World of Warships

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ximix
Kezdésnél 4 hely van a barakkban azaz "reserve" ahol azokat a kapitányokat tárolhatod amiket nem akarsz eladni pl van egy T6 CV-d, de kell a pénz eladod, mert úgysem szeretsz CV-ni mondom nem szeretsz CV-ni 😊 a kapitányt elküldöd tartalékba "reserve" a hajó elad, majd félév múlva egy gyenge pillanatodban veszel egy CV-t és belehetedelted a régi kapitányt.

Amikor eladsz egy hajót a automatikusan felajánlja, hogy tartalékba helyezi a kapitányt ha van helyed vagy választhatod a leszerelését ilyenkor törlődik.

Amikor veszel egy hajót akkor választhatsz, hogy ingyen, ezüst fityingért vagy aranyért veszel kapitányt vagy választhatod, hogy kapitány nélkül veszed a hajót, ilyenkor utólag is vehetsz bele vagy a tartalékban "reserve" pihenő kapitányodat választod .

Ha a tartalékban lévőt választod az biza csak ahhoz a hajóhoz ért ami a neve mellett szerepel, mindaddig míg át nem képzed az épp aktuális ladikra ami szintén az ingyen, ezüst, arany WG háromszögben testesül meg, (mivel a WG-nél csak amnéziás kapitányok vannak ezért mindig csak egy hajóhoz értenek hiába mentek 1000 csatát előtte vele valahogy elfelejtik, de egy kis csúszópénzért azért eszükbe szokott jutni.
GaBika6
A hajók nevénél a helyeknél, ahova lerakom kapitányokkal (spot-nál) mi az arany babér? És csata betöltésénél a listánál láttam pár hajónál ilyen számok vannak a nevek előtt. Az mi?

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Én pl. a csatahajó ágon haladok, mindig átültetem az alacsonyabb tierű hajóból a kapitányt és tréningelem tovább, hiszen a már megtanult skillek nem vesznek el (a hajót meg eladom, hacsak nem kell farmolgatni).
Ha emellett rombolóval akarsz mondjuk játszani, akkor ott més skillek kellenek, tehát az a kapitány megintcsak marad...
PrasCo
Az igazat megvallva, nem teljesen értem a kérdést. Ha mind a hat slotodon van hajó, akkor van hat kapitányod. Ha egyet eladsz, akkor az újonnan megvásárolandó hajóhoz az eladott hajó tartalékba sorolt kapitányát állítsd be.
GaBika6
Egy kapitányt érdemes játszani vagy jobb ha mind a 6 kapitányt használom? Hogy célszerű???

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

elkeserítő... majd ha lehet századot játszani...
van pedig 4is xD
biztos túl sok ez a szám nekik
7. vereség 850 ezer ezüstöt buktam
Ok, akkor csak nem írják a fejlesztett fedélzetnél ezt az "apróságot"...

https://wotinfo.hu

nézd meg b+ nem hiszem el.........nem akarnak harcolni 1 hajót öltünk/én/
az objectek közelében sincs senki

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.27. 19:37:36
jaja néha eljátszom mikor zsinórban 5. re vesztek ezek miatt
Multkor amikor írtad, én is eljátszottam ezt 😄
Ezt én is kérdeztem még múlt héten.Annyi baj legyen. 😊

Melyik az a gomb amelyikkel célpontot jelölünk,h a többiek is azt lőjék?

furcsa mód BB-vel egy -2000-es átlagot esik a srác "tudása" 😄 😄 micsoda meglepő dolog
trollkodtam Ingame.....a lemmingek elindultak D-hez ezt szépen le is jelentettem a közös csatin 😄 erre az összes! megfordult és elindultak A-hoz...azt is beírtam 😄 ekkor 2 player meg rajtam kivételével az összes zavarodottan a kezdőn megállt.........😄 😄 😄 ezek nem akarnak harcolni baszki 😄
Erről tud valaki valamit? (mármint hogy a Fuso-nak mióta 19,8-as a lőtávja, tegnapelőtt még 13,2-re lőttem stock-on)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

https://wotinfo.hu

a srác aki írta tipikus CV....
2800 átlag! XP
95k ÁTLAG! sebzés
3 hajó ÁTLAG kinyírás....

sííííírok....pofám leszakad a mocskos CV játékon
135k 😛 csak sajnos megint a hülyékkel sorsolt össze a gép......pedig hányszor kapom meg "noob 47% win rate lol lama".....oké igazatok van 😄

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.27. 17:58:15
A kapitányokat lehet mozgatni a hajók között, azonban minél több skill pontja van annál több XP-t gyűjtenie a kapitánynak az átképzéséhez.

