World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg se merem kérdezni tier 10es destroyernek mennyi a torpedó reload timeja 😄
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
nem tudom magas tierben mennyire op a torpedó,mert ott azért egy cirkáló nagyságú hajóval nehéz lehet pl egy yamato 5 km es körzetébe menni
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Bár nem tudom elépzelni hogy még bekerül 26 gigányi adat 😄
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Current game version: 0.2.3.
Installer file size: 12 MB.
Space needed on hard drive for game installation: 19.5 GB.
Parameter Minimum Requirements Recommended
Operating System: Windows XP/Vista /7/8 - 64 bit Windows 7 64 bit
Processor (CPU): Core2 Duo E6750 Core2 Quad Q8200
Active Memory (RAM): 4GB DDR2 4GB DDR2
Graphics Card (GPU): GeForce 9600GT (512 Mb) GeForce GTX 550 Ti 1024 Mb
Audio Card: Compatible with DirectX 9.0c Compatible with DirectX 9.0c
Free Space on Hard Drive: 30GB 30GB
Internet Connection Speed: 1024 Kbps or higher (for voice chat) 1024 Kbps or higher (for voice chat)
Beruháznék 1 új laptopra ami elbírja ezt a játékot is. (de persze nem csak ez miatt)
I5-ös prociban gondolkodok, 1,7-es órajel
8gb memória
Nvidia GeForce GT 820M-840M
Szerintetek?
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Csak arra számítottam, hogy már az első meccsemen is oneshotolnak és meglepett, hogy nem így lett.
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.03.27. 09:12:24
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Régóta ki voltam éhezve egy ilyen játékra.
Egyelőre tetszik is a játék. (amcsi 1es hajó szerintem elég erős) És ezen a szinten még úgy látom célozni se tudnak, mert 1v1 ben nem 1szer 3as szintű hajót ütöttem le vele. <#nevetes1>#nevetes1>
Ja és aki beta kulcsot szeretne és van egy kis ideje, twich-en rengeteg stream-en lehet nyerni, olyanon is ahol alig van néző és így elég jó az esély. Szerintem, aki nagyon akar és rászán egy kis időt (és egy pici szerencséje van) pár óra alatt szerezhet kulcsot.
Átlagsebzés nincs,se átütés nincs megadva, biztos van és van random % is, de nem tudni ezek mennyik. A youtube on egy magyar gyerek tett fel stream videókat, lapozz vissza, be voltak linkelve.
Akkor alapvető dolgokat kérdezek.
AP és HE között ugyan az a különbség mint wotban? És hasonlóképpen kell-e használni?
Gondolom a hajó teste jobban páncélozott és a puha részeket könnyebb sebezni HE-vel, mit pl a fedélzet, híd. (ekkor ezek gyulladhatnak is, és rongálódnak.
Az AP-nak van-e átlag sebzése átütés esetén? (habár mondtad, hogy sok probléma van még)
Van-e arról videó melyik hajót hogyan kellene használni?
Mára befejeztem a hülye kérdéseket.
Köszönöm előre is.
Volna 1 olyan kérdésem, hogy esetleg létezik-e kezdőknek összegyűjtött Faq, mint a wot topicnál?
Esetleg hajó típus leírások?
Vagy lövedék mechanizusról szóló anyag. Habár ha hasonló mint wotban, akkor nem sok mindennek kell utánajárni.
Láttam Dantes hsz-ét. Azon felül keresek még anyagot.
Illetve a sidescrape manőver itt is működik? <#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.03.26. 21:36:58
Csatahajóval lőjj AP-t, max kicsi, igen gyengén páncélozottakra lőjj HE-t. Amúgy AP, a távolság nem igazán számít, kivéve ha épp immunity zone-ban van a célpont. Márha ez a funkcó egyáltalán benne van a játékban, itt arról van szó, bizonyos távolságból az AP lepattan. De hogy ez a funkció van-e a játékban?
Cirkóval, közepes távolságból szoktam AP-t lőni bármire. Akár rombolókra is, ki lehet szedni őket egy sorozattal.
