World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én ezt találtam a német repülőgép anyahajókról
Link
Nem sok és nem is valami fényes felhozatal. Éppen meg lehet csinálni belőle a CV ágat de hacsak valami csodatervet nem talál a WG, akkor nem tudom mi lesz mert a németek nem nagyon érdeklődtek a háború során az anyahajók iránt.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.28. 14:02:33
Link
Nem sok és nem is valami fényes felhozatal. Éppen meg lehet csinálni belőle a CV ágat de hacsak valami csodatervet nem talál a WG, akkor nem tudom mi lesz mert a németek nem nagyon érdeklődtek a háború során az anyahajók iránt.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.28. 14:02:33
Ja igen a Graf Zeppelinen meg csak zuhanóbombázó és vadász volt, ez így dögunalmas lesz, ha nem változtatnak a bombázók bombavetésén, igazán kitalálhatnának valami más mert manual bombázással is ugyanolyan random mint "automatával". Eredetileg a németek akartak Fi 167 torpedó bombázót is rakni de az egy dupla-fedeles fos, ami aztán ki is került a tervekből és később már csak 30-12 (vadász és bombázó) majd
a 39-es tervben ugyanez csak más arányban 12 vadász 30 bombázó szerepelt. Lesznek itt gondok bőven.
a 39-es tervben ugyanez csak más arányban 12 vadász 30 bombázó szerepelt. Lesznek itt gondok bőven.
https://wotinfo.hu
Olasz, francia.
Hivatalos fórumon talált képek a német hajókról:
Dresden
Hermelin
Bismarck
Tirpitz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dresden
Hermelin
Bismarck
Tirpitz
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Nem értek egyet. Tier1-ben eddig kis partvédő vagy kísérő hajók vannak. A németek meg pont ilyen alacsony harcértékű hadihajókat építettek a két vh között. Szóval továbbra is fenntartom, hogy lenne miből válogatnia a WG-nek. Persze az egyszerűbb egyensúly és a könnyebben elérhető dokumentációk miatt lehet, hogy egy soha meg nem épült tervezett hajót választ a WG, nem pedig az 1926-os Hermelint.
De hagyjuk is a témát, meddő vita. Meg úgyis majd meglátjuk egyszer 😊
De hagyjuk is a témát, meddő vita. Meg úgyis majd meglátjuk egyszer 😊
Ami szintén nem épült meg. Minden ágba kellenek meg nem épült hajók. Jó hát persze, meg lehetne csinálni csak létező hajókkal minden nemzetet, csak az meg a WG féle koncepcióba nem illik bele, hogy 10 szint, minden ágon, kiegyensúlyozva-(már amennyire ki van, de ez más kérdés)
Az angol ág lehetne még jól kidolgozható a végén az N-3 osztállyal.
Az Atlantát eredetileg romboló flottillák vezetésére illetve rombolók ellen szánták. Mivel kettős célú, légvédelemre is alkalmas főtüzérsége volt a IIvh.-ban már átminősítették légvédelmi cirkálóvá. A jelölése is megváltozott CL-51-ből CLAA-51-re, ahol az "AA" jelöli a légvédelmi titulust.
Szóval az Atlanta légvédelmi cirkáló volt, míg a Cleveland hagyományos szerepkörű könnyűcirkáló.
Az Atlanta jobb légvédelme szerintelem történelem hűnek tekinthető. A kettős célú kis kaliberű főtüzérség (a játékkal ellentétben) a valóságban vízfelszíni célok ellen nem igazán vált be. Guadalcanal-nél a japcsi hajók el is süllyesztették az Atlantát.
Szóval az Atlanta légvédelmi cirkáló volt, míg a Cleveland hagyományos szerepkörű könnyűcirkáló.
Az Atlanta jobb légvédelme szerintelem történelem hűnek tekinthető. A kettős célú kis kaliberű főtüzérség (a játékkal ellentétben) a valóságban vízfelszíni célok ellen nem igazán vált be. Guadalcanal-nél a japcsi hajók el is süllyesztették az Atlantát.
Azok meg pont, hogy nem tier I-be valók szerintem.
Hát valami ilyesmi lesz, lehet a tier IX-X környékére már abszolút fantázia hordozókat tesznek be, vagy persze ki tudja, mennyi terv volt még a németeknél, hogy melyik hajót lehetne átalakítani hordozónak.
Igen, de ez főként a nagy felszíni hajókra igaz. A két Vh. között (a fegyverkezési korlátozások miatt) a németek főleg kis hadihajókat építettek. Ezekből viszont elég sokat. Pont ezért bőven lehetne igazából megépült hajók közül választani Tier1 német hajót.
