22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • StrikeFor
    a playerek nagy %-a menekül ,fosik és lesi killeket akar szerezni.....
  • StrikeFor
    zászlókat lehet szerezni ott?
  • tutyimutyi2
    olyan "jó" érzés amikor én 10 percnyi RNG-vel való küzdelem után meghalok és a háttérben ott virítanak a full hp-s csatahajóink akik utánam kb 2 perc alatt eltűnnek. :(
  • seepheeerd
    Ezt azért majd átgondolod, ha lesz több tapasztalatod :)

(Vagy kicsit utánaolvasol dolgoknak :))
    Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.07.10. 19:16:28
  • sadface #5379
    erre kíváncsi lennék én is. :)
  • DantesHUN
    A konkrét csatahajóét nézd ne az összesítettet,
  • Dewri
    A statnál az "Average damage caused per battle" értékemre gondolsz? Az 22916. Ez magas számnak tűnik, de ha azt nézzük ez kevesebb mint egy-egy csatahajóm hp-ja, és valószínűleg a torpedós hajók nyomják föl, azok ütnek rendesen...
  • Győri Devi
    Én távolra HE-t, közelre meg AP-t szoktam használni és úgy vettem észre így jobb a damage kiosztásom BB-vel. Távolra ilyen 14 km+ értek ahol az AP-t én nagyon nem láttam még rendesen penetrálni, míg HE sebzésben is több és jó eséllyel crit vagy tűzet ad be, ami elég idegesítő lehet ha a lövés 20 km-erről jött. Esküdni azért nem mernék a módszerre mert több tesztelés kéne, de a Myoginál nekem úgy tűnt, hogy valamelyest jobb de lehet csak képzelődöm. :)
  • TuskoMobile
    Sg-nek most melyik a csatornája már ha van hivatalos?
    Be kéne tenni fórum lécbe is nem jó ötlet?
  • Tono34
    Iso utolsó köre (mint kiderült, elég xp-t adott). A végén már sokat akartam, csak 1 maradt, azt meg leszedték.
    Azt hiszem eredményesen romboltam:

• Nazarov77
    Még nem lehet, mert warshipsben a goldot helyettesítő Doubloon van, ha vége lesz az open bétának és kijön élesben ezt átnevezik goldra és akkor közös lesz a gold wot/wows/crapplanes-ben.
    Közös free xp is jönni fog majd egy ponton, kár hogy még nincs benne mert van egy pici elfekvőben, de szerintem pont ezért nem tették még bele, ne ugorjanak az emberek 5 tiert át 80k free wotos free xpből :D
  • Matusy
    Nem tudom hogy hogyan játszotok a csatahajókkal, de remélem nem mindenre AP-t löttök. Az üt egy lyukat és ennyi. cruiseren meg destroyeren nem fog sebezni semmit. Azokat HE-vel kell lőni. Csatahajókat pedig AP-val. 1 lövés nekem 3000-5000 között sebez csatahajóra. A beesési szög se mindegy ahogy néztemmeg hol találod el. Simán sebezhetsz 6-8K-t is ha az ágyút találod el AP-val citadellbe pedig még többet. Cruiser ellen meg max közelről hajótestbe lehet normálisan sebezni AP-val.
  • Nazarov77
    itt egy kis bingo :D

Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.07.10. 18:02:43
  • DantesHUN
    Az biztos, hogy vannak gondok a játékkal, de én azt vettem észre, összességében lehet normális köröket menni csatahajóval, is sebezni is hajlandók, Mégis mennyi az átlagsebzésed? Lehet teljesen jó, csak nagyon negatívnak érzed.
  • Dewri
    Megvan az ellenszer az idegeimre. Csatahajóval PvE! 7 fős meccsek, botok ellen. Alig ad valamit a körre az igaz, és ugyanúgy szart se sebez a csatahajó, cserébe viszont sima menetek, több kill, nem gyújtanak szarrá pár perc alatt (nem volt 4-5 St. Louis szemben...), a botokat én magam egyedül is lemészárolom ha gáz a csapat, ráadásul a pályákat is sokkal változatosabban adja. PvP-ben csak 1, max 2 pályát ad végig, itt meg szinte minden körben mást kaptam, pl rögtön második körben a nyílt óceánt, amit rendes csatában nem láttam már vagy egy hónapja...

Fejlődni persze nem igazán jó ez a módszer, legalábbis nagyon lassú, de SZÓRAKOZNI, ÉLVEZNI A JÁTÉKOT kiváló, ami a rendes csatahajós meccsekről abszolút nem mondható el már régóta... Bementem Kawachi-Carolina-Arkansas körre, mindhárom győzelem, mindháromban 2 kill, mindháromban teljesen egyforma ellenfél csapat, mindháromban top tier voltam. Ez így mindjárt más fíling azért! Majd ráállok arra, hogy a csatahajós szorzót kiveszem rendesből, aztán itt hajókázok, amíg lenyugszom a szorzós meccsek után...:)
  • Matusy
    Tökéletes a T4. Matusy néven vagyok fent.
  • sadface #5367
    ja meg tiex x-en egy jamato javítási költsége 300k ha süllyedsz. :)
  • TuskoMobile
    mivel mész?
    nekem t4 bs-t kéne húznom
  • Matusy
    Szakaszban nincs kedve játszani vkinek?
  • seepheeerd
    Akkor az 3-as volt? Nekem 2x citadel adott 22k-t.
  • tutyimutyi2
    nálam sajna elkezdődött az hogy figyelmetlenül ellövik felém a torpedókat helyett az hogy csapattársam megy balra én kilövöm a torpedókat jobbra a csapattársam gondol egyet hátra arc és győnyörűen bekap 2-3 torpedót minusz18-20k hp és persze én vagyok a hibás.
  • TuskoMobile

