Az valszeg elmult, amikor megtalalta oket a ado (vagy akarmilyen) hivatal, es be kellett csukjak ezt a lehetoseget. Nem olvastam utana (annyira mar nem erdekelt a dolog), de gondolom tartalmakkal, DLC-vel kompenzaljak vagy sehogy;) De gondolom, senki nem gondolta komolyan, hogy a befizetett 10-40EUR-bol fog meggazdagodni vagy ertelmes reszesedest kapni?!:DDD
De a Full Memeber felettieket, foleg akik tobb 10/100 ezeret csngettek be, es azokat akik a tartalmakat gyartottak, tuti "kompenzaljak".
Nekem 45EUR-t megert, foleg hogy mar majd' 4 eve kifizettem, de foleg az utobbi napok tesztje alapjan.
Ha mar csak ezekkel a kis tura, utcai vagy egyeb kv-daralokkal normalis verseyeket tudok menni offline, ilyek kornyezetben es dinamikaval, mar boven jo. Es ha lesz valami online mozgolodas neha, jo lesz a karrier, akkor megjobb.
Ilyen gyors, offline, realistic/driving game jellegu versenyekre eredetileg az AC-t terveztem, attol vartam hogy jo lesz. De nagyon steril lett mukodesre, vezetesre es kinezetre is. Online funra teljesen jo (lenne). Vagy a steril korites miatt "hotlap-szeru" bajnoksagokhoz sem rossz.