22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • TuskoMobile
    hát azért van különbség megharcolt érte kicsit izzadt is mert oda kellett menni kockáztatni nem pedig pár távoli kattintással csinálta
  • Jeffjohnson
    Hordozónál csak a Japán mert 9-es szintű Amcsi hordozó az első aminek 2 TB-je van.
  • Jacktor
    A CE-k szarrá spamolnak HE-vel = folyamatosan égsz + ugye sebez is (és rohadt gyorsan töltenek).
    A BB-k ha normálisan eltalálnak (nekem valahogy az amerikaival minden saldoba beugrik egy 4-5k-s) akkor 5-15k.
  • Jacktor
    Mindkét pontban igazad van. Legalább ha az amcsinak már bombázókkal kell szopcsiznia egy normális setupban akkor adhatnának azoknak is normális sebzést. Nem mondom, volt hogy olyat kaptam bombázótól hogy még a szomszédnál is villogott a képernyő (10k+) de nyilván bemákolhatott valamit. És kézi célzással sem jobb, 100%-ban telibevertem a hajót és jött a konstans ezervalamennyi sebzés...
  • Dewri
    A kulcsszó a torpedó. Minden olyan hajó, ami tud torpedóval támadni, alapból képes többet sebezni. Akármilyen kis fos romboló (lásd a videód) egyetlen torpedója 5ezer+ sebzést oszt ki, egy csatahajó vagy egy cirkáló ehhez igen keményen oda kell tegye magát, főleg 300-800 sebzésekkel, amiket kapnak. Nem kell sok, csak 3-4 torpedó és máris 20ezer sebzésnél jár alaphangon és kvázi csak 4et lőtt... Egy másik hajó 4 lövésből hol sebez ennyit...

Tehát amíg ilyen trágya a sebzésrendszer és a páncélzat, addig a rombolók, a hordozók és a japán cirkálók állnak a legjobban a bevételeket tekintve, ha van egy jó játékos velük...
  • Jeffjohnson
    Gyengék a bombázók, meg az is a baj, hogy Figther beállítású CV-vel dögunalom játszani.
  • Jacktor
    Igen, hisz eleve több repülő van egy rajban, illetve hogy az amcsi setup-okban több vadászraj is van (és bombázókkal, amik szerintem semmire nem jók vagy csak nem tudom még őket használni, nálam mindig az 1k körüli sebzést adják). Amcsiknál elég szar setupok vannak, ha torpedóst viszel, buksz egy plusz rajt és hasonlók.
    Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.07.07. 18:34:00
  • DantesHUN
    Nem hisztizek, hanem te. Vegyél már vissza az állandó hangulat keltésből. Mit kell minden nap kiakadni a hordozókra? Pláne hogy folyton ostobaságokat hordasz össze. Az is ostobaság, hogy jaj, de brutális, jaj de durva, jaj mennyi kill meg sebzés hordozóval.
    Miközben, tele a youtube videókkal, ahol ennél lazán többet sebeznek mondjuk egy rombolóval. De amiatt senki nem hisztizik.

Tudod mennyit sebzett az a jaj de brutális hordozó, ha esetleg rápillantanál a képre? Mi ez, ehhez képest:

122k sebzés, 8 kill, egy tier IV-es rombolóval. Ez miért nem érdekes? Miért nem akadtok ki erre?
  • Master91
    Jól éreztem akkor hogy az amerikai vadászgép erősebb mint a japán ha 1v1 szitu van a repülőkkel ?
  • Jacktor
    Igen, az amerikai bármikor uralhatja az eget, csak a repülőkért nem túl sok XP jár az a gond...
  • StrikeFor
    aludj egyet
  • Jeffjohnson
    Igen, van 1-2 normális játékos aki szól is meccs elején ha légvédelem kell, akkor felette repkedjünk, végül is ez egy mindenkinek jó helyzet, te kapsz légvédelmet ő meg killeket :)

Japán hordozók durvák legtöbb, amit el tudok érni Amcsival az a clear sky medál mert 1 bombázóval túl sokra nem lehet menni. Gondolkozom én is, hogy váltok Japán-ra.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.07. 18:15:44
  • Jacktor
    Szemben 2 Hosho volt, csak azért raktam fel :)
    A Yubarinak gyakorlatilag én csináltam a repülő killeket, állandóan fölötte köröztettem a torpedósokat ha gáz volt (neki a legjobb a légvédelme és jó helyen is volt).
    Itt a replay.
  • DantesHUN
    Befejeznéd végre a hülyeséget? Kuma még csak a képen sincs. Mit álmodtál már megint?
  • Master91
    Az igen. Nekem 1200 vagy 1300 jött ma össze. Tényleg nagyon durva tud lenni a CV.
    Ha ellenfél CV-je nem szivat a vadászgépeivel, akkor azt csinálok szinte amit akarok.

Viszont a csávó hogy a picsbe tudott 21 repülő killt össze szedni ?
  • seepheeerd
    Mészáros! :)
  • StrikeFor
    és itt a másik gebasz! 1000-el több XP-t kaptál mint a jobban teljesítő KUMA ugyanazon a szinten..........mondjuk hogy broken a CV minden téren
  • Jacktor
    Félve bár de...