Erről jut eszembe. Van valami info a német CV ágról? Graf Zeppelin úgy ahogy megépült de ezen kívül csak tervek voltak meglévő hajók átalakítására és egy olasz CV hullott még a németek ölébe, ami szintén átépített volt és érdekes módon jobban megoldották az olaszok mint a németek. Szóval semmi használható de még tervben sem, kíváncsi vagyok mit hoznak ebből ki.
Itt azért a dolog, érthetőbb. Nincs elég valóságban is megépült hajó, a komplett ágakhoz, a legtöbb nemzetnél, tehát kellenek a tervrajz hajók Úgy nagyjából az USA ágon kívül, szerintem egyik nemzetet se lehetne kihozni, csak valós hajókból.
Látszik, hogy nem WG aggyal gondolkodom. Tervezett vagy el nem készült hajóra nem is gondoltam. Pedig evidens. A WG játékok tele vannak soha le nem gyártott tankokkal, repülőkkel, hajókkal.
Itt egy videó, tegnapi feltöltés. A srác az Atlanta légvédelmének hatékonyságát veti össze a Cleveland légvédelmével. Én már a CBT-ben se voltam elájulva a Cleveland légvédelmétől, de azóta kapott külön vadászfedezetet is. Bár NYILVÁN semmi köze ahhoz, hogy az Atlanta prémium, de kitalálhatjátok melyiknek jobb a légvédelme...
A fórumon is kérdezték a Hermelint, ott egy fickó ezt a linket adta meg, hogy szerinte ez lehet:
Az új patch-ben szereplő teszt hajók eléggé ismertek. Kivéve a Hermelin. Erről szinte alig találtam infót. Nyilván nem a mai rakétás Hermelin lesz az, pláne nem tier1 hajóként. Egyetlen ilyen nevű német hadihajót találtam a "Z10 Hermelin" néven. 1926-tól 1939-ig volt a német flottában, azután eladták Spanyolországnak. (Nem azonos a Kriegsmarine Z10 Hans Lody-val, ez utóbbi ugyanis már egy modern II.Vh-s romboló) . Viszont arról is ellentmondásos infókat találtam, hogy a Raubtier vagy a Raubkatze osztályba tartozott-e. Ha utóbbi, akkor csak 3db 10,5 cm-es löveg lesz a főtüzérsége, ami tier1-ben is gyengécske, viszont lesz rajta torpedóvető. 😊
Van valakinek konkrét infója, vagy képe a Hermelin-ről?
Van valakinek konkrét infója, vagy képe a Hermelin-ről?
Nice! ne add feel az már 7-8 nap alatt meegvan 😊
85k 😛 here
85k 😛 here
92k to NC 😊
Tuskó Hopkins, megvan? 😄
a 13. perc után lőttek ki....nézem a csapatomat 5-en !sértetlenül a kezdőnkön............
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.28. 10:00:04
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.28. 10:00:04
hát kell hozzá megszállottság,hogy játssz vele az biztos........milyen már,hogy ma is dob egy 1100-as átlag sebzést..... 18 HIt 22k dmg........aztán kövi játékban meg 23 HIt-el lebontok 3 hajót és sebzek 90 ezret? undorító ez a fos RNG ami ebben a játékban van...tökre elveszi az ember kedvét,mert hiába tanultam meg 800 meccs alatt játszani ha minden nap pofán basz a játék egy rakat ilyen Random sebzéssel,hogy hülye gyerek nem tudsz te semmit nem ,hogy játszani....muhahaha
ez a játék játszhatatlan ebben a formában leszámítva a játék saját hibáit a legidegesítőbb hogy az embereknek ez túl nagy falat nem tudnak játszani vele össze vissza bolyonganak mert a pálya is túl nagy és nagyon csapat alapú lett a játék a nyugdíjas tempója miatt itt nem lehet gyorsan korrigálni a hibákat amire még ha rá is jön a csapat már késő bukta van
nem tudom kinek van erre ideje hosszútávon én már most meguntam
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.27. 23:16:32
nem tudom kinek van erre ideje hosszútávon én már most meguntam
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.27. 23:16:32
UI:
Egy ágon pl Japán romboló mindig viszed tovább a kapitányt, majd elérsz T5-be ahol jól keresel vele vagy nagyon megszeretted és nem adod el ezért ebbe teszel egy új kapitányt, a régit meg tovább viszed T6-ba a skill-el.
Egy ágon pl Japán romboló mindig viszed tovább a kapitányt, majd elérsz T5-be ahol jól keresel vele vagy nagyon megszeretted és nem adod el ezért ebbe teszel egy új kapitányt, a régit meg tovább viszed T6-ba a skill-el.
Kezdésnél 4 hely van a barakkban azaz "reserve" ahol azokat a kapitányokat tárolhatod amiket nem akarsz eladni pl van egy T6 CV-d, de kell a pénz eladod, mert úgysem szeretsz CV-ni mondom nem szeretsz CV-ni 😊 a kapitányt elküldöd tartalékba "reserve" a hajó elad, majd félév múlva egy gyenge pillanatodban veszel egy CV-t és belehetedelted a régi kapitányt.
