22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • seepheeerd
    Az szép! Ha lőszerraktárat találsz, repül minden :)
  • Plata
    Az csúcs hogy T4 amcsi csatataligával szarrá lőttem 1v1-ben egy T7 cruisert és egy T6 cruisert,utána még egy T4 japcsi csatahajót is szépen meg tépáztam.T7 cruiserbe csúnyán belevertem ap-vel,hat lövésből 4 crit volt.
  • seepheeerd
    Azért az csúcs, hogy a stock t7-es Colorado a statok alapján kb. a t4-es Wyoming-nak felel meg...
  • Plata
    WoT-ban és WoWp-ben is volt,tudom,zárt tesztelő voltam,és open beta után volt egy fasza nagy wipe,kezdhettük újra,igaz kaptunk 1 prém tankot repcsit.
  • aru
    Helyettem biztos nem mert én nem akartam vásárolni. De így legalább alá van támasztva, mert a több ezer alfórumban nehézkes meglelni. Thx.
  • [NST]Cifu
    Miért nem nézed meg a hivatalos fórumot? Már ezerszer le lett írva itt, hogy nem lesz wipe...

Tessék, dolgoztam helyetted...
    Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2015.07.13. 17:35:09
  • aru
    De tényleg. Úgy kezdőtött, hogy 2 bombával és egy torpedó sorozattal (amiből 3 talált) lebontottam egy t4-es csatahajót. Aztán mentem volna rá egy másik hajóra erre... Rekord köröm lett volna. Hihetetlen béna ellenfeleket kaptunk. :'(

Forrás? Link?
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.07.13. 17:25:20
  • DantesHUN
    Azt mondták a fejlesztők nem lesz. Pont. Ne magyarázz már feleslegesen.
  • aru
    Warplaneben is lehetett venni a bétában aranyért dolgokat és mégis volt törlés. Ez az érvelésed így megbukott. Az emailben amiben a béta indulása volt nem szerepelt az, hogy nem lesz törlés. Gondolom lesz, mert ez még csak béta és így nem lehet majd faszt méregetni normálisan. Messze van ez még a kész játéktól és elég felemás lenne a statok összemérése törlés nélkül.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.07.13. 17:21:03
  • seepheeerd
    Az nem kizáró ok, a törlés előtt is lehetett venni prém cuccokat: utána visszakaptad az aranyat. De azt mondták nem lesz és kész :)
  • NiceScream
    Ha lenne, akkor nem lehetne venni prém cuccokat.
    WoT-ban sem volt, miután a closed véget ért.
  • Plata
    Baaz,mi ez a baromság,T4 csatahajóval bemegyek csatába és T8 carriert kapok ellenfélnek?Nálunk meg a legnagyobb hajó T6?
    Mi az isten van,lehalt MM?
  • Dewri
    Holnap ismét új verzió érkezik:

• Dewri
    Na igen. És a Gaijin legalább meglehetősen eltérő játékkal jött ki. Most az Armored Warfare egy az egyben egy wot klón lesz: a kezelőfelület, a fejlesztések, az artynézet, szóval minden, csak jobb a grafika, ennyi. Egy wot DLC.... Nem is értem a wargaming hogy nem szól rájuk a copy miatt. Biztos valami leányvállalat, egy helyre megy majd a bevétel...
  • TuskoMobile
    lol az ami a játékban van az nem kilométer hanem mérföld pl: kongo vagy vmi t4 bs-nél írja hogy 14 vagy 15km ami inkább 25körül lenne kilométerben
  • Dewri
    Igen, én is mindig ezt mondom, ha kivág a szerver...:D
  • seepheeerd
    Azt tuti! Az elektromágneses hamarabb elkészül
  • Palinko
    én csak az elektro mágneses railgunt várom :D várhatom gondolom :D
  • seepheeerd
    Addig is... :D
  • [NST]Cifu
    Meggyőződésem, hogy valamikor a távoli jövőben a repülőgép-hordozók mérete is csökkenni fog, ha már nem lesz szükség a nagyméretű, emberek által irányított légi járművekre (pl hatékonyabb drón repülők esetén).

