22410
A Wargaming új MMO játéka
-
Ry0K3N #5343 Nemrég valaki említette hogyha egyszer teljesen kizoomol az ember akkor utána a közeli lövéseknél is a legtávolabbi szórás értékeket veszi. Hát tegnap egy 5 KM-re lévő dél karolinát sikerült TELJESEN körbelőni akkora szórása volt a kawachinak. -
seepheeerd #5342 Már megy róla a vita a WG fórumon. Hátha megoldjátk...
(Amikor előre lövök, a hátsóknak semmi szerepük, de ugye előre fordulnak. Ekkor ha hátulról megjelenik egy romboló, szépen lenne idő osztani, ha addig fixen hátrafelé néztek... csak egy plusz billentyű kellene: X rögzíti az első (vagy cirkálóknál pl. a bal oldali) lövegeket, a C meg a hátsókat)
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.07.10. 09:51:09 -
seepheeerd #5341 Nekem úgy tűnik AP-vel single hit 1050 damot ad. Nem egyszer, nem egy csatában találkoztam vele. Az egynél több hit viszont randomnak tűnik.
-
aru #5340 Nem feltétlen és nyilván az összeset nem kell. Pl t4 USA csatahajó. Első (kettőt) és a hátsó (négyet) ágyúkat tudnád fixálni egy bizonyos mozgási szögben egy-egy gombal, de nem kötelező. Persze ehhez esélyes, hogy 2 gomb kellene amivel tüzelsz, de nem feltétlen. Mindig azok lőnének amerre nézel az egérrel.
Persze ilyet nyilván nem raknának be, mert a WoTban is már évek óta csinálják, hogy müködjön. De azért egy csatahajónál kellene. -
DantesHUN #5339 2000 a különbség átlagsebzésben. Természetesen a Wyoming-é a több. No meg a legnagyobb sebzés is elmarad, Myogi 64k, Wyoming 80k, de a myogi csak most lett fullos. -
Jacktor #5338 Az amerikai BB-k szerintem hozzák AP-vel ami elvárt tőlük. De ezt lehet csak azért érzem így mert kismillió ágyú van rajtuk és a nagy számok miatt a random mindig bead egy-egy 4-5k hitet. Gondolom a Myoginál is ez lenne, ha nem 3 db torony lenne és ha el lehetne találni vele valamit 10 km fölött és 5 km alatt is... Ettől függetlenül vétek lenne a Myogi-t HE-vel használni... ha egyszer véletlenül betalálsz, akkor már inkább a citadel-nek legyen 1:10 esélye mint a tűznek...
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.07.10. 08:46:55 -
DantesHUN #5337 Nem tudom. Ezen a héten, nagyon érdekes, de teljesen jól sebeznek. Persze, viszonylag. 4-es satahajóval rendszeresen van 50 ezer vagy feletti sebzés. Van hogy nullás, van hogy 800, de a 2-3000 illetve néha egy 10 -es is becsúszik. -
Jacktor #5336 Valamilyen spontán, perverz gondolattól vezérelve ráraktam a csata előtt a +50% xp zászlót is, azaz 1,5*1,5*1,5 xp volt (prém*napielső*zászló). -
#5335 jó csak az ágyúk külön forgatásáhox, lehetnél akár polip is -
aru #5334 Én azt tapasztalom, hogy a játékosok igyekeznek a map szélére helyezkedni (nem csak a nyílt óceános pályán hanem mindegyiken) a játék elején. Aztán mindig akad egy játékos aki gyorsabb hajóval becsalogat 2-3 ellenfelet a csatahajók lőtávján belülre akik szétkapják őket. A dominanciás mapon is általában úgy igyekeznek helyezkedni, hogy a lőtáv határára kerüljön az ellenfél.
Kevés sziget kempelővel futottam össze viszont bot és olyan játékos van bőven aki a sajátjait lövi. Sokszor rácsodálkozom, hogy miért pittyeg a torpedó jelző a hátamból amikor ott csak csapattárs van és repülő se járt felém. Aztán "újdonság" erejével rájövök, hogy ezek engem akarnak. :D
A láthatósági rendszerrel viszont nem tudok megbarátkozni és ez a WoT közönségnek készült. Volt olyan, hogy nyilt terepen a t2 cirkálómtól 1,5 km-re láttam csak meg 2 rombolót (t1 vagy t2 szintű), de akkor már mindegy volt mert kipakolták a torpedókat és végem lett.
