22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Scharnhorst
    Kimondott érték nincs, de ha figyeled, hogy mennyi sebzést kaptál be, mint "light" azaz könnyű sebződést akkor azt javítja vissza illetve még az égés okozta sérülést (gondolom bizonyos %-ban), de az ettől durvább típusú moderate, heavy, critical sebződéseket nem javítja semmilyen %-ban.
  • Palinko
    van New Mexicod is?
  • Dewri
    Pedig úgy érdemes torpedózni, ha minél közelebbről engedi el az ember. Hiába a 8 km hatótáv, ha onnan engedem, akármilyen lassú dög simán kiforogja. De 5 km-n belülről elég nagy eséllyel találok el bármit. Persze elég veszélyes és nehéz kivitelezni, de inkább besunnyogok 4 km-re, mint hogy 8-ról szórjam a semmibe. Találatok szempontjából se nyersz sokat 8-ról, onnan már ugyanúgy bármi szétlő, mint 5-ről, igaz, hogy a másodlagos fegyverzet legalább még nem támad...

Talán ha lenne egy Kitakami-m, azzal odatolnám a 40 torpedót 8 km-ről is...:)
  • Ry0K3N
    Az utóbbi hétben folyamat olvasva ezt a topicot ez már fizikailag fáj
  • Eagle16
    Az amerikai vicc. 4,5 km-es torpedó hatótávval semmit nem lehet csinálni.
  • Győri Devi
    Tényleg egy vicc.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ezt most sikerült alkotnom.

Utoljára szerkesztette: Győri Devi, 2015.07.09. 14:34:27
  • seepheeerd
    Az előbb volt két anyahajón, a játék első percében elkezdett hisztizni az egyik, hogy a másik nem védte meg a vadászaival az ő torpedővetőit, mind odaveszett... Mindent írt, idióta, töröld a játékot, minek játszol CV-vel, kilépek azonnal ésatöbbi.
    Erre az ellenfélből beírta valaki, hogy ha nem vetted volna észre, a hajók légvédelmébe szaladtál és azok szedtek le.
    Elhallgatott.
    A végén 4 killel fejezte be.
    Drámakirálynők :)
  • seepheeerd
    Csatahajón rájöttetek arra, hogy mitől függ az, hogy mekkorát gyógyít a segélycsomag?
  • seepheeerd
    Fordulás előtt Ctrl-X-szel átteszem a lőirányt a túloldalra, majd a fordulás negyedénél kézifék, majd a fele után padlógáz... Ha BMW-n működik... :D

(ahogy átfordultak a hátsó tornyok a felezővonalon, X-szel visszaadom a vezérlést... eeez nagyon fontos! :))))

Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.07.09. 14:29:51
  • Jeffjohnson
    Kapitány skill meg terepminta elég sokat dob egy hajó lopakodóképességén, legalábbis a játékban.
  • Jacktor
    A Murmansk nagyon jó kis hajó, simán megéri az árát.

Phoenix - 116 hits | 4 kill | 1972 xp | 225k kredit:
  • ximix #5292
    Tegnap láttam egy csatahajót aki mandinernek használta a virtuális falat, durrogtatunk egymásra és ő a falhoz érés előtt átforgatta az ágyúit majd szögben neki a falnak miközben maximumon van a kormány és kb 4mp alatt megfordult én meg csak fél úton jártam a fordulóval, hát ja a rutin meg az évek.