Ez már régóta téma, Zumwalt-admirális az 1970-es években kisebb, "Harrier Carrier" szintű hajóegységeket képzelt el, amelyek sokkal jobbak konvojkísérésre, és értelemszerűen többet is lehet belőle előállítani azonos pénzért, mint a szuper-carrierekből.

A Sea Control Ship koncepciója - alias "Harrier Carrier"

Az US NAVY viszont nem akar "apró" hordozókat, ők ketté bontják a dolgot, vannak a szuperhordozók, és vannak a partraszállásokra tervezett LHD/LHA egységek (Harrier-ekkel / F-35B-kkel majd). Utóbbiak viszont kifejezetten partmenti alkalmazásra készülnek.

-Olcsó és hatékony precíziós fegyverzet (pl. elektromágneses ágyú, hatékonyabb rakétafegyverzet, lézer fegyver, mint légvédelem stb.)

Kíváncsi leszek erre, az 1990-es évek óta tervezgetik ezt (DD-XXI, CG-XXI, majd DDX, CGX programok), aztán mégis a Zumwalt-osztályú romboló is 155mm-es hagyományos lövegeket kap. Persze vannak kísérleti EM és lézer fegyverek, de azok még 10-15 évre vannak az éles bevetésre alkalmas állapottól, legalább.

-Kezelő személyzet csökkentése az önműködő rendszerek fejlesztésével

Az US NAVY emberközpontú, úgy véli, hogy nem lehet egy vízbetörést vagy találatot automatákkal elhárítani, ehhez emberi erő és ész kell. Ezért 100 feletti az amerikai tengók személyzete, és ezért növekedett meg az LCS egységek személyzete is (amik eredetileg ~40 fős személyzettel bírt volna, de ezt már közel 60-ra fújták fel).

Szóval nem lennék a jövő hadihajóinak fejlesztői között. Bár ha a fizetésüket nézzük, talán mégis :)

Érdekes elképzeléseket folyamatosan tesznek le az asztalra, pl. a GoWind osztály vagy az SMX-25. A kérdés inkább az, mennyire veszik be a haditengerészi vén tengeri medvék gyomra a kifacsart terveket...
  • ikarus44
    Nos nem tudom miért borul ki ezen mindenki, amikor a valóságban is így volt az akkori váltóművek kezdetlegessége miatt. De még a mai tankok is inkább csúszva fordulnak ha nagy sebességgel fordulnak velük.
    Azt meg végképp nem értem miért kell folyton hasonlítgatni a két játékot mert kb. annyi a közös bennük, hogy mind a kettőben tankokkal játszunk.
  • kailee
    remélem a felhasznált zászlóim nem tűnnek el, mert tökön verem a wargamingeseket.
  • aru
    Engem is csata közben dobott ki, pedig isteni bombázásokat tartottam. Rekord kör lett volna.
  • seepheeerd
    Igen, az az első használható hajó :)
    (de még 118547 xp :))
  • kailee
    másnak se megy most a szerver? csata közben fogta és kihajított azóta nem enged be logolni.
    Utoljára szerkesztette: kailee, 2015.07.13. 10:48:05
  • Pluskast
    Nem lesz, elmondták már egy párszor.
  • DantesHUN
    Nem lesz, azt ígérték.
  • aru
    Még lesz egy wipe szerintem, mert a warplane-nél is volt open béta lezárása után. Ott kaptunk 1 prémium repülőt, igaz oda egy űrlapot kellett kitölteni a játékhoz.
  • Sendrov
    Megváltozott a világ és vele a hadviselés. Minden haditengerészettel rendelkező állam arra törekszik, hogy egységesebb, olcsóbban fenntartható és az összhaderőnemi rendszerbe jobban beilleszkedő flottája legyen. Így a jövő hadihajójának sokkal komplexebb feladatoknak kell megfelelnie, mint elődeiknek.
    Most már nem előny a nagy ágyú és a vastag páncél. Sőt, a nagyság sem előny, mert minél nagyobb egy hajó, annál könnyebben felderíthető. Meggyőződésem, hogy valamikor a távoli jövőben a repülőgép-hordozók mérete is csökkenni fog, ha már nem lesz szükség a nagyméretű, emberek által irányított légi járművekre (pl hatékonyabb drón repülők esetén).
    A többi hadihajónál a fejlesztési irány nagyjából a következő:
    -Alternatív üzemanyagokkal gazdaságosan működtethető, megbízható és viszonylag kis méretű hajtómű.
    -"Kompakt méretű" lopakodó technológiájú hajótest és felépítmény, könnyű és erős kompozit páncélzat
    -Olcsó és hatékony precíziós fegyverzet (pl. elektromágneses ágyú, hatékonyabb rakétafegyverzet, lézer fegyver, mint légvédelem stb.)
    -Kezelő személyzet csökkentése az önműködő rendszerek fejlesztésével
    -Fejlettebb elektronikus fegyverrendszer az aktív és passzív felderítés miatt, valamint a többi haderőnemmel való jobb együttműködés érdekében
    -Ugyanakkor a hadihajóknak alkalmasnak kell lenniük a hagyományos feladatok elvégzésére is (pl. gyanús hajók feltartóztatása, átvizsgálása, a kereskedelmi hajóútvonalak biztosítása, kalózok elleni hadviselés, szükség esetén kutató és mentő feladatok ellátása stb.)
    Ezek így együtt nagyon összetett és sokszor egymásnak ellentmondó követelmények. Meg nyilván van még egy csomó olyan dolog, amiről nekünk laikusoknak fogalmunk sincs.
    Szóval nem lennék a jövő hadihajóinak fejlesztői között. Bár ha a fizetésüket nézzük, talán mégis :)

• Tono34
    Patch, hátha még nem volt :)
  • TiborTamas
    Ohohohohahahama! :D (120k+ damage, de épphogy nyertünk pontokkal...)

NiceScream: Nem lesz wipe, minden megmarad.
    Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2015.07.13. 07:21:54
  • NiceScream
    Sziasztok!

Nekem egy igen egyszerű kérdésem volna.
    A játék open béta lett. Itt már nem fognak törölni ugye?
    Szóval ha kifejlesztek egy csónakot az már megmarad?
    A WoT-ban legalábbis így volt, az openben elért cuccok már megmaradtak.
  • Palinko
    pont az a war thunder után ahol driftelnek a tankok arcade módban :D
  • malystryx3
    Értem, köszi a válaszokat, ezután vigyázok. Az volt a furcsa, hogy amikor megláttam a torpikat, mintha nem onnan jöttek volna, ahol a hajó elsüllyedt, de akkor ezek szerint nem a kilövés pillanatától láttam. Így már érthető, köszi :)
  • Győri Devi
    Nekem az egész rendszerben az a fura, hogy esetekben a magasabb tier rosszabb, mint az alatta lévő. Például itt a Minekaze, amit tier X-ig szívesebben használnék, mint a többit, amik lassabbak sebességben, fordulásban, újratöltésben és könnyebben észrevehetők. Most mondjátok király, hogy elmegy 20-kmerre a torpedó de mire odaér hatszor irányt változtatnak és mellé 3x az újratöltés...

Még egy kép a ma esti záró körömről, már sajnáltam az enemy-t...

• StrikeFor
    jó nem kell atom :D de a 15km T7 re egy vicc.............a növelt 16.7 is elég bullshit.....

akkora ugrás lesz a NORCA,hogy hihetetlen
  • seepheeerd
    Az Iowa 16"/50 Mark 7-esének pedig 23.64 miles (38.04 km) :)

(Sőt, atomtöltetű lövedéke is volt :))
    Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.07.13. 00:04:20
  • ximix #5506
    How Naval Battles are Arranged
  • Luciferkee
    Nem, vagyis kicsit kipróbáltam, de valahogy nem jött be.

War Thunder után akartam kipróbálni és valahogy olyan "matchbox" tank érzésem volt, ami nem tetszett (no flame pls, nem azt mondom, hogy szar, hanem hogy nekem egyszerűen nem jött be)
  • TuskoMobile
    hogy jön ide a történelem? xD ennek a szarnak semmi köze hozzá csak néha rá lehet fogni mintha valami értelme is lenne amúgy meg ahogy nekik tetszik azt csinálják

ha tényleg töri meg szimulátor volna akkor pl: a japcsi hajók baromi hamar szétesnének mert gyengébbek voltak