22418
A Wargaming új MMO játéka
-
RODLEE #9036 Nekem nem ez a fajta laggom van,hanem 30 pingről ugrál lagg szintre x pingig mikor nagyon felszalad 2000 megáll az élet!
Vannak olyan napok mikor 30 +-5 pingem van folyamatos akkor boldogság van,a lentiekben 1 kolega azt írta a fejlesztés miatt vannak ilyen gubancok még most! -
kHares #9035 Volt egy csatám ahol folyamatossan lőttem dd-t, cruisereket sőt még egy bb-t is. Lövések nagy része talált de nem írt semmit, nem sérült és még lepattanó sem látszott. Majd jött egy torp sorozat felém és bekaptam egy torpot. Mármint bekaptam volna mert egyszerűen átment rajtam. Ekkor jöttem rá hogy valami fura lagom van amit nem érzékelek de valami 5 sec késésben vagyok a serverrel.
Replay-t visszanézve kiderült hogy 2 hajóhosszal mindenki mögé lövök és a torpok is elhibáztak jócskán. Szóval nem feltétlenül egy jól idomított majom ül a képernyő előtt bár ennek nagy az esélye. -
1kezdő #9034 Nem-nem! Ilyen, amikor az ember ittasan megy fel a tatra.
Én ma kivételesen józanul mentem fel és nem ittam előtte célzó vizet. Ennek lett ez a kissé gyengécske szereplés. De kárpótolt a sok töklámpás a dokkban.
-
#9033 Igen, lehetséges. Nagy az Isten állatkertje csak alacsony a kerítés. -
Prof William #9032 Mit láttam tegnap. El sem hittem...
Kilőttek és megfigyelő módban észrevettem hogy egy Kuma megtalálta az ellenfél anyahajóját.
El kezdte lőni 10 kilométerről miközben közeledett felé. Az anyahajó pedig menekülés közben sikeresen nekiment a partnak szóval mozdulni sem igen tudott...
A Kuma folyamatosan lőtte és SZINTE MINDEGYIK LÖVEDÉKE MELLÉ MENT. A végén már 4 kilométerről lőtte folyamatosan és szinte kivétel nélkül mellé lőtte mindet. Teljesen körbelőtte az anyahajót ami csak néha kapott be 1-1 lövedéket.
El se hittem hogy mit látok. Én egy Kuma-val ilyenkorra már rég kilőttem volna. Egyszer átsunnyogtam vonalak között és kb 5 perc alatt az ellenfél mindkét anyahajóját elsüllyesztettem 8-9km-ről...
A végén már 2km ről lőtte az anyahajót, ami most m ár azért elkezdett bekapni lövedékeket, de nem eleget és mire kilőtte volna, az anyahajó védelmi lövegei elsüllyesztették a Kuma-t.
Mi a fene volt ez? Lehetséges hogy ENNYIRE rosszul lőjön valaki? -
seepheeerd #9031 ennyire
és
ennyi
idióta
agyatlan
barom...
(szerencsére a másik oldalon is akad bőven) -
seepheeerd #9030 Az nem logikus hogy csak nekem van mindig kormány/gép problémám :) -
kHares #9029 Valahol lenyűgöző ahogy a Karlsruhe átcsúszott a supertestereken. Azt gondoltam a a 105mm-s ágyúkat otthagyva ez végre sebez de a szovjet dd-k nagyobbat lőnek könyörgöm. Igaz most sikerült 56k-t sebezni de nyerni azt már nem. Rage OFF. -
Desmodromic #9028 Végre gyorsan forog a Pensacolám tornya, azóta csak ezt nyomatják a fedélzeten. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
kissssss #9027 igen... csak előtte látni is kéne őket, ahhoz meg szövi cirkálók vagy rombolók kellenének, ehhez meg csapatjáték kellene, ehhez meg agyat kéne növesztenie egy két játékosnak.
