World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
http://kailee.atw.hu/egyeb/index.html: KaileeAdmiral Word of Warships Legendák by Kailee
Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2015.03.18. 11:46:39
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Nem azt mondom hogy nincsenek benne érthetetlen esetek, de azért messze nem olyan súlyos a helyzet, mint ahogy azt lényegében oldalak óta folyamatosan írod :D
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Vagy. Ugyanolyan haj ó mint az enyém, ugyanolyan távolságból, szögből, ugyanoda lövök. Neki sebez, nekem nem. De van hogy fordítva.
Vagy nagyon messziről rálövök, gondoltam feleslegesen AP-vel csak a másik hajó felépítményre látok szemből! és maxos sebez. Majd utána, jóval közelebről, komplett oldal sortűz egy hajóba: semmi.
ez csak duma, hogy így meg úgy meg szög meg távolság meg hol találod el. Teljesen random, semmi más nincs, csak egy random szorzó.
Semmilyen wot add-on nem használtam különben meg.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.03.17. 20:02:34
http://kailee.atw.hu/egyeb/index.html: KaileeAdmiral Word of Warships Legendák by Kailee
most is bejött egy szakasz ezekkel a torpedófosókkal és gyakorlatilag nem volt hova menekülni
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Utolsó előtti csata a Mogami-ból két sortűzzel ki lő egy Aoba. AP...én direkt HE-vel lőttem rá, gondoltam innen nem sebezne...de.
Csatahajóval utolsó: 260 sebzés egy találattal. fél órával korábban 10. ezer egy találattal. Nagyszerű.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
500 gold és azonnal kész
200k és 50%-ról indul
ingyen és akkor végig kell húzni azt a "szintet" a kapitánnyal
A kapitányokat gold-ért át lehetett eddig képezni.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.03.17. 16:12:02
a kapitány meg átképzi magát ugyanúgy ahogy szintet is lép
én is most átraktam a cleveland-be és 4200 pontot össze kell szednem vele mire teljes lesz az átképzése
azt hiszem eddig a legjobb köröm volt, tudom több se lesz ilyen :D
másfél perc volt hátra amikor sikerült legyőznünk az utolsó ellenség Fuso-t
Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.03.17. 15:39:16
Csak pislogni tudtam.
Egyébként csatahajón a secondary turret az magától lő?
És még valami,hogy lehet a kapitányt át tenni másik hajóba?
Át tettem a kapitányomat másik hajóba,nyomtan retraint,és azt írta hogy még nincs retrain-elve,ezért a skilljei hatékonysága csak 50%.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.17. 15:35:32
Maga a Kantai Collection böngészős játék is tök jó, el lehet vele lenni, persze nem elsődleges játékként, csak bejutni nehéz mert használni kell VPN programot regisztrálásnál mert csak Japán IPvel enged és ezen kívül limitált mennyiségű új játékost engednek be a szerverekre, tehát ha létrehozol accountot utána még részt kell venned egy registration lotteryn, aminek a kezdését twitteren hirdetik meg, és abból áll a lottery, hogy 5 percenként frissítgetni kell az oldalt és ha szerencséd van bejutsz, utána már nem kell ezzel szórakozni.
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.03.17. 08:21:29
WoT: Nishizumi77
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.