22418
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Tono34
    Pont ezért szoktam inkább eladás előtt leküldeni tarcsiba.
  • Desmodromic
    Eladtam a Clevelandemet, bejelöltem a kapitányon, hogy menjen tartalékba átképzésre, megvettem a Pepsit erre sehol a kapitány... Találkozott már valaki ilyen dezertőrrel? Fasza kezdhetem nulláról, új kapitánnyal...
  • Tono34
    Dresden.... ezzel lehet sebezni? Lövök találatok vannak , de sebzés alig.
  • Lokker
    De, bent is vannak.
  • Pluskast
    Ok le vagyok maradva :)
  • PrasCo
    Már megjöttek.
  • Pluskast
    Nem ma jönnek a német cirkálók?
  • Tono34
    Azt nem lehet tudni, hogy a magyar nyelv mikorra várható hivatalosan?
  • Tono34
    Pedig pontosan egy lövésre hullottam és lőttem, messziről ...
  • voivod32
    Persze, hogy el lehet, nem azt mondom, hogy nem volt még olyan, hogy a wyomingomat ollóba fogta két romboló, és azonnal végem volt. De nem úgy , mint a WOT-ban, ahol azt sem tudod ki vett észre, csal telibever egy atom-TD, vagy egy arty , az első percben.
  • Tono34
    Pedig el lehet hullani 1 lövés nélkül is. Lőttek már így ki engem és nekem is sikerült már nem egyszer. Viszont elég ritka :)
  • PrasCo
    Azért ez részemről kellemes meglepetés, hogy adtak két slotot a két új ágnak. El voltam készülve a legrosszabbra.
  • voivod32
    Jó kis játék ez, amióta belekezdtem, a WOT-nak még a gondolatától is kiver a víz. Sokkal kiforrottabb, átgondoltabb, és nincsenek benne azok az idegesítő dolgok, mint a WOT-ban. Még a csapat gyengesége sem olyan végzetes hatású, mint ott, mert a hajók méretéből adódóan, egyszerűen nincs olyan, hogy egyetlen lövés nélkül hulljon el az ember.
    Arról nem is beszélve, hogy egyáltalán nem érzem szükségét a MOD-olásnak, ellenben a WOT ocsmány , az eredeti formájában.
    Utoljára szerkesztette: voivod32, 2015.10.19. 09:56:24
  • seepheeerd
    Azt a bomba mondja, amikor ledobják :)
  • 1kezdő
    Ez a beszólogatás még a IV. tier-ben nem annyira megszokott. Inkább azoknál jön ez divatba, akik valamilyen okból már úgy érzik, hogy nagyobb farokkal /hajó osztály/ rendelkeznek. Bár, be kell vallnom itt és most -hogy önkritikus is legyek-, hogy néha én sem tudom tartani a pofám. Ilyeneket szoktam beszólni induláskor-persze magyarul-, hogy: aki bújt, aki nem megyek! Csak egyszer jött rá válasz és csak annyi, hogy: "jaj":)
  • pajer_csaba
    Nah, ezzel meg van a Hosho is. Viszlát Myogi. A búcsúcsatában egész jól szerepelt. De a CV-zést még nagyon szokni kell. A kamera néha önálló életre kel, és a támadási szöget sem tudom még gördülékenyen beállítani támadó rajoknál.... :/
  • Tono34
    Azért én elég jól el voltam vele :) Tripla lövegek nagyon szépek :)
  • pajer_csaba
    Szintén zenész.
  • DantesHUN
    Az milyen már ,hogy ennyire kicsi a New Mexico lőtávja? Mindennel együtt 17 km -re növelhető. Azért az elég kevés. Ma lett meg, de még nem próbáltam ki.
  • Garakx
    Ki hogy játszik az amcsi rombolókkal? Mert azok annyira opportunista valamik h el nem mondhatom.
  • Toweliee
    De, napok óta.
  • voivod32
    Srácok, nektek nem laggol az EU szerver ,mint állat? Vagy az én netemmel lenne baj, 15000-es pingjeim vannak, stb. Ugyanakkor, viszont a youtube, stb videók meg simán futnak...
  • PrasCo
    Ahogy állunk, a normál chat-re is elkelne egy mute.
  • pajer_csaba
    Haverral belső CB-t használunk: skype-on hanghívással beszélünk, miközben játszunk. Ilyesmit bármikor létre lehetne hozni a divisons-ben, megbeszélés alapon. Csak szerintem ehhez még nem túl fejlett a játékos-morál a WOWS-ban.
  • kissssss
    nem értem miért nem képesek egy voice chat-ot beépíteni a játékba + még egy "mute/silence" opciót hozzátelni ha valaki épp teli akarná szemetelni az "étert" akkor el lehessen némítani az illetőt.
  • seepheeerd
    Ismerős a dolog :)