• Avenger93
    Murmanskról mik a vélemények? Megéri meg venni? Mert papíron eléggé jó kis hajónak néz ki
  • Palinko
    nem tudom ezt a DD hogy gondolták, egyiket látom 18 kmről, másikat meg 4 en spotolom hiába torpedózik rám... a másik meg néztük csapattársat rálőtték a torpedót befordult és legyorsultam a torpedókat, vicc ez a klassz
  • Malachit
    Szárnyas hajókat, kalózhajókat, akna telepítőket, roncshajókat, búvárokat és legfőképp tengeralattjárókat a játékba, mert akkor szép változatos lesz

Amúgy ezt a kancsalok/részegek a lövészek a csatahajókon esetet én is rendszeresen tapasztalom. Egyik torony szép párhuzamosan lő és talál, következő meg ugyan oda célozva képes a célpont elé és mögé is szórni egyszerre tiszta homályba. New York utáni csatahajóknak ugyan ilyen lassú lesz a toronyforgása? Mert ennek úgy forognak már, mintha kenő olaj helyett csirizt használna a a karbantartó személyzet

Rengetegen mondjátok, hogy kevés a pénz, én ezt nem tapasztaltam. New York-al bruttó 60-190k-s köröket megyek a bénázási szinttől függően.

Anyahajóból kihúztam az első amcsit, de a repülőket nem tudtam irányítani rendesen. Iszonyat szokatlan volt a rendszer :/ A manuál torpedó/bomba dobásra valaki tudna egy jó oktató videót linkelni? Előre is kösz. Vadászoknál is érdekelne, hoyg van-e lehetőség kirendelni 1 rajt adott hajó kísérésére, vagy adott területen járőrözésre, vagy mindig manuál kell azokat is tutujganom?
    Utoljára szerkesztette: Malachit, 2015.07.09. 13:48:02
  • Pluskast
    "Imádom" az ilyen kis nyomingereket :)
  • seepheeerd
    6x dobott ki a login képernyőre a csata alatt...
  • Avenger93
    Thx
  • Plata
    Lol,az durva lenne,így is megölnek torpedóikkal retardált csapattársak,akkor meg tele lenne a pálya szemetelve aknával,szarnának rá hogy ki megy bele csak dobálnák mindenhova.
  • Ry0K3N
    Egyre jobb, múlt héten még tengeralattjárókat akartak. :D
  • Caliph
    duplaklikk
  • Avenger93
    Hogy lehet ellövetni az összes ágyút egyszerre? Mert az ellenfélnél látom hogy egyszerre tüzel, nekem viszont egymás után, bár még régebben néha nem is így lőtt..
  • seepheeerd
    Na, valami hosszúeszű felvetette a fórumon azt. hogy lehetnének aknamezők és aknamentesítő hajók...
  • Trucker39
    Reportolni lehet már most is a játékban. Jobb egérrel katt a páciens nevére és kiválasztod, mi volt a baj vele. Korlátolt számban lehet csak naponta repoltolni.
  • kabel15
    Ha a pálya szélén mész nem tudnak rád közvetlenül torpedót dobni. Csak az automata célzáshoz hasonló távolságból lehet ledobni a torpedót.
    Utoljára szerkesztette: kabel15, 2015.07.09. 12:14:22
  • seepheeerd
    Valamennyi azért kilóg... és nagyon sokan mennek ott. Enyhén gyanús, amikor három T6-os hajó ott sunnyog... fölmerül a kérdés: annyira ostobák hogy nem látják a térkép szélét? Francokat... WG fórumon írnak erről...
  • Palinko
    ahhoz képest jól letorpedóztak, meg amilyen ez a közösség mindenki ott menne csak
    Utoljára szerkesztette: Palinko, 2015.07.09. 11:54:02
  • kailee
    kéne egy reporter gombot beépíteni és a mecs végén az ilyen egyéneket lehetne jelenteni és ha elér egy x jelentés számot akkor valami megrovást kapna vagy nem vezethetné azt a hajót x ideig, vagy amit yerne pénzt xpt a csapat között osztódna szét mondjuk 5 mecsen keresztül
  • seepheeerd
    Pedig -elvileg- de: nem számol a pixelekkel a határon túl :)
  • Gundark 1 1
    Ezt tegnap figyeltem meg. Vidáman vitorlázok a karolinámmal, és látom hogy hol előbújik és lő hol meg visszakúszik egy St louis. Odalőttem neki erre megijedt és nekiment a szigetnek. Persze rálőttem és el is süllyedt és még én voltam a hülye, mert közölte hogy ez nem ér, mert neki segítségre volt szüksége. Mondtam neki hogy nem hallottam az S.O.S. kódot. És még neki állt feljebb :) Hisztizett a csata végéig. Mert hogy ez csalás... :D
  • kailee
    engem az is idegesít míg én a front vonalba vagyok és én kapom az áldást én lövöm le az ellenséges hajónak az életét 90% ba erre egy nyominger wot beütéssel várva az alkalmat hátulról előjön sziget mögül és kilövi amivel én nagy keservesen megbirkóztam egyedül. és övé lesz a diadal meg az extra cucc. vissza fordultam és beleeresztetem egy adag torpedót ott dögöljön meg az összes ilyen aki nem tudja mit kéne csinálni.
  • Pluskast
    "cbt jobb volt ott legalább értelmesek játszották"

