A Wargaming új MMO játéka
-
aru #5334 Én azt tapasztalom, hogy a játékosok igyekeznek a map szélére helyezkedni (nem csak a nyílt óceános pályán hanem mindegyiken) a játék elején. Aztán mindig akad egy játékos aki gyorsabb hajóval becsalogat 2-3 ellenfelet a csatahajók lőtávján belülre akik szétkapják őket. A dominanciás mapon is általában úgy igyekeznek helyezkedni, hogy a lőtáv határára kerüljön az ellenfél.
Kevés sziget kempelővel futottam össze viszont bot és olyan játékos van bőven aki a sajátjait lövi. Sokszor rácsodálkozom, hogy miért pittyeg a torpedó jelző a hátamból amikor ott csak csapattárs van és repülő se járt felém. Aztán "újdonság" erejével rájövök, hogy ezek engem akarnak. :D
A láthatósági rendszerrel viszont nem tudok megbarátkozni és ez a WoT közönségnek készült. Volt olyan, hogy nyilt terepen a t2 cirkálómtól 1,5 km-re láttam csak meg 2 rombolót (t1 vagy t2 szintű), de akkor már mindegy volt mert kipakolták a torpedókat és végem lett.
Mint írtam nekem igényem lenne arra is, hogy ne forogjon az összes ágyú mindig egyszerre. Sokszor jól jött volna ha a hátsókat bizonyos szögben tudtam volna tartani így lőni velük oldalra, az elsőkkel meg előre.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.07.10. 00:39:28