World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy kétszer rámlőtt (közben partot fogtam(!) és nem talált el. És végig állt egyhelyben... ami hagyján, mert mittudom én mi baja lehetett, talán megjött a pizzafutár és nem tudott mozgás közben lőni, de hogy nem tudtam elsüllyeszteni istentudja mennyi ágyúval... csúcs...
Öt kilométerre volt egy Clemson és volt időd öt sortüzet kiküldeni rá? Nem mintha én tudnék rombolózni, na de na... 😄
Igaz, a sztoriban talán a legérdekesebb / tipikusabb, hogy egy BB szórja a főfegyverzettel a rombolót, mert a cirkálók épp a péniszük ritmikus húzogatásával vannak elfoglalva. Ez főleg akkor poén, amikor hat csöved van tizenkettő helyett.
Igaz, a sztoriban talán a legérdekesebb / tipikusabb, hogy egy BB szórja a főfegyverzettel a rombolót, mert a cirkálók épp a péniszük ritmikus húzogatásával vannak elfoglalva. Ez főleg akkor poén, amikor hat csöved van tizenkettő helyett.
Na ezt fel kellett volna venni: Wyominggal megyek, 5km-ről lövöldöz egy romboló... aztán oszlik a füst és ott áll egy Clemson.. 1 sorozat AP után 4 full HE sorozatot lőttem rá, 5.6km-re volt és csak az 5. süllyestette el, amikor elindult...
Csak néztem hogy ez most mi?????
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.07.26. 15:48:58
Csak néztem hogy ez most mi?????
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.07.26. 15:48:58
Maradj ennél a hajónál... 😄
Az amerikai jobban fordul,kisebb távolságra lő,de nagyon pontos.
Nekem az amerikai jött be.De zárt bétában is volt amerikai.Fel is húztam 6-os szintig.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.07.26. 14:31:39
Nekem az amerikai jött be.De zárt bétában is volt amerikai.Fel is húztam 6-os szintig.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.07.26. 14:31:39
Kösz!
Bírta a májam a 145K sebzést.Igaz kivételesen jókor voltam jó helyen. 😊
Még messze van mert a C hajótest sincs meg.
Bírta a májam a 145K sebzést.Igaz kivételesen jókor voltam jó helyen. 😊
Még messze van mert a C hajótest sincs meg.
csatahajóból az amcsi ág a jobb? bétán anno csak a japán volt, meg abbahagytam egy ideig.
COLORADO-t imádni fogod 😄
ez szééép!!!
Lényeg meg lemaradt

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem mindig jelent előnyt ha csak nálunk van a CV.

melyik hajónak van a legtöbb nagy kaliberű ágyúja? Cleverland a legjobb ebből a szempontból nem?
12 van neki + 2× 2 valami.
Heavyvel nem lehet játszani.
12 van neki + 2× 2 valami.
Heavyvel nem lehet játszani.
Jó, hát eltaláltad a mikrohullámú sütőt, egy Marilyn Monroe pin-up képet meg a wi-fi routerüket. Csak ez az utóbbi maga 1100-zal játszott bele a sebzésbe. 😄
jaja kezdem elfogadni,hogy fej vagy írás alapon megy milyen köröm lesz,mert,hogy nem tőlem függ az hétszentség...én faszán nézem a távolságot helyezem a lövedékeimet, nézem a lövedék utazási idejét, az ellenefelem mozgását stb stb...aztán vagy tripla citadell vagy 1310 😄
Szimpla wg. A wotban hány olyan volt, hogy lövöd a tankot, minden átmegy, aztán mikor 5 hp-ja van, többet nem sebzed ugyanott, ahol eddig bontottad... Vagy éppen egyik nap szenvedés, másik nap ugyanaz a tank szarrá lő mindent. Vagy éppen ugyanaz a tank lő rád szemből, mint amiben te is ülsz és ő bont, te meg nem sebzed... Szóval az ilyesmin nem lepődök meg itt sem...
Nézem a skulókat, hosszú, mind a cirkáló előtt csapódik be, egy azonban épp az orra végére esik. Erre azt mutatja hogy lövegtorony meg légvédelem kilőve. No comment.
Hm... két sorozat, két citadella hit és 0 dam mindkettőnél. Ez meg hogy jöhet össze???
Első csata, három sorozat egy Myoko-tól, mindegyik 10ezer dam. Hát harcoljon más a realitás ellen...
ma mindent szétlövök,hihetetlen komolyan

jaja ezen már filóztam...a bombázó gépekről ledobott bazinagy bombáknak is nagy %-a fel sem robbant...gondolom hasonló okokból
Olvass hadtörténelmet.
A modern tengerészeti hadviselés tele van hihetetlen mázlikkal és pechekkel.
Kezdve ott hogy a két VH alatt a nagykaliberű hajóágyúkból kilőtt és találatot elérő gránátok fele-harmada nem robbant.
A gyújtók nem bírták a strapát.
A modern tengerészeti hadviselés tele van hihetetlen mázlikkal és pechekkel.
Kezdve ott hogy a két VH alatt a nagykaliberű hajóágyúkból kilőtt és találatot elérő gránátok fele-harmada nem robbant.
A gyújtók nem bírták a strapát.
tegnap 3 uccsó meccsemen nem sebeztem összesen 30 ezret! és ez nem vicc! erre ma álmosan KV-t szürcsölve meg dob egy ilyet....
ebben a játékban a statisztika egy vicc....az egész játék egy RANDOMGENERÁTOR ilyen a világon nincs,hogy 10 ezreket ad be aztán meg hirtelen megtanulok lőni és 80-100k-k röpködnek.....nagyon nem vágom ezt a fajta játékpolitikát