és még lehetne fojtatni... -
Prof William #9026 A rombolók kicsi szinte páncélozatlan hajók. Már pár lövés is elég nekik, hogy súlyos sérüléseket szenvedjenek. Szerintem ez logikus... -
seepheeerd #9025 Valamit valamiért :D -
DantesHUN #9024 A romboló könnyebben kap modulsérülést. De...nem lehet neki legalább citadellát lőni. -
seepheeerd #9023 Nem mondom hogy csalás, de qurvára bosszantó hogy minden csatában többször kilövik vagy a kormányt vagy a propellert a DD-n. -
Prof William #9022 Én sem tapasztaltam semmi ilyesmit... -
#9021 semmi ilyesmi. -
carp3tm0nster #9020 Sziasztok!
Nálatok is van 8-9000 ping meg lag hegyek?
játszhatatlan. 56k-s modemes időkben jobb volt. -
Desmodromic #9019 Köszi! -
#9018 Mostanában mikor elindítom a Warhipset, sose töltődik be a hang, mintha le lenne tiltva. De ha rányomok bal felülre az option tárcsásra, akkor egyből visszajön a hang. Szerintetek mi lehet a gond?
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2015.10.26. 16:17:40 -
#9017 Egy kis érdekesség :) -
1kezdő #9016 Jó reggelt mindenkinek! Kezdjük a napot,,,mondjuk ezzel.:
-
StrikeFor #9015 pls nerf :P
-
1kezdő #9014 Na, az effélét szeretem! Kettő a kettővel szemben a végén. Már befoglalták a bázisunkat, mint ahogy mi is, de ők előrébb tartottak jóval. Így hát, vissza kellett mennem -persze már egyedül. Öngyilkos küldetés, de nincs választás. Távolról lőttem mindkettőt, de semmi reményem nem lehetett, csak az, hogy ezekkel a lövésekkel nyerünk időt. A közelebbit kilőttem, de a másik elkezdett leamortizálni és ki is lőtt, de amikor felrobbantam, már vége lett és Viktori...ahh! Van mázli is a világon. Vagy bátraké a szerencse?:) -
#9013 Ha még nem volt akkor itt a Razer-es Mikulás -
StrikeFor #9012 ez egy nagyon beteg hajó
-
StrikeFor #9011 pontosan! és minden killem kill steal volt 100hp ról odaspuriztam és az uccsó lövést bevittem :D -
1kezdő #9010 De hogy kiegyensúlyozott legyél, most illene megdicsérni a társaidat, hogy hozzásegítettek ehhez az eredményhez. Mert ez egyedül teljesen kizárt, hogy sikerüljön. -
StrikeFor #9009 STOCk KÖNIGSBERG első kör vásárlás után....mivan?
-
IchBenQ #9008 Sziasztok!
Nálatok is kifagy a szerver vagy csak nálam van a gond? -
1kezdő #9007 Azt tapasztaltam, hogy a rombolók -ha tényleg jók és helyén van az eszük-, akkor nagyon nagy előnyt tudnak biztosítani a csapatnak. Mivel gyorsak, hamar elfoglalják a bázist. Ez persze nem tetszik az ellennek és elkezdi lőni a rombolót, de ha beködösít és jól mozog, valamint van némi szerencséje, akkor tényleg feltud tartani pár hajót. Nem mernek oda menni, mert a ködből ő lát és letorpedózza a felelőtlenül hajókázót. és míg vele foglalkoznak a többieknek lehetőségük van lőni őket és előnyt szerezni. A jó rombolók nagy előnyt tudnak biztosítani. -
DantesHUN #9006 Pedig a solo warrior az én vagyok, első csatám ma. 78k sebzés. Oda is van írva, hogy solo warrior. ( egyébként nem egyedül voltam, csak mindenkit kilőttek rajtam kívül, és csata lejártáig kihúztam egyedül, és emiatt nyertünk) -
pajer_csaba #9005 Szájkarate. -__-' Inkább játszanátok. :D StrikeFor-t úgy se lehet meggyőzni. -
#9004 kis hero szereplésed kb. így nézhet ki:
spottolódsz az ellenfélnek, és mivel tök egyedül vagy az ellenféltől 3-4 hajó rögtön a te segged lövik szarrá
