22410
A Wargaming új MMO játéka
-
davidbog #1421 Egyenlőre nincs. De azért ne éld bele magad, hogy ez így is marad. Most a CBT elején még nem lesz páncélzat, majd később jön az is. Egyszerűen sokáig tart lemodellezni és letesztelni a hajók páncélzatát. De szinte biztos, hogy amikor kijön akkor se lesz tip-top, lesznek benne hibák. A harckocsik sokkal egyszerűbb páncézata is milyen kezdetleges (például sok gépen nem volt külön választva a UFP és a LFP, mindkettő ugyanolyan vastag volt, vagy az íves felületek is elég rosszak voltak) és hiányos volt a WoT bétájában.
Nem csak maga miatt lesz tier 9-es az Iowa és nem tier 10-es, hanem a kisebb csatahajók miatt is. Az Iowa még csak-csak elmenne tier 10-nek. De ez azt jelentené, hogy SoDak, NoCa tier 9, tehát a Bismarck, Vanguard, Richelieu és Littorio is tier 9. Tier 8-ba meg az eggyel kisebbek a Colorado, Nelson, Nagato, Baden stb kerülnek. A tier 8-asok itt is simán össze fognak kerülni tier 10-esekkel, már egy SoDak-nak, Bismarcknak sincs sok esélye egy Yamato ellen, nemhogy egy Coloradonak vagy Nagatonak.
Amúgy a japán tier 9-es BB érdekes lesz. Ha jól tudom egy korai Yamato terv. Csak orrtornyos 3x3 elrendezésű 41 cm-es löveggel. Kapásból meg is tapasztalhatjuk mennyire lesz életképes egy ilyen rusher hajó. -
DantesHUN #1420 Ez igaz, de a játékban nincs (jelenleg) értelme annak hogy mekkora a páncélzat. Egyik se ad se kisebb se nagyobb védelmet, az egyedüli különbség tényleg a nagyobb vízkiszorítás és a játékban ebből adódóan a hp. -
davidbog #1419 Azért az Iowa standard vízkiszorítása csak ~48000 tonna volt míg a Yamatoé ~63000 tonna. Illetve az Iowa citadella páncélzata a méretéhez képest nem erős, kb olyan védelmet nyújt mint a korábbi 35-37k tonnás SoDak és NoCa, csak a nagyobb mérete miatt nagyobb felületen.
A tier 10-es csatahajók mind 55-65k tonnásak lesznek. Ráadásul a Montana lövegei ugyanazok mint az Iowaé, mind átütő erőben mind rombolóerőben. Ez a játékben is így lesz, szóval csak a +1 torony miatt lesz jobb mint az Iowa (meg ugy a +1 tierből származó RoF és pontosság miatt). Amikor kérdeztem, hogy lesz-e lehetőség felszerelni a Montanat dupla tornyos 18"/48-asokkal, azt a választ kaptam, hogy jelenleg nincs tervbe véve de nincs kizárva. -
DantesHUN #1418 Utálom a rombolókat... -
Plata #1417 Én rá fogok repülni az amcsi destroyerekre,gondolom amit elértem az alfa teszten az megy a kukába,és nulláról kell megint.Pedig már olyan jó volt az a gyors és távolra lövő kis aranyos. -
DantesHUN #1416 Azért a Montana nem lesz semmi ha majd elkészül. 12 ágyúval. Mondjuk szerintem felesleges, elég lenne tier X-be az Iowa is. -
davidbog #1415 Nem fognak. Majd a CBT utáni hetekben fognak bekerülni. A Montanat még a szuperteszterek se kapták meg. -
DantesHUN #1414 Nem, a CBT indulására csak apró patch-et ígértek. Bár a WG és az ígéretei... -
Ninju #1413 Lehet, h a CBT indulásával bekerülnek. Nem tartom kizártnak. -
DantesHUN #1412 Azt hittem, hogy bekerülnek, de ezek szerint mégse. Csak cikkeztek róla, hogy kész vannak a hajók. -
Dagohun74 #1411 Az amcsi BS-ek nem úgy volt hogy kész vannak?
