World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Megtaláltam a szórást. Az artillery fül alatt a main batteryn tartva az egeret bejön egy ablak a főtüzérség adataival. Itt van olyan, hogy maximum dispersion ez az. Kongonak bármelyik toronnyal a három közül 274 m.
Bár ahogy látom, négyes szinttől a cirkálók is kapnak majd torpedókat, hátha ráérzek a használatukra.
Az upgradek meg olyanok mint a WoT-ban az equipmentek (rammer, vertical stab, ventillator stb). A modul fülnél ahol a hajókat lehet fejleszteni megjelenik a fejlesztehtő modulok alatt kb középen egy upgrade fül, alatta 1, 2 vagy 3 hely ahová lehet pakolni a fejlesztéseket. Hajótól függ, hogy mennyi hely van. Amúgy mellette van egy egyerlőre inaktív fül is ammunition and consumables felirattal.
A +2 tier még teljesen jó. Azzal nem lesz baj. A fejlesztetlen hajóval se kell annyit szívni mint a WoT-ban, mert nem drágák a fejlesztések. Jelenleg kevesen vagyunk, azért gyakori a +2/+3 tierrel nagyobb csata.
Nézegettem a lőtávolságokat, elég érdekes a jelenlegi BB-é. Kongo: 21,2 km, Fuso: 21,8 km, Nagato: 20,5 km, Amagi 19,9 km. Furcsa, hogy a tier 5-ös Kongonak nagyobb mint a tier 7 és tier 8-ast. Ráadásul gyorsabb is mint a Nagato vagy Amagi. Ha van hely és felderítés simán lehet őket outrangelni.
Itt anyáztam, hogy 4 kill T3-as hajóval 50000 sebzés T5ös csatában 423 xp.
Mondom csinálom a küldit.
1400 xp a következő csatában ugyanannyi sebzésre.<#buck>#buck>
Bocs, rájöttem mekkora marha vagyok.
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.03.28. 16:01:14
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Most fedeztem föl a csatahajók hp visszatöltését. Az alap Myogi kicsit csalódás a 6 ágyújával, de így visszatöltve egész jól bírja.:)
Szerintem ebben a játékban illene úgy összerakni a küzdő feleket, hogy legalább a tier megegyezzen, mert a wargaming nagy kedvence, a +2 tier besorolás itt iszonyatos hátrány, majdnem dupla életerő és sokkal durvább fegyverzet ellen halvány esély nincs... Hosszú távon ez lesz a legnagyobb probléma, mert a wargaming hozzáállása a wotban is az volt erre, hogy "emiatt izgalmas a játék", de itt egy 57ezer hp-s csatahajó ellen bemenni olyan ágyúval ami sebez rajta egy ezrest, ő meg visszalő és leszedi a fél hp-t, nem annyira izgalmas, inkább szemét dolog... És itt még az sincs, hogy akkor elmenekülök, mert a hajó nem fordul, nem tolat, nem rajtol 80-al, hanem méltóságteljes, fél óceánnyi körívet leírva szétlöveti magát ilyenkor inkább... Mindenesetre a kredit és az xp szépen jön, de akkor is frusztráló, hogy hiába küzdesz.
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.03.28. 13:39:56
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
A több pontos foglalás: halál. 3 vagy 4 pontig elszámolni, és észben tartani, az bonyolult. Túl összetett.
Link
"Már előre félek mi lesz, mikor mindenki beszabadul"
én is látom sok sok potya kill és XP <#gonosz2>#gonosz2>
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Meglett a japán tier3 csatahajó, a Kawachi. Sejtettem, hogy jó lesz, de ez egy isten!!!!!! Túl azon, hogy nagyon jól néz ki, a 305ös ágyúkkal valami brutális sortüzeket oszt le... Eddig még nem tudtak kilőni vele, igaz csak 2 kört mentem. El is adtam a rombolót a fenébe, a csatahajó a legjobb!!!! :)
Az amcsi tier3 St.Louis se gyenge, mint egy sündisznó, úgy körbe van rakva ágyúval. Bárhonnan támadják, vissza tud lőni! Kijöttem vele élve egy olyan ütközetből, ahol 4en osztottak 4 oldalról, bekaptam egy torpedót is, de egy hajót leszedtem, a többit megsoroztam, a csapat végül levakarta őket. Maradt 900 hp-m a 29ezerből, de aztán érkezett még egy romboló és persze 1 perccel a győzelem előtt kilőtt... Szóval vannak itt izgalmak bőven! :)
Próbáltam az AP lőszert, de nekem nem jön be annyira, a HE legalább felgyújt mindent és modulokat sebez, az AP meg csak sebezget, viszont attól még nem károsodik komolyabban az ellenfél. Nem mindegy, hogy lángol, meg elszáll az ágyúja, vagy csak kap egy találatot. Tehát marad a HE, pláne hogy nincs is páncél még...
Dewri: Igen abban van ilyen nézegetős dolog, ismerem játszottam vele. Ideje volt már lenyúlni. :D Csak a WT-ben annyira nem mozgatott meg, mert a harckocsifelhozatal elég unalmas nekem, annyira nem poén pl Panzer III-ast nézegetni amikor 1/35-ben iszonyat könnyen lehet venni is. Na de pl Fuso makettre meg úgy kell vadászni boltban vagy Japánból kell rendelni. Des Moinesről vagy Amagiról, stb nem is beszélve. :D
Hát nem tudom, ez a modulsérülős dolog nem a WG területe. Ezt nem fogják megcsinálni. Majd egyszer talán WT-ben, bár amilyen szarul csinálták meg a harckocsikhoz az alapján a hajókhoz esélyük sincs. (Gondolom nem véletlenül álltak neki a repülősnek majd a tankosnak, mert először a hajóssal próbálkoztak, sokkal korábban volt tőlük hajó modell mint a WG-tól, csak állítólag túl "hard core" lett...)
Nincs páncélzat, még tesztelik. még mindig...
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.03.27. 21:25:01
Én kicsit több grafikai megvalósítást hiányolok a hajókról, mint mondjuk a rommá lőhető fedélzetet (netán csatahajó ágyútűzzel elbontható szigetecskéket...), de érthető, hogy nincs megcsinálva, hiszen egy kemény sortűz ledöntené az ágyúkat meg a kéményeket pl, aztán egy javítással visszakerülne minden, idétlen lenne... Esetleg egy szimulátor mód (ha már war thunder copy...), ahol kijelzések nélkül (no távolság, no feliratok), rendesen szétlőhető hajókkal (no hp), meghatározott számú lőszerrel (no unlimited torpedo...) menne a csata, de ez ráér majd ha már szépen megy a játék nyílt formában...
Nincs páncélzat? Ez megmagyaráz pár dolgot...:)
Én még nem jöttem rá a Commander hogy működik, meg a képességei. Van külön menüpont rá? Láttam pár videóban, hogy a hajók fölött az életerő indikátor rendesen számokat mutatott, nem csak egy csíkot. Azt be lehet még állítani, vagy korábbi verzió volt?
Egyébként az amcsiknál miért nincsenek csatahajók? Nekik nem voltak ilyenek? Vagy a Missouri nem illik ide?
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.03.27. 21:10:39
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Más. Az jó lesz ha majd bekerülnek a maradék hajók, és teljesek lesznek az ágak, de például az Amagai-t nem akarják kivágni? Vagy másik ágra tenni? Más hajó kéne a helyére. Nagato-Amagi-(tier9-es nincs) Yamato
A hajócsavar nálam a motor, mivel így nevezte meg amikor be mondta hogy megsérült. Ilyenkor kormányozható még a hajó csak folyamatosan lassul. A kormánynál meg fordítva, hajtás van csak nem lehet írányítani. Nekem pont akkor ütötték, ki amikor maximális balos fordulóban voltam. :D Egy kört megtettem, mert pont azelőtt használtam el a javítást.
Szerintem az Ap gyújtása akkor kapcsol be, és akkor sebez ha sok mindenen hatol át, tehát több modulon, vagy ilyesmi. Vagy, csak random. Hol ezt gondolom valószínűbbnek, hol azt. Nehéz eldönteni.
A legénység elvileg lesz több...de hát amiket a WG ígér, ügyebár...izé.
A pályák közül egy van ami szerintem használhatatlan. Egy nagy félsziget van benne, és olyan kicsi, a kezdő körből tudják egymást lőni a csatahajók. Na gondolj bele, épp elindultam azzal a nyomorult Aurora-val és egyből felrobbantottak. Mondjuk amúgy se értem mit keres benne az Aurora...vén szar. Hülye egy hajó.
Ja, átütés, szórés értékek, interface hát igen, remélem megcsinálják ezeket. Így elég gagyi, és nem érteni hogy mi van.
Hát nem is olyan rossz a játék, mint amilyennek tűnt. Japánoknál a Kongoig és a Kumaig jutottam, amerikaiaknál a Sampson és a Chester van kifejlesztve.
Ami pozitívum, hogy a processzor összes magját használja. Az is tetszik, hogy nem lassúak a hajók. Panaszkodtak páran, hogy alfában sokkal gyorsabbak voltak és vissza kéne állítani azt. Még véletlenül se, még talán így is gyorsak a hajók.
Elég gyorsan lehet fejlődni. Jó sok xp-t és creditet kapunk premium nélkül is. Illetve olcsók a fejlesztések, nincs az mint a WoT-ban, hogy 80k xp-nyi szívás, mert először kell a fejlesztett futóművet, toronyot és aztán löveget, hogy használható legyen. Nem tudom csak a béta miatt van-e így de jót tesz a játszhatóságnak.
A célzás se annyira rossz, egyszerűbbre számítottam. Nagy lőtávolságra hatalmas elétartások kellenek. Kicsit zavaró ez a furcsa zoom. És nagyon zavaró, hogy nyomva kell tartani az alt-ot, hogy kiírja ténylegesen mekkora távolságra lövök. Szóval egész türhető, bár egy NF-esnek jobban örültem volna.
A grafika és a modellek jók, bár lehetne javítani a hajókon. Amitől viszont nagyon oda voltam, hogy tech treeben szereplő bármely hajót meglehet nézni a dokkban is. Igaz hogy szépia tónusban de még így is nagyon jó.
Talán Dantes sopánkodott, hogy csak két fajta modul van. Nálam eddig a következőek sérültek meg: fő tüzérség, másodlagos tüzérség, hajócsavar, motor (gondolom egybe van a kazán és a turbina), torpedóvetők, ez azért több mint kettő. De minimum kéne még bele FCS is. De lehetne még és elektromos hálózat és a későbbi hajókon légtérfigyelő radar/AA FCS is.
A legénység elég szegényes. Az nagyon tetszik, hogy pontokat lehet osztogatni. De szerintem annyi fajta legénységi ember kéne amennyi fő terület most van a Commandernél. És mindegyiknek lehetne egy-egy fejlesztési fája. Természetesen egy emberen belül egymást kizáró képességekkel.
A pályák iszonyatosak. Értem, hogy nem feltétlen jók a teljesen nyílt vizes pályák, mert akkor csak a sebesség és a lőtávolság számítana (na meg hogy melyik csapat hogyan tud felderítést végezni), de azért ez a sok apró sziget nagyon irritáló.
A hajók torpedói tényleg mocskosul erősek, főleg kicsi és közép szinten.
A sebzésrendszer jelenleg elég rossz. A HE is érdekes. Az adatlap szerint 1/3-ad akkora a sebzése mint az AP-nek, miközben IRL sokkal több robbanó töltetet tartalmazott. Mindegy. Jól lehet vele modulokat kiütni és tüzeket okozni. Az AP meg szinte hasznavehetetlen szar, mivel a hajókon még mindig nincs páncélzat. Az már le van modellezve, ha a lövedék páncélozatlan részt talál el, akkor a gyújtás nem működik el és robbanás nélkül átmegy a hajón, ilyenkor szokott pár százat sebezni. Egyedül a citadellába lehet akkora sebzést bevinni, mint a névleges, de ennek az átütése meg nem tudom mitől függhet, ha egyszer nincs rajta páncélzat...
A BB-k jelenleg addig jók amíg tudják tartani a távolságot a CA, CL-ektől, aztán jó eséllyel szétcsettegtetik őket. Mellesleg ha lesz páncélzat akkor se biztos, hogy sokkal jobb lesz a helyzet. Mert akkor nem az lesz hogy miért sebzett ilyen kevset, hanem az hogy miért nem ütötte át vagy miért pattant le. Pontosabban a csatahajóknak jó lesz, mert nem veszítenek mindentől HP-t.
Amúgy a lövedékeknek van átütő ereje, szórása csak még nincs kidolgozva rá az interface ami mutatná is. Majd talán egyszer.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.03.27. 20:14:52
angelus1991ster.blogspot.hu
meg se merem kérdezni tier 10es destroyernek mennyi a torpedó reload timeja :D
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
nem tudom magas tierben mennyire op a torpedó,mert ott azért egy cirkáló nagyságú hajóval nehéz lehet pl egy yamato 5 km es körzetébe menni
Bár nem tudom elépzelni hogy még bekerül 26 gigányi adat :D
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Current game version: 0.2.3.
Installer file size: 12 MB.
Space needed on hard drive for game installation: 19.5 GB.
Parameter Minimum Requirements Recommended
Operating System: Windows XP/Vista /7/8 - 64 bit Windows 7 64 bit
Processor (CPU): Core2 Duo E6750 Core2 Quad Q8200
Active Memory (RAM): 4GB DDR2 4GB DDR2
Graphics Card (GPU): GeForce 9600GT (512 Mb) GeForce GTX 550 Ti 1024 Mb
Audio Card: Compatible with DirectX 9.0c Compatible with DirectX 9.0c
Free Space on Hard Drive: 30GB 30GB
Internet Connection Speed: 1024 Kbps or higher (for voice chat) 1024 Kbps or higher (for voice chat)
Beruháznék 1 új laptopra ami elbírja ezt a játékot is. (de persze nem csak ez miatt)
I5-ös prociban gondolkodok, 1,7-es órajel
8gb memória
Nvidia GeForce GT 820M-840M
Szerintetek?