Nem, csak most kb tízszer annyian vagyunk, így tízszer több az idióták száma is :) Amúgy tényleg igaz, hogy sok a wotos marha. Tegnap pl egy New Mexico gondolta úgy, hogy ő most akkor kipróbálja amit a wot-ban is, és elkezdett előre meg hátra menni és ezt megspékelte azzal, hogy hátra menetben megpróbált egy sziget mögé bújni. Mondanom sem kell szét lett lőve mert ugye ez nem egy tank, hanem egy hajó ami nem 2 másodperc alatt gyorsul fel :) Aztán a másik kedvencem, hogy megáll az illető a tenger kellős közepén és úgy próbál lövöldözni, aztán ki van borulva ha telibe kapják :) Mondjuk nekem ez addig jó amíg velem szemben vannak ilyen marhák, mert csak elősegítik a győzelmet.
  • kailee
    hát a WOT nagyon beárnyékolja a wows ot aki onan jött az kb 70% azt csinálja mint a tankokkal és így értelmetlenné válik az egész játék. wowp ba ott ezt nem tudják megtenni mert a levegőbe nem tudsz máshova bújni max a felhőbe. de itt értelmetlen az egész játék. a1 ből fogja magát át meg a z összes az a10be mer hogy ott a barátja meg isten tudja kije én meg megyek egyedül a 1en és ha még beszólok neki hogy noob nem arra kéne menni akkor még engem hülyéz le meg wotozzozik le mint ha én nem tudnám mit kell csinálni.

cbt jobb volt ott legalább értelmesek játszották

Ilyen téren ezért jobb a war thunderes szimulátor ott az ilyen analfa béták kb csak 10% ba jelennek meg mert ot nem elég az ha kibújsz meg visszabújsz.
    Utoljára szerkesztette: kailee, 2015.07.09. 11:16:21
  • TiborTamas
    Ha megírod nekem privátban, mi a probléma, akkor lefordítom neked angolra, hogy elküldhesd a supportnak.
  • DantesHUN
    http://worldofwarships.eu/en/news/common/premium-shop-ishizuchi/

Na kapható lesz ez a Isuzucsuhi Nem is értem, kinézetre normálisabb mint a nyomorék Myogi
  • ikarus44
    sajna, nem elég jó az angolom ehhez.
  • DantesHUN
    Az egy szar. Fullossan élvezhetőbb lesz. Addig, nem tudom, torpedózni próbálj. Egy normális torpedó találatra adott kb 1000 XP-t, persze győzelemnél. De egy időre fel is adtam, nem tetszik.
  • Jeffjohnson
    Support-nak próbáltál már írni?
  • ikarus44
    Na jó, letöröltem a francba az egész rohadt játékot, nem hiszem el, hogy hogy csak nekem nem működik.
  • sadface #5264
    ja stock, eléggé szenvedek vele... :( éjjel utánanéztem, kb azt írták, hogy a fejlesztések után jó lesz.. hát remélem.