyhén nevetséges. Olyan lehet, hogy különbözõ fejlesztõk különbözõ saját fizikát kreálnak a játékuk virtuális világába, ezzel nincs gond. De hogy bármelyik játék "élethû" legyen... Vicces. És attól, hogy az AC vagy az iR élvezhetõ vezetési modellt ad, még a CARS sem feltételnül rossz, csak azért, mert más, mint azoké. Van, akinek ez fekszik, van, ainek az. A CARS már most népes közösségének léte igazolja azt, hogy van létjogosultsága ennek a játéknak is, akármennyire nem sikerült megbarátkoznod vele. Sajnálatos, hogy nem vagy képes levonni a megfelelõ következtetéseket és hagyni a francba, úgy tánik, túl sokszor lepofoznak a melóhelyeden a feletteseid, de szerencsére ebben a topicban bosszút tudsz állni az életben elszenvedett sérelmeidért.
BooMiller
Fõleg ez tetszett😊) "Biztos vagyok abban, hogy az elsõ kanyarban borulnál,egy F1-es verdában pedig az elsõ féktávon széthánynád magad. " csak szólok nem mindenki 13 éves😊

BooMiller
Úgy látom mst te lettél itt a megmondó ember😄D Mindenkirõl tudod kicsoda és mire képe😄DD Vicces kis alreg vagy te😊

Totti5
Van olyan a játékokban hogy jó vagy nem. Élvezetes vezetni vagy nem. Jól mozog vagy nem. Dinamikus vagy nem.

Pofon egyszerû ezeket eldönteni, mert amint mész egy kört érzed. 1 kör alatt érzed hogy a CARS nem az a liga mint egy AC vagy iRacing, ami nem is lenne baj, de legalább akkor lenne élvezetes és adjon vezetési élményt, ne pedig gányolt félkész ( fejlõdéstõl mentes ), valamit.

lac coo
Egyik ebben jobb, masik abban, van ami sokban van ami kevesebb dologban jo.Es van ami szinte semmiben ....😉

Komolyra.forditva : ha azt gondolod , hogy semmi koze, akkor gratulalok.....

Mi nem hisszuk, es nem.is mondtuk soha, higy barmelyik jatek is,akar a legjobb tokeletes masa a valosagnak.Azt viszont gondolom felfoghato, hogy vannak jatekok, amiknek a legaprobb kote nincs a valosaghoz, vagy csak igen csekely.

De levalabb tudom, mieert tetszik a cars neked 😊))

Semmi, ugyanis a valódi fizikához képest minden játékos fizika csak ámítás, köze nincs a valósághoz. Ezt ugyanis a komplexítása okán lehetetlen lemodellezni még részleteiben is. És ha már ott tartunk, hogy a játékos fizikának semmi köze a valós fizikához - márpedig ott tartunk - akkor miféle szimulációkról beszélgetünk... És ugye ahány játék, annyi fizika. Mindegyik másik bolygón játszódik, vagy hogy? Ugyan... Nincs olyan játékokban, hogy élethû fizika.
Gondolod, hogy ha elhihteted magaddal, hogy egy konfekció játékban minden úgy mûködik, mint a valóságban, akkor kvázi arra is képes vagy, hogy hasonló tempó mellett az életben is hasonló eredményeket érnél el, mint egy játékban? 😄 😄 😄 Biztos vagyok abban, hogy az elsõ kanyarban borulnál,egy F1-es verdában pedig az elsõ féktávon széthánynád magad.

Gondolom ez az elmebeteg hit - egy játék akár közelítõleg is lehet olyan mint a valóság - segít abban, hogy elhidd magadról, hogy te tulajdonképpen egy meg nem értett autóversenyzõ zseni vagy, akit csak az anyagiak és a rossz helyre születés akadályoztak meg abban, hogy F1-es világbajnok legyen. 😄 😄 😄
Totti5
Ez egy dolog, de ennek miköze van ahhoz hogy egyik játékban jó a fizika a másikban meg gyenge?

Azért a laser scan tényleg csak hab a tortán. Az iRacing stílusához valóban hozzátartozik, hogy õk mindent ennyire precízen csinálnak, de ha mondjuk az AC-nál választani lehetne, hogy laser scan pályák kellenek vagy csináljanak háromszor ennyit, akkor az utóbbit választanám.

Egyetlen játékban sincs életszerû fizika. Alapvetõ összetevõk garmadája hiányzik az elõállításához, és persze a számítási teljesítmény is kevés hozzá. Aki mást gondol, annak fogalma nincs a világ fizikájának rendkívül komplex mivoltáról. Ezek még mindig csak játékok. Ha valaki ennél többet lát beléjük, annak sajnos elgurult a gyógyszere.
lac coo
Mindig igazam van.

Jól van, tudjuk mekkora ász vagy. Igazad van. <#guluszem1>

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Augusztus környékén várható a béta. Annál elõbb biztosan nem lesz demó. Hogy késõbb lesz-e, azt még nem tudni. 😞

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1