World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Utoljára szerkesztette: toocha, 2015.03.13. 21:22:28
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
http://kepkezelo.com/viewer.php?file=n9unmboftgbmkp9tj08.jpg
http://kepkezelo.com/viewer.php?file=ay3t1j3bd0euzp0g65og.jpg
Első csata vele, semmit nem is tudtam a hajóról. Hát...kicsit érdekes.
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Az is érdekes gondolat, ja, a hordozó repülői végesek. Ez így helyes. De hajók végtelen lőszert és torpedót visznek? Egy romboló örökké tud torpedót lőni? Hány darabot tettek a fedélzetre? Amennyit némelyik kilő, annyi raktér hat hajón nincs együttvéve. Nagyon érdekes, és nagyon fair a hordozókkal szemben.
Bombázókkal 4 támadásból semmi. Nulla találat. És ez nem rajtam műlik, mivel nem én célzok. Akkor mit tehetek? Nincs semmi varázs gomb, ami segítene. Ja, amúgy negyedik támadásra fú...173-at sebzett. egy rombolóba, az 5000! sebzésú bomba. Mi történt? Felcsapott egy kis vizet a hajó fedélzetére? És mit tehetek ez ellen? Semmit.
A repülőgépek torpedóval sokkal nehezebb lett, egyszerűen nem arra dobják le sokszor amerre parancsot adtam. Ezzel megint nem lehet mit csinálni. Nem mondhatom a pilótának hogy arra dobd már le amerre mondtam!
És akkor a csapat. Az ellenfél, folyamatosan együtt mozog. 5-6 hajó közel egymáshoz, ami miatt nem lehet őket megtámadni. Minek? 5 hajó légvédelme szanaszét lövi az összes repülőt-
Bezzeg a mi csapatunk, biztos nyitva hagy egy oldalt, ahol szépen betámad a másik csapat és megtalál. Segíteni persze senki, soha.
Nagyon rossz lett. Legalábbis, tier 8-as hordozóval, még kisebb szinten lehet jobb, ott sok olyan célpont van, amin nincs vagy alig van légvédelem, ott több az új, tapasztalatlan játékos.
Citadel = Most armoured part of a ship. Usually contains magazines (ammo rack), propulsion systems etc. Protected by multiple layers of armour. Maximum damage area for AP shells, though they need to penetrate.
A legpáncélozottabb része a hajónak AP-val lehet átütni és ott vannak a lőszerek stb... Tehát lehet "one shot"-olni a hajókat.
yamato biztos kinyírt volna egy sortűzzel de nem emlékszem hogy lett volna bent. 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
WoT: Nishizumi77
Ilyenkor jó megoldás ész nélkül spamm-elni a torpedót, majd csak belefut valamelyikbe. Volt olyan képen a játékból hogy vagy 35-40 torpedó 4 irányból több hajóból persze. Vicces.
De mindez lehet már nem egészen ilyen, mert az utolsó patch-ben minden sebességét vissza vették.
benyomja a füstöt aztán 2 km-re előbukkan a semmiből 6 torpedóval és annyi neked 😄
Éjszaka megnéztem őket.
DDvel meg kéne már tanulnom, hogy érdemes játszani vele, mert tetszene, de pont a legnehezebb hajótípusba kezdtem bele 😄
WoTra fordítva ők a light tank / tank destroyer hibridek, fürgék és nagyon sérülékenyek viszont HA betalálnak a torpedók nagyon jól sebez. És pontosan ezt kéne gyakorolnom, hogy ráérezzek milyen távnál mennyire célozzak elé/mögé az ellenségnek 😊
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.03.13. 10:23:54
WoT: Nishizumi77
hogy mikor lesz megint ilyen azt a fene tudja