World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
angelus1991ster.blogspot.hu
Tehát hiába van sok csatahajó és cirkáló, de egy csomóban mozognak. Hogy támadnád meg őket? Bármelyik irányból bárhonnan, a gépek felét lelövi a légvédelem. Ha 3-4 csatahajó +2 -3 cirkáló együtt mozog, szinte áthatolhatatlan a légvédelem.
A másik, eleve a térkép szélén, vagy egy sziget partjainál mozognak, így nem lehet a repülőkkel manőverezni hogy esetleg két irányból, merről támadjak. És a csata végig a hajók ott keringenek egy csomóban , és folyton úgy mozognak, forognak köröket írnak le, hogy nehéz legyen őket eltalálni.
Harmadszor meg: a csaták felében ha egy támadásra van időm. Mert míg a én csapatom elmegy jobb oldalra, bal oldalra senki, az ellenféltől viszont bejön pár romboló, megtalál és végig kerget a pályán. Hiába mondom ,hogy segítség, meg védjék azt az oldalt, semmi.
Utolsó csatámban is végig kergetett egy romboló, egy támadást tudtam indítani, utána az életemért harcoltam, igaz nem kapott el, de mit össze nem szenvedtem, a Lexington-al kimanőverezni a romboló állandó torpedó spam-jét?
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Utoljára szerkesztette: toocha, 2015.03.13. 21:22:28
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
http://kepkezelo.com/viewer.php?file=n9unmboftgbmkp9tj08.jpg
http://kepkezelo.com/viewer.php?file=ay3t1j3bd0euzp0g65og.jpg
Első csata vele, semmit nem is tudtam a hajóról. Hát...kicsit érdekes.
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Az is érdekes gondolat, ja, a hordozó repülői végesek. Ez így helyes. De hajók végtelen lőszert és torpedót visznek? Egy romboló örökké tud torpedót lőni? Hány darabot tettek a fedélzetre? Amennyit némelyik kilő, annyi raktér hat hajón nincs együttvéve. Nagyon érdekes, és nagyon fair a hordozókkal szemben.
Bombázókkal 4 támadásból semmi. Nulla találat. És ez nem rajtam műlik, mivel nem én célzok. Akkor mit tehetek? Nincs semmi varázs gomb, ami segítene. Ja, amúgy negyedik támadásra fú...173-at sebzett. egy rombolóba, az 5000! sebzésú bomba. Mi történt? Felcsapott egy kis vizet a hajó fedélzetére? És mit tehetek ez ellen? Semmit.
A repülőgépek torpedóval sokkal nehezebb lett, egyszerűen nem arra dobják le sokszor amerre parancsot adtam. Ezzel megint nem lehet mit csinálni. Nem mondhatom a pilótának hogy arra dobd már le amerre mondtam!
És akkor a csapat. Az ellenfél, folyamatosan együtt mozog. 5-6 hajó közel egymáshoz, ami miatt nem lehet őket megtámadni. Minek? 5 hajó légvédelme szanaszét lövi az összes repülőt-
Bezzeg a mi csapatunk, biztos nyitva hagy egy oldalt, ahol szépen betámad a másik csapat és megtalál. Segíteni persze senki, soha.
Nagyon rossz lett. Legalábbis, tier 8-as hordozóval, még kisebb szinten lehet jobb, ott sok olyan célpont van, amin nincs vagy alig van légvédelem, ott több az új, tapasztalatlan játékos.
Citadel = Most armoured part of a ship. Usually contains magazines (ammo rack), propulsion systems etc. Protected by multiple layers of armour. Maximum damage area for AP shells, though they need to penetrate.
A legpáncélozottabb része a hajónak AP-val lehet átütni és ott vannak a lőszerek stb... Tehát lehet "one shot"-olni a hajókat.
yamato biztos kinyírt volna egy sortűzzel de nem emlékszem hogy lett volna bent. 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
WoT: Nishizumi77
Ilyenkor jó megoldás ész nélkül spamm-elni a torpedót, majd csak belefut valamelyikbe. Volt olyan képen a játékból hogy vagy 35-40 torpedó 4 irányból több hajóból persze. Vicces.
De mindez lehet már nem egészen ilyen, mert az utolsó patch-ben minden sebességét vissza vették.
benyomja a füstöt aztán 2 km-re előbukkan a semmiből 6 torpedóval és annyi neked 😄
Éjszaka megnéztem őket.
DDvel meg kéne már tanulnom, hogy érdemes játszani vele, mert tetszene, de pont a legnehezebb hajótípusba kezdtem bele 😄
WoTra fordítva ők a light tank / tank destroyer hibridek, fürgék és nagyon sérülékenyek viszont HA betalálnak a torpedók nagyon jól sebez. És pontosan ezt kéne gyakorolnom, hogy ráérezzek milyen távnál mennyire célozzak elé/mögé az ellenségnek 😊
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.03.13. 10:23:54
WoT: Nishizumi77
hogy mikor lesz megint ilyen azt a fene tudja