• endy papp
    Köszi
    Már korábban írtad csak én felejtettem el.
    Megint csupán saját tapasztalatból írom és saját érzésekre hagyatkozva,összehasonlítás szkennelt és nem közözött ha már így szóba került.
    Suzukánál ott azért tényleg több helyen is figyelnem kell mert nem "úgy kerek" mint pl,az iracingbe de ahogy írtad érthető okokból.
    De pl(ha bármely pályának nem jól írom a nevét bocsi nézzétek el nekem ,aki ment rajta úgy is tudja miről beszélek) Wattkins Glent ,Road Amerika , Monza, Nord,hogy csak a nagyobbakat emeljem ki,nem nagyon találok kivetni valót köztük ,még a huplik is egyeznek a szkenneltel itt-ott.
    Mellesleg amiket nem írtam ,mert ugye pályából aztán van választék dögivel,azok is teljesen a helyén vannak.
    A "minap", pár hete mikor elkezdtem megint elővenni a pCarst,úgy indítottam ,hogy iRacing Monza BMW Z4 .
    Majd itt ugyan ez.
    Na mondom ha jó akkor mehet a többi.
    Igaz itt nincs setupom a kocsira,de hamar rá kellet jönnöm hogy biza itt dolgoztak a fiúk a háttérben nem keveset ,mióta pár hónapja nem mentem komolyabban.
    Persze ezután már nem volt megállás,minden nap ,toltam vele valamennyit.
    Még az lenne a kérdésem tudsz é valamit arról a 2 gokart pályáról infót amik eltűntek,nekem hiányoznak most hogy ilyen jól lehet terelgetni a vasakat jó lett volna menni kart-al rajtuk.
    Az egyik az Spa mellet volt a másik ha jól emlékszem külön álló volt.
    Jó lenne ha a véglegesben benne lennének...