World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg még valami 29.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.19. 14:01:42
Ha jól olvasom, akkor lehet felíratni 2 főt, hogy kapjon kulcsot? Ha esetleg valaki fel van oda regisztrálva, lenne oly kedves, és tudna kérni nekem is kulcsot? Persze nem életbevágó, elsők a haverok. Ugyan feliratkoztam a hivatalos honlapon, de nem tudom mikor fognak küldeni kulcsot, már ha egyáltalán lesz még ilyen. Mindenesetre nagyon tetszik, örülök hogy Ti azért tudtok vele játszani, még a 6 éves kisfiam is kikerekedett szemekkel nézi 😊
-vannak akiknek már így is túl bonyolult.
-vannak akik meg hardcore hajósok, nekik meg túl egyszerű.
Biztos akad egy rakás ember, aki meg: nincs sikerélménye, mivel kicsit nehezebb talán mint a WoT és még gold lőszer sincs: tehát szar
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
With the recent start of CBT, many of you have asked about the possibility to get some invites for your friends and family, and as you are an awesome lot, we are happy to oblige now!
So what are the rules? Easy! Just post here and, in your post, write up to 2 in-game nicknames of your friends / family members. We will later on collect them and add to the game.
For now there is no cutoff date, but obviously the sooner you add them, the sooner they're in!
NOTE: This thread is set up so that you do not see other player's posts, as we do nto want it to be a discussion topic. Just sign 'em up here, please
Amit észre vettem tegnap a hajó ütközésekben, ha azonos osztályú hajóval ütközöl és mind2 sérült, akkor mind2 felrobban. ha az egyik sérült a másik nem akkor is. ha kisebb hajó megy nagyobbnak mind2en épek, akkor a nagy megsérül a kicsi felrobban ha olyan 2 osztálynyi különbség van a 2 között. De kb 1 hajó osztálynyi átfedés előfordulhat T7 bs ütközik T6 bs-sel, akkor szintén felrobban mind2. eddig ez jött le, de ezt tesztelni kellene még.
Utoljára szerkesztette: kailee, 2015.03.19. 12:35:07
http://kailee.atw.hu/egyeb/index.html: KaileeAdmiral Word of Warships Legendák by Kailee
Van most amúgy egy ilyen lehetőség, ezt a sok szláv és klingon nyelvű között megtaláltam:
http://forum.worldofwarships.eu/index.php?/topic/8411-invites-cbt-referral-program/page__p__139125#entry139125
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Ezt a "wot-ból szabadult 1-bitesek" szöveget meg felejtsük már el, minden játékban vannak hülyék és lesznek is és közük nincs a wot-hoz. Csak manapság népszerű a wot-ra fogni/a wot-ot szidni, meg könnyebb is mint gondolkodni kicsit.
Általában így megy, kivéve ha direkt béta állapotba tartanak valamit, hogy legyen mire hivatkozni de már lehet fizetni a játékért és nem wipeolják.
WoT: Nishizumi77
WoT: Nishizumi77
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
http://kailee.atw.hu/egyeb/index.html: KaileeAdmiral Word of Warships Legendák by Kailee
Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2015.03.18. 11:46:39
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Nem azt mondom hogy nincsenek benne érthetetlen esetek, de azért messze nem olyan súlyos a helyzet, mint ahogy azt lényegében oldalak óta folyamatosan írod 😄
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Vagy. Ugyanolyan haj ó mint az enyém, ugyanolyan távolságból, szögből, ugyanoda lövök. Neki sebez, nekem nem. De van hogy fordítva.
Vagy nagyon messziről rálövök, gondoltam feleslegesen AP-vel csak a másik hajó felépítményre látok szemből! és maxos sebez. Majd utána, jóval közelebről, komplett oldal sortűz egy hajóba: semmi.
ez csak duma, hogy így meg úgy meg szög meg távolság meg hol találod el. Teljesen random, semmi más nincs, csak egy random szorzó.
Semmilyen wot add-on nem használtam különben meg.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.03.17. 20:02:34
most is bejött egy szakasz ezekkel a torpedófosókkal és gyakorlatilag nem volt hova menekülni
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Utolsó előtti csata a Mogami-ból két sortűzzel ki lő egy Aoba. AP...én direkt HE-vel lőttem rá, gondoltam innen nem sebezne...de.
Csatahajóval utolsó: 260 sebzés egy találattal. fél órával korábban 10. ezer egy találattal. Nagyszerű.