World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Utoljára szerkesztette: horika, 2015.07.23. 10:37:56
Danny:Sure, is possible, though it may not be that easy and fast. Ships are very difficult to produce 😞. It could take up to 6 months of total manpower to produce a Battleship for example. But we are trying our best to deliver as much and as interesting content as possible.
6 hónap? Nem gondoltam volna. Lehet rossz példa de moba játékokban havonta jönnek ki új karakterek, itt meg egy meglévő hajót kell lemásolni.
In a match with 2 team of good players the carriers end up in more of a supporting role as the players are always watching for the planes and supporting each other
The majority of "unfair" situations is either a combination of MM with carriers at top tier, or ships being caught out on their own (so are naturally easy/prime targets).
With Cruisers supporting Battleships, planes drop from the sky like rain.
As players advance up the tech tree the carrier advantage it's as strong. (Ask any carrier player who gets close to a Montana or Iowa)
I've said it quite a few times already and I'll probably have to keep on saying it till it happens. Carriers and all ships are being monitored statistically for things like damage done etc. We can see trends in the server stats long before players notice trends on a personal level. Player feedback is important however it will never be the sole deciding factor on in-game changes."
WG staff írta ezt.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.23. 08:50:59
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Na hja, a szivarok is mennek úgy öt kilóig kilenc helyett talán?
Alienware bónusz kód
Most átvettem a Phoenix sluszkulcsait, egyelőre egy kört volt időm menni vele, de kissé mintha keserű szájízt hagyott volna. Első és szubjektív beütésre, mintha kaptam volna valamit, ami olyan, mint egy IJN cirkáló, csak sz*rabb.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.07.22. 21:27:25
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
(Bár sok a kopasz, kétszer lőttek ki eddig indulás után pár másodperccel 😊)
mellesleg érdkes ,hogy 5!!! találattal amihez még in game beépített gyári célzás segítő is van ilyen eredményt érsz el....aztán beülsz a BB-be és szoppedli 😊 persze,.hogy nem tetszik a CV-s DD-s, Cruiseres topikolóknak,hogy "lázadozunk meg sírunk" mivel ha mi is normálisan sebeznénk mint ők borulna az XP dömping és örömjáték a számukraű

Visszaszívtam. Megtaláltam.
Utoljára szerkesztette: Kronos79, 2015.07.22. 17:36:04
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.07.22. 17:17:37

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
https://wotinfo.hu
Mi a fejőstehén-hajótok? 😊
Nem mindegy hogy a 27 lőszerrel:
- milyen hajót lőttél? (citadella páncélvastagság)
- milyen szögből lőtted?
- milyen kaliberrel lőtted?
E három tényező pontos hatásmechanizmusáról még nincs ugyan cikk, de már előrevetítették a tegnapi játékmenet cikkben.
El kell fogadni, hogy ha nincs kritikus vagy citadella sebzés, akkor bizony vagy lepattansz vagy az alapsebzést viszed be. Illetve bármennyire is szórnak az ágyúk, erőltetni kell a vízvonal magasságába történő célzást, ugyanis ott a legnagyobb a citadella találat esélye (pláne amerikai BB-vel, aminek alacsonyabb a röppályája).
https://wotinfo.hu
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
szerk: most néztem meg e mailt megkaptam én is a másodikat 😛
fordulás
Amikor lőnek rád tökmindegy mennyi a sebességed aki érti a dolgát úgyis jól ívben fog eltalálni. A legjobb életmentőnek eddig az bizonyult hogy hogy forogtam ki a lövedékek elől.
Utoljára szerkesztette: Ry0K3N, 2015.07.22. 14:45:32
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.07.22. 14:42:51
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.22. 14:33:45
Engem is felcseszett, 2 körön át nem sikerült semmi, nyomtam garázsba Alt-f4-et, probléma megoldva, le is nyugodtam hogy nem látom a játékot. Ilyen egyszerű, később jobb leszek.
Más:
https://gfycat.com/FrayedEmbellishedBovine
Ez a mod tökjó.
#6087 Valószínüleg wotos gold mint az én esetemben. 3 éve volt hogy én utoljára pénzt adtam a wargamingnek.
Utoljára szerkesztette: Ry0K3N, 2015.07.22. 14:11:39
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Tényleg ennyire nehéz megérteni, hogy mi a problémám, problémánk ezzel?
Amelyik hsz tartalom nem érdekelt vagy már találkoztam hasonlóval egyszerűen ignorálom, nem tudom nektek ez miért ennyire nehéz.
Mi legalább jót szeretnénk. Ő meg csak rinyálni értelmetlenül. Cinikusan köpködi a játékot. Ezt jó olvasni nap mint nap? Tényleg ennyire nehéz megérteni, hogy mi a problémám, problémánk ezzel?
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.22. 13:49:36
#6078 arra ott a lemilblog ha ilyesmiket akarok olvasni
másoknak is ajánlom szeretettel
0 köze van annak hogy a valóságban milyen voltak a hajók meg itt hogy működnek
Például az egyik legjobb a:
Confederate kitüntetés, ami +50 bónusz XP-t ad.
Megszerezni viszont ezt a legnehezebb. Legalább 6 hajónak kell több mint 20% (normál) HP veszteséget okozó sebzést bevinni 1 csatában.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP