22410
A Wargaming új MMO játéka
-
StrikeFor #5223 bármit megyek Mexicoval 1500................eret vágok /3-4 kill citadella,acsi,foglalás,védés,repülők,critek,tűz --->1500 kösz b+ -
#5222 Legközelebb spoiler-be rakd a képeket -
seepheeerd #5221 CV-vel megspékelve, volt is 3 killje, de azé nyertünk :)
-
StrikeFor #5220 de ez csak +2 szint? ez még nem is vészes -
seepheeerd #5219 Hm... no more pic beszúrás? :D -
seepheeerd #5218 -
seepheeerd #5217 Na jó, megyek diablózni inkább...
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.07.08. 17:51:18 -
StrikeFor #5216 -25000 dmg T4-en vízbeömléssel..:ANYÁD
a WG nek átkell gondolnia az egész torpedó bullshit-et
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.08. 17:43:33 -
seepheeerd #5215 Éééés megint:
-
Avenger93 #5214 Prémium shopba meg lehet venni, 3500 Ft.
Utoljára szerkesztette: Avenger93, 2015.07.08. 17:26:22 -
DantesHUN #5213 Miféle hajó ez a Ishizuchi? Tier 4-es japán prémum csatahajó. És ez kinek járt? Vagy meglehetett venni? Nem láttam se , hogy megvenni lehetne, -
seepheeerd #5212 great MM:
(nyertünk) -
DantesHUN #5211 Minden hülye átjött a WoT-ból ide, vagy mi történt? -
StrikeFor #5210 nyugodj meg senkinek nincs pénze...lassan T7 vagyok,de 2 milla hiányzik csak az alap hajóhoz.........
nagyon úgy van kitalálva,hogy ne legyen semmi pénzed sem és VENNI KELLJEN! -
#5209 St.Louis-nél HE lövedékkel új értelmet nyer a "Folyamatos tűz alatt tartás"
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pont most fejeztem be egy csatát draw-al 1 hp -ja volt az ellenséges Wyomingjének kattog az óra lövök az AP becsapódik az első árbocnál és semmi :( -
TuskoMobile #5208 jah a qva sziget lakók fannoying -
#5207 igen, lesz aki tankolja a torpedókat :D -
DantesHUN #5206 Kaptam vagy 100 ezer nettó kreditet. Felesleges bohóckodni a prémium hajókkal. -
#5205 na ez nekem is így van, aztán kapcsolok hogy én vagyok a dárda hegye, bekapok 6 ellent, emezek meg beállnak a sziget mögé hiába szólok chaten, aztán le is írhatom mint szar kört. ezért jó társaságban játszani ott tudod legalább rájuk számíthatsz -
#5204 Ahogy én idáig észrevettem HE gyújt és sok modult kiüt olyankor az igazi amikor a fedélzetet tudod lőni nem a hajó oldalát, az AP simát sebez, de néha beadja a citadellát ha jó helyre megy akkor eltűnik egyik-másik hajónak a negyed fél hp-ja, de ehhez kell kaliber is tehát destroyer kis csúzlija egy csatahajóra még AP-val "sem" fog citadellát lőni , inkább HE és 2-3 sorozatból lehet felgyújt egy csatahajót ellenben a csatahajó HE lövedékkel egy destroyer-re lehet csinál citadellát.
Nagy kalibernél jó ez is az is, kis kalibernél talán egyszerűbb a gyújtogatás HE-vel annyi plusz előnyel, hogy a tűz sebzését is te kapod és ha elhasználta a javítást és még egyszer felgyújtod akkor percekig égni fog plusza a modul sebzések , kormány, ágyúk motor..
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.07.08. 15:42:26 -
Jacktor #5203 Eléggé. Toltál 4 cicit + 3 killt + lesebezted a hp-d 2x-esét + bázist is védted ahogy látom.
Amúgy a hordozók tényleg hányják a pénzt, már gondolkodtam rajta hogy arra is rárakom a zulu zászlót (+20% kredit) :-)
A t4 japán hordozó 100k sebzésre 234k kreditet adott (prémmel és ki is lőttek).
