23001
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • 1kezdő
    Leszögezném az elején: nem vagyok szakértője a játékoknak, inkább olyan műkedvelő. Nagyon sok játékkal játszottam idáig életem folyamán, de vérbeli soha nem voltam. Nekem is vannak játékokról véleményeim és néha -hangsúlyozom!, néha- el is mondom, de inkább megtartom magamnak, mert a vélemények óhatatlanul is szubjektívek.

Te most véleményt nyilvánítottál, már már nem ítéletet. Nem mondom, hogy nincs igazad és azt se, hogy igazad van. Egy vélemény -a tied-, a sok közül. De ha már kinyilvánítottad úgy sommásan, akkor lehetnél kissé konkrétabb is és elmondhatnád a vélemény mellé az okaidat is. Hogy legalább megközelítően értsük álláspontod kialakulását. Elmondhatnád, hogy mit rontottak el és hogy és mitől lett volna jobb ezen játék?
  • StrikeFor
    p
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    elküldtem a picsbe a migránsszopókat a pénteki események után
  • Dewri
    Pár hónap kihagyás után benéztem újra. Fölösleges volt. Töröltem hát ezt is, mint a wotot. Kár érte, gondoltam megérem még a Bismarckot. Pedig a zárt bétában még úgy nézett ki, hogy jó játék is lehet belőle. Nem lett...

Egyszer hátha kijön egy másik cég is egy hasonlóval. Bár a war thunder mostanra szintén játszhatatlanná vált (az is ígéretesen indult...), hiába másik cég, az armored warfare meg már a megjelenésekor wot copy volt, szóval igazából nem nagyon van remény jó játékra. Szomorú eset...
  • 1kezdő
    Ez az eset, hogy a lövés látszik a közeli hajóról, de a hajó -aki a lövés előtt még látszott-, nem látható. Iszonyatos baromság ez így, de hát nem lehet minden tökéletes. Pont akkor kellene, hogy látszódjék, amikor lő. A másik érdekesség: halad a hajó és simán látható, nincs is messze. De amikor becélzom -azaz a detectje bejelez-, akkor azonnal eltűnik. Ez ám az álca! A detect aktiválja. Persze az is lehet, hogy valami fontos információról már megint lemaradtam.

Most jön az 1000 pontos kérdés:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hogy jött össze a három büntetőpont?:)
  • 1kezdő
    Nem kell feltétlen szabadkoznod, ugyanis nem címeztem konkrétan, tehát akkor vegyük úgy -hogy neked is tessék-, hogy a balanszolónak címeztem.:)
  • Prof William
    Nem lenne rossz olyan játékmód ahol csakis egy nemzetbe való hajók vannak egymás ellen. Pl amcsik Vs Japánok.

Amúgy ma jubiláltam meglett a 200-ik csatám is.
  • StrikeFor
    csíter lengyel DD lő 7 km-ről a fedélzeti ágyúival úgy hogy nem látom! pedig a crusier detect képessége is bekapcsolva! LOL
  • Tono34
    Passz, ki kell próbálni, kinek melyik fekszik jobban.
  • Tikal #9451
    Kár, pedig nem hiszem, hogy ezt nehéz lenne összehozni... :(
  • Desmodromic
    Köszönöm, de inkább a WG-s balanszoló kollégának címezd! :)
  • CommanDos
    wot alapján hát jah sajna ez nem szimu hiába néz ki annak álcázva
  • Tikal #9448
    Lesznk olyan csaták, ahol szövetségesek vs németek mondjuk, vagy ez mindig ilyen vegyes vágott?? :)
  • 1kezdő
    Majdanság, ha rálépnék a csatahajó vonalra, akkor véleményetek szerint melyik a jobb? Az amerikai, vagy a Japán?
  • PrasCo
    Ma én is beléptem a 400 mm feletti klubba, csak japán oldalról.
  • Tono34
    19,4 km-re növelt lőtávolsággal nagyon odavág ez a hajó

Tegnap este elég sok ilyen 100k sebzés körüli kör jött össze.
  • 1kezdő
    Most képzeld ha nagy tűz lennél. :D Gratulálok a szép eredményhez.
  • Desmodromic
    Ez a Königsberg... Most sebeztem vele 130.000-et és szereztem 2123 alap XP-t, pedig nem vagyok egy nagy tűz. :)

• carp3tm0nster
    Sziasztok!
    Arról van valami hír, infó, hogy a német ág jelentősen bővül? Elég sok hajót hiányolok belőle.
  • Tono34
    Hiányzik még 3 japán csatahajó a küldihez, de egyszerűen hiánycikk..
  • 1kezdő
    Ez olyan egyszerű. Ha a vereséget mutatnám (miért is?), akkor A szomorú jel lenne. Gondolom, a győzelemnek Te is örülsz? És most Te is kapsz egy mosoly jelet. :)
  • Toweliee
    Miért raksz minden videód címébe mosolyjelet?
  • 1kezdő
    Az első győzelmem ATAGO-val. Még nagyon kell szoknom, mert más a mozgása és az ellenfelek is rohadt messzire lőnek /10 tier/. Az finom, hogy a torpedo 10 km.-re elhord.