Amikor eladsz egy hajót a automatikusan felajánlja, hogy tartalékba helyezi a kapitányt ha van helyed vagy választhatod a leszerelését ilyenkor törlődik.
Amikor veszel egy hajót akkor választhatsz, hogy ingyen, ezüst fityingért vagy aranyért veszel kapitányt vagy választhatod, hogy kapitány nélkül veszed a hajót, ilyenkor utólag is vehetsz bele vagy a tartalékban "reserve" pihenő kapitányodat választod .
Ha a tartalékban lévőt választod az biza csak ahhoz a hajóhoz ért ami a neve mellett szerepel, mindaddig míg át nem képzed az épp aktuális ladikra ami szintén az ingyen, ezüst, arany WG háromszögben testesül meg, (mivel a WG-nél csak amnéziás kapitányok vannak ezért mindig csak egy hajóhoz értenek hiába mentek 1000 csatát előtte vele valahogy elfelejtik, de egy kis csúszópénzért azért eszükbe szokott jutni.
Amikor eladsz egy hajót a automatikusan felajánlja, hogy tartalékba helyezi a kapitányt ha van helyed vagy választhatod a leszerelését ilyenkor törlődik.
Amikor veszel egy hajót akkor választhatsz, hogy ingyen, ezüst fityingért vagy aranyért veszel kapitányt vagy választhatod, hogy kapitány nélkül veszed a hajót, ilyenkor utólag is vehetsz bele vagy a tartalékban "reserve" pihenő kapitányodat választod .
Ha a tartalékban lévőt választod az biza csak ahhoz a hajóhoz ért ami a neve mellett szerepel, mindaddig míg át nem képzed az épp aktuális ladikra ami szintén az ingyen, ezüst, arany WG háromszögben testesül meg, (mivel a WG-nél csak amnéziás kapitányok vannak ezért mindig csak egy hajóhoz értenek hiába mentek 1000 csatát előtte vele valahogy elfelejtik, de egy kis csúszópénzért azért eszükbe szokott jutni.
A hajók nevénél a helyeknél, ahova lerakom kapitányokkal (spot-nál) mi az arany babér? És csata betöltésénél a listánál láttam pár hajónál ilyen számok vannak a nevek előtt. Az mi?
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Én pl. a csatahajó ágon haladok, mindig átültetem az alacsonyabb tierű hajóból a kapitányt és tréningelem tovább, hiszen a már megtanult skillek nem vesznek el (a hajót meg eladom, hacsak nem kell farmolgatni).
Ha emellett rombolóval akarsz mondjuk játszani, akkor ott més skillek kellenek, tehát az a kapitány megintcsak marad...
Ha emellett rombolóval akarsz mondjuk játszani, akkor ott més skillek kellenek, tehát az a kapitány megintcsak marad...
Az igazat megvallva, nem teljesen értem a kérdést. Ha mind a hat slotodon van hajó, akkor van hat kapitányod. Ha egyet eladsz, akkor az újonnan megvásárolandó hajóhoz az eladott hajó tartalékba sorolt kapitányát állítsd be.
Egy kapitányt érdemes játszani vagy jobb ha mind a 6 kapitányt használom? Hogy célszerű???
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
elkeserítő... majd ha lehet századot játszani...
van pedig 4is xD
biztos túl sok ez a szám nekik
biztos túl sok ez a szám nekik
7. vereség 850 ezer ezüstöt buktam
Ok, akkor csak nem írják a fejlesztett fedélzetnél ezt az "apróságot"...
nézd meg b+ nem hiszem el.........nem akarnak harcolni 1 hajót öltünk/én/
az objectek közelében sincs senki

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.27. 19:37:36
az objectek közelében sincs senki

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.27. 19:37:36
jaja néha eljátszom mikor zsinórban 5. re vesztek ezek miatt
Multkor amikor írtad, én is eljátszottam ezt 😄
Ezt én is kérdeztem még múlt héten.Annyi baj legyen. 😊
Melyik az a gomb amelyikkel célpontot jelölünk,h a többiek is azt lőjék?
Melyik az a gomb amelyikkel célpontot jelölünk,h a többiek is azt lőjék?
furcsa mód BB-vel egy -2000-es átlagot esik a srác "tudása" 😄 😄 micsoda meglepő dolog
trollkodtam Ingame.....a lemmingek elindultak D-hez ezt szépen le is jelentettem a közös csatin 😄 erre az összes! megfordult és elindultak A-hoz...azt is beírtam 😄 ekkor 2 player meg rajtam kivételével az összes zavarodottan a kezdőn megállt.........😄 😄 😄 ezek nem akarnak harcolni baszki 😄
Erről tud valaki valamit? (mármint hogy a Fuso-nak mióta 