22427
A Wargaming új MMO játéka
-
StrikeFor #5480 20000-ért se adnám :)
még 60-70 meccs és NORCA ha nem halok meg szívelégtelenségben :D -
seepheeerd #5479 Aham, csak az elején (asszem t6-ig toltam) a vadászok mellé nem kapsz torpedót, csak zuhanóbomberát :) -
seepheeerd #5478 Én már délelőtt megkaptam :)
Az érzés... ugyanaz :) -
Awakening #5477 Megveszem az accountodat 2000Ft-ért. Hidd el megéri.
-
StrikeFor #5476 oké de akkora az ugrás a t7 és 8 között,hogy kiborító
15 km vs 23 km
18.5 knot vs 28 csomó.....
-
Dewri #5475 Nem játszottál a wottal? Melyik stock tier7-8 tank képes bármit csinálni a +2 tierrel szemben? Itt ugyanaz van, csak a magas hp miatt van esély sebezni egy kicsit... A CBT-ben amúgy szedtem már le Yamato-t Fuso-val, többször citadellt is lőttem bele...:) -
#5474 pontosan, ezt tapasztalom én is japán szemmel -
StrikeFor #5473 3. köröm 0 kill és 5 alatti HIt........mert nem birok 2 kibaszott sorozatot leadni,mert annyi idő alatt szétbasznak..................MOCSKOS WG!!!!!!!!!! SZAKADT VOLNA LE A KEZE A MAJOMNAK AKI ILYEN FOS STATOKKAL ENGEDETT HAJÓT T7 re T8-10 ellen!!!!!!!!!!!!!!!!
mi a fenét csináljak a bohóc 15 km es lőtávommal mikor 22-25 km ről lebontanak egy sorozattal???????????? 18 csomós sebességemmel a 28-30 csomós BB-k el szemben????????? ANYÁTOKAT WG AZT! -
nomiss #5472 USA hordozóval simán vízen lehet tartani a japán hordozót , fel sem tudnak szállni ...
Ha USA hordozó van bent es nem egy agyhalott irányítja akkor az Biztos win! Az az egy osztag fighter lelövi a japán összes repülőt . Utánna kell fel küldeni a torpedosokat az elején lelosz minden japán torpedost ez kb 4-5 perc es utánna azt csinálsz amit akarsz ! -
StrikeFor #5471 ezzel megyek 8-9-10 es IOWA,NC meg Montanak ellen.....LOL
16km-es lőtáv 21 csomó.....THX WG :) -
StrikeFor #5470 megvan a COLORADO végre.....ez valami mese szar :D :D :D
olyan pontatlan ágyukkal kell kiszenvednem 120.000k Xp-t......,hogy ihajjj............augusztus közepére talán meglesz.:D -
aru #5469 Az milyen már, hogy 2 t4 hordozó nem tud elnyomni egy t5 hordozót? ketten egyszerre támadtuk a vadászainkal az övét és leszedte a mindet... Nagyon nincs balanszolva ez a játék...
t5 csatahajóval 30 másodpercenként osztom a max 1000 sebzéseket, az ellenfél a cirkálóval meg ugyan azt rám 10-15 másorpercentént...
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.07.12. 16:00:09 -
ikarus44 #5468 Nagyon jó film, tetszik benne az hogy a csatahajókat nem úgy állítja be, mint egy elavult hajótípust aminek már semmi haszna, hanem ami bár már nem az elsődleges csapásmérő erő, de még mindig fontos eleme volt a II. világháborúnak. Ill. hogy a mit is jelentettek az embereknek. (Pl. a North-Carolina befutása Pearl-ba.) (+A későbbi háborúkban is elévülhetetlen érdemeket szereztek. Nem is véletlen hogy bár már "elavultnak" számítanak, de mégis minden háborúban fontos szerepet róttak rá, és fontos eleme volt a hadviselésnek. És még mindig meg van az Amerikai alkotmányban a reaktivációs védelmi rendelet.) -
StrikeFor #5467 láttam már! fasza!! -
#5466 nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem érdemes megnézni, tele van korabeli felvételekkel
-
Toweliee #5465 Szakasztárat keresek, nevem a játékban ugyanez. -
#5464 Na ez egy jó kör volt... az enemi DD-nek, a mininapom csak egyszer láttuk, a csata végéig odavolt fagyva az ikonja.
Néha írok a baráti CV-nek, hogy ha ráérne felderíthetné az adott területet ahol eltűnt a DD, de még nem érkezett rá hajlandóság csak amikor úsznak felé a torpedók és egy help me, a válasz no support no win...
-
seepheeerd #5463 Jaja... én azt hiszem t6-ig jutottam CBT alatt, de ott az Iowa-ra gyúrtam, a CV csak hobbi volt. -
seepheeerd #5462 Ott azért már így védik a hordozókat: Iowa és Cleveland...
-
aru #5461 Én is ezt tervezném... 2 század vadász 1 század torpedós vagy bombázó nem emlékszem mi van hozzá párban. Csak addig el kellene jutnom, kell még 5k xp a t5-höz +4k, hogy 3 osztagot tudj felküldeni. Állandóan bukó csatával nehéz, a pve meg túl könnyű, de kevés xp. -
seepheeerd #5460 papedipupi -
seepheeerd #5459 Lol, első csata a Coloradoval, papedipupi a csapatban (tier X anyahajó, live stream :)) -
DantesHUN #5458 Na tényleg. Első csatám hordozóval. El kell ismerni, tényleg olyan könnyű. Szóval, igaz. Így van, hordozóval annyira egyszerű, csak hátra kell dőlni, kattintani,és győzelem. Na részletezve a csata: az ellenfélnél két V-ös szintű hordozó. Nálunk IV-es, és V-ös. Én voltam ügye a IV-essel. Felküldöm a torpedóbombázókat, két osztagot. Na, jött egy V-ös szintű vadász osztag, és pár másodperc alatt ledarálta mindet a picsába.