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.07.08. 15:37:29 -
DantesHUN #5202 Na. Kicsit már akkor én is dicsekednék. Nem tudom mennyire számít ez jó körnek, de nekem tetszett.
-
#5201 Érdemes "szórakozni" az AP He váltogatással? Elvileg csatahajókat kéne AP-vel, de olyan nagy különbséget még az én kis szintemen nem láttam. Még mindig az első BB-vel vagyok, igaz már mindene megvan. Rájöttem hogy tetszenek ezek a nagy barmok :) -
#5200 nekem az a kedvencem -és szinte állandóan ez van- hogy a jobb oldal elindul balra, a bal pedig jobbra kezdésnél. mikor meg felbukkan egy ellenséges hajó akkor hátra arc és középen hátul várják a csodát. én kb szinte mindig ilyenek közés kerülök. egyszer csak azt veszem észre, hogy egyedül vagyok a fronton. -
#5199 Amúgy ha van olyan játékos itt aki Tier 6 környékén jár mondjuk cirkálóval csatahajóval, szívesen megyek vele hordozóval. Tudok segíteni a cirkálók levakarásában vagy ebben abban. -
#5198 Az elején nem odafigyelésből letoltam 100 csatát pve-ben majd utána a többit már pvp-ben, 7. szinten kaptam egy nap "prémet" most van 5 misim. A T4 csathajó, cirkáló fullos a hordozót most adtam el (béna vagyok vele) a destroyer csak T3 . A győzelmi arányom pve-ben 97% pvp-ben meg siralmas 44% valszeg utolértek a WoT-os "vérpistik"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Olyan taktikai hibákat csinálnak, hogy tépem a hajam. CV gyere velünk arra senki nem megy, nem, ő elindul a másik irányba a sziget takarásába még el sem érünk a pálya feléig már lövi az ellenség és ilyenek tömkelegével, egy másik csatahajóval közösen küzdünk az ellenséggel majd ránk jön egy enemi destrolyer is, a baráti cirkáló és destrolyer mit csinál, tovább megy a másik karikába mintha mi ott sem lennék és nem értem nem egyszer egy nap képesek zsinórban ezt nyomni, múltkor beírtam amikor elindultak karikázni, hogy mi ez városi turista hajó csoport?
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.07.08. 14:30:54 -
DantesHUN #5197 Ez azért igen sok. Az a igazság, egyik prémium hajómmal se hozok sokkal többet, mint a normál csatahajókkal. Márpedig így akkor feleslegesek. De valami kredit farmoló kell. Amúgyis az egyik cél a japán hordozó ág. -
#5196 Tier5: 81500
Tier4: 47500 -
#5195 http://worldofwarships.eu/community/accounts/501078202-/#!ships_pvp -
DantesHUN #5194 Japóval? Mennyi átlagsebzésre? -
#5193 Hordozóval 4-5 tier ben körönként 150-250k ezüstöt szerzek. Ebből mondjuk lejön javítás ha kiszednek de átlagban megvan a 150k tisztán. -
DantesHUN #5192 De más hajók se lehetnek jobbak. Néztem egy videót youtube-on Warspite, 100 ezer sebzésre, nettó 80 ezer kredit? Az rohadt kevés. Nem minden csatában jöhet össze ilyen kör, azaz legtöbb esetben a nettó 80 ezer kredit sincs meg. Nem értem, a prémium hajók miért vannak ennyire kicsi bevételre beállítva. Vagy a fene tudja hogy van ez. Másik videóban 35-6 ezer sebzésre a Warspite 120 ezer nettót kap. Miapöcs?
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.07.08. 14:04:10 -
DantesHUN #5191 Mivel farmoltok creditet?
Tier IV-ben egy csatahajó test, 360k kredit. Két ágat húzva, több mint 700 ezer kell csak hajótestre. Magasabb szinten csak rosszabb lesz, baromira sokat, nagyon sokat kell gyűjteni . És nem tudom mivel kéne.
Van három prémium hajóm kettő ajándék.
