22410
A Wargaming új MMO játéka
-
seepheeerd #5423 Mint bármelyiket? Úgy érted: bármelyiket?
(New Mexico 34mp)
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.07.11. 19:53:36 -
Dewri #5422 Majdnem 30 sec a torpedó újratöltés, persze ez képzettséggel azért csökkenthető. Az meg nem a BB hibája, hogy a kezdőpontra direkt úgy van berakva, hogy mindentől a létező legtávolabb kezdjen. Most mentem Kawachi kört, 3 pontos foglalás, középen legalul indultam, mindentől baromi messze... Szakaszban is legtöbbször a legtávolabb rak a szakasztárstól... -
DantesHUN #5421 Torpedót tovább tart újratölteni mint bármelyik ágyút. A hordozóknál meg a legtovább tart. -
#5420 nincs a fenét baj a torpedókkal, néha besülhetne, meg adhatna kevesebb sebzést, vagy ha nem is, távolabbról érzékelhetné a battleship, hogy legyen ideje kimanőverezni, mert általában bekapok 1-2 őt, ha jól lövik akkor meg 3-4 et.
én a DD-ktől is sajnálom, mert irreális, hogy nincs torpedó újratöltés, még te fél percig vársz az ágyúkra... meg a nem füst mögött való eltűnés sem most először lesz említve.... mint pár más mmorpg nél is a láthatatlanság azért mindenhol OP...
10 perces körök mi? mikor battleshippel, kábé annyi kell hogy elérj dominationban mondjuk A -ra vagy C-re.... a 20 perc is sokszor kevés, nem egy draw született már abból hogy nem tudták lejátszani az utolsó emberek 1v1 ben pl. -
DantesHUN #5419 Nagyon negatív vagy. Az első napokban tényleg így volt, én is tapasztaltam, de már ezt mondtam. Mellesleg a saját statisztikád is azt mutatja, hogy teljesen korrekt a sebzés. Csak a negatív érzés jobban megmarad az emberben . Ettől még persze se a páncélzat, se a sebzés nincs rendben, de mai s lőttem 50-60-80 ezres köröket. Lefogadom, ha minden csata végén megnéznéd mennyit sebeztél meglepődnél.
A csapatjáték teljes hiánya, és a teljesen analfabéta játékosok lesznek a legnagyobb gondok. És ezzel csinálni se lehet semmit. -
Dewri #5418 Elég hosszúak itt a körök. Ez a 20 perc kicsit sok. Nem lenne jobb 10 perc? Akkor hátha javulna egyesek teljesítménye is, ha nem érnének rá negyed órát semmit nem csinálni... Meg így extrém esetben csak 3-4 meccs fér bele egy órába, nincs az, hogy na megyek pár gyors kört... -
Dewri #5417 Semmi baj nincs a torpedókkal, le van szarva, sebeznek, bekapjuk őket vagy nem. A baj az, hogy az AP és a HE lőszer sebzése teljes káosz, és nincs a páncélzat rendesen megcsinálva. Így azok a hajók, amik nem dolgoznak torpedókkal, alapból sokkal nagyobb hátrányban vannak, mert sokkal többet kell szenvedni velük adott xp mennyiségért, mint egy torpedósnak, aki ha csak 4-et talál, már 20ezer+ a sebzése. De egy csatahajó vagy cirkáló 4 lövéssel még sehol nincs... Ettől lesz igazán aránytalan a dolog...
Az meg külön szégyen, hogy egy baromi nagy, szétpáncélozott, több tízezer tonnás csatahajóval, amin iszonyat kaliberű ágyúk meredeznek, meglátok egy (ha meg 2-3-at, akkor pláne...) St. Louist, és el kell kezdenem megfordulni és minél gyorsabban MENEKÜLNI, mert 1v1-ben ez a kis cirkáló garantáltan kinyírja a "tengerek urát", mint egy szaros városligeti csónakot...
A CV még ezen felül azért tűnik OP-nak, mert ő a beteg sebzését a térkép túlvégéből hozza össze kvázi mozdulatlanul, míg egy rombolónak azért nem annyira könnyű az élete, mert 5-8 km-re oda kell menni az ellenfélhez, ami 10 km-en belülről már elég keményen tud védekezni és persze a többi ellenfél is lő közben. Mozogni, füstölni, kerülgetni a lövéseket, szigeteket, mindezt gyorsan, közben pontosan célozni is a torpedóval, szintén kalkulálva a szigeteket, a saját csapat barmait, az ellenfél mozgását... Ilyen körülmények között nem sajnálom a rombolótól a killt, de a CV-től igen...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.07.11. 18:59:33 -
seepheeerd #5416 Gratulálok WG...
