World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A torpedó vető gépek meg nem annyira veszélyesek, vagy csak én nem értek hozzájuk. Összesen 6 gépből állnak és (Tier V szinten) és egy torpedó maximum 5900 sebez (nem, nem 18 ezret mint a rombolóké). A ledobási zónából következően (ugye itt nem lehet fókuszálni, mint a rombolókét), ha ügyesek, akkor 3 találat elérhető. Ennél több találatot még álló hajónál sem sikerül elérnem, mert nagy a szóródásuk. Igaz, két szakasz van, de elég nehéz optimális pozicióba állni.
A másik bosszantó dolog (inkább WoT betegség), hogy egy jó csatát mentem ma hordozóval, azóta arra az oldalra tesz, ahol a csapattársak 5-6 perc alatt, nulla sebzéssel elhullanak. Ugye ismerős valahonnan a dolog? Amúgy türelmes vagyok, most mentem a kilencedik vesztes csatát zsinórban.
Ha már bent vannak a végtelen számú torpedóval lövöldöző,gyors és még fedélzeti ágyúval is rendelkező rombolók a tengeralattjárókat is be lehetne tenni, balanszolt hátrányokkal persze.
Én néztem Cleverlandék streamjéből 1-2 csatát mikor rombolókkal nyomultak és hát abból állt a csata, hogy 1 percenként ment a torpedó spam amik sokszor az ellenséges hajók összes életét levették 1 találattal és még van mellette légvédelmük meg fedélzeti ágyúk,gyorsak.
Ilyen kondíciók mellett nem látom, hogy hogy lenne annyira elvetendő dolog a tengeralattjáró, mikor már előre látom, hogy majd abból fog állni mikor éles lesz a játék, hogy iszonyatosan menni fog a power creep a rombolók irányába amik a torpedóival mindent szét fognak szedni.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Az én felhasználónevem Tayaka79
Amúgy meg üssétek, ahol éritek a panaszkodókat ! Igaz, hogy nincs tengerünk, de ha muszáj, ásunk magunknak.

Angol hajókért elsősorba főleg a haditengerészet "buzik"(nem pejoratív értelembe írom) vannak elsősorba oda.
Orosz hajók gondolom a saját közönség miatt biztos népszerű lesz a ru szerveren a német meg pusztán azért népszerű lesz mert német.
Ez lehet a gondolat mögötte, nyilván nem véletlen az usa-japán kezdés sem, mert lehetett volna angol-német is csak valszeg az usa több embert mozgatott volna meg mint az angol.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Iwaki alpha a neve
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.03.15. 12:41:57
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Valahogy így.
A másik: az alfa tesztelőknek osztott prém hajó. Ez mennyire duván OP: 2 csata, 6 kill. Oda se figyeltem, nem is értek hozzá, nem is szeretem ezeket a gyors torpedó köpködő hajókat, és ennyit tud? Ez valami brutális. Remélem meglehet tartani, mert ez a hajó egy baszott troll, nagyon OP, és csak kis tier-ben megy olyan egy mészáros.
Am vízvonal alatti találat is számít?
He: kis kaliberrel nagy páncélra vagy nagy kaliberrel kicsi páncélra. esély van rá hogy berobbant valamit,vagy felgyújt
aztán meg működik az egész úgy ahogy az rng akarja.. 😊
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Van hogy 50-et, van hogy 2-3k-t sebez a lövedék. A rekordom eddig 15k volt 😄
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Na, itt egy másik . Ez egy egész jó kör volt. Aoba, 3 kill, a végén egy hordozóra AP-t lőttem, és rohadt sokat sebzett. Meg volt egy sikeres torpedó találat. Azért az vicces, hogy a hordozó 48 gépéből csak én 15-öt lőttem le.
Na de az AP. Mi folyik itt? Csatahajóval ma AP-vel meg semmit se sebez. Tegnap igen, ma nem. <#conf>#conf>
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.03.14. 17:19:50
Előtte, Clevland cirkálóval 3 kill. Simán sebeztem amikor kellet AP-vel is. Semmi gond nem volt, ha kellet átütött. Nagyszerű. Erre most meg ez van.
Vagy ez ennyire rohadtul random lenne? Most ez komoly? Nem tudok másra gondolni, mert semmi logikát nem látok. Se távolság, se szög, semmi, de semmi nem számít.
Még gondoltam arra: Immunity zone. Ez lehet, de ez se stimmel! Ugyanarra a célpontra se 20 se 15 se 10 se 8 km távolságból nem adott be sebzést, miközben máskor tegnap beadta, ez se lehet.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.03.14. 16:47:54
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Utoljára szerkesztette: Betonfal83, 2015.03.14. 13:43:30
http://aw.my.com/us/cbt