Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Itt azért más a helyzet, nem az van, hogy találok benne pár apró hibát 😄D
Es nagyon rossz iranyba tart az egesz fejlesztes, epp a rengeteg olyan alak miatt, akik elborult aggyal hadakoznak az ellen, hogy bizony rendesen elcseszik ezt a jatekot ! Tehat egetoen sgukseg van olyan ebrre is aki nem csak aradozik, bar most nem lehet befizetni ra, valljuk be nagy kicseszes volna barkit is rabeszelni erre, pedig ugy allitjatok be, higy jo ez a jatek, holott jelen allapotaban jatekra alkalmatlan !
Igy tehat engedelmeddel nem csak olyanoknak van ez a topik akik elegedettek........
A házigazda hiányán múlik, aki csírájában elfolytaná a flémet.
Ahhoz túl drága a masina hogy ilyenekkel tegyem tönkre.<#confused>#confused>
Láttam ma egy pCARS-os videót, és a következõ jelenetet vettem észre:
Valahogy az ember nem ezt várná el egy ilyen megjelenésû játéknál, de jó oké, írjuk a béta verzió számlájára. Szóval mint mindenkinek, az SMS-nek is van még mit csinálnia...
Gondolom ez kíméli a videókártyát 😊)
Na jó... gondoltam magamban van a gépemen olyan játék is amit használni is tudok és még jó is vezetni......
Asszem most hosszabb szünetet tartok.....novemberig,majd akkor újra rakom az egészet,hátha beletalálnak addig a lyukba vele<#fejvakaras>#fejvakaras>
Mert gondolom nem 6 napja olvasod a topicot😄D alreg ez azért sokat levon a mondandódból sajnos... most nem tudom ez screenracer a 3 accountjával vagy ki?
Most jelen pillanatban kb 3 accal tolja a fórumot screenracer barátunk😊)
Sertex meg Screenracer pedig simán hozza egy tompa fanboy szintjét, neki minden jó, ami CARS és mindenki õsellenség, aki hibákat vél felfedezni benne. Az õ hozzáállása sem jobb, mert ha az õ visszajelzései alapján kellene készíteni a játékot, akkor fél évvel ezelõtt kaptunk volna egy supermario cars debilséget, DX13-as grafikával és fúdefasza, mert azok csinálták, akik a Shift 2-õt… Szóval talán a két szélsõség között kellene tartani a dolgokat és akinek ennyire nem tetszik a játék, az kikophatna a topicból, mert kit érdekel a súlytalan okádásuk napra nap, és sehol nem díjazzák a destruktív kritikákat, akik meg elalélnak egy játéktól ami azért messze van még az elfogadhatótól is, az csináljon fan-oldalt és ott ájuldozzon. Itt tapasztalatok cseréjérõl, higgadt véleményekrõl, tippekrõl, trükkökrõl, fejleményekrõl kellene beszélni, versenyek szervezésérõl és hasonlók.
Szerintem a CARS jelen állapotában még messze nem teljes és nem megengedhetõ teljes játékként tekinteni rá és egyáltalán komolyabban felvállalni, de idõszakos játékra, tesztelésre mégis használható. Kétségtelen, hogy a fejlesztés üteme hagy némi kívánnivalót maga után és kétséges, hogy ez a játék novemberben „mindent visz”, azt azonban tiszteletben kell tartani, hogy a piac egy részének meg fog felelni, vélhetõen nekem is. És ezt felesleges minõsíteni, egy embert nem arról kell megítélni, hogy CARS-ozik vagy iRacingezik, mindkettõnek helye van. Meglátjuk mi lesz belõle, de ehhez sajnos még idõ kell. És hát az sem százas, aki szerint a CARS jelen állapotában überalles. Mert nagyon nem az.
Nagyon gáz, hogy néhány ide-oda elfogult idióta harcterévé vált a topic.
De ez a álregesdi tényleg gusztustalan, YT fiókomat is betalálta már .....
Elinditom felrakok megint egy videot mekkora hasznalhatatlan vacak, aki benez legalabb korrekt infot kap........Ezek meg arra elveznek amire akarnak, jovobe senki nem lat, nem lehet tudni mi lesz belole, fejlodes egyaltalan nem lathato, sot, egyre rosszabb es rosszabb, mikor egy hajszalnyit javul, kovetkezo lepesben gyorsan elrontjak.De mivel szinte az elejetol tesztelem ,ha tetszik ha nem beirom egy komolyabb update utan hogy mi van a jatekkel.Ez szol a moderatoroknak is !
Legfeljebb tenyleg megprobalom eszre sem venni az egsszerubb igenyu embereket !
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Csak mert annyira korrektnek gondolod magad ott van a moderátorok topicban elég egyértelmû+ érdekes aki itt folymatosan káromkodik az nem lett büntetve😄DDD GJ
ha nem megy, kezdhetitek fogalmazni a flame priviket, mert pakolni fogok ki sorban minden trollt
köszönöm!
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
"A családodat eddig én nem emlegettem" mivel én screenracer családját emlegettem persze akkor és mint példát amikor elkezdett megint trágáran fórumozni😊 akkor kinek is lehetsz a fõ regje/alregje....?😊))
Szerintem itt lenne az ideje, hogy pihenésre küldjék újra az adminok.
A családodat eddig én nem emlegettem pedig nagy szerepük van benne, hogy a fiuk ekkora ..., dehát alama fájától, ugybár...
Na jöhet a baromságod...
Igen vissza olvashatsz csak te trágárkodsz itt folyamatosan....
"Ebbõl az következik, ha nála crasher a lehet általános" ezt már értelmezni sem lehet nyugodj meg töröld le a habot a szád szélérõl....
"Ha lassan is, de javul azért ez !
Csak Arielt nyúzom de határozottan élettel telibb lett." <#nemtudom>#nemtudom>