22410
A Wargaming új MMO játéka
-
#5183 Eddig vadász beállításon voltam 2 vadász + 1 zuhanóbombázó, most 2 zuhanóbombázó +1 torpedóbombázó.
Ez a két opció van, amiből választhatsz (sajnos más nincs csak ez a 2 előre meghatározott opció) USN CV-n (5-6-os szinten utána 1-el több zuhanóbombázó), illetve van egy harmadik is (5-ös szinten, utána +1 zuhanóbombázó) de az használhatatlan 1 TB + 1vadász.
IJN CV-ken már 4-es szinten is 2 TB + 1 (gyengébb) vadász van. Ez sokkal optimálisabb a felszíni csapásmérésre, mivel
két külön irányból tudod megtámadni torpedókkal a célpontot, aminek sokkal nehezebb dolga lesz kitérni előle. Negatívuma annyi,
hogy egy raj csak 4 torpedót visz míg az USN-nél 6-ot. Annyit még észre vettem, hogy a IJN torpedók mintha gyorsabbak lennének de
infót nem találtam róla, így ez csak feltételezés.
A másik meg az, hogy vadász beállításon dögunalom játszani, semmi élvezet nincs benne, hogy lenullázod az ellen légerejét, amivel elrontod az ő játékát és unalmassá teszed a sajátod és általában ez édes kevés a győzelemhez. -
#5182 emígy a hajók fejlődésével, miért nem fejlődik a periszkóp is? -
nomiss #5181 köszi -
nomiss #5180 mi az hogy áttértem ? 2 torpedoval mész ? -
Matusy #5179 Nektek is laggol a játék? Már 3 napja folyamatosan égg a piros lámpa a lagg mellett és 1FPS-em van. Teljes mértékben játszhatatlan. Másnak is ilyen, vagy nálam van vmi gond? -
Jacktor #5178 Előbbire: nem gondolnám (micro pathcnél), utóbbira: igen (de megjegyzi hogy mi van már telepítve, csak át kell pipálgatni).
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.07.08. 11:06:26 -
StrikeFor #5177 ezt az aslaint mindig újra telepíteni kell ha új verzió jön ki? vagy ha nem tetszik egy crosshair akkor is megint újra kell rakni a másikkal? -
#5176 Tegnap volt egy 2,4MB ez meg most, amúgy lehetett tegnapi is akár passz. -
Jacktor #5175 Tegnapelőtt kijött a 0.4.4-es Aslain, amiben már ismét van köd eltávolító (a gyengébb gépeseknek esetleg segíthet). -
#5174 Ez nem a tegnapi patch? 0.4.0.2.
- Warspite will removed from in-game shop (for doubloons) but only for later appear in Premium shop
- fixed incorrect display of premium property in WoT after logging to WoWs -
#5173 Kaptunk egy 32MB és 0402 lett a game. -
#5172 Igen, USN CV-vel én ráérek, azzal az 1 TB-vel szöszölni
Áttértem én is a csapásmérő beállításra és így azért szórakoztatóbb de úgy érzem messze elmaradok az IJN CV képességeitől. -
Jacktor #5171 Jól. A legritkább esetben van rá idő annyi mindenre figyelni kell közben (és az automata sem rossz, bár elvileg nagyobb sávban dob). -
#5170 Mintha a Japán torpedók gyorsabbak lennének mint az Amcsi megfelelőik. Jól látom, hogy nem is használtál manuális célzást meg rárepülési szögállítást?
