22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Dewri
    Ez teljesen normális. A wg általában +2 tierrel dolgozik, tehát a 3 vs 5 szint is normális lesz... Nem játszottál a world of tanks-al?
  • ximix #5502
    A WG-t mind a ketten ismerjük ha találsz valamit ami nincs balanszba akkor az szerintük történelmileg így hű ha találsz valami történelmileg kirívót akkor az meg a balansz miatt kell.
    A T2 amcsi torpedó '06-'22-es darab a Japcsi meg egy '33-'45 ha hinni lehet a wikinek, ilyen elven lehetne a Mark 11 vagy a 12 is az amcsiknak
    https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_torpedoes_by_name
  • Alien69
    Jól látszik, hogy még megdeglése előtt engedte el őket. Az utcsót szinte az utolsó pillanatban még. Ezekre MINDIG számítani KELL! Ergo, legközelebb ha kilősz ilyet, AZONNAL 90 fog fordulás!
  • Győri Devi
    Nekem teljesen normálisnak tűnik. Az első 2-t még az első lövésed idején vagy előtte lőtte ki, míg a következő adagot halála pillanatában. 3,5-4 km között volt és olyan 1,5-ről látod meg torpedókat.

Közben találtam infókat spotting range-ről, ITT a legalján vannak spoilerben a torpedó adatok.
  • malystryx3
    Srácok, mégis megcsináltam nagy nehezen a videót, itt a link, próbáljátok megnézni, remélem sikerült minden.
    A kérdéses torpedóim....

Erről szeretnék tőletek véleményt. Szerintem túl későn jöttek a torpedók, ahhoz képest amikor elsüllyedt. Hihetnénk azt is, hogy a másik romboló volt, de az a habokban sincs, nemhogy a közelben.. De a szakmai ítéletet meghagyom Nektek :)
  • Luciferkee
    Kezdőként:

Az normális, hogy alap Tier II-es hajókkal berak T3-as csatahajók közé? Ez így lesz végig?
  • StrikeFor
    azt nem értem,hogy már T7 és az XP/pénz mennyisége még mindig bullshit az árakhoz viszonyítva sőt mivel az árak brutál emelkedtek az XP/pénz meg nem még jobban belassít a gamma
  • Luciferkee
    engem be se enged :D

szerk: tizedszerre sikerült.
    Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.07.12. 21:31:28
  • Dewri
    Hát ezt írják. A valóságban gondolom nem jelezte kis háromszög, ha jött a torpedó...

• StrikeFor
    22km? kit találtak el akkora távról ? :D
  • Dewri
    Ez nem a wg, ez történelem. Keress rá a google-ban: a japán Type93 torpedó hatótávja 22 km, 89-93 km/h-val ment, max hatótáv 40 km, 67 km/h-val! Az amcsi Mark14 hatótávja 4100 méter, 85 km/h-val, illetve 8200 méter 57 km/h-val.

Szóval kivételesen nem a wg-féle "üssünk a hasunkra" értékekről van szó, illetve végülis még alá is van kalibrálva a japán 7-10 km hatótáv, elvégre lehetne 22 km is...:)
  • StrikeFor
    az se szar :D de a másodlagos csak ilyen optikai effekt.........én még reloadot meg pontosságot is buffoltam a távon kívül mégis szart se ér az egész....

most 2 DD meglátott /1 T8 meg egy T9/ kiröhögték a Coloradom és két oldalról odajöttek és széttorpedóztak.........szánalmas,hogy kajak a BB a kibaxott main target mert annyira szar hogy nincs mitől tartaniuk
  • ximix #5491
    Ha szeretnél még kacagni hasonlítsd össze az Amerikai és Japán DD ágat, a "Wiccelsz" nevű amerikai csodánál szembesültem a komor igazsággal. 6,7 km-ről észlelnek, a torpedóidnak 4,5 km hatótávja a másodlagos fegyverzet meg 4,5km-ről már lő téged (ha jól tudom) , a japán tesó meg 6,1 km-ről észlelődik, a torpedóidnak 7 km hatótávja viccesek ezek a WG-s fiuk
    Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.07.12. 21:03:31
  • toocha
    Mit tudtok tanácsolni FPS javítás érdekében? Közelharcnál leesik egész 1-ig, Távolabb ugrál 45-25-ig. Már levettem mindent Low-ra, a háttérben nem megy semmi.
  • StrikeFor
    mocskos WG!!!

Maximum firing range 37,000 m (40,000 yd)

https://en.wikipedia.org/wiki/16%22/45_caliber_Mark_6_gun
  • StrikeFor
    kerestem 100k ezüstöt... 6000 a lőszer 12000 a festés 70 ezer a hajó azaz kerestem 12000-et T7-en :D hamar meglesz a 2 milliós B fedélzet :)
  • StrikeFor
    de a tengeri fölényt a levegőben érik el....és ehhez elég a carrier.mit érsz egy bazi nagy Montanaval? ha egy F22-es 100 km ről szétcsapja?
  • Palinko
    talán pont a csatahajókat teszi legjobb rendbe, korszak szerint azon belül meg az osztályok. a többi elég zavaros. kár hogy nem mind osztály szerint rakja sorrendbe. ma megválaszolásra is került a kérdésem, hogy miért nem látok nagy fejlődést a csatahajók terén a 2.vh óta :D pedig már majdnem feltettem másik topicban :D oké anyahajók nagyot fejlődtek, de a többit is felújították, de ugye egy elektronikai fejlesztés nem látszik, a pár rakétavető állvány felett meg elsiklik a nem szakértő szem...