ebben a játékban a statisztika egy vicc....az egész játék egy RANDOMGENERÁTOR ilyen a világon nincs,hogy 10 ezreket ad be aztán meg hirtelen megtanulok lőni és 80-100k-k röpködnek.....nagyon nem vágom ezt a fajta játékpolitikát

Szerintem pont a WG-nél nem kell logikát keresni. De nyilván egyértelmű és igazad van amit írsz. Túl sokat változtatnak mostanában az ígéreteiken, ezért én fenntartással kezelek mindent amit mondanak.
Pusztán logikailag nincs értelme új wipe-nek. A CBT után kellett, hogy a CBT-sek ne egyből tier10-en kezdjenek. De mivel az OBT-t már bárki letöltheti, így már nem kell wipe. Hacsak nem dolgozzák át gyökeresen az egész rendszert, pl új motor, teljesen új sebzésmodell, páncélmodell, fizika, stb. De ez nem a wg stílusa, az újítások náluk kimerülnek a buff/nerf/prémium járművek szintjén, ehhez nem kell wipe...
Bocs ha nem hiszek el mindent a WG-nek. Maradjunk annyiban hogy jelenleg azt mondják nem lesz.
nem lesz tübb WIPE 800x le lett írva 😛
Hát ha WoT-ból indulunk ki akkor még megjelenésre lesz egy wipe.
😄 majdnem figyeld meg az időt meg a Srác HP-ját....ilyen férgekkel vagyok együtt 0/24-ben.....20 percig az a játéka,hogy ha ellenséget lát 180 fok és menekül a csata elől.........ez a gyerek a Világbajnok ebben
Van valami csapat akikkel lehet együtt játszani? Egyedül nem az igazi...
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
mit kaptak helyette? ki akartam próbálni....
StrikeFor
tele vannak bevándorlókkal a hajók, biztos ezért nem süllyedtek el, pedig már majdnem lejárt az idő..
StrikeFor
tele vannak bevándorlókkal a hajók, biztos ezért nem süllyedtek el, pedig már majdnem lejárt az idő..
mi a furcsa a képen

kitakami-nak hívták 40+ torpedó, már nem lehet többet használni ki lett véve.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Mindegy, jó kis oldal és kimerítő írás, régebben jártam már ott 😊
Köszi, de nekem az Iowa osztály a kedvencem.
Zoli az elején kifejti mit-mért csináltak .
Bismarck
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.07.25. 19:08:09
Bismarck
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.07.25. 19:08:09
melyik volt az a hajó amelyiknek baromi sok torpedója volt? prém volt nem?
Amúgy már többször nem veszik el a kihúzott hajókat?
Amúgy már többször nem veszik el a kihúzott hajókat?
Az azért van, hogy játszon is a nép 😊
Az csak arra vonatkozik, hogy ne kelljen az Alt-tal a távolság, név, mittoménmégmi infókat állandóan lekérdezni.
Fene a pofád! 😄
Asszem átnyergelek anyahajóra 😄
Asszem átnyergelek anyahajóra 😄
megvettem anno a simset de az 5.5 kmeres torpedó hatótávjával eléggé ratyi.
az arkansas is csak 12kmig lő el. az is kevés.
az arkansas is csak 12kmig lő el. az is kevés.
Szerintem ne vegyél kis szintű prémet,csak nagyot érdemes.
5 találat -4 hajó 😄 WG kitalálta ezt a torpedót rendesen nekem 4 hajóhoz legalább 30-40 kurva pontos találat kell........és nincs AIM ASSIST 😛
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.25. 16:22:58
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.25. 16:22:58
Ez a torpedózás kurva jó. <#eplus2>#eplus2>
kerülgetni kell a sajátunkat is ez tok gáz. ....
Van 3000 izém megvegyem az orosz prémet?

kerülgetni kell a sajátunkat is ez tok gáz. ....
Van 3000 izém megvegyem az orosz prémet?

Az még rendben van, hogy a Myogitól frankón PTSD-m van, de ma kaptam 1800 zsetont, amiért egy Erie mögémsodródott és módszeresen lebontotta a bal oldalamat HE-vel, miközben - gondolom - mögém nézett távcsővel. Türelmes ember vagyok, na meg minden kezdet nehéz, de amikor már két ponton felgyújtotta a fedélzetemet, kulturáltan megkértem, hogy a felforgató tevékenységet k*rva gyorsan fejezze be... 😊
Én még a játékkal sem tudok játszani...<#eljen>#eljen>
Nem találok semmi ilyesmit 😞 Nem lehet, hogy ez egy korábbi verzióhoz tartozó fícsör volt?
pénzem úgyse lesz rá megvenni😄
Szerintem nyugodtan beírhatod