Talán nagyobb szinteken jobb csaták vannak mert addig nehezen jutnak el vagy talán meg is unják a játékot remélem mert ezen reménykedve haladok hogy legyen egy TierX

wow milyen anomálik vannak akkor a játékban hatalmas

"31890-es Citadell HIT-et lőttem most New Mex-el egy Atagóba......400 hp-ja maradt a 40k ból"

Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.10. 15:08:31
  • TuskoMobile
    "20 torpedó és 17 direkt bombatalálat elszenvedése után öt órával elsüllyedt"
    Azért elég jól bírták xD
  • TuskoMobile
    jó kis olvasmányok xD
  • ximix #5359
    Zoli Hajói a St. Vincent fok
  • Ry0K3N
    Ja, nekem is le kellett töltenem azt a szart emiatt. Mert nincs webes felületű prémium aktiváció
  • StrikeFor
    még van másfél perc a meccsből nálunk 6 ellenfélnél 5 hajó még mindig él :D :D sírok a röhögéstől kínomban......nem sikerült nekik lekergetni egymást a közel 20 perc alatt......egyik jobban fosik a másiktól...csak tudnám mi az anyámért nyom rá a BATTLE gombra ha annyi a meccs,hogy menekülnek egymás elől...............
  • StrikeFor
    több mint 10 perce nézem,hogy a mi lemmingjeink elindultak jobbra az ellenfél lemmingjei meg balra és próbálják egyesével egymás lemaradóit leszedni....szánalmas............mintha két papírhajót betennél egy kádba és a lefolyó örvényében kergetőznének...............pofám leszakad!

mondjuk annyira fel is basztam magam rajta,hogy belerongyoltam az ellenség közepébe kiszedtem egy DD-t és szétrammoltam egy cirkálot...aztán OFC 10-11-en szarrálőttek..............

remélem hamarosan eltakarodnak a majmok a játékból és lehet értelmesen játszani....talán a T7 /25k xp needed / már nagy mérföldő lesz és a hülyék kimaradnak a szórásból ebben a magasságban
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.10. 11:41:50
  • Eagle16
    Ja igen, csak ahhoz meg fel kéne rakni a WoT-ot akkor. Köszi az infót.
  • StrikeFor
    azokkal azért takaríthassam már el azt ott :D

• StrikeFor
    31890-es Citadell HIT-et lőttem most New Mex-el egy Atagóba......400 hp-ja maradt a 40k ból
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.10. 11:20:11
  • Ry0K3N
    Nem, azt magát ott nem használhatod de ha beaktiválsz prémiumot wotban akkor az shipnél is érvényes lesz.
  • seepheeerd
    Bizony így van, a fórumon olvastam, hogy mással is előfordult már...

Amit újabban tapasztalok: szarrá lövik az ágyútornyaim. Ez szinte sosem fordult még elő, az utóbbi három napban viszont egyre gyakoribb...
  • Eagle16
    Azon nekem is van 1500 gold, de azt nem lehet a WOWS-ban használni, nem? Nekem legalábbis nem jelenik meg itt.
  • Gundark 1 1
    Áttérek a hordozókra :) Akkor kempelhet ez a sok f*sz ahol akar :) A csatahajókra mondanak valamit hogy mikor tervezik javítani a sebzést? Ekkora baszott ágyúkkal lövöm közelről (4km mert a barátaim éppen valamerre kódorognak) a cirkálót, és bedobja hogy akkor 800 900.... Aha. 300-as ágyúból megküldve már a szelétől meg kéne halnia :)

Kipróbálom a rombolókat is. Vidáman száguldoznak, nem látszanak, torpedóznak és a kutya nem foglalkozik velük :)
  • Ry0K3N
    Hát nekem meg körbelőtte az egészet, csak kamilláztam hogy ez most mííí? Aztán jutott eszembe hogy valaki említette hogy lehetséges ilyesmi. Mert olyan közelre nem akkora szórást kell csinálnia.
  • seepheeerd
    Mondjuk én sosem tapasztaltam ekkora szórást pedig zoomolok, ha nem is maxra...
  • Ry0K3N
    Hát kurvajó.

#5345 Nekem wotos accnál még maradt gold, abból vettem egypár prém hónapot. :D
  • seepheeerd
    Mai első. Lehet hogy kellene pár prémium nap a franc egye meg:
  • seepheeerd
    Valamelyik dev írta, hogy 5km alatt ne zoomoljunk...