Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
úpl dinamikus idõjárásban õk a királyok...f12013-ban a gumikopást is jól eltalálták, kigyorsításokra is jobban kell figyelni stb kicsit jó irányba mentek volna... de:
offline nem nagyon érzem a "versenyszimulációt mert túl gyenge az AI legend szinten is (kb 3-4mp-vel körönként)
online meg csak felidegesít h laggol,nagy a hitbox és állandóan lost connection-tõl kell rettegni hiába a fasza net és a jó ping...
elnézést az OFF-ért
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Neha mar meglepo egyeterteseket is lehet olvasni😛
Fel is kéne raknom újból, ezer éve nem mentem normális esõs versenyt 😊)
Alapból sajnos ebbe a pegi3 szintre van belõve, de nagyon jóra lehet meg lehet csinálni. Sajnos az a valami ,ami nem engedi kiforogni az autót engine szinten van benne, de azt leszámítva rendkívül jóra be lehet lõni, fõleg esõben mutatja meg mit tud, minden centin korrigálni kell, vigyázni a gázra fékre, váltásokra, abszolut jó .....
Codemasters-nek a driving game is nagy falat😊õk már ezt a pre alpa Carst is kiadták volna😊
CARS már csak a grafikával eladja magát konzolon és PC-n egyaránt...
de szerintem amúgy is van fantázia ebben a game-ban, csak az a baj h úgy tûnik nem mindig tudják a fejlesztõk se h milyen irányba haladjanak...
igényük van rá h kicsivel többek legyenek mint egy sima driving game és ebbõl jó dolgok sülhetnek ki, még akkor is ha nem feltétlenül mi vagyunk a célközönség ...de ha nem én vagyok a célközönség az se baj ...a tömegek megérdemlik h a grid-nél jobb driving gammel játszhassanak...
Ez a HC sim se tudom milyen találmány szerintem van sim meg nem sim.
Értem amit mondasz, és nem is kell hogy sim legyen.
Én AC fanboy vagyok , de a C.A.R.S-t is biztos meg fogom venni majd, már csak a sok pálya illetve autó miatt is...
kell egy forza /gt szerû driving game a PC-seknek is...és szerintem ez akar lenni a CARS
autó kezelésben viszont ég és föld az AC és CARS...
az AC legnagyobb erénye h könnyû vele menni egy bizonyos szintig, mintahogy ha beülsz a kocsidba azt sem nehéz vezetni, de az autód határait már igen nehéz feszegetni...
írtad h túl gyors ott az AI, ebbõl gondolom h a közelében sem jársz annak h milyen szimulátor az AC...
a világcsúcsokhoz közeli tempónál jön ki h rohadt nehéz jól kezelni az autót...viszont lassabb tempónál kezesbárány...
a laserscan pedig nagyon jó dolog (pl Monzát minden játékban unalmas pályának tartottam, viszont AC-ban nagyon jó)
A CARS-nál igazából kicsit idegesítõ h nem nagyon látszik a fejlõdés , de öszze fogják elõbb utóbb kalapálni és PC-n speciel kategóriájában a legjobb lesz (gyak a GRID-et kell vernie ami nem kérdés)
úgyhogy én várom...
Le is írtam nem attól sim valami hogy nehéz!!!! AC eléggé elment driving game felé ami nem is baj de közben sim, a lényeg gyorsan menni top idõket menni nehéz!!!
Most ez komoly másik játékból megítélni hogy a laserscan pálya nem jobb?😊
Éngem meg nem érdekel az SMS a versenytársakhoz mérem, egyébként több millió légy nem tévedhet😊
De minden autónál ez van .
Most viszont ahogy fotózgattam, be is ragadt valami a játékban, mert avégén akárhogy állítottam át lassabbra a kormányzást, és mentettem el minden pályára, beragadt a a legkisebb 6 fokos bellításon 😊))
kormányszög 35: itt is full balra fordítás. itt már egyszer átfogott, kg egy tejes fordulat van a maxig ( picivel több is mint egy teljes...)jobbra is balra is : a kerék ugyanannyit fordul : ennek így mi értelme ?
Most komolyan gondolod, hogy én a CARS-ban nyomom mint az állat, az AC-ban meg sétakocsikázok? 😊 Mindkettõben ugyanúgy tolom, ahogy csak tudom, próbálok versenytempót menni. Tehát azonos tempó mellett sem érzem, hogy az AC nehezebb lenne, max abban, hogy az AC megengedõbb a kerékvetõk esetében... Ami nálam nem biztos, hogy pozitívum.
Azt sem gondolom, hogy csak mert a CARS nem digitalizálja a pályákat lézeres mûszerekkel, annyira valótlanok lennének a nyomvonalak. Elég sok autós játék megfordult már nálam, ismerem a pályákat. Nem érzem, hogy komoly hibák lennének ezen a téren, sõt, szerintem amelyik pálya elõrehaladott állapotban van, az kifejezetten jó. Sokkal igénytelenebb és bénább pályákkal találkoztam például az rF-ben.
Azt én sem tudom, hogy a CARS tarolni fog-e a konzol piacon, de hogy arra szánják, az eléggé kétségtelen, és mivel így van, be is csukhatjuk a szimulátor vagy nem szimulátor kérdést, mert aszemmel láthatóan a SMS pont leszarja a profit termelésre képtelen, pár ezres szimulátoros közösséget és inkább az életképesebb megoldások felé nyit, miközben megpróbál tartani egy olyan szintet, amitõl nem válik az egész egy F1 2013 szerû fullárkád bohózattá. Ha pedig már úgy lesz, hogy kapunk egy "komplexebb Shift-utódot", akkor már nyertünk is, mert ugye nem kötelezõ minden autós játéknak gumihõmérsékletmérõ ábráktól hemzsegõ szimulátorszerû valaminek készülnie és attól, hogy valami nem az, még bõven értékelhetõ és élvezhetõ. Végeredményben a játék minõségét csak a béta fázis késõi korszakában tudjuk majd objektívan megítélni. Addig marad az egyik oldalon a frusztrált, sértõdött (nemnekemcsinálnakjátékot), belátásra képtelen rosszindulatú kritikusok (haterek), velük szemben meg az inkább optimista, kivárásra játszó, kritikus hangokat is megütõ játékosok.
Known issues:
- Replays in MP: Not working as they should
- P2P Tracks: Don't press return to pitbox
- JIP: Stop&Go Penalty might be given during the JIP sessions
- Replays will only work with your first race. If you quit and start a new session, all participants will be stuck on the grid.
- Sierra RS500: Missing interior when using external cameras and vehicle detail Ultra
- Exiting the game in DX11 might lead to pcars to stop responding, -dx9 is currently a workaround until Monday build where it will be fixed.
Nálam most nem megy a replay, ha épp a játék megy is, de egyszer csinálok egy összehasonlítást ....
Együtt fog megjelenni minden platformon a jelen tervek szerint.
Az az iR-ban is sokszor elõfordul, hogyha elindult egy autó segge, akkor már nem sokat tehetsz, szóval ez nem jelent különösebben semmit, legfeljebb azt hogy kiengedted az autót határon túl ahol már nincs mit tenni. 😊)
Ac CARS videó....Nekem tolhatsz ötvenet is akár, nem videó alapján mondom amit mondok .....
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ezen hozzászólás szerint, ami igencsak meglepõen bõbeszédûbb, mint amit megszoktunk, te a kormányérzékenység(szatutáció) beállításával akartad kiküszöbölni a kormány szög nagyságából eredõ problémákat? Felettéb érdekes. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ezekkel már találkoztál a menüben?
Vagy estleg ajánlanám figyelmedbe ezt a videót. Itt jelezném nem az a célom, hogy a CARS vagy az AC a jobb játék eldöntése, csak az irányításuk összehasonlítása. A videó alapján van ugyan különbség, de nem égbekiltóan.
Nehézség a CARSban hogy nem érzed az autót. Elõbb próbáltam menni Mustangal, de esélytelen. Ha kitört a segge akkor kavicságy, ha megdob a kerékvetõ akkor el is lehet engedni a kormányt, mert úgy sem tudsz sokat tenni.