-
DantesHUN #1410 Amúgy nekem is tetszenének már csak a három ágyús torony miatt is. -
DantesHUN #1409 Az a baj, létező típusokból nem lehet teljes tech tree-t összerakni az olaszoknak. Ami volt, a maga korában az se versenyképes, mondjuk az Iowa-kal szemben. Jó nem is az ellen készültek persze. De majd lehet találnak valami fantázia hajókat, amik csak terven léteztek. Így lesznek még bent a franciák is. -
Dagohun74 #1408 Pedig az olaszok nem voltak rosszak. És jó hajóik voltak. -
DantesHUN #1407 Nincsenek japán hordozók, sem USA csatahajók.
A következő ág orosz lesz. Már az Aurura mint prém hajó bent van. Utána a német. Mondjuk kurvára nem értem, miért nem az az angol. Eleve a dreadnought , és a sok legendás hajójuk( ha még valóságban nem is voltak pont olyanok) hát nem velük kezdeni? Olaszok...talán valamikor, de lehet soha. Belőlük nehéz egy komplett ágat összerakni.
Ütközés az úgy van: ha két ellenséges hajó ütközik, azonnal felrobban mind a kettő. A szokásos WG féle realitás, és logika mentén. -
#1406 Tetszett ahogyan felnyársalja a másik hajót. Remélem ezt is megoldják majd a játékban :) -
Dagohun74 #1405 Én maradok a japán esetleg később a német és vagy olasz ágnál. Elvből nem játszok az amcsikkal. -
Dagohun74 #1404 Closed beta trailer
Azért ez egy kicsit megtévesztő, ilyeneket nem lehet a játékba. Hacsak nem meglepetés lesz, pl. lerobbanó jég olyan hullámot ver hogy felborítja a hajót. D egyébként hangulatos. -
Plata #1403 Hát engem csak a destroyer érdekel.És amerikai,később talán ha lesz akkor Britt. -
#1402 utsó weekendben csak az usa bb és a japó carrierek hiányoztam asszem -
Dagohun74 #1401 Japán hordozok már benne vannak? Vagy csak az amcsi?
-
Plata #1400 Az január elején volt,szerintem.
Január 24-25.Visszakerestem levelet.
Congratulations! You have been granted access to the World of Warships Beta Weekend and become a Closed Beta tester. You can now take command of a huge fleet, testing legendary vessels while honing your tactical skills in intense naval comba
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.10. 21:09:30 -
#1399 beta weekendes emailben benne van,én januárban teszteltem először
However, you will be automatically accepted to the World of Warships Closed Beta.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.03.10. 21:07:40 -
Angelus1991ster #1398 Mármint aki decemberben tesztelte arra a pár napra?
-
DantesHUN #1397 Figyeld te is a honlapot. Azt hiszem a hétvégi tesztelők is be fognak kerülni. -
Plata #1396 Én már hónapokkal ezelőtt jelentkeztem tesztelőnek de semmi. -
DantesHUN #1395 Figyeld a honlapot. http://blog.worldofwarships.eu/ -
Angelus1991ster #1394 CBT-re , hogy tudok jelentkezni? -
Dagohun74 #1393 -
DantesHUN #1392 Na igen. Azért egy pozitívumot mondok: szerintem az AP random sebzését feljebb csavarták, nagyobb eséllyel üt be. Persze ettől még szerintem szar ez a sebzés rendszer, mert páncél, meg modulok, meg részletes átütés, ami minimum függ a távolságtól és szögtől, kéne...de most jó indulatú vagyok, és ez lássuk jónak.
Ja,és mondom két nap, és CBT!
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.03.10. 16:12:48 -
DantesHUN #1391 Hoppá. Ha jól olvastam a fórumon, két nap is indul a CBT fázis. Legalább több játékos lesz, ez is valami, mert röhej mennyire üresek a szerverek. Tehát tessék felkészülni! -
Kotomicuki #1390 "De most, egy rakás hajót kiheréltek, aminek a sebessége, és jó fordulékonysága volt az ereje. Nagyon jó irány."