és jössz sg-re sírni hogy sok a hülye, és azért lesz lett loose mert nevetséges a játék sebzés rendszere és nem kapod meg a max. sebzéseket pedig te skillböl tolod
micsoda hero
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.10.25. 13:45:23 -
Lokker #9003 Így van! Sztrájkfornak adok igazat. Mióta alkalmazom a profi taktikáját és egyedül berusholok az első percben foglalni az ellenség bázisára DD-val vagy BB-vel vagy elmegyek egyedül máshova, azóta sorra bukom a meccseket. Én se vagyok most már hajlandó "alkalmazkodni" egy multiplayer csapatalapú játékban a másik 14 emberhez és önfejűen egyedül megyek a másik irányba, majd feljövök ide káromkodni és szidni a csapatot. Aki meg nincs egy véleményen velem az hülye. Szóval ti mind hülyék vagytok és Sztrájkforral mi vagyunk helikopterek.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.10.25. 13:35:07 -
DantesHUN #9002 Igazad lehet. Ha itt durrogsz, egy magyar fórumon akkor a többségében angol nyelvű játékosoknak majd megjön az esze, és úgy csinálják ahogy te mondod.
Különben mindig is imádtam az ilyen megmondóembereket és zsebstratégákat, ő hullik el az első percben és mindenki hülye csak ő nem.
Természetesen, ha több bázisos csata van, az a célszerűbb ha mi csapatunk foglal be több bázist. De ettől függetlenül egyedül akkor se tartasz fel senkit. Felesleges ostoba hősködés se sebzés nem lesz belőle, se győzelem, ebből következően se credit se xp. Ja persze temiattad nyer a csapat...csak temiattad...nem képzelsz kicsit túl sokat magadról?
Remek ötlet hogy nem fogsz birkaként viselkedni. Nos egy csapatalapú játékban vagy úgy csinálod ahogy a többség, vagy megszívod. Hiába dühöngsz, hiába vergődsz, úgysem a másik 101 játékos fog hozzád alkalmazkodni.
De egyébként az hogy fenébe van hogy vannak nálad sokkal jobb játékosok. Sokkal jobb statokkal. Több sebzés, több xp, jobb győzelmi arány. Mégis, érdekes módon, nem azt vallják amit te. Ez hogy van úgy mégis?
-
StrikeFor #9001 Akkor lenne igaza DantesHUN-nak /ami nincs/....hogy ha az ellenfél is olyan zerger idióta lenne mint a képpel illusztrált..........HA igaza lenne akkor az ellenfél nem indulna el mind a három bázisra kb 6-3-3-as felállásban hanem ők is 10-11-en mennének egyetlen bázishoz..,de pontosan azért linkeltem a képet,hogy ha nem lenne Dantes faék egyszerű észjárású akkor levágná,hogy az ellenfél igenis nagyon jól csinálja: mert mi is történik ,akkor elmagyarázom a zerger bolygóhollandiak kedvéért:
egy fő csapat elindul egy tetszőleges ponthoz és két kisebb pedig a két maradékhoz: mi is fog történni? egyszerű a 6-3-3-as GONDOLKOZÓ játékosok 2-3 perc alatt minimum befoglalnak 2 bázist és harcra kényszerítik a gyökér team összes tagját.......mivel senki nem pontlövő ezért a 6-fős főerőnek simán van esélye a 9 birkasereg ellen,de minimum leamortizálják őket és amíg folyik a csata a 2 befoglalt bázis a gondolkozóknak tikkel ! Minimum 2-400-as előnyük lesz! ráadásul a 2 3-3-as osztag sértetlenül megtámogatja a főerőt a zerger balfaszokkal szemben akik addigra már elhasználták a javítást/healt és egyik sem lesz max HP-n ! TADAAAAM nyernek a gondolkodók! a Dolgot még "megszépíti" az a fajta retardáltság,hogy a balfaxok annyira balfaxok,hogy még túlerőben sem nyomulnak rá legalább arra az egy pontra aminek a közelében vannak.........
és akkor advanced felhasználóknak,hogy mit is próbálok én? nagyon egyszerű: feltartok 3 hajót/ezzel is csökkentve a mi zerger emberkéink ellen harcolók számát,valamint nem hagyom,hogy 2 bázist foglaljanak,de legalábbis lassítom a tikkelést és elhasználtatom a javítást az ellenfeleimmel és jó esetben a másik 3-as egységüket is lassítom,mivel ott is vannak azért olyanok akik a "free kill" miatt lehet elindulnak felém /ergo még jobban növelem a mieink esélyét,még kevesebb ellen-el kell harcolniuk/
tudom,hogy ez MASTER91-nek meg DANTESHUN-nak kínai és hülye vagyok,de képzeljétek még a hülye csapat is képes megfordítani egy meccset a kis "heroe szereplésemmel"
persze minden meccs más ,de ha cigány gyerekek hullanak az égből sem leszek hajlandó csak azért birka módjára viselkedni,mert ez a szokás ! természetesen nem jön be mindig ,de sokszor segít ,de ha odamennék 11. nek lőni a lecsót,mert DantesHUN-nak egyszer anyukája azt mondta ezt így kell attól még nem változna meg a csata vége ! haja és nem WOT-oztam soha.
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.10.25. 13:19:50 -
kHares #9000 Nem tudom játszottál-e a WoT-al de ott is az volt hogy az alsó 4 tier a dühöngő volt. Tier 5-ben már kezdődött valami de jót játszani T8-ban tudtam. Ez nem azt jelenti hogy egyre jobb játékkal fogsz találkozni de arányossan több a bolond alul mert elég csak letölteni a progit és pár kör után már T3-T4ben van.
Ha jól látom Te is alacsony tierben nyomod, ezért találkozhatsz sok véglénnyel. Érdemes tovább menni kicsit, ott az omaha, cleveland/aoba vagy BB-nek a kongo, new mexico/fuso mint használható jármű és máris kaphatsz jobb társakat. Talán még más mapokat is, nem tudom hogy van a tier beosztás az biztos T7-ben most láttam először az Ice Islands nevűt.
Példa alcsony tier hülyeségre: Derzki-vel csináltam 11 torpedó találatot. Nem voltam kiemelkedő csak kezdőkkel kerültem össze és a random is mellém állt. Confederate ezzel a szar 3 km-es torpedóssal.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
1kezdő #8999 Én nem vagyok jó, de a játékom nem is rossz. Tényleg minden a csapattól függ. Már a kezdéskor megtudom mondani, hogy van-e esélyünk nyerni, vagy tuti bukta lesz. Amikor azt látom, hogy jobbról balra hajókáznak, balról jobbra és közben a tájban gyönyörködnek, akkor a bukta 100%. Én meg csak nézem, hogy merre orientálódjak, mert megy az összevissza hajókázom. Mennék én velük, de mégis melyikkel? Aztán csatlakozom valahova és mire körbenézek már csak hárman vagyunk kilenccel szembe. Van olyan is, hogy megyünk valamelyik oldalon hárman-négyen. Na -mondom- itt van keresni valónk. Tüzelek mindenre ami mozog, csak az a gyanús, hogy már mindenki engem lő. Felnézek és lám, a másik három visszafelé tart és én lettem a hunyó. Méltóságteljesen süllyedek...:D -
PzPuma #8998
"Ez persze rohadt érdekes, hogy mindenki aki csak kommentet ír, persze okos, kiváló hupi-lila játékos , de ha mindenki ennyire jó...akkor hogy lehet hogy mégis szar minden csapat? "
:)
Ez tetszik és (nagyon) van is benne valami.
-
kHares #8997 Ja bocs, nem is néztem igazán a képet csak gondoltam a szokásos faék egyszerűségű csapat a probléma. Nos már a Wot-ban is tudtuk aki lemmingtrain ellen megy az elég butus, ez itt még inkább érvényes. Egyedül menni egy oldalra? GG