22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • TiborTamas
    7/5 eloszlásban sikerült. :) De már tegnapelőtt is összejött egy 7 citadellás.
  • Palinko
    mintha ez a 6 citadella lenne a max, nekem is sikerült már 1 meccsen annyi, de több nem :D meg is kapom néha a "hacker" jelzőt :D
    meg bírom hogy sokak fejében van az a tévhit, hogy ha a kihúzott pálya csíkján kívül vagy nem sebződsz, hát nem úgy megy az :D
  • aru
    Nézegettem a bill kiosztásokat... Nem akarom elhinni, hogy nem lehet olyat, hogy az első és hátsó lövegeket fixálni és 2 célpontot lőni. Értem ez alatt, hogy az elsőkkel előre nézek, míg a hétsókkal egy oldalt lévő célpontra. Elég szar megoldás az, hogy az összes löveg mingid egy célpnt felé fordul és időveszteség is.

Az semmi, de az ágyúk össze-, célratartásával is gond van. Sokszor van olyan, hogy hiába célzok a hajó közepére a lövedékek előtte és es mögötte csapódnak...
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.07.09. 06:17:18
  • TiborTamas
    Ha stock, akkor nem tudok hozzá tanácsot adni, mert úgy én is csak küszködtem vele.

Ha fullos, és úgy nem megy, akkor nézd meg ezt a videót. Igaz ebben Omaha van, de ugyanúgy kell vele kb. játszani. Mióta megnéztem a videót, és ilyen stílusban megyek vele, azóta egész jó körök sikerülnek. Elmúlt 10 körből 7x ~1000 base xp (ebből 1 lose volt), 3x 5-600.

Ja, és elmúlt 2 körben összesen 12 citadellát lőttem! :D
    Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2015.07.09. 02:00:32
  • sadface #5259
    Srácok valami tipp a Phoenixhez? Nem bírok vele sehogyse érvényesülni... (3 meccsen 300~ xp call me noob :D)
  • Master91
    wg random. jó ez
  • Palinko
    át kéne őket húzni a hajó alatt, olyat is csinálnak néha, hogy 1 ágyú párból 1 m-re párhuzamosan megy a lövedék, a másikból meg van vagy 80 méter közöttük
  • Alien69
    Én tegnap jártam hasonlóan. Párhuzamosan haladtunk, és a matrózaim legalább 60%-ban lőttek mellé kb 3-4 km távolságban lévő hajóra úgy, hogy az első lövedék "alá" ment, a második meg fölé. Sajna, a matrózokat NEM lehet képezni, vagy büntetni.
  • Palinko
    de remélem itt nem lesz hogy maradj alacsony tierű géppel a farm miatt mert később már annyira felmegy a javítás meg újratöltés, hogy kell kisebb hajó ahol olcsóbb.
  • TuskoMobile
    jahxD
  • ximix #5253
    Csata után jelenik meg a kikötőben.

• herminamezo54
    udvozletem koszonom szepen a valaszokat az AA gun hasznalatarol majd gyakorlom a kuldeteseknel van 1 feladat loj 4 repulot tobb kuldetes alatt repulot vagy CV-T nem is mutat aki mar megoldotta kerem adjon tanacsot elorre is koszonom es elnezest a dedos kerdesekert jo vadaszatot hello
  • Dewri
    De van, meg lőszerár is van.
  • TuskoMobile
    itt nincs még szerencsére javítási költség aszem
  • TuskoMobile
    dettto:(((
  • Dewri
    A wot még rosszabb, mert ott vannak helyzetek, mikor simán egylövéseznek, magasabb szinteken meg 2-3 találat és annyi. Itt azért 50-60ezer hp elég némi sebzést kiosztani még akkor is, ha mindenki hülye. Ebben a játékban még nem volt mínuszos köröm sosem, a wotban meg már a tier5 is negatív lassan...
  • StrikeFor
    meglett végre a 4 pontos kapitány skill még +20% a secondary ágyukra hát nem adódik össze :S :( WTF?
  • StrikeFor
    sehogy se
  • Mnemomic
    detto. megint két csatát sikerült nyernem. Myogival mentem egy jó kört az is draw. Legtöbbször úgy vesztünk, hogy az ellenfél befoglal mert hagyják bejönni a másik oldalon csatahajóval meg nem fogok egyedül arra menni. Mondjuk Omaha meccseim sem jobbak.

A csúcs az volt, hogy hátulról támogattam a csapatomat Myogival, és az ellenfél destroyerei bejöttek simán hozzám a csapatom meg nem is törődött velük. persze az ágyúk is ilyenkor nem találták el őket 3kmről. ki is szedtek torpedókkal, utána még ki is okatatnak, hogy ne maradjak egyedül. írtam, hogy a fasz csapatom hagyott egyedül, erre az volt a válasz, hogy az én hibám ez nem csapatjáték...jelenleg 43% a wr-em de szerintem nem játszom ennyire rosszul tényleg állandóan retardáltakkal vagyok. még adok pár nap esélyt ennek a szarnak aztán ha ez ilyen lesz a továbbiakban is törlöm le. elég a wot, hogy felbassza az agyamat.
    Utoljára szerkesztette: Mnemomic, 2015.07.08. 20:29:12
  • ximix #5244
    Ha alaphelyzetbe állítod a bill kiosztást sem ?
  • Jacktor
    Csak szólok, hogy a mai micropatch miatt le kell tölteni az új Aslaint és frissíteni (az újaknak írom).
  • StrikeFor
    ne tudd meg engem ez mennyire felbasz.......8-10 player elindul az órajárásával egy irányba az ellenfél meg a másikba..........egymás farkát fogva kergetőznek.......szánalmas.....a maradék 3-4 eszes playert meg kinyírja a buta zerg
  • StrikeFor
    nem jelenik meg :)
  • TuskoMobile
    váááááá én kikészültem b+ megyek wotozni elég volt ebből kész itt hülyébbek vannak ezek nem játszani jöttek hanem futni
    Menekül fogdmeg(b+) de egy folytában a nyomorult fogyatékos és mindenkit egyenként leszednek ahogy utolérik
    és ez nem a wot hogy valamit azért kitudj hozni a játékból egyedül is
  • ximix #5239
    Ugyan az az ezüst színű kurzor nyíl jelenik meg, mint a kikötőben (port) nyomogatod a modulokat, indítod a csatát stb.
    bal CTRL lenyom, nyíl megjelent, majd bal egérklikk a repcsikre vagy egy nagyon közeli hajóra és akkor azt lövi az AA vagy a másodlagos fedélzeti ágyú
    Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.07.08. 19:47:07
  • StrikeFor
    nem,de másnak sem megy csaták óta kérdezgetem ingame is
  • seepheeerd
    Ugye nem ablakban futtatod?
  • StrikeFor
    akkor nem vágom
  • StrikeFor
    bal ,jobb ,fent,lent egyikkel se :D
  • seepheeerd
    Bal Ctrl? :)
  • Scharnhorst
    Hordozónál térkép nézetben nem jelenik meg csak ha a "Z" -t lenyomod és a hajóra vagy repülőkre zoomol rá. Egyéb esetben meg kell jelennie.
    Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2015.07.08. 18:54:37
  • StrikeFor
    nekem semmi :D
  • seepheeerd
    Na, megnéztem, Ctrl-t lenyomva egy nyílhegy szerűség jelenik meg (screenshoton nem látszik...)
  • seepheeerd
    Nekem délelőtt még működött. Lehet hogy nem nyil, valami kurzor szerűség...
  • seepheeerd
    Köszi!
  • StrikeFor
    CTRL-t lenyomva nem kapsz semmilyen nyilat amúgy
  • Jeffjohnson
    Van egy spoiler gomb, majdnem középen, a küldés gombtól balra. Ha azt megnyomod lerak két spoiler szót külön-külön kapcsos zárójelekben.
    Na és e közé kellene írni.
  • seepheeerd
    Automatikusak, de a Ctrl-t lenyomva kapsz egy kijelölő nyilat, amellyel megadhatod az elsődleges célpontot. Illetve P-vel ki/be kapcsolhatod a légvédelmet (pl. rombolón hasznos, ha nem akarod hogy észrevegyenek)
  • herminamezo54
    udv mindenkinek kerem valaki irja meg hogyan lehet az AA gunokat hasznalni hogyan es milyen hajokon. bocs a primitiv kerdesert a profiktol de jo lenne tudni. valaszokat elorre is koszonom jo jatekot mindenkinek udv
  • seepheeerd
    Azt hogyan kell? (nem jelenítette meg jó ideig, hiába módosítottam, olvastam rá és köröztem nyúllábbal fölötte...)