Az újratöltés ennyi. Lesz még több is, nagyobb csatahajókon, és ez a dolog még reális is. Ha gyorsan töltő hajó kell, akkor Cleavland. Tier 6-os, iszonyat OP, hat másodpercenként tölt újra. Meg, a tier X-es Des Moines. Szintén hat másodpercenként ad le egy sortüzet.
Rombolókkal, hát...nem egyszerű, manőverezni kell és füstöt nyomni, és jól időzíteni a torpedó találatokat, és gyakorlatilag spam-elni a torpedót, annyit és annyiszor lőni amennyit csak lehet. Igaz ez elég hülye és gáz taktika, de a torpedók sebzése brutális, és sok kilőtt torpedóból néhány talál, és dől az XP meg a credit. Mondjuk utálom akik ezt csináljak rombolóval 😊
Sikerült eljutnom a 3-as japán csatahajóig, 26-27 mp az újratöltés??? Ez durva. Mellesleg nem értem a sebzési rendszert, 5-6 km-ről már töltöm az AP-t és meglepődve tapasztaltam, hogy elég sokszor 113 és 135 sebzések mennek csak be, és mindegyik találat csak ennyi. Mind csatahajóval, mind cruiserrel? Erről tudna nekem valaki egy kis tájékoztatást adni, hogy milyen távolról mivel érdemes lőni? Rombolóval egyenesen béna vagyok, az nem nekem való. Egyelőre tetszik, csak rá kéne jönnöm pár dologra.
Utoljára szerkesztette: malystryx3, 2015.03.26. 21:03:14
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Bár hát láttam már előre rohanni és bázist foglalni hordozót is .
http://kailee.atw.hu/egyeb/index.html: KaileeAdmiral Word of Warships Legendák by Kailee
Törzs től indulva errgó meghúzod a ravaszt és lősz. elérsz egy ágat ami mondjuk a ellenfél hajó osztálya, tovább ágazik milyen területen éri a golyó tovább ágazik, milyen lőszerel , tovább ágazik, stbstb
<#awink>#awink>
http://kailee.atw.hu/egyeb/index.html: KaileeAdmiral Word of Warships Legendák by Kailee
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

a hajók részletességéről (előbb utób nyilván készül majd mindegyi khajóhoz hasonló):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: kailee, 2015.03.26. 13:34:41
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.03.26. 13:16:46
Szóval ez egy eshetőség de mondani tudnék még vagy 10 variációt is mi lehet. Ha meg is osztanák azt hogy miként van azt ne mit a bétába fogják megtenni.
"Nekem személy szerint 150 csata után plusz a két hétvégi teszt után inkább amolyan vásári céllövölde a dolog. Nem mondom hogy rossz de ezek a szerkezetek sokkal összetettebb dolgok mint pl.: egy tank a WoT-ban több dolog van lemodellezve mint itt."
Kérdés Mire gondolsz. Béta időbeli Wot-ra vagy mostanira. Mert a mostanival nem hasonlítható össze. mert megannyi patch érkezett hozzá ami mindig újat adott hozzá. Például a tanknak az eltolása nekimegy és sérül. Mind később került be. Az elején még a roncsokat se lehetett tolni most meg lehet.
Megértem mindenkinek a problémáját a játékkal kapcsolatban de ne akarjatok egyből olyat amit másik játékban is kb 5 év alatt hoztak létre. <#circling>#circling> <#circling>#circling>
Egyetértek azzal is hogy lőszer kompenzálás kell a torpedóknál főleg. Mert mint írtam gránátoknál nem sok értelme van korlátozni mert még egy cruiser is elbír 1000 gránátot bőven és 20 perc alatt folyamatos lövéssel sem lőne ki annyit. bssel amit max lőttem az is 244 olt. esetleg belehetne tenni korlátozást arra hogy a lőszerelosztást te tudd szabályozni melyikből menyit tennél be
Utoljára szerkesztette: kailee, 2015.03.26. 13:12:20