Majd a két V-ös szintű hajó, összes bombázója, és torpedóbombázója engem támadt, vagy 5-6 osztag gép egyszerre, amit az egy osztagnyi vadászgépemnek esélye se volt feltartóztatni, és ennyi. Game Over.
El kell ismerni, hordozóval mindig jó, mindig ömlik a kredit és az XP, csak hátra kell dőlni. Mint ez a csata is mutatja ügye. -
seepheeerd #5457 Én játszottam amerikaival, főleg vadász konfiggal: 2 század együtt mozgott, pillanatok alatt leszedett egy torpedóvető századot. -
seepheeerd #5456 Az előbb úgy lőttek ki (akkor már 5 hajó elsüllyedt a csapatunkból) hogy az ellenfélnél még mindenki megvolt... -
DantesHUN #5455 És ismét. Teljesen mindegy milyen irányba indulok el, hiába hogy a csapattal akarok tartani, nem lehet, mert egyszerűen tizen tíz felé mennek, és az ellenségtől a lehető legtávolabbi irányba. Hárman, csatahajóval megindulunk, jó, felbukkanak az ellenséges hajók, oké, hárman komoly tűzerőt jelentünk...miért nem lő senki? Megfordultak és mennek a pálya másik végébe. Ahol ellenfél egy szál se. Nem értem ezt a taktikát. Ebben mi a jó? -
DantesHUN #5454 Jaj ezek a csapatok. A mai nagyon nem lesz egy szerencse nap. Mindig teljesen egyedül maradok. Pedig, igyekszem a csapattal tartani, de vagy meghalnak. Vagy 1/4-es sebességgel sétahajóznak. Beállnak egy sziget mögé. Össze-vissza minden koncepció nélkül mennek minden irányba. Kivéve az ellenfél felé. Két csatahajónk kóricál a térkép olyan pontján ahol nulla ellenfél van. -
Dewri #5453 Akkor szívás van persze. De ehhez az kell, hogy legyen szemben amcsi, aki tud is játszani vele, ha 2-2 hordozó van, akkor lehet hogy pont nem rád figyel, stb. Azért nem minden esetben fordul elő ilyen gondolom, bár én nem tolom hordozóval, nem tudom milyen eséllyel pakol japánok ellen amcsikat. -
aru #5452 A probléma nem az amit te írsz hanem a MM. Ha váarokozik 3 hordozó akkor logikus, hogy csak 2 rakok be... ha 4 van akkor meg egyensúlyba. Ez nem olyan bonyolúlt programozási művelet szerintem. Amúgy t5-től ugyan annyi egységet lehet felküldeni USA oldalon is. -
seepheeerd #5451 (Különlegesen idióta csapatokba beválogatva... sajnos a wot-os majmok elérték a tier4-5-öt) -
seepheeerd #5450 1400xp a Coloradoig.... viszont nem tudom érdemes-e játszani vele, amikor az ág leggyengébb láncszeme. -
seepheeerd #5449 Jártam így tegnap: közelről küldte, szép is volt a csoport ami jött, csak még nem élesedett :) (Én meg leszedtem hármat a századból :)) -
seepheeerd #5448 Na de ha lelövik őket az amcsi vadászok akkor miből lesz az xp? :)
-
Dewri #5447 Helyesbítek: amerikai hordozóval nem éri meg menni! Már korábban is volt róla szó, hogy az amcsiknál vadászok vannak többségben, amikkel az ellenfél repülőit csodásan le tudják bontani, de a játék ezért a teljesítményért alig ad jutalmat. A japóknál sok a torpedós egység, amivel a hajókat zúzzák be eredményesen, erre a játék is durván adja a jutalmat (xp, kredit). Ergo: japán hordozóval kell menni! -
#5446 Loool Sirpalee találta a linket, viccesek -
aru #5445 Nem éri meg hordozóval menni csak WR rombolásra jó! Ritka sza a MM, de szinte az összes WG játékban. A hordozók szinte soha nincsennek egyensúlyban... többször volt olyan, hogy én USA t4-el egyik oldalt a másikon meg 2 Japán t5. Instant bukta lett. De szinte minden csata úgy néz ki, hogy 2 t4 usa vs 2 t4 japán. Biztosan esélyes fele annyi torpedóssal :D. -
TuskoMobile #5444 Nekem csak a qva pró játékosokkal van bajom akik élből kiszúrják hogy jössz és elkezdenek forogni azokba csak 2-3 torpedó megy bele az meg semmi 15e körli sebzés csak :(
persze még csak egy torpedósnál tartok t4 langley
legjobb szerintem ha nem tökölsz és manuálisan amilyen közelről csak lehet ráküldöd akkor nem sok ideje van lereagálni és a repcsi se szívózik hogy elkezd bénázni
-
TiborTamas #5443 Végre nekem is sikerült már egy 2000+ base xp-s kör. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#5442 köszi -
Bellator #5441 Ma nekem 2x is volt, hogy rombolóból kilőttek, de a robbanás előtt kitudtam lőni a torpedókat ami elsüllyesztette azt a hajót ami kilőtt engem.