Én hülye, megvettem az Atlanta-t. Nagy hülye voltam, ezért pénzt adni. Valahogy, nagyon nem megy. Mondjuk az átlag bevétel vele 50ezer. Nettóban, javítás levonva persze. Na és ez az. Hiába lő gyorsan, valahogy soha senkit nem tudok felgyújtani, pedig azzal lehetne sok sebzést csinálni, mert az ágyúk gyengék. Legalább kis tüzecske, de semmi.
Persze, ha egyetlen találatot kap, azonnal kidől az ágyúk fele, elszáll a motor, és leugrik a fél HP . Mivel kicsi a lőtáv, ha közel megyek az ellenséghez, ez történik, és pikk-pakk vége. Két lövés, és annyi neki. Ha nem megyek közel...meg tudok kire lőni.
Mondjuk kurva érdekes, ellenfélként naná hogy 800-akat lehet belelőni. Nekem, ha csak rám néznek felrobbanok.
Iwaki, ajándék hajó. Nem szeretem, olyan mint egy romboló. Még ez hozta volna a legtöbb kreditet...de egyetlen lövéstől full hp-r-ól felrobbant. Oké, volt nettó 106-ezres kör, de ilyet már.
Arkansas: lassú, és kicsi a lőtáv, ezért vagy az van, mire lőni tudnék elfogy az ellenfél és nincs kire. Vagy elfogy a csapat .és van kire lőni ugyan, de öten vannak ellenem ,és annyi. De még ez jobb, legalább lehet lőni. De kreditben annyit hoz mint egy normál hajó.
9 csatával, ezzel a három hajóval nem jött össze a két IV-es hajó test ára, (446 k jött össze, nettóban) vagy 20 csatát kéne menni, hogy mind két hajótest ára meglegyen? És bassz, mondjuk tier 8-ban? Több száz csatát kellene menni, hogy összejöjjön a kredit.
Lehet, én vagyok a béna, és egyik prémium hajóhoz se értek, de amikor minden összejön szerencsém van, sokat sebzek, akkor se ad sokatSzóval nem tudom, mivel érdemes kreditet gyűjteni.
-
Matusy #5190 Eu szerver. Amikor kijött semmi gond nem volt, vasárnap óta van ez. Játszhatatlan egyszerűen. De ha másnál jó akkor valszeg az én gépemben lesz a hiba -
#5189 Földobtad a pöttyös lasztit rendesen :)
Nálam azt mutatja, hogy átlag 34 ping és milyen útvonalon halad az adat a wows szerverig és vissza.
A 100-400 ping az már lehet NA szerver gyanús, mit ír bal felül a kikötőben a fejlécben WOWS EU server?
-
Matusy #5188 Köszi, de én nagyon hülye vagyok a gépekhez és az informatikához. Szóval ez azt jelenti hogy nálad is laggol és játszhatatlan, vagy nálam van vmi gond ami miatt 1-2 FPS-em van és az ms pedig 100-400 között ugrál kb folyamatosan -
#5187 Jacktor #5186
Azok az az adatok a repcsik sebessége nem a torpedóké.
Matusy #5179
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Jacktor #5186 Torpedó sebességek:
Tier 4 - Hosho: 85 csomó vs Langley: 90 csomó
Tier 5 - Zuiho: 99 csomó vs Bogue: 94 csomó
Tier 8 - Shokaku: 133 csomó vs Lexington: 113 csomó -
#5185 Ő is megérkezett:
Utoljára szerkesztette: kabel15, 2015.07.08. 11:56:14 -
#5184 A játékba belépsz megnézed milyen ip címhez csatlakoztál majd ezt PingPloter-be beírod és ha te géped és a wows szeró közt gond van elvileg látni fogod.
UI:
Nálam most ez az ip címek vannak ez(92.223.24.75, 92.223.24.24 )2 a kikötőé valószínűleg ez meg a csatába mikor beléptem 92.223.24.56, de ezek akár minden belépéskor, csata indításkor változhatnak. (Ha netán képet raknál fel a pingploteről az első pár ip címet ahol még 10ms alatt van az elérési idő takard ki)