Mint írtam nekem igényem lenne arra is, hogy ne forogjon az összes ágyú mindig egyszerre. Sokszor jól jött volna ha a hátsókat bizonyos szögben tudtam volna tartani így lőni velük oldalra, az elsőkkel meg előre.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.07.10. 00:39:28 -
#5333 Én a szórással nem vagyok megbarátkozva vele. 10km fölé egyszerűen bohóc lövéseket csinálok, most már jól célzok legalább, de siralmas hogy néha hogy csapódnak a lövedékek.
Ap-t szeretnék használni, de ja, nem nagyon adja. Elődjével daráltam a citadel lövéseket, imádtam. Jó, meg értem, mert ha úgy nézzük akkor ez messzire lő, mondhatjuk úgy hogy még nem fejlődött erősen a technika hogy pontosan is lőjön ezekbe a távolságokba.
valahogy kiszenvedem a kongót és reménykedek -
TuskoMobile #5332 Azért jó hogy feltoltad és belenéztem most tudom hogy a shift+balegér kattal lehet rendes útvonalat is tervezni lol
gyanús volt hogy nem találom -
#5331 ugyan már NY-al 3-4 ezer átlagos, de 13 ezer fölött is lőttem már -
Dewri #5330 Nem a Myogi szar, hanem a játék. A csatahajók sebzése rettenetesen el van rontva, épp az imént sírtam egy sort emiatt (már sokadszor...). Csinálhatsz te bármit, ha a rendszer nem ad 810-nél nagyobb sebzést, ha az ágyúcsövet odailleszted az ellenfél oldalára közvetlenül, akkor se...
Inkább menj át a PvP-be, ott sokkal több kredit és xp jár egy körért (bár mondjuk ma nem 1x mentem olyan fos köröket, hogy annyit PvE is adott volna...), gyorsan menj át a Myogin. Használj végig HE lőszert, az is csak pár ezret sebez általában, de legalább felgyújt és modult sebez, máris többet ér mint az AP... A Kongo sebzése is ugyanolyan fos lesz, de legalább több ágyúból lövi majd a nullásokat...:)
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.07.09. 23:10:57 -
#5329 Urak, valami ötlet Myogira? Jóformán folyton csak botok ellen megyek, mivel vasárnapi játékos vagyok, senki szórakozását nem kívánom elrontani (bár, ahogy olvasom... :D ), és ilyenformán el is pöcsölök a játékkal. Azazhogy tettem eddig. Több csajkát elvittem jópár körre, mindegyikben találtam valami szépet (Tenryu, a dps-gép St. Louis, vagy az első japó BB) vagy kevésbé szépet (Chester), de a Myoval valahogy nem tudok zöldágra vergődni. oké, hogy gyors(nak érzem) és a halál f*szára ellő, de valahogy kevesellem a sebzést. Igaz, igyekszem kihasználni a lőtávolságot.
Agresszívabb játékstílust kér a dolog? Ne féljek használni a secondary-t? -
Dewri #5328 A legszebb, hogy végig botok ellen nyomják az idióták... -
Dewri #5327 Én már rég nem nézem merre mennek a birkák. Eleve nincs értelme velük menni, mert csak nekem jönnek vagy agyontorpedóznak, tehát a tömeggel menni veszélyesebb mint egyedül. Ha meg helyzet van, akkor úgyis elpucol az összes és otthagynak a picsába, oly mindegy, hogy velük mentem, vagy egyedül, mert így is, úgy is egyedül harcolok majd...
Félelmetesen trágyák a csapatok és itt a lassú hajók és lassú tornyok világában nem nagyon van lehetőség gyors kapáslövésekre, fordulásokra, tolatásra, stb, támogatás nélkül mindenképpen bukta az egész. Muszáj lesz keríteni 2 embert magam mellé, akiknek sok a szabadidejük, mert egyedül ez már hármas szinten is idegtépő... -
#5326 Engem az is rohadtul idegesít, hogy bejövök BB-vel, és kb. 20-30 másodperc alatt elszeretném dönteni hogy merre menjek, tulajdonképpen melyik sarokra. De nem tudom eldönteni, mert egyedül nem fogok menni egy oldalra, a többieknek meg látom a szemükön hogy ők se tudják mi legyen, kb, átlósan araszolnak befele pálya közepére mert fingjuk sincs hogy merre kéne menni. -
Dewri #5325 Ma azt figyeltem meg, hogy lassan tendenciává válik, hogy beállnak egy sziget mögé és campelnek, várják, hogy menjen valaki arra, akkor azt elkezdik osztani. Saját csapat is ezt tolja, de az ellenfél is a legtöbb mai meccsen! Ilyen sok a wotos gyökér ezek szerint? Persze várható volt, de akkor is... És ezeket a gócpontokat igen nehéz kifüstölni, mivel a "keménymag" mindkét oldalon várja a sültgalambot, az az 1-2 ember meg, aki arra használná a hajóját, amire való, pl harcolni vele, nem nagyon tud mit tenni, egyedül nem lehet áttörni ezeken.