-
DantesHUN #5415 Tök jó ,hogy megértetted a lényeget. -
#5414 Na ilyen sok citadel-t se adott még be. Ezzel lett meg a New York.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#5413 nem, az lett volna a legegyszerűbb ha normalizálják a torpedó helyzetet az alpha után és akkor kevesebb lenne a nyögés DD meg CV miatt. emígy nekem van CV-m 2748xp vel, nem tudom hány meccs alatt jött össze. -
Jacktor #5412 Myogi - 44 hits | 124k gamage | 2 kill | 1731 xp | 219k kredit
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.07.11. 15:53:24 -
DantesHUN #5411 Már bocsánat, de aki NULLA kört ment hordozóval, azért az jobban tudja. -
#5410 A nagy múltnak visszatekintő CV karrierem (összesen 5 csata) idején megfigyeltem, hogy a repülők amikor vízbe dobják a torpedókat az 3-4 mp után élesednek be ezt onnan lehetett látni,hogy csak akkor jelent meg felettük a háromszög. -
DantesHUN #5409 Egyáltalán nem biztos. Az ,hogy X méterről látod meg a torpedókat, nem azt jelenti, hogy onnan is dobták le. Tapasztaltam már , hogy nagyon közel ledobott torpedók, mintha átsuhantak volna rajtam. Persze nem biztos, lehet csak nem találtak, de nekem úgy tűnt igen, csak nem robbantak fel. Semmi se biztos, amíg nincs normális replay funkció, amíg nincs training room, nem lehet ezeket a dolgokat rendesen letesztelni. Az meg ,hogy minek tűnik valami csata közben megtévesztő.
Meg aztán az is lehet, torpedótól is függ, nem egységes érték van mindre. Attól függ, milyen repülő, vagy milyen romboló lőtte ki ,hogy mekkora távolság után aktivál.
Szóval, nem lehet biztosra tudni, csak ezt mondom, de mondjuk egyszerűbb nyígni, mert úgy is az van minden nap.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.07.11. 15:22:23 -
aru #5408 430 méterre mellém tették le a repülők a torpedót és egyből végem is lett. -
#5407 az-az 1km torpedó aktiválás is csak legend, 1.1 km ről dobta a repcsi én meg direkt ráfordultam és robbant. -
Ry0K3N #5406 Új barátra leltem <3
Kijött elém a főnixével sziget mögül.
Vajon azt várta hogy lepattan az AP róla vagy mi?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
DantesHUN #5405 Ha két csatában van 50-50 ezer sebzés. Utána, egy rossz kör, mondjuk 10 ezerrel, mert csak 800-asokat ad be, majd még egy rossz kör a csapat miatt, pár perc alatt vereség, az is csak ennyi. Az pont 30 ezer átlagban. Pedig a csaták felében, a hajó saját hp-jánál sikerült jelentősen többet sebezni. Csak a két rosszabb kör jobban megmarad. -
Dewri #5404 Pedig nem sebzek jól, mert a saját hp szinte soha nincs meg. A 24ezres átlagsebzés 38ezer hp-s hajónál 12 db 305 mm ágyúval szerintem nem világrekord... -
DantesHUN #5403 Mert sokkal negatívabbnak érzed, mint amennyit sebzel valójában. -
Dewri #5402 Jó, én még csak tier3-ban nyomulok, ott nem nagyon jön hordozó, bár a Wakatake ellen azért már itt is berakja őket. -
Dewri #5401 Igen, az. Lehet hogy nem rossz, de mihez képest? Nem érzem jónak, mikor tolom a 810 sebzéseket. Érdekes módon a stat valahogy nincs összhangban számomra a játékélménnyel, mert sokkal szenvedősebbnek érzem a csatahajós játékot, mint amit külső szemlélőnek mutat a stat... -
DantesHUN #5400 http://worldofwarships.eu/community/accounts/505313939-/#!pvp
Ez a te profilod?
Kawachi 24 k, S. Carolina 30k. Az egyáltalán nem rossz átlagsebzés. -
tutyimutyi2 #5399 100%-os pve winrate hát annak tényleg örülni kell mert én már kerültem sajna olyan menetbe ahol csapattársak le se szarták hogy a botok foglalnak én meg persze a map tulsó felén voltam.
mért van az hogy én bármilyen csatahajóval is próbálkozok egy teljes sorozatból általában betalál 1-2 golyó talál be a többi meg a halyó két oldalán csapódik a vízbe. -
Awakening #5398 Grat a Kongo-hoz... :) -
Jacktor #5397 Byebye Myogi
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#5396 a nagyon jó MM ről annyit, hogy ma az ellenfél csapatába kettővel többen voltak, plusz engem be sem töltött 8 percig, mégis nyertük hajó veszteség nélkül...mikor a hordozók nincsenek kiegyenlítve arról most nem is beszélnék, aki játszott már velük tudja miért gáz ez. -
#5395 teljesen egyetértek. és a hajók is nagyon szépek! lásd iowa, yamato, midway.. :) -
Dewri #5394 Nézegettem a hajókat a tech-tree-ben. Nagyon jól össze vannak rakva, minden ág külön stílust képvisel, van ami döglassan fordul, más a lőtáv, más az észlelési táv, más a kaliber, más a torpedó, más a sebzés, más a hp, stb. Tényleg a világ legjobb játéka is lehetne, ha nem wg termék lenne és nem szarnának bele a játékélménybe ilyen szinten... Pedig az MM egyelőre sokkal jobban működik, mint a wotban, csak a sebzést-páncélt kéne normálisan megcsinálni és ennyi... -
Dewri #5393 Zsinórban 4 Kawachi kör, mindegyik bukta, mindegyikben utolsó/utolsó előtti voltam életben, mindegyik az agyhalott ostoba csapat miatt, mindegyik 500 xp alatt hozott. Ezért fölösleges kínlódni, mert csak elmegy a kedvem az egésztől és a stat is romlik. A PvE-m 100%-os...:) -
Dewri #5392 Újabb Kawachi kör, 2 kill, 488 xp, 8 perc alatt ledarálták a csapatomat, utolsó előttiként haltam meg, szemben még 2 fullos csatahajó és persze pár apróság, St. Louis, romboló, ilyesmik.... -
Dewri #5391 Lásd 5389 HSz... -
TuskoMobile #5390 ezek tudják mi a csapat játék
mindig ilyeneket kapok elmennek a legtávolabbi pontokra minél messzebb egymástól mert ilyen antiszociálisak
Nagyon ritka amikor hallom a designated target/"concentrate fire on this target" és még ritkább amikor együtt el is kezdik lőni
az ilyen csapatok lényegesen különbül játszanak érdekes módon ott még a hordozók seggét is kinyalják mert mellette marad védeni egy cirkáló repülőgéppel
szóval ne mondja nekem senki hogy az mm ezt nem szándékosan csinálja mert qva feltűnő hol vannak a pró játékosok és hol nem -
Dewri #5389 Hát nem tudom te mivel játszol. Most jöttem ki Kawachi körből, minden egyes sorozatom az "előírt" 810 sebzést adta, mindegy mire, mindegy honnan. Nem 1200, nem 20, nem 10ezer, hanem 810!!!!!! Ja, egyszer meg a sorozat talált, 1 találatot jelzett belőle, nulla sebzéssel. Ez az egy nem volt 810 se.... A végjátékban 2-3ezer hp-s fosadék ellenfelek voltak, de a 810 miatt szarrá lőttek, holott ha kapok legalább 5-6 ezret, simán hozom megint a kört. És az egész idegbeteg szenvedésre kaptam 546 xp-t... Akkor inkább választom a 350et PvE-ben, ahol lazán nyerem a kört Kawachival... -
StrikeFor #5388 460 xp ért a fene se menne ott köröket :P ha nincs flag nincs értelme........talán kicsit célozgatni okés -
Dewri #5387 Nem megy, most hogy tolom, látom. Halál utáni zúzás, jelvény van, zászló nincs....
De akkor is élmény. Tenryuval rendes csatában kaptam 370 xp-t egy körre, ahol mindenki engem lőtt, miközben 4, ismétlem, 4 kurva fullos saját csatahajó jött mögöttem 1 km-re és basztak csinálni valamit!!!! Ezután PvE körben 460 xp, semmi idegbaj...
Az Arkansassal csak PvE lesz, az tuti. Rendes gémben úgyis kapja a gané hordozókat, itt meg elvagyok vele, nem számít, hogy lassú és nincs légvédelme, 40ezer kreditért bőven jók a körök, semmi idegbaj, legyilkolok mindenkit.:) -
StrikeFor #5386 más kérdés,hogy az XP még mindig a béka segge alatt: sebzek 55 ezret 3 hajó kilövök 27 hit,repcsik,gyújtás,crit,cidaella PRLMIUM acc---> 837xp....oké defeat de menjenek máááá -
StrikeFor #5385 ne kiabáljuk el,de valamicske most már van
PVE ben megy a Flag szerzés? -
DantesHUN #5384 Biztosra veszem, az átlagsebzés csatahajókkal, kimondottan jobb mint amilyennek érzed. Meg sokat javult is, az első napokban tényleg nem volt semmi sebzés, most csordogál. De nem merem elkiabálni.