Az átképzéshez kellő XP-t le lehet felezni 200 000 kreditért, vagy ki lehet nullázni 500 goldért.
kapitányt tartsd meg az enyém már Admirális van vagy 14 skillpontja őt rakom mindenhova...
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.27. 15:54:44
Coloradonál (vagy a többinél) meg kell venni a második hajótestet, vagy elég csak kifejleszteni és vehetem az utolsót?
Ha eladod a hajót, akkor újra meg kell venni, de a kapitányt az eladáskor a barakkba küldheted (itt Reverse-nek hívják)
De minek tartasz meg minden vackot?
GaBika6
Arra rájöttem, hogy 6 hajóm lehet egyszerre. El kell adnom hogy vehessek másikat, feljebb lépjek. Az új hajónak új kapitánya van és ha a régit újra meg akarom venni akkor ismét új kapitányom lesz? Vagy hogy van ez a dolog? Nem játszottam WoT-al. War Thundert toltam és ezért ez nekem új. Légyszi valaki írja ezt a részét le vagy linkelje ha van ilyen anyag... THX!

ez nagyon szép,de megyek a 11 km re lévő anyahajóra majd ZUMM végső visszaszámlálás és eltünik.....és úgy eltünik,hogy utánna már az egész meccsen soha elő sem kerül......azért ezt szeretem! meg azt,hogy látok ellenefelet ráZoomolok és mire zoomolok már nincs sehol.....aztán kijövök távcsőből megint megjelenik, majd megint ZOOM megint eltünik.....ezek ám a fasza dolgok
pedig Phyl Daily istenítette....

mondjuk T8-10 es USA BB-k már faszák...csak addig szopod magad keresztbe párszor és nyírod ki a családot,kutyát,macskát,szomszédokat,zöldségesnénit 😄
Hajrá!

Az Izumorol inkább nem mondok semmit...
paszmek elnéztem 27. volt agyban 😊

ui: IOWA 99k 😄
World of Warships - 0.4.0.4 patch release

Greetings Captains!

We are happy to announce the release of the 0.4.0.4 update for World of Warships.

The World of Warships servers will be unavailable on 28/07/2015 from 03:00 to 04:30 UTC due to this update.

na mai nap suopással kezdődik T9-es Taiho rámbasz 12 torpedót zuhanóbombázva 450 méterről és 8 el is talál.........

ui: ja bocsi le van írva,hogy ez nem lehet,mert nem lehet ilyen közelről torpedót dobni és nem is szabadna robbaniuk....

ui2: JA DE MÉGIS LEHET ÉS MÉGIS SZÉTROBBANSZ

száradjon le az összes CVs keze!
disorder14
Hali!

Én is tegnap kezdtem a játékot, de ezen az oldalon tájékozódtam én is, hasznos infók vannak kezdőknek 😊

peccs nem lesz?
Sziasztok! Ma kezdtem a játékot még az elején vagyok most lett meg a második hajó, de mivel nincs semmi tutorial vagy ilyesmi annyi lenne a kérdésem hogy a destroyer cruiser battleship között milyen különbségek vannak?

Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970

Tono34
Prémmel még kb 65k kredit +700 xp jött volna hozzá.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
Végre adott ezzel egy jó kört 😊 Most legalább nem gyújtott fel minden 2. sorozat..... Még pár másodperc és a new york is meg lett volna..

Utoljára szerkesztette: Tono34, 2015.07.27. 11:30:34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
Murmansk nagyon jó kis hajó, megéri a pénzét 😊

Nem tudom a későbbiekben hogyan alakulnak a prém hajók ... hasonló lesz-e mint a wotban, hogy leginkább csak a T8-at érdemes megvenni...

Néha nagyon beteg tud lenni ez a NewMexico. 😊
Csak ha egy picit gyorsabb lenne mint a Kongo,ketté lehetne huggyintani a fél mezőnyt.

Magasabb szinten is ilyen hurka a játékosállomány? Nekem kell visszamenni csatahajóval bázistvédeni, mert a cirkálók magasról tesznek rá.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

én sem
Én sem tudok belépni

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Őőőő.. kidobott ez az izé és azóta nem tudok visszamenni. Más sem vagy csak én nyertem valamit?
Ilyeneket én is tapasztaltam. t5 csatahajóval 40 találat ebből 4 citadel, összesen 39 ezer sebzés. Még az átlag 1000-et sem kaptam meg a találatokra. Pedig ezeknél a hajóknál már szinte függőlegesen érkeznek a lövedékek.

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

pénixet minden lövéssel lekritizálják nem igazán szeretik a találatokat és nagyon meg kell gondolni mit és mikor javítson rajta a használója
Csak itt senki nem volt a közelben: odament a legfelső körhöz, elfoglalta. Én kilőttem valami csatahajót, közben éreztem hogy valaki kapirgál, körbenézve láttam, hogy a füstből lövöldöz valaki, láthatatlanul... Aztán fölment a füst. The rest is history 😊
Rombolók és cirkálók jellemzően akkor szoktak így megállni, ha pár másodperccel a repair ellövése után kapnak egy találatot a gépházba...
Ekkor másfél perc standby van...
Az... föleg hogy én is partnak mentem a nagy igyekezetben 😄
(Ja és úgy is rámlőtt torpedókat, 1 talált 😊))
PrasCo
Ez így összességében úgy hangzik, hogy ha alávágnánk a Benny Hill Theme-t, zseniális videó lenne belőle. 😄