A Wargaming új MMO játéka
-
1kezdő #9614 St.louis, Phoenix, Omaha, Cleveland, Wyoming. Ezekkel reggelente végig megyek randomban a 2X miatt, aztán co-op-ban kapitány fejlesztés. De a random azért kiakaszt. Ó, nem maga a random, hanem a társak. Ma mondjuk csak kicsit gyengélkedtek, mert az Omahát kivéve többnyire elsőre, egynél másodikra megvolt a win. De az Omaha! Az megmakacsolta magát. Harmadikra sem, pedig egy-kettőt mindig süllyesztettem. De mint kiderült, ez kevés ahhoz, hogy nyerjünk. Negyedikre már annyira pipa voltam, hogy minden ütésváltásba belementem és nem óvatoskodtam. Ez oda vezetett, hogy azért a végére csak sikerült elsüllyeszteniük és mégis nyerünk. Miért? Mert elvittem magammal 6-ot. Ha nem viszek ennyit, most is bukta, mert már csak egy hajó maradt.
Tudom, hogy sokan nem szeretik hallani, de tényleg kevés a, még csak átlagos képességű játékos. És hiába próbálom magam nyugtatgatni...hogy ez csak játék! De hogy játsszak, ha hullanak mint a legyek, a carrier -és sokszor a carrierek!- nem képesek egyetlen hajót sem elsüllyeszteni? Jézusom! Még a vak tyúk is talál szemet. Szóval: így 1617 meccs után -amiből 1183 random- inkább co-opozok, mert így legalább az idegeim kímélem. A sok co-op a korai kezdés, a kapitány fejlesztése és az új hajók kipróbálása miatt kellenek. Most épp a -mivel csatahajóra váltottam a cirkálókról- New York kapitányát tanítom. Úgyhogy, csak a szorzókat randomozom, aztán hagyom hagy hulljanak a spílerek.:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2015.11.30. 13:16:04