• seepheeerd
    Néha kikapcsolom a célkövetést hogy lássam, mozog... ill. a füst is árulkodó.
  • StrikeFor
    ez fasza! szorzós gondolom
  • Mnemomic
    hát én ma sem tudtam nyerni. biztos én vagyok a béna vagy mindenki aimbot-ot használ. utolsó meccsen dicsekedett a csapattárs, hogy 5 citadellát lőtt meg az ellenfél is. hát nem tudom nekem ritkán adja be. de mikor sebzek 60ezret és csinálok 3-4 killt akkor is vesztünk. a csúcs az volt ma, mikor dominitionben 850-250-es vezetésnél sikerült veszíteni a retardáltaknak. Omahavál is állandóan kkritikust kapok. azt is bírom, hogy ha van körülöttem 5-6 hajó és előttem is akkor is engem lő mindenki..vagy én vagyok nagyon peches vagy nem tudom mi van. már ott tartok hogy jobban idegessít mint a wot időnként.
    Utoljára szerkesztette: Mnemomic, 2015.07.07. 17:17:35
  • DantesHUN
    Nagyon zavaró, amit egyes játékosok csinálnak. Fogja magát, és 1/4-es sebességgel megy. Így soha nem ér oda ahová kéne, nem tud segíteni.
    Pláne, ha még meg is áll a nyílt víz közepén. Bravo. Ügyes vagy. Aztán csodálkozom, hogy lehet, hogy az előbb 5-ten voltunk most meg én egyedül.

De ellenfélként is idegesítő. Mint azt gondolom, majd mindjárt felgyorsít, nem lehet hogy egy helyben áll , és elé lövök. A még rosszabb, egész csata ideje alatt, a csatahajójával egy sziget mögött áll. Mikorra maradt vagy 10% hp-m, nagy bátran előjön és akkor kezd harcolni. Mi undorító dolog már ez?
    Azt a WoT-on nevelkedett tetves idiótáját! Bosszantó, mert rálőni nem lehet, mert áll a sziget mögött. De addig amíg full hp-n a sunyi féregje elő nem jön nem zavar sok vizet. Most nem azért, de a saját csapattársaival is kitol.
    Három csapattársát sülyesztettem el. Ezt végig nézte, a sziget mögött ücsörögve, és akkor jött ki csak, amikor már 10 % hp-m volt. Mondjuk így se tudott legyőzni, mert elmenekültem. Neki is az lett volna az érdeke ,hogy harcoljon, ne a sziget mögött ücsörögjön.

De az is jó, ha az én csapatomban vannak, és nálam is mindig van ilyen. Fú, meg az 1/4-desek. Látom jönne felém segíteni...de...miért nem lehet még háromszor lenyomni a W-t? Sose ér ide.
  • Tono34
    Gondoltam Kumával megyek egyet hátha vmi dupla sikeredik.

• Jacktor
    Hát igen, előbb-utóbb elérkezik a győztes csata, csak addigra az ember már olyan ideges, hogy alapból 20%-on teljesít :) Hogy idézzem VanDaal örökzöldjét (itt is aktuális úgy tűnik):
    WoT szopóág: Megnyilvánulásai a szemből felgyújtás, és a noob csapat, ahogy a minimum sebzések, a lepattanók, a 0-s critek, és a zsinórban a lista aljára kerülések is, melyek következtében úgy fel tud menni az emberben a pumpa, hogy az irracionális önpusztítás útjára lép, és a nap hátralévő részében már önerőből is rosszul játszik, további 'random' rásegítés nélkül is.
  • Jeffjohnson
    Amíg az emberek a CV-k miatt sírnak nem hiszem, hogy sokat változtatnának rajta. Pedig az elején örültem, hogy itt nem lesz buta láthatósági rendszer de hiába.
  • Jeffjohnson
    Én nem hiszem, hogy bármilyen szándékosság lenne ebben. Számos olyan játékkal játszottam, ahol volt MM és mindegyiknél előfordult jobb-rosszabb sorozat és még csak eszembe se jutott szándékosságot feltételezni. Inkább azt mondom ha vesztettünk az vagy az én vagy a csapattársaim hibája (egy-két extrém esetet leszámítva).

Mivel két csapat van és ha két külön kimenetelt (győzelem, vereség) vesszük számításba, egy ilyen rendszer megvalósíthatatlan lenne, mivel majdnem mindig új emberekkel kerülünk össze. Ha az előző csata eredményei alapján sorsolna össze állhatnánk sorba napestig, nem beszélve arról, hogy mi van ha csapatba megyünk és haver az előzőt nyerte én meg vesztettem. MM-nek vannak hibái tény de, hogy szándékosan nézné azt, hogy mennyit és mikor nyerek, abban én nem tudok hinni.
  • Master91
    DD-nek valóban túlzás ez az álca, de hát csak béta, REMÉLEM wg időben orvosolja ezt, mert ez eddig kegyetlen
  • Dewri
    Én is megszívtam rendesen, gondoltam majd zúzok Kawachival ahogy illik, rápakoltam néhány zászlót is, hogy még több xp/kredit jöjjön, szorzós körre majd de jó lesz, erre a tegnap leírt 810-es sorozatokat adta és csúnya bukta lett. Pont a megpakolt, szorzós hajó. Annyira VÉLETLEN ez is...

