A Wargaming új MMO játéka
-
Dewri #5324 Eh, semmi értelme továbbra se csatahajózni. Nem az zavar, hogy retardált barmok gyülekezete a csapat, akik csak lebegnek egy kupacban egy sziget mögött. Nem az zavar, hogy szarrá gyújtanak a cirkálók folyamatosan, a javítást már rá se nyomom a tűzre, tök fölösleges. Nem az zavar, hogy csatahajóval nekem kell leszedni szinte az összes rombolót, mert a csapatom cirkálói és rombolói szart se csinálnak. Az zavar, hogy SEMMIT NEM SEBEZNEK A SOROZATOK!!!!!!!!!!!!!!!! És emiatt úsznak el a meccsek!!!
Most is, Kawachival egyedül maradtam 5 db ellenfél ellen, mindegyik fél hp alatt volt. Hármat még így is leszedtem mire ki tudtak nyírni. De ha nem 810-1300 sebzéseket adott volna végig, akkor simán kinyírom mindet!!!!! Ma egyetlen 1x se adott be 2400-nál nagyobb sebzést sorozatra, azt is HE-vel!!!! Képtelenség így élvezni a játékot, mert folyamatosan ég a hajó, 5-en fossák rám a napalmot, a csapat szart se ér, de ha oda tudnék csapni 10-15 ezres sorozatokat, mindjárt jobb lenne a közérzetem!
Ez így egy kalap szar. Csak szenvedés. Hiába a 305 mm ágyú, hiába a sok hp, a csatahajó most kb ugyanaz, mint a wotban a TOG II, egy lomha, sok hp-s ingyenfrag, amit egy szaros Chester is kinyír a picsába 1v1-ben, mert én fél percenként megcsapom 800-al, ő meg fél percen át folyamatosan sebez és gyújt. Az én hp-m előbb fogy el, mint az övé... Szánalmas. Pont a legnagyobb, legkeményebb hajókat tették tönkre. Nem igaz, hogy ezt nem látják a fejlesztők!!!! És még csak tier3-ban szopok, magasabb szinten, amikor majd körönként bejön 2-3 hordozó is, na az lesz az igazi élmény...:(