Tényleg nem értem én se, hogy ez a sok egy helyben lebegő, illetve a másik véglet, a foglalni berohanó és ott ácsorgó balf*sz mit élvez a játékban??? Mi abban az élmény, hogy végig állja a fél meccset? Elmondhatja, hogy: "fú, ma is campeltem 15 percet az egyik csatában, aztán lőttem 4-et is, mire ki tudtak torpedózni, mekkora ász vagyok".... -
Dewri #5324 Eh, semmi értelme továbbra se csatahajózni. Nem az zavar, hogy retardált barmok gyülekezete a csapat, akik csak lebegnek egy kupacban egy sziget mögött. Nem az zavar, hogy szarrá gyújtanak a cirkálók folyamatosan, a javítást már rá se nyomom a tűzre, tök fölösleges. Nem az zavar, hogy csatahajóval nekem kell leszedni szinte az összes rombolót, mert a csapatom cirkálói és rombolói szart se csinálnak. Az zavar, hogy SEMMIT NEM SEBEZNEK A SOROZATOK!!!!!!!!!!!!!!!! És emiatt úsznak el a meccsek!!!
Most is, Kawachival egyedül maradtam 5 db ellenfél ellen, mindegyik fél hp alatt volt. Hármat még így is leszedtem mire ki tudtak nyírni. De ha nem 810-1300 sebzéseket adott volna végig, akkor simán kinyírom mindet!!!!! Ma egyetlen 1x se adott be 2400-nál nagyobb sebzést sorozatra, azt is HE-vel!!!! Képtelenség így élvezni a játékot, mert folyamatosan ég a hajó, 5-en fossák rám a napalmot, a csapat szart se ér, de ha oda tudnék csapni 10-15 ezres sorozatokat, mindjárt jobb lenne a közérzetem!
Ez így egy kalap szar. Csak szenvedés. Hiába a 305 mm ágyú, hiába a sok hp, a csatahajó most kb ugyanaz, mint a wotban a TOG II, egy lomha, sok hp-s ingyenfrag, amit egy szaros Chester is kinyír a picsába 1v1-ben, mert én fél percenként megcsapom 800-al, ő meg fél percen át folyamatosan sebez és gyújt. Az én hp-m előbb fogy el, mint az övé... Szánalmas. Pont a legnagyobb, legkeményebb hajókat tették tönkre. Nem igaz, hogy ezt nem látják a fejlesztők!!!! És még csak tier3-ban szopok, magasabb szinten, amikor majd körönként bejön 2-3 hordozó is, na az lesz az igazi élmény...:( -
StrikeFor #5323 kedvenc achie in progress.....a poén az,hogy 1500 hp-m maradt.....nem vágom miért vont le annyit na mindegy :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
StrikeFor #5322 IOWA-s gyereket 22x lőttem meg ő meg el sem talált........
reális,hogy azzal nyomja....... -
StrikeFor #5321 pléne,hogy nem kertész kisgépekről szoktak cikkezni hanem PC-s játékokról........nagyon naprakészek a srácok -
Scharnhorst #5320 Még ha újságírók is, vehették volna a fáradtságot, hogy kicsit utánanéznek a játéknak. Az meg, hogy a tudatlanságukat poénnak állítsák be háááát ... én nem lennék büszke rá -
#5319 Legközelebb a gift shop-ot is kipróbálhatnák elküldeném nick-em -
StrikeFor #5318 köszönöm annak a lükének aki elbaszta a harcot és CAP-elte a bázist...............
komolyan emberek várnak 5-10 perceket egy játékra majd bemennek mindent elkövetnek,hogy AFK-k legyenek ,elbújjanak és pöcs módra bázis foglalással egyetlen lövés nélkül befejezzék a meccset??!!
kérdésem: MI A FASZNAK NEM AMŐBÁZNAK AKKOR A SZOMSZÉD KIS SRÁCCAL????
nem azért van a játék,hogy élvezzük? ennek így mi a rák az értelme? idióta barmok -
StrikeFor #5317 háááát tréfának mondjuk szar.....szóval...... :D :D -
DantesHUN #5316 Újságírók. Ez ilyen direkt tréfás videó lenne. Legalábbis remélem. -
StrikeFor #5315 OMG /facepalm
a két agyhalottnak ki adott ilyen fullos accountot?
