A Wargaming új MMO játéka
-
DantesHUN #1382 Na új patch. Vajon mi változott? Szokás szerint még szarabb lett? És....igen!
Volt wipe. Mondjuk mindegy.
Azért valamit nem értek. Be tettek egy rakás új prémium hajót. Minden prém hajó 10. ezer gold. De max 9.500 goldot lehetett szerezni. WTF?! Ennek így mi az értelme? Így ki tudja a prémhajókat megvenni? Nem értem ezt a logikát.
Játékmenet.
A hajók sokkal lassabbak lettek, lassabban fordulnak. Elvileg nem, mégis az addig fürge hajó, most mintha melaszban mozogna. Fasza. Így nehezebb manőverezni, torpedót kikerülni, stb. Lövéseket elkerülni, eddig kitudtam fordulni távoli sortűzből, gyors hajóval, most meg se mozdul. Remek húzás.
A hordózókat ami úgy-ahogy működött, valamit elcsesztek. A repülők valahogy hülyébben működnek. Klassz.
A sebzés...érdekes. Most meg mintha mindenhogy sebezne az AP. Eddig az volt a bosszantó, hogy teljesen érthetetlen módón, hol sebzett hol nem. Most meg mintha sebezne. Csatahajóval AP-vel lőttem, alig páncélozott hajóra, nagyon távoli hajóra, nagyon ferde szögben álló hajóra, és mind sebzett. Eddig, ez nem így volt. A HE viszont alig sebzett, jóval kevesebbet mint eddig.
Átdolgozták a gazdaságot. A hordozóval még kevesebb XP-t lehet kapni, eddig is nevetséges volt , most még inkább. Viszont a credit hozamot felemelték jócskán! Igaz minden drágább is lett, de most meg a credit egész sok jön Nem baj, csak nem értem a logikájukat.