Íme:
  • CommanDos
    Csalásos témára vissza térve azért még annyira nem para(mint pl:cod, bf, stb... fps) ellehet sajátítani a céllövészetet majdnem olyan jól lőhetünk mint ők sőt még jobban
    bár néha én hibázok de nem olyan vészes

csak ne legyen majd benne az fps-ből ismert a norecoil
    az itt a precíz találat lenne a megfelelője nincs szórás mind pontosan oda menne
    Utoljára szerkesztette: CommanDos, 2015.11.14. 15:42:02
  • CommanDos
    hát akkor egyből nem leszel az én kinyirtam 1-et azt hittem hogy olyan mint a wotban de még ennyitől nem színeződtem be
    sokat kell ölni hozzá hogy ilyen szép színt kapjon vki akkor :)
  • pxxl
    Ha te is rozsaszin akarsz lenni akkor mindenkeppen...
  • Cobra.
    Thx. És őt szabadon lehet ölni a csapatban?
  • Tono34
    Teamkiller.
  • Cobra.
    Akinek rózsaszín a neve/ikonja, az miben más?
  • davidbog
    A WoT-ban ilyen nincs. De van War Pack mod, xvm, meg 7. érzék vagy mi a fene, meg még egy rakás amiről én nem tudok. Egytől egyig mind ótvar nagy csalás... Már semmit nem tudnak tenni ellenük, mert akkor meg jön a sok csalótól a rinya hogy miért nem müködik a kedvenc "mod"-ja. A WG-nek meg se szabadott volna engedni a modok használatát...
  • davidbog
    Csak az én megérzésem. Elég gyanús, hogy egyik BB övpáncélját se tudta még átvinni, ideális körülmények közt se.
  • DantesHUN
    Szerintem aki lebukik vele bannolkák előbb utóbb. Bár inkább utóbb
  • CommanDos
    sajna nem az :( biztos működik ez már
    wotban szerencsére nincs ilyen előny
    itt az a baj hogy aim célzás segítő van
    wotba alapból van de nem sokat ér ott más a harcmodor mint itt
    Utoljára szerkesztette: CommanDos, 2015.11.13. 21:33:15
  • Tono34
    Lehet nem is megyek tovább ezen az ágon (már kifejlesztve rég a következő).

• DantesHUN
    Attól hogy fizetős, miért biztos hogy működik? Lehet átverés is.