ACban tök természtes hogy a kerékvetõket támadja az ermber, érezni minden pillanatát, de aki nem próbálta az sosem fogja tapasztalani, hogy milyen amikor jó és mûködik valami és milyen amikor nem.
Nincs baj a CARSal, csak ennek semmi köze az AC és társaihoz. Egy komplexebb Shift utód.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Eleve ott kezdõdik hogy nem attól HC sim valami hogy nehéz.
Kettõ, bármit könnyû terelgetni csak amikor a sétakocsikázás után igazán gyorsan kellene menni akkor derül ki mirõl is van szó(az életben sem nehéz velük sétakocsikázni), de egyik játék sincs kész! majd kiderül ha kijön a végleges verzió(valszeg akkor sem mert folyamatos fejlesztés van mindkettõben)..
Mennyiség minõség probléma a pálya kérdés, akinek driving game kell azoknak sok pálya kell, akiknek meg a minõség azoknak laserscan mint az AC-ban...
Csak össze vissza próbáltam válaszolni a felvetéseidre...
Egyébként nem tudom mitõl tarolna a konzol piacon😊 PS4-en van esélye mivel nem jön addig GT😊
Ugyanakkor azt sem értem, hogy mitõl jobb annyival teszem azt az Assetto Corsa. Azt is próbálgatom folyamatosan és meg kell mondjam, nem érzek a vezetési élményben olyan böszme nagy különbséget. Talán jobb egy kicsit, de még véletlenül sem látványosan, meg nagyságrendekkel. És engem nem igazán érdekelnek a gumihõmérséklet diagramok, aki vezetés közben ezeket lesi, az meg is érdemli. Önmagában az élmény számít, és az AC nem ad többet ebben. Ráadásul ott is vannak hiányosságok rendesen. Az AI abban is kõ buta, ha elõzöd õket, szinte biztos, hogy kiforgatnak, ha lassítasz, lassítanak, ahelyett, hogy kihasználnák a lehetõséget, stb. Ráadásul szerintem mintha túl lenne méretezve a nehézségi szint a Special Eventeken, nem tudom, mert nem használok setupokat, de kissé röhejes, ahogy egy idõ után befoghatatlanná válnak. Az AC pályafelhozatala simán szégyenteljes, ezt most komolyan gondolták, hogy ennyi elég lesz? Az autópark láttám sem esek a bõség zavarába. A vezetési modell meg nem egy nagy durr, ha ez hc szimulátor, akkor õszintén meglepõdök, hogy minden segítséget kikapcsolva ennyire könnyen lehet terelgetni az autókat. Semmivel nem nehezebb, mint a CARS-ban. Mondom ezt úgy, hogy mindkettõt folyamatosan tesztelem.
Szóval ezen kívül mihez viszonyítod akkor a CARS-t? Mert ezen kívül csak kész játékok vannak, és mint mondtam, nem fair egy félkész autót versenybe tenni egy teljesen elkészült járgánnyal. Elismerem, hogy komoly hiányosságai vannak a CARS-nak, de mivel még van hátra a fejlesztési idõbõl bõven, így itt megállni és kijelenteni, hogy nem fog jobb irányba elmozdulni szerintem giga blõdség. Van esélye annak, hogy nem lesz tökéletes, sõt, annak is, hogy végül elcseszik az egészet, de ez csak esély, lehetõség. Mint ahogy az is, hogy végül kapunk egy remek Shift 2 utódot, annál azért némileg komolyabbat, és tarolni fog a konzol piacon. Miután bejelentik, hogy átléptek bétába, már nagyobb okkal lehet kritizálni. Minden esetre egy Codemasters-féle játéknál nagyságrendekkel jobb ez a CARS és nagyon nincs messze a AC-tól, sõt, pl. tartalomban simán alázza azt. És a legtöbb játékosnak a tartalom számít, nem egy dinamikus folyamatábra, ami folyamatosan kiírja a gumihõmérsékletet és el akarja hitetni az ostobább emberekkel, hogy akkor ez most valóságszerû… Mert hogy egyik szimulátor sem valóságszerû és köze nincs egyiknek sem a valósághoz.