A szomorú az, hogy az ember azt hinné, mire t9/10-re érnek, megtanulják legalább az elemi dolgokat, ismerik a térképeket (nincs olyan sok, mint tudjuk). De nem...
  • pajer_csaba
    Ma volt egy aranyos: Colorad-s beírja: left or right? Ketten rámondtuk, hopgy "left", erre a fél banda jött veülnk. Jó hogy nem bégetnek... :D Nade, tényleg fájó a kommunikáció hiánya, ám az még rosszabb, ha túl van kommunikálva a dolog. Pont az előbb azon buktuk a csatát, hogy egy csávó mindenképpen a saját tervét akarta ráerőltetni a népre, mind ezt csata közben... Ment a szájtépés a csetben, közbe az ellen szépen elszedett mindenkit. Az okoska meg még azután is osztotta az észt arról, hogy most akkor deffenzív vagy offenzív taktikát kövessünk, hogy kilőtték... :D
  • seepheeerd
    Én elindulok egyedül az ellenkező irányba, mondjuk balra, aztán beírom hogy a bátrak/hősök balra, a többiek jobbra. Erre 1, max 2 veszi a lapot és csatlakozik. Férfi módra halunk meg :D
  • StrikeFor
    egy AOBA meg én elfoglaltuk C-t...a maradék 5 A mögé ment,de nem foglalta el.........természetesen az ellenfél odajott C hez és kinyírt minket a mieink pedig még mindig nem foglaltak el semmit................mivel A nál megjelent 1 db! IGEN! 1 db New MEX ezért elindultak B felé...hátha ott nem lesz senki akivel harcolni kéne...............ez a "RANKED" play

• RatBaG #8807
    azért cruiserrel az igazi (stock omaha), jobban pörög az adrenalin

• StrikeFor
    ehhez újra kéne születnem :D ,mert én nem bírok se tökölni se gubbasztani a sarokban :P
  • pajer_csaba
    Én úgy szoktam, hogy ha látom, hogy a többiek mind egy helyre vonulnak, akkor 1., követem őket; 2., ha meg már szétszóródva látszik a káosz, akkor max sebzésre-süllyesztésre megyek addig amíg ki nem tisztul, hogy vesztésre-vagy nyerésre állunk. Nem egyszer láttam, hogy komoly (Tier V-VII, az én szintemhez képest komoly) hajók jószerivel csak kóricálnak a pályán, és néha ki-ki szednek egy két enemy-t. Aztán, amint az "ostobák", azaz a vakmerő hőscincérek dicsőséges 5 perc után lángolva süllyednek, beindulnak, és közösen, egymással kooperálva letörlik az ellent. A trükk, hogy ne te legyél az expendable, akinek a kihullását (mint zavaró hősködőét) annyira várják...
  • pajer_csaba
    Persze, gondoltam, csak rohadt idegesítő volt, hogy alig fordul, ha fordul nem tudok lőni, mert a tornyok mééég rohadt lassabbak, és hogy a sz@r elrendezésű Myogival meg szabályosan aratok ehhez képest, holott, iszonyú sok melóba került a Kongo megszerzése... De hát na, ehhez hozzá kell szokni. :)
  • 1kezdő
    :D Nekem ugyan ezt csinálta. Kilövöm a cirkálót és senki a közelemben. Elindulok a 10-12 km-re levő csatahajó felé. Már csak valamivel több mint fél élete van. Na öreg! Megleszel torpedózva. Elhaladok egy sziget mellett és abban a pillanatban egy BB. De közvetlen közelben. Hol volt eddig. A semmiből tűnt fel. Ő persze látott és mire felfogtam, hogy itt van, már a torpik félúton. Csicsika.:)
  • DantesHUN
    Ez általában így van, a következő stock szintű jármű gyengébb mint az eggyel kisebb mint az eggyel korábbi maxra fejlesztett.
  • StrikeFor
    ennyi logikával csinálhatnám azt is,hogy a JOIN után kimegyek a konyhába főzni és visszajövök a LEAVE BATTLE-ra...........vagy lövöldözzek össze-vissza mint egy hülye gyerek? ha pókerezel hogyan fogod a kártya lapokat? gondolom nem figurával kifelé,hanem értelmesen játszod! én úgy szeretnék veszíteni,hogy a csapat tett is valamit a győzelemért ez,hogy 3 bázisos map-en egy bázisra ül a 90% nyi játékos és össze vissza lődözgetik egymást vagy elkezd menekülni ha ellenfelet lát ez nem játék ezek balfaszok..........nem létezik,hogy ilyen kuka a játékos állomány,képtelen vagyok megérteni
  • StrikeFor
    3-om csatát mentem 3x volt ugyanez...............
  • pajer_csaba
    Naaah... végre sikerült "felújítanom" a Kongo-t (Kongo-B, + korábban a tüzérség és a meghajtás). Klasszisokkal jobb lett. Komolyan, ott tartottam, hogy a Myogimat jobb hajónak tartottam. Az új Kongo viszont messze jobban teljesített, lazán hozta a Myogi legjobb eredményét... Most van két nagyon f@sza kis csatahajóm, már csak a CV kell. :) Ölül és lajong! :D
  • DantesHUN
    Nem ne legyél ideges. Amúgy, tényleg miért nincs itt egy házigazda, ahogy azt már kismilliószor tárgyaltuk hogy az ilyen értelmetlen ostobaságokat törölje?
  • pajer_csaba
    Nézd, én is sokszor dühöngök magamban az ostoba csapattagok miatt, de szerintem emberileg nemesebb, ha nem ordibálom vele teli a világot. A másik: ez egy kibeb@szott játék. Francnak idegeskedni rajta, azzal ha kilőnek, vagy veszít a csapat, nem veszítesz összességében semmit. Nincs levonás (kivéve repair, de na...). Szóval kár nyafogni. ha meg csak dühöngeni akarsz, akkor vezess naplót (de ne itt), vagy kiabáld bele egy kútba.

Utolsó megnyilvánulásom irányodban. Good luck and fear seas. :)