• Alexease
    Tesztelgettem meg egy kicsit, egyre jobban tetszik:D Persze sok bene a lehetoseg (szolgaltatas, tartalom), igy csak korlatozottan, de amit neztem, az jo volt.

Erezheto rajta a "kozosseg altal fejlesztett kissebb kaosz": sokmindent tud, ami folyamatosan valtozott (GUI, rendszer, mukodes), igy kicsit olyan, mintha nem lenne kesz:) PC-n jo ez, de a konzolosok nem ilyenhez szoktak (ha ott is ilyen a korites). De ez nem izgat, max az eladasok miatt lehet erdekes...

Azert vannak benne meg "erdekes" dolgok, hianyossagok, problemak:
    - A hangkeveres meg mindigt szornyu, de mar elviselheto :)
    - 1-2 autonal el van csuszva a cockpit nezet oldalra (2-3 cm)
    - Eliminaltak a feligsemkesz options menut a PitBox-bol (gfx, snd, ctrl, gui, ai allitasok es hasonlok). A ki-belepegetes azert ezen a szinten fajdalmas. Az hogy Kunos nem tudja megcsinalni, az egy dolog. De ezen a szinten azert illett volna.
    - QuickRace-nel betolt aztan start. Se garazs, se allitasi lehetoseg se semmi.
    - Nem lattam kormanyszog allitast, bar lehet eppen olyan autokat neztem, ahol nem is lehet. Bar azert elfert volna, a GroupA Sierra kicsit erzekeny...

De a lenyegi resze (mukodes, kormanyzas, FFB) mar teljesen hasznalhato.

Vegyes (low/med/high) beallitasokkal teljesen jol megy (fps), valtozo korulmenyek kozott is (Q9950 2,8GHz, 4Gb DDR2 333MHz, 1280x720px, 285GTX/780GTX). Bar multiclass-t es extrem kozulmenyeket nem neztem:D

Test race (felvetel kozben is +50fps, nV ShadowPlay)