"Megnyugtatlak": a wot-ban sincs ez másként -> azt is erre a "szintre" szeretnék lerombolni, ahogy azt az utóbbi 1-1,5 év változásaiból leszűrhettük! -
DantesHUN #1389 Azért a játékosállománynál semmi nem lehet durvább. Van A B C pont. Ha egyet elfoglalunk pár másodpercenként pontot kapunk, elsüllyesztett hajóért is, és aki eléri az 1000 pontot, az a csapat nyer. Bonyolult? Nem hinném. Fontos, hogy a háromból minnél hamarább és minél több legyen a minénk. Aha. Hozzánk az A és a B van legközelebb. Hova megy az egész csapat? A rohadt messze C ponthoz. Amit nem foglalnak el mert messze van, az ellenfélhez közelebb van így ők foglalják el. Az A és B pontot szintén nem mi foglaljuk el, mivel oda senki nem megy, így az is az ellenfél csapatáé lesz. Nem értem hogy lehetnek emberek ennyire hülyék. -
DantesHUN #1388 Én is erre gondoltam. Oké kicsik a pályák, akkor vegyenek ki pár szigetet. Engem annyira nem zavart hogy kicsik. De most, egy rakás hajót kiheréltek, aminek a sebessége, és jó fordulékonysága volt az ereje. Nagyon jó irány. -
Dagohun74 #1387 A 10000 goldos hajohoz csak annyit hogy: money money money! need more! -
Dagohun74 #1386 Szerintem a játék motorjábol adodoan kicsi a pálya és ezzel akarják kompenzálni, de csak tippelek. Ellentétben a WT alatt futo motor ami 25x25km pályát is lemodellez.
Ittonrol irok angol bill. -
DantesHUN #1385 Annyira nem tudom felfogni. Miért kellet lassítani? Ebben mi a jó? -
Dagohun74 #1384 Na hurrá.... -
DantesHUN #1383 Olyan tetű lassú lett minden. A 34 csomóval haladó cirkáló, mintha a harmadával menne csak. Gratulálok, Ennek sok értelme van. Nem tudom, nem lehetne még jobban elbaszni? -
DantesHUN #1382 Na új patch. Vajon mi változott? Szokás szerint még szarabb lett? És....igen!
Volt wipe. Mondjuk mindegy.
Azért valamit nem értek. Be tettek egy rakás új prémium hajót. Minden prém hajó 10. ezer gold. De max 9.500 goldot lehetett szerezni. WTF?! Ennek így mi az értelme? Így ki tudja a prémhajókat megvenni? Nem értem ezt a logikát.
Játékmenet.
A hajók sokkal lassabbak lettek, lassabban fordulnak. Elvileg nem, mégis az addig fürge hajó, most mintha melaszban mozogna. Fasza. Így nehezebb manőverezni, torpedót kikerülni, stb. Lövéseket elkerülni, eddig kitudtam fordulni távoli sortűzből, gyors hajóval, most meg se mozdul. Remek húzás.
A hordózókat ami úgy-ahogy működött, valamit elcsesztek. A repülők valahogy hülyébben működnek. Klassz.
A sebzés...érdekes. Most meg mintha mindenhogy sebezne az AP. Eddig az volt a bosszantó, hogy teljesen érthetetlen módón, hol sebzett hol nem. Most meg mintha sebezne. Csatahajóval AP-vel lőttem, alig páncélozott hajóra, nagyon távoli hajóra, nagyon ferde szögben álló hajóra, és mind sebzett. Eddig, ez nem így volt. A HE viszont alig sebzett, jóval kevesebbet mint eddig.
Átdolgozták a gazdaságot. A hordozóval még kevesebb XP-t lehet kapni, eddig is nevetséges volt , most még inkább. Viszont a credit hozamot felemelték jócskán! Igaz minden drágább is lett, de most meg a credit egész sok jön Nem baj, csak nem értem a logikájukat.