22418
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • herminamezo54
    jacktor koszi a frissitest
  • pxxl
    pár napja nekem is ugrik néha egyet. hál istennek ritkán 10 csatából 2-3-ban 1-2x max.
  • RODLEE
    Mostanában nekem laggol a játék ugrál 30-1000 pingig valakinek esetleg ugyanilyen tapasztalat?
    Wotnál is ugyanez,viszont játszok a War Thunderrel is ott semmi gond!
    Szerver szarakodik esetleg néha?!
  • pxxl
    lehet vele citadellát lőni : ) nem ez az első
  • Lokker
    Ott van az is csak más szavakkal
  • csonttika72
    Asszem kezdődik megint...., már csak a lila szín említését hiányolom....
  • aru
    Rá fér majd a nerf az új német low tier cirkálókra, túl OP lett. Gyorsak, ugyan annyi hp, sokkal nagyobb tűzerő és sebzés! Ismét a WG ballance remek példája amit láthatunk a játékban.

Én egyedül is tudok eredményesen. Van olyan cirkálóm amivel 2800 WN-hez közelitek.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.20. 16:58:49
  • Tono34
    Lehet rájöttem mit kell a kolberggel csinálni. HE + bal egérgomb folyamatosan lenyomva :D

Mindjárt 27k sebzés lesz :D
  • Tono34
    Siránkozom még egy utolsót. 21,5 sebzés 3 kill és csak 684 xp .... jeee
  • Tono34
    Kolberg T5 csatában egyedüli T3-ként.... kemény 7200 sebzés 744 xp (első győztes csatáért, alapfiók). hurrá :(
  • Tono34
    Én egy kicsit sajnáltam, hogy el kellett adnom.
  • Prof William
    Furutaka ötletek? Hogyan éri meg játszani vele?

A gyorsasága még elég nagy és -szerintem- jól is fordul de a hosszú töltési idő elég sokszor bezavar...
  • 1kezdő
    Egy újabb ötös.:)

• DantesHUN
    Hát az első csatában 50+ a másodikra 60+ ezer sebzést csinált a stock New Mexico. Ha talál, nagyon szépen sebez, bár néha iszonyat pontatlan. És lassúsága és a furdulása, plusz 17 km a lőtáv! Kicsi, és emiatt az egyik csatában szinte semmit nem lőttem, mert mire megfordult, mire felgyorsult...alig volt lőtávban célpont és véget ért a csata.
    Na meg manőverezni vele, torpedók ellen...nem tudom. a New York-al amit kofordultam lazán, az ezzel nem ment, de mivel még alap hajó, remélem változik.
    És a lőtáv is lehetne nagyobb, lőtáv növelővel, mindennel alig több mint 17 km? Elég gyenge.

De a sebzés tényleg jó. Meg az is három ágyús tornyok, előre és hátra is hat ágyúval tudok tüzelni, más hajó meg csak néggyel. Ez remek dolog.
    És..az sem mellékes a New Mexico kinézete nekem tetszik. Ugyanis, valamelyest ez hasonlít a Szent Istvánra.
  • RatBaG #8862
    így van!
  • pxxl
    ja, egy nagy piros/sárga keretes villogó szirénázó ablak kellene, könnyes szemmel néző kapitánnyal hogy észrevegyék? :D
  • Lokker
    Akkor is a játék hibája...
  • pxxl
    Mikor eladod a hajót, akkor írja, hogy mit csináljon a kapitánnyal, és ha nincs hely, akkor egy felkiáltójellel kiírja, hogy "el fogja küldeni". Figyelmetlen voltál, az nem a játék hibája...
  • 1kezdő
    Jól kezdtem a napot.:)

• Lokker
    Nyomd te is csapatban.
  • aru
    :OFF
    Hát persze, hogy nem egyedül hiszen egyedül képtelen jól játszani WoT-ot is! :D
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.19. 23:42:30
  • PrasCo
    Kinek a papné, úgy néz ki. :) Én már költöttem becsülettel a NewMex-re (nálam is rajta van a rudder shift), de még mindig húzom a számat tőle a New York után. Pláááne a Fuso-hoz képest.
    Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.10.19. 23:10:57
  • kHares
    Nekem elődjéhez képest nagyon megtetszett, az 1 millás equipmenttel használtam az segít a forgásban de soha nem lesz fürge. Cserébe csak úgy nyomja a sebzést ha sikerül lőtávba érni.
    Viszont elértem a Pensacola-hoz. Na az a T7 furutakája. Stock állapotban 15 sec reload, kevesebb ágyú mint cleveland és még forogni is lassabban sikerül mint a testet mozgatni, nagyon durva.
  • DantesHUN