Mint az olyan körök, amiket itt másoknál is látok, hogy 100 kill, 5 millió kredit, 10ezer xp és így vereség... Ha meg olyan fos kört megyek, hogy lőni nem tudok senkire, az szinte mindig győzelem, főleg ha szorzós is lenne... A legszebb pedig ezek kombinálása, mikor mondjuk 4 gyönyörű kör lesz bukta és az ötödik, ami full trágya, na abból jön ki a szorzó... Ilyenkor nem szoktam ideges lenni, nyilván nem is csuklik az anyukája és egyéb rokonsága az összes létező orosz programozónak, fejlesztőnek és úgy általában minden utolsó kis kávéfőző gyakornokocskának, akinek bármilyen formában köze van a játékhoz és a wargaminghez...:)
  • Dewri
    De ez csak az ellenfélnél működik. Ha én játszom rombolóval, engem már 5-6 km-ről mindenki lő, mint a gép. Még amikor füstöt használok, akkor is lőnek tovább, pedig az ellenfél rombolóját nem igazán látni a füstben...

Ettől függetlenül van külön kapitányi képzettség, ami elég sokat javít az észlelhetőségi értékeken minden hajótípusnál. Mellé még az álcafestés, meg nem lődöz mint a hülyék, szemből eléggé keskeny, tehát van benne logika, hogy közel tud jönni, de nyílt vízen akkor is nevetséges, ott azért látni kéne messziről, mert nincsenek tereptárgyak...
  • aru
    A leg alapabb hiba a WG láthatósági rendszere. Ez durván visszafogja a csatahajókat és cirkálókat, és előtérbe helyezi a rombolókat amivel simán még 3 km-re is láthatatlan tudsz maradni. A t5 csatahajóm mellett előszeretettel bukkanak fel 2-3 szintel nagyobb rombolók a semmiből és egy-egy sor torpedóval 100%-ról kiszednek. Láttam ilyet már hordozóval is... szépen átmentek a teljes flotta között láthatatlanul.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.07.07. 15:11:08
  • Jacktor
    0-ás nekem is volt, épp a t3 BB-vel a minap. Amúgy ironikus hogy hogy jött össze... kirakott a pálya legbaloldalára és mire befordultam jobbra, már jött is a torpedós repcsi balról. Na, azzal elkezdtem forgolódni, de mivel egyedül voltam bal oldalon, így senki nem tudott segíteni AA-val... tettem vagy 2 teljes kört (nem is tudta ledobni normálisan a torpikat), de mire mehettem volna tovább jobbra, már odaértek az ellen cirkálók és rommá lőttek :)
  • DantesHUN
    Hát nem túl sok az átlagsebzése az biztos. De pont tegnap nekem is volt egy szinte nullás köröm, mert a lassú Wyoming-al senkit nem tudtam lőni, mire lőtávolba kerültem, minden ellenfelet kilőttek. Más irányba nem mehettem, arra nem volt senki. Szóval, az ilyen igencsak lerontja a statokat.
  • Jacktor
    "mi az érdekes benne?"
    Mondjuk azon is megakadt a szemem hogy t3-as BB-vel nagyobb az átlagsebzésem mint Neked a t5/6-ossal... Nem farokmégetés, csak fura... oké, magasabb tier, biztos több a CV és mindig téged torpedóznak ki... csak már kurva unalmas állandóan ezt olvasni (szerintem mást sem érdekel már régen)...
  • ximix #5110
    Ráértem megkerestem (hol máshol lenne, valamiért rosszul emlékeztem és mintha wot-ban jobban ellett volna dugva: ) C:/Games/World_of_WarShip/res/texts/ru/LC_MESSAGES/global.mo
  • DantesHUN
    Bassz, nekem annyi sok szézezer XP kell a tier 8-as csatahajóig, ki se tudom számolni. Hogy tudtuk ennyire sietni? Vagy mindenki free XP-t vállt? Még a Wyoming se fullos, messze.
  • Pluskast
    Nekem még 94 ezer xp kell a North Carolinához.
  • seepheeerd
    Ha mondjuk hozna 3-5000XP-et...

(Mert az volt az első hajó, amivel élvezet volt játszani, na de addig még 70k kell a Colorado-hoz és meg sem merem nézni azt, hogy azzal mennyi a NC :))
  • Pluskast
    Kisebb javítások. Semmi extra.
  • Scharnhorst
    Felrakott nekem most valami 2,5 megás micropatchet. Valaki látott róla valami infót?
  • Jeffjohnson
    Naja, nem egy olcsó mulatság de a kényelemnek ára van, ahogy mondani szokták :).