22410
A Wargaming új MMO játéka
-
DantesHUN #1221 A multkori hétvégén meg mindenki csatahajóval ment.
A normál szerveren meg rombolókból van sok. Minden csata másból sem áll, csak végtelen torpedó szőnyegből, amit legtöbbször láthatatlan rombolók lőnek.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.01.25. 10:55:17 -
Plata #1220 Túl sok az anyahajó.Nekem a destroyer vagy a cruiser jön be. -
DantesHUN #1219 Voltam tegnap olyanba is, az ellenfélnél több hajó, nagyobb szintűek, és szakaszban....
De a normál szerveren vannak ennél rosszabb dolgok is. Egyik oldalon 3-4 t10-es, másikon egy t8-as. Kevés a játékos, ilyeneket tud összeválogatni. (meg kissé fos az MM) -
Plata #1218 Ma igen csak vannak gondok az MM-el,az ellenségnek 4-el több hajója van,bekerülök olyan csatába t5 cruiserrel amiben csak T4 hajók vannak. -
hekus2014 #1217 A gamespot.com osztanak csak us és asia szerverekre . -
TuskoMobile #1216 Majd szóljatok pls ha van már esély bejutni -
#1215 #1201 ben irja hogy megmaradt a legutóbbi nyilt hétvégén elért flotta... -
DantesHUN #1214 Csak így lehet, free xp t tettek félre. Vagy...lehet vannak akik kaptak gold ot? -
Plata #1213 Fogalmam sincs. -
DantesHUN #1212 Hogy? Hány ezer free xp t tettek el legutóbb? Mert másképp nem lehetséges -
DantesHUN #1211 Vedd figyelembe:
Egyrészt sok az olyan hajó,.aminek nincs vagy gyenge a légvédelme. Pl. St. Louis. Nincs rajta légvédelmi ágyú.
Másrészt sok az új tapasztalatlan játékos. 10-15 tiszta torpedó találatot érek ell könnyedén. Nem manővereznek, szinte belesétálnak a repülőkbe.
Pedig, a hajók nagy többségével ki lehet manőverezni akár két osztag repülőt. A titka, hogy megfelelő időben, fél- negyed kör éles fordulót kell csinálni. Így a repülőknek nincs ideje irányt váltani és rossz helyre szórják le a torpedókat. A másik 2-3 erős légvédelmű hajó minden támadó repülőt le tud lőni. -
Plata #1210 Már van T7 is nem csak T6. -
Plata #1209 Nekem az AA tornyok elég szépen lövik le az ellenség repülőit.Bár tény torpedó eső ellen nem sok esély van. -
#1208 Első csatám Langley-vel. Nos, ez a repülőgép hordozó típusú játékmód elég Arty "szagú" számomra. Két ilyen egy oldalon és legyalulják az ellenfelet a pályáról. Remélem ezen is lesz némi finomítás még, mert így tényleg olyan lesz, mit a WoT-ban az Arty-zás és kb annyira fogja mindenki utálni is őket.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
DantesHUN #1207 Viszont vannak dolgok amiket nem értek. Látom, egyik illető már az Independence hordozónál tart. Én még csak a Langley-nél. No nem ez a érdekes.
Bár az is marha furcsa, hogy a fenébe érte el ilyen hamar az Independence-t?
De ami még furább: Én kétszer annyi XP-t szereztem, átlagba és 6 csatába került az Independence-t elérni. Neki egy csatába, és fele annyi Xp-vel?
Volt pár ezer free XP-je eltéve? Csak így lehetséges, másképp nem. -
DantesHUN #1206 Szerencsés vagy. Egyik csatámban, a csapttárs hordozó, a vadász gépeivel, egy ellenséges csatahajó felett-nem mellette, pontosan felette- repült végig, és csodálkozott, hogy lelövik a gépeit. Ajajaj. -
Plata #1205 Nekem eddig 8 csata 7 win.De tényleg sok ökör van,jöttek már belém,és idióta csapattárs ráfutott a torpedómra is,igaz azért is kaptam pénzt. -
DantesHUN #1204 Teljesen furcsa. Varálja a map-okat. Olyan térképeket látok, amiket jó ideje nem. A rendes szerveren, 10-ből 8-szor a jeges pályát adta be. Mi a fene van ezekkel? Mondjuk írták, hogy lesz egy patch, ami javítja a map bug-ot. Aztán persze a patch nem javította. De úgy néz ki, most sikerült megoldaniuk? -
Lokker #1203 Nekem első pár csata után azt kell mondjam tetszik. Nyilván nem releváns a véleményem. Elsőre annyi jött le hogy kicsit nehezen indul be a csata. -
DantesHUN #1202 Hát mivel a játékosállomány szóval... -
#1201 Az viszont pozitívum, hogy megmaradt a legutóbbi hétvégi bohóckodásomból származó flotta. Legalább nem kell nulláról újra kezdeni.
(első csata, csúnyául elvertek minket) -
DantesHUN #1200 1700 fölött volt mikor beléptem. A normál szerveren, 200-300 között vannak. -
#1199 Egyenlőre elég sovány a létszám. -
DantesHUN #1198 Na, a szerverek élések. Lehet gatyát felkötni. -
Belkar #1197 Nagyon kösz ezért! Sikerült regisztrálni az amerikai szerverre A pingem mondjuk biztos szar lesz de legalább kipróbálhatom a játékot :) -
Plata #1196 Hát ez az,nekem mindegyik accomon vannak prémium járgányok,WoT-ban és WoWP-ben is,bár az utóbbi csalódás,és már bánom hogy vettem benne repülőt. -
DantesHUN #1195 Nekem épp fordítva. Az elején jónak gondoltam, de egyre jobban megismerve, egyre inkább azt látom mennyire nem működik, és ráadásul még a fejlesztés se jó irányba tart, ezért igencsak csalódott vagyok..de mindig hozzáteszem hátha tévedek. Meg mindenki döntse el maga. Azért este én is rá nézek persze. -
Ninju #1194 Azért én azt javaslom, hogy aki kapott még a multkor hozzáférést nézzen rá a játékra.
Nekem a nagy csalódás hamar elmúlt. Változott annyiban a véleményem, hogy elég szórakoztató tud lenni, ha az ember a helyén kezeli. -
Belkar #1193 Tudom csak múltkori tesztnél láttam hogy többen mondták hogy odaadták volna valakinek ha szól ezért kérdeztem hátha van olyan aki hajlandó ilyesmire. De végül is mindegy, nem fogok összeroskadni ha nem próbálhatom ki a játékot a nyílt bétáig csak a videók alapján megjött hozzá a kedvem -
lammaer #1192 Hát jah, normál esetben odaadtam volna az enyémet, mert a múltkori csalódás után sztem jó ideig rá se nézek a hajósra.. de mivel ezzel a WoT accomat is odaadnám, ezért a karitatív vénám most elnyomom. -
hekus2014 #1191 A gamespot.com osztanak csak us és asia szerverekre .
-
MuldR #1190 Mivel a WOT, WOWP es WOWS egy accounton van, szerintem ilyenrol ne is almodozz :P -
fantomvampire #1189 hmm asszem ez most kimarad :( se kod se semmi...
-
Belkar #1188 Majd ha valaki beleun vagy nem nem lesz ideje játszani annak nagyon hálás lennék ha kölcsönadná az accountját egy kipróbálásra -
Dagohun74 #1187 Akkor este csapassuk. -
DantesHUN #1186 Nem ma este hattól (vagy héttől ) lehet? Legutóbb így olvastam a fórumon -
#1185 Ha minden igaz.. -
Lokker #1184 Szedett 300 megát ha jól emlékszem. Akkor holnap reggel már lehet is csapatni? -
#1183 Az előző hétvégés kliens elkezdte frissíteni magát. -
lammaer #1182 Gondolom a 2. opcióra gondoltál.... szóval az azt jelenti, hogy mindenféle frumokon, facebookon meg mindenfelé terjesztgetnek majd invite kódot, és ha szerencsés vagy és észreveszed, akkor azzal be tudsz lépni.
Játékosok ilyet még nem tudnak küldözgetni egymásnak.