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.08. 09:22:29 -
Jacktor #5169 Aslain mod pack-ból az alábbiakat:
- Ship contour Icons > by plod77
- Crosshair > by Bowser - Green Lemon
- Over Taget Markers > version #1
- Mods sharing hud_lib_swf file > Custom damage indicator & torpedo markers
- Minimap mods > Minimap with shipname and last knows position - Minimap style #3
- Various mods > Mav's ultra fog remover -
#5168 Rendkívül jó kis hajó, ajánlom! -
#5167 Én a Murmansk megvételén gondolkodom. Annyira nem vészes az ára és remélhetőleg jól hozza a kreditet. -
#5166 A Warthunder-ben már teljesen megszoktam, hogy nem kell kreditért grindelni, itt meg egy modul Tier 4-ben 300k kredit :D
Ha eladod a hajót, akkor újra meg kell venni, ha megint játszani szeretnél vele. És persze ott vannak még a kiegészítők, meg a felszerelések, amikre egy kisebb vagyont el lehet költeni. Meg gondolom a javítási árak is nagyon precízen be vannak lőve. Ha nem tudnám hogy WG játék, akkor is kitalálnám egyből...annyira rá vannak állva, hogy sose legyen elég kredited. Csak egy nemzetet viszek pedig, de már most látom, hogy Tier 5-ben 0-n leszek megint, vagy legalábbis 99%, hogy nem lesz egyből kreditem Tier 6-ra. -
nomiss #5165 nagyon jól játszol. Milyen addonokat használsz ? -
#5164 Eddigi legjobb csatam:
-
ismerős érzés. -
#5162 Iso, sajnos vesztes kör:
-
#5161 ebben az életben úgysem jön többet össze :D -
#5160 Az első 7 perc Szigeti fakultatív program volt, turisták körbe vitele kb. Lőni nem tud, mert azt a nyamvadt hajót az elején aminek össz-vissz 2 lövés kellett, sokáig lőtte körbe. Első nagy mákja, ami igazán érdekes, a 14 perc körül, amikor szigetnek megy, csak mákja van, mert épp befingott maga alá ködöt. Ezért, a mögötte lévő enemy nem is látta, pedig kb secc perc, és annyi neki. Ehelyett lötte a másik cirkálót, vagy mit, és mire feleszmélt, már ismét full gázzal robogott. A végén meg ugye bejött középre a két nyanyahajó, hogy meghaljanak. Nem, á nem a sunnyogó sávban oldalt....
Ergo, szééép nagy mázlija volt. Persze, ahogyan mások is írták, a torpedó már csak ilyen jelenleg. -
Kotomicuki #5159 Hát, ha tényleg úgy működne a csatahajó másodlagos tüzérsége - netán: még irányítható is lenne - , ahogy az a valóságban volt (azokkal a lövegekkel, amik a vele egyidős ~cirkálókon is vannak), akkor meg a cirkálók (és a rombolók) lennének használhatatlanok - esetleg csak torpedóvetésre(, aknarakásra) alkalmasak...
A CV-k meg felmossák a pályát a csatahajókkal... - már csak a tengeralattjárók hiányoznának a nagy ladikok szopatásának teljessé tételéhez! -
#5158 Kereteztesd be:) Wájoval nekem az istenek nem hord össze a gun olyan mint egy vágott csövű sörétes -
#5157 jó hogy a legnépszerűbb classt teszik tönkre :D -
StrikeFor #5156 pár napja egészen korrekt a BB-k sebzése -
#5155 Az új patch óta még nem toltam csatahajóval, ezért kifejlesztettem a South Carolinát. Bár ne tettem volna. Jelen pillanatban a csatahajók tényleg használhatatlan szarok, ez legalábbis mindenképp. 600-700-as sebzések a cirkálókba, amíg ők ezreseket vernek belém, ráadásul négyszer gyorsabban. A lőtáv a béka segge alatt, a hajó úgy gyullad ki, mintha napalmmal locsolgatnák a fedélzetet. -
firstblood valaki? :D 1 lövés 1 halál. -
StrikeFor #5153 már csak másfél hónap napi 2 óra játék és meglesz a T8 North Cali :D -
Jacktor #5152 Gyönyörű! A rombolókat még nem érzem annyira, de a képekből látszik hogy ki hozta le a csatát (Myogi)
Mindenesetre szemben a Myoginak sikerült összehoznia azt amit még sosem láttam: 0 xp -
Scharnhorst #5151 Egy kis CV fújolás után jöjjön egy kis romboló is? :) :P
Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2015.07.07. 20:46:01 -
Jacktor #5150 Van ilyen is :(
-
StrikeFor #5149 kajak össze vissza ad a gép pontokat.....egyik nap volt 4 kill, 5 citadell 5 crit, pár repülő,bázis fogaláls, védés, kaptam érte 2800 körül...most buktam egy meccset nem öltem egyet se pár hit meg crit és 1600 -
seepheeerd #5148 Aztamindenit! Grat! :) -
Jacktor #5147 Lol, kösz,jogos :) (5 sör az 5 sör)
Mindeközben (1,5*1,5*1,5):
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.07.07. 19:23:18 -
seepheeerd #5146 Szép volt, kár hogy elkaptak. -
seepheeerd #5145 CE = CA/CL, saldo = salvo, a többi jó :) -
Jacktor #5144 Dolgozósoknak a replay: