World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy tudni? Lesz még wipe a béta végén?
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2015.03.24. 13:42:55
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.03.24. 11:44:50
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Más. Hihetetlen, mennyire nem lehet nyerni...istenem ezek a csapatok
Ahoy! World of Warships closed beta sign-ups are open again... for a VERY limited time!
1 órája lett kitéve facebokk-ra
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
http://worldofwarships.eu/en/cbt/
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Természetesen egyetlen gyorsabb hajónk sem egy foglalni A -B-C pontot. Mindegy, megyek a saját hajóink után, mert az a hat ellenséges csatahajó kicsit sok. De minek megyek utánnuk? Egy kósza romboló szétszórta őket.
Az egyetlen hajó ami tőlünk foglal a repülgép hordozónk! A hordozó basszus! Ja hát légi harcot nem csinál, gépeket nem indít, de foglal. A hordozó.
Azt hittem, a Wot-ban vannak nagyon hülyék. De hát...
Na ez kellet...itt a videó hogy kell játszani. Gondoltátok volna? WASD? Nahát.
Amúgy meg épp most kaptam egy újabb tesztelős kérdés csomagot emailban. Nézzetek rá a fiókra, hátha ...
1 dolog van ami talán lehet, hogy ez a célmegjelölő, mert én se nagyon tudom hogy látja más amit én csinálok. amikor távcsöves módba vagy és úgy controlt nyomva tartva rákatintol az ellenséges hajóra, akkor a hajó felet megjelenik egy fehér köt benne egy A betűvel ezt nem tudom mi lenne. F1es segítő módba nem találtam rá leírást.
A csatorna kereső az a bal alsó sarokba van 3 fehér pont piros hátterű gomb. azon belül van 2 fül chanel meg player talán. chanel re váltva a jobb alsó sarkába van egy kereső ikon arra kattintva beírod a HUN szót és akkor kilistázza az olyan csatornát ami be az szerepel. utána meg a listában 2szer rákattintol és megjelenik.
ezt egyszer megcsinálod utána ha be is zártad a chanel fülön már megfog jeleni a historyba hogy jártál ott ,vagy ha hozzá adod a kedvencekhez akkor ott is.
majd esténként megpróbálok én is azok számára egy kis streamet csinálni akik nem tudtak a zárt bétába csatlakozni. De jelenleg csak mikrofon és kamera nélkül az jelenleg épp vásárlás alatt áll.
Utoljára szerkesztette: kailee, 2015.03.20. 13:57:36
http://kailee.atw.hu/egyeb/index.html: KaileeAdmiral Word of Warships Legendák by Kailee
A másik dolog ez a magyar csatorna. Hol találom meg mert lista az ugye nincsen.
Aztán lövi az Omaha-t, ami egy pici páncélzatú cirkáló, tehát az AP-nek átkéne menni rajta, nem sebezni, és abba max--ot sebez. Miért?
Tehát a videóból az látszik ilyen anomáliák nem csak nálam vannak. De tényleg nem értem, épp az hogy az Omaha-ba nem kellet volna ekkorát sebezni az AP-nek.
http://kailee.atw.hu/egyeb/index.html: KaileeAdmiral Word of Warships Legendák by Kailee
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Meglehetne azzal magyarázni van immunty zone.
De mögötte 12km-re egy másik csatahajóba ugyanolyan szögbe, ugyanúgy a hajótest közepébe lőttem, és ugyanúgy nem sebzett, tehát ez se magyarázza a dolgot.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Ennyit meger nekem, hogy nem kell nyalelszivot vennem.
Koszi.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer