World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.25. 14:21:33
A versaillesi limitáció kikerülésére hoztak létre egy osztályt (Deutschland osztályú nehézcirkálók), melyhez tartoztak a KMS Admiral Graf Spee, Admiral Scheer és a Detutschland/Lutzow, na ezek voltak a zsebcsatahajók.
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.07.25. 13:45:49
Bismarck Italeri
Ja és 40 euró
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2015.07.25. 13:35:38
http://worldofwarships.eu/en/news/common/Italeri-Bismarck/
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.25. 13:02:24
Viszont így felülről elnézve a játékot megfogalmazódott bennem egy kérdés. Egyesek mi a fa***ért játszanak ezzel?? Miért nem szupermárióznak inkább? Komolyan mondom annyira ostobák egyesek, hogy azon csak röhögni lehet.... Én nem vagyok egy nagy májer, de azért nekem a játék nem abból áll, hogy menekülök minden és mindenki elől és igyekszem a csatától minél messzebb lenni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tök jó, hogy itt is segíts itt, segíts ott. mire odaérek meghal mindenki.....
Csak a zártban anyahajóztam, régen volt 😊
GaBika6: A Battle gomb mellett jobb oldalt tudod kiválasztani, Co-op Battle néven fut. (De a játék kezdetén alapból az van beállítva, mert 1-es felhasználói szinttel csak az elérhető.) Ilyenkor a csapattársaid ugyanúgy emberek, csak az ellenfelek lesznek botok.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Ráadásul mindhárom kill a tiéd. Ez kész. <#nevetes1>#nevetes1>
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Pár napja ha jól emlékszem New Mexico, 645HP, teljes salvo, 8-ból kiírja hogy 6 hit, a hajó pedig megy tovább, 645HP-vel...
Megemlítettem, valaki írta hogy biztos lepattanók. Persz, full lőtáv, majdnem függőleges becsapódások, lepattannak 😄
Srácok, egy kis segítség kellene nekem.
Eljutottam a repcsihordozókig, csak nem értem, hogy nekem ez az izé miért nem ilyen.
Amikor én jelölöm ki a célt, akkor nekem ilyen legyező alakú lesz ez a bigyó... miért?
Ezen a képen szinte párhuzamos ....

Oh lemásfélszereztem a majdnem stock CV-t. Vadászok vannak rajta fejlesztve. "Nagyon" megerőltető volt.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Szerintük minden okés..

ez kb egy 5000xp-s 400 ezres kör a kis ügyesnek..természetesen karcolás nélkül megúszta javítás sincs

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.24. 10:32:51