nem tudom, vannak már tervek mik lesznek a jövő hajói? csak romboló meg cirkálóra akarnak építeni (azokból látom van rakás fajta, viszont vadi újakat azokból sem láttam)
    mert azért nem elhanyagolható a tengeri fölény, globalizált világunkban háborút dönthet el szerintem
  • Dewri
    Nem azt mondták, hogy a Clevelandet nerfelték? Most nézem, ugyanaz a tűzgyorsaság, ugyanannyi ágyú. A sebzést vitték lejjebb egy kicsit, viszont kapott vadászgépeket is, ami a CBT-ben nem volt rajta.
  • aru
    Nem a hordozó nyeri a csatát a maga 2,5-3 perces repülő köridejével. :D
  • seepheeerd
    És ha egy adott hajóról kell fotó/info: NavSource
  • DantesHUN
    Ez így van, csak az a baj, XP-t és kreditet nem nagyon ad, a sok előtt repülőgépre. Sok Xpt és kreditet a japónokkal lehet gyűjteni, ha tudnak torpedózni
  • StrikeFor
    feel me Bro :)

ui: mindenkinek ajánlom az usa BB ágat T7-ig........a megtapasztalások miatt :P :)
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.12. 18:39:54
  • StrikeFor
    20000-ért se adnám :)

még 60-70 meccs és NORCA ha nem halok meg szívelégtelenségben :D
  • seepheeerd
    Aham, csak az elején (asszem t6-ig toltam) a vadászok mellé nem kapsz torpedót, csak zuhanóbomberát :)
  • seepheeerd
    Én már délelőtt megkaptam :)
    Az érzés... ugyanaz :)
  • Awakening
    Megveszem az accountodat 2000Ft-ért. Hidd el megéri.
  • StrikeFor
    oké de akkora az ugrás a t7 és 8 között,hogy kiborító

15 km vs 23 km
    18.5 knot vs 28 csomó.....
  • Dewri
    Nem játszottál a wottal? Melyik stock tier7-8 tank képes bármit csinálni a +2 tierrel szemben? Itt ugyanaz van, csak a magas hp miatt van esély sebezni egy kicsit... A CBT-ben amúgy szedtem már le Yamato-t Fuso-val, többször citadellt is lőttem bele...:)
  • Master91
    pontosan, ezt tapasztalom én is japán szemmel
  • StrikeFor
    3. köröm 0 kill és 5 alatti HIt........mert nem birok 2 kibaszott sorozatot leadni,mert annyi idő alatt szétbasznak..................MOCSKOS WG!!!!!!!!!! SZAKADT VOLNA LE A KEZE A MAJOMNAK AKI ILYEN FOS STATOKKAL ENGEDETT HAJÓT T7 re T8-10 ellen!!!!!!!!!!!!!!!!

mi a fenét csináljak a bohóc 15 km es lőtávommal mikor 22-25 km ről lebontanak egy sorozattal???????????? 18 csomós sebességemmel a 28-30 csomós BB-k el szemben????????? ANYÁTOKAT WG AZT!
  • nomiss
    USA hordozóval simán vízen lehet tartani a japán hordozót , fel sem tudnak szállni ...
    Ha USA hordozó van bent es nem egy agyhalott irányítja akkor az Biztos win! Az az egy osztag fighter lelövi a japán összes repülőt . Utánna kell fel küldeni a torpedosokat az elején lelosz minden japán torpedost ez kb 4-5 perc es utánna azt csinálsz amit akarsz !
  • StrikeFor
    ezzel megyek 8-9-10 es IOWA,NC meg Montanak ellen.....LOL

16km-es lőtáv 21 csomó.....THX WG :)
  • StrikeFor
    megvan a COLORADO végre.....ez valami mese szar :D :D :D

olyan pontatlan ágyukkal kell kiszenvednem 120.000k Xp-t......,hogy ihajjj............augusztus közepére talán meglesz.:D
  • aru
    Az milyen már, hogy 2 t4 hordozó nem tud elnyomni egy t5 hordozót? ketten egyszerre támadtuk a vadászainkal az övét és leszedte a mindet... Nagyon nincs balanszolva ez a játék...
    t5 csatahajóval 30 másodpercenként osztom a max 1000 sebzéseket, az ellenfél a cirkálóval meg ugyan azt rám 10-15 másorpercentént...
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.07.12. 16:00:09
  • ikarus44
    Nagyon jó film, tetszik benne az hogy a csatahajókat nem úgy állítja be, mint egy elavult hajótípust aminek már semmi haszna, hanem ami bár már nem az elsődleges csapásmérő erő, de még mindig fontos eleme volt a II. világháborúnak. Ill. hogy a mit is jelentettek az embereknek. (Pl. a North-Carolina befutása Pearl-ba.) (+A későbbi háborúkban is elévülhetetlen érdemeket szereztek. Nem is véletlen hogy bár már "elavultnak" számítanak, de mégis minden háborúban fontos szerepet róttak rá, és fontos eleme volt a hadviselésnek. És még mindig meg van az Amerikai alkotmányban a reaktivációs védelmi rendelet.)
  • StrikeFor
    láttam már! fasza!!
  • Palinko
    nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem érdemes megnézni, tele van korabeli felvételekkel

• Toweliee
    Szakasztárat keresek, nevem a játékban ugyanez.
  • ximix #5464
    Na ez egy jó kör volt... az enemi DD-nek, a mininapom csak egyszer láttuk, a csata végéig odavolt fagyva az ikonja.

Néha írok a baráti CV-nek, hogy ha ráérne felderíthetné az adott területet ahol eltűnt a DD, de még nem érkezett rá hajlandóság csak amikor úsznak felé a torpedók és egy help me, a válasz no support no win...