Szerintem elég meggyőző, persze hát mivel nem vagyunk egyformák, nyílván nem mindenkinek ugyanolyan. Épp ezért én bele se kezdtem. Nem nekem való.
  • StrikeFor
    870-et lőttem :D sírok
  • StrikeFor
    fellövi az égbe a skulókat egy örökké valóság mire betalál....és csak lősz és lősz és lősz és nem sebződik az ellenfél :) 150-250-es köreim vannak és alig esik le 1 hajó :D
  • DantesHUN
    Szerintem, úgy tier V környékétől jók lehetnek, legalábbis ellenfélként elég jónak tűnnek.
  • RatBaG #8849
    inkább nem kínzom magam a német ággal, majd talán ha a sok sírás után kicsit balanceolnak rajtuk...
  • StrikeFor
    hátőőőőő németekkel vagyok Kolberg van meg eddig...és elég vegyesek az érzéseim.....lassúak,papír hajók,nonszensz lőtáv, és borzalmasan gyenge ágyuk.......

nektek bejön?
  • Prof William
    Megjöttek az új Orosz + Német hajók?

Meg is lesem őket.

Ma igazi japán csatám volt a Furutakvával. 3 hajóval vívtam tűzpárbajt és mind a 3-at kilőttem. Az utolsót úgy hogy telibe kapott pár torpedó de az utolsó sortüzem már a levegőben volt és kilőtte az ellent.

Megismerték a Japán Császári Haditengerészet erejét! :)

Furutaka 200mm-es ágyúi komolyak, de a nagyobb tűzerő mellé sajna döglassú töltés és fordulás dukál. A Kuma még 5 mp alatt töltött ez meg 20! alatt. De a gyorsasága viszonylag hasonló bár lassabban fordul.

A torpedók hatótávja viszont eléggé kicsi ennél a típusnál.

A Furutaka tulajdonképpen egy felnagyított Kuma, a nagyítás minden hibájával együtt.
  • seepheeerd
    251ezer van a Langley-n úgy, hogy a Bouge teljesen ki van fejlesztve. Sajna följebb nem enged, csak ha free-re váltanám.
  • DantesHUN
    Már van akinek meg van a hetes német cirkáló. Mennyi free xp-t tesznek félre egyesek?
  • RatBaG #8844
    nekem a japó bb kapitányom tűnt el, mikor beültettem volna a myogiba. utólag annyit sejtettem, hogy 4/4-en volt a reserve, aztán egyszerűen huss. egy ablakot feldobni már luxus lett volna, hogy vigyázz barom, nincs több slot...
  • Tono34
    T3-as 30 találat és csak 4000 sebzés ...
  • davidbog
    Nem, nincs hozzá se sebessége se lőtávolsága. Még szerencse hogy az ellenfélnél is ezek a hulladékok vannak így van hajó a lőtávolságukban. De cserébe annyira vékony papír páncélzatú, hogy alig lehet neki citadellát lőni. Most lőttem bele 30 AP lövedéket az oldalába és egy kibaszott citadellát nem kapott. Aha, hát persze... De ne félj a tier 3-as ugyanez csak már oldalanként 6 löveggel...
    De igazából lényegtelen milyenek a német cirkálók, mert a kibaszott láthatatlan végtelen torpedójú 0 skilles DD-k és a napalmmal töltött HE lövedékek miatt 85%-ban élvezhetetlen a játék.

De persze depó még mindig nincs a játékban, meg a gyorsított legénységképzés se kell, mert nehogy már credit termelésen kívül másra is jó legyen a prémium hajó. De gondolom már dolgoznak a cseh a repülőgép-hordozóág lemodellezésén...
  • 1kezdő
    Nem értem ezt a kérdést. Mutass rá, hol beszélek lézerágyúról. Ha sikerül, minden elismerésem.:)
  • Lokker
    Én arra jöttem rá, hogy nekem csak a cirkálók és a csatahajók valók. Azokkal élvezem a köröket. Japán hordozót csak azért dobtam mert ha van amcsi hordozó akkor az megszopat.
  • DantesHUN
    Hú, így stock állapotban de rettenetesen rosszul fordul a New Mexico. Remélem ez változik. Annyira nehezen reagál, hiába igyekeztem fordulni, nem mozdul, nem fordul.
  • Toweliee
    Mit vártál? Lézerágyúkat?
  • 1kezdő
    A véleményem a mostani és a jövőbeni új hajókkal kapcsolatban az, hogy nem kell valami eget rengető dolgot várni tőlük azonkívül, hogy másképp néznek ki és másképp kell küzdeni velük. A teljesítményük nagy vonalakban ugyanaz lesz, mint a többi, hasonló kategóriájú hajóknál már megszokott. Ha valamiben jobb, vagy többet tud, akkor máshol ezt visszaveszik, hogy ne lógjon ki nagyon a sorból.