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.09. 20:19:12 -
StrikeFor #5314 de miért ennyi???? nekem van jobb eredményem T6-on és még 3k sincs :S
mi az istenre adja a pontokat fene tudja
ui: nem tőled sajnálom csak nem értem :) -
DantesHUN #5313
Ööööö,....no comment -
Jacktor #5312 Ilyen nincs és mégis van (Myogi):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#5311 Ez ám a cselekményekben gazdag életút HMS Amphion
Romboló mondjuk "depth charge" rumos hordó dobálást nem emlegetik benne.
-
#5310 szerintem lesz aki tőlem tájékozottabb, de ha jól tudom volt már pl a New Yorkon is radar, azzal bemérték, más nem csak az irányt, a távolságra ott a dot rendszer, aztán tüzeltek, párat mellé, mert gyors és fordulékony, de azért leszedték volna 1:1 ben a battleshipek ha távolról kezdenek. persze a valóságban sok hajó ment, ami elvonta a rombolókról a tüzet azok meg a gyorsaságukat kihasználva itt vagy ott beszúrták a találatot.
arra mérget vehetsz, hogy nem kezdett el nekik 2km ről villózva eltűnni nagyon élvezem, ugye a bemérés is elveszik és mivel közel van te is elveszted a tájékozódást (mert ha messze eltűnik, még simán tudod fejben hol volt és annyit előre célzol). jó volna látni mit akarnak kezdeni a fejlesztők a dolgokkal, de sztem nem sokat mert a torpedós problémák már a játék eleje óta megvannak, olvastam a topicot anno kezdetekkor egy kicsit. -
StrikeFor #5309 hogyan működött ez a valóságban? el nem tudom képzelni...mármint én tuti nem szolgáltam volna DD-n! kész öngyilkosság -
#5308 Nem hülyeség, mert arcade játék. De az amerikai rombolókkal max. a nagyon hülyéket lehet megtorpedózni. Majd visszatérek hozzá, ha alakítanak rajta.
Most nem tudom, hogy Tier 5-ben a New York legyen a következő, vagy kipróbáljam a CV-ket. De szerintem New York lesz, mert a csatahajók tetszenek. Az mondjuk nem annyira, hogy úgy égnek, mintha benzinnel lennének leöntve...de még mindig ezerszer jobb, mint amcsi DD-vel játszani, az csak szenvedés. -
#5307 de megnézed sík hülyeség, mert valóságban bármelyik hajót észrevennéd 10km belül az tuti, szabad szemmel, hát akkor még hol van a távcsőzés vagy a radar. -
#5306 Amcsinál meg ez úgy működik, hogy anélkül nem tudsz torpedót indítani, hogy ne vegyenek észre...hagyom is az egész ágat, megnéztem, még Tier 7-ben is 6.4 km a táv...nagyon értelmes. -
#5305 Találati esélyből jó ha minél közelebb vagy, de valószínűleg meg is fogsz halni. Nekem a legjobban az vált be, hogy megpróbálok mindig detection rangen kívül maradni és onnan küldeni a torpedókat. Isokaze-nél ez olyan 6,3 km (igaz statnak 6,1-t ír de az így nem igaz). Persze ebben az esetben nagyon oda kell figyelni, mert 6,3-7km-es távban kell maradni (Isokaze esetében) és a topedo odaérését is figyelembe kell venni, de ha sikerül összehozni csak azt veszik észre, hogy közeledik a torpedó a semmiből és már túl késő. Skillnek kell mindenképpen a Situation Awareness és az sem árt ha nagy a pálya, jó nyílt vizekkel. -
seepheeerd #5304 Igen, de azt hittem a sérüléstől eltelt idő is számít... egy idő után nem enged javítani, csak ha újra sérülök...