De ha működik, akkor is tilos lesz. A korábbi ilyen módot is letiltották

Egyébként csalók minden mmo ban vannak és leszneknis
  • CommanDos
    van egy rossz hírem van assist mod egy hack oldalon ez már fizetős szóval biztos működik is :( nagyon szomorú vagyok és a másik kedvencemet is megtörték AW
  • 1kezdő
    Ja-ja...régebben. Azóta kissé feltupírozták a hajókat. Én is ontottam a győzelmeket, meg a süllyesztéseket. Ma már öröm, ha egynél többet süllyesztek, sőt, ha már győzünk. A német cirkálók és az ő lőtávuk. Döntöttem! Megveszem a pluszt, mindent ami kell, aztán bizonyíthat a német vonal. Felviszem 17 fölé a lőtávot, meg mindent ami kell. Egyszerűen már nem lehet másképp boldogulni, csak szenvedni. Lesz lőtáv, álca, időben észlelés. Ki kell egyenlíteni a hátrányt, mert aki már ezeket megtette, az azt hiszi, hogy ő milyen jól játszik, pedig csak a hajója tud többet. Azt mondod, hogy ne menjek a csatahajónak? Már elnézést, ki megy nekik szembe? Talán még ők jelentik a legkisebb veszélyt, csak okosan kell ellenük harcolni.:)
  • DantesHUN
    A Cleavland az egyik legjobb cirkáló. Iszonyat gyorsan lő, azzal a tűzgyoesasággal mindent szétszed. Nyilván nem szemtől szembe kell egy csatahajónak neki menni. Felgyújt és kivégez bármit. Legalábbis régebben ilyen volt
  • Avenger93
    Igazából ez nem egy szimulátor játék, persze hogy kapitányi skill-től nem nőt meg a lőtáv igaziból.... Egy német cirkálónak milyen tulajdonsága legyen akkor? Olyan vékony a páncélzatuk hogy ha mögém lőnek HE-vel már kiesik a motor meg a kormánylapát, hogy legyen esélyem egy csatahajóval szemben akkor ha csak 14 km-re lőhetnék az meg lazán 22km-ről? Régóta olvasom ezt a fórumot a csatahajók mindig is érzékeny téma volt, de akkor én meg jöhetnék azzal hogy pl. a rettentően op Clevelandel (aminek olyan lassúak a lövedékei hogy megállnak levegőbe szinte) az eddigi kb 30-40 csatám legalább felében vágott ki full hp-ról a csata elején Nagato, Fuso és társaik a lőtáv határukról. Persze ebbe benne van az hogy egyenlőre nem vagyok pró játékos, igenis félek a csatahajóktól pont ezek miatt és nem érzem annyira gyengének őket mint a fórumon hangoztatták egyesek.. És én ezek után nem érzem jogosnak hogy meg legyen tagadva a Clevelandtől majd a skill adta +lőtáv. Ha német cirkálóknak nem lenne nagyobb lőtávja akkor mitől lenne más mint a többi? Kell valami special dolog amiért azt az ágat is húzzák majd az emberek. Nekem kifejezetten tetszik hogy ha már ilyen papír hajók akkor legalább messzire tudok lőni velük, az meg a másik hogy vajon játékosok hány %-a fogja kihúzni ezt a skillt amitől ilyen nagy lesz a lőtávja (meg amúgy célozni is tudni kell ilyen távon). Előbb vagy utóbb úgyis lesz valami nerf (wargamig féle rebalance...).
    Utoljára szerkesztette: Avenger93, 2015.11.13. 18:05:08
  • 1kezdő
    Nem gyengítésről van itt kérem szó, hanem arányosításról. Akkor vegyük a Clevelandet. Erre talán nem túlzás, hogy közepes hajóosztály. Alapból 13.5 km. a lőtáv. Na ezzel kitörölheted az üleped. Ha megvetted a modult hozzá, akkor felmegy 14 km. fölé. Ekkor épphogy pariban van. De csak épphogy. Mert egy rozzant német cirkáló messzebb lő. Majd valamikor, nagyon sok harc után a kapitányponttal talán 17 fölé megy. Na ekkor lehet vele komolyan számolni. Addig csak samesz, csicska 14 fölött. Elkergetik, mint egy bevándorlót. Közelharcban nem rossz, de amikor 20 km.-re kezdenek lövöldözni, akkor jobb ha magad süllyeszted el. Nézzük a logikát, ami valljuk be itt azért rendesen csődöt mond. A csatahajón nagy a kaliber, ami annyit tesz, hogy a mag mögött rendesen van lőpor és a vetőcső is hosszabb. Ez eredményezi, hogy jóval messzebbre hord. Ez kis kalibernél nem lehetséges. A másik: attól, hogy képzettebb a kapitány és ért a mesterségéhez, az javíthatja a tűzoltást, szivattyúzást és lukfoltozást. De attól, hogy nagymester a kapitány, még nem fog egy szabvány ágyúcső, szabvány lövedékkel messzebb lőni. Ilyen a büdös életbe nincs. Ott a Clevelanden és az Omahán a repülő. Én még semmi előnyét nem láttam, hogy felszállnak. olyan "de kurva jó néz ki" hatása van. Tőlem 5-6 km-re van az az átkozott romboló. Rendben, hogy én a hajón nem látom, de hogy a repülőm se látja, akkor meg mi a fenének repked? Legalább ebben segítene, hogy felfedezi az ilyen bujkáló ellenséget. Ha már lőtávnövelés van, akkor beszéljünk pár száz méterről, mert harc közben az is nagyon szép. De 4 km., az döntő. Értem én, hogy ezzel kényszerítik a usert, hogy vegye meg ő is, ha nem akar folyvást szívni. De kérdem én, ha kiesnek azok, akik nem akarnak pénzen előnyt és már csak a fizetősek maradtak benn, akkor kezdődik elölről minden? Akkor 22-23 km-ért kell fizetni? A végén el sem kell indulni. A kezdés után, helyből lövik egymást és aki előbb elfogy, az vesztett. Nem szabad 14-15 km fölé menni, kivéve csatahajót, de ő azzal van kiegyensúlyozva, hogy ritkábban lő, szemben a cirkálóval, aki messze lő és nagyon sokszor.
  • StrikeFor
    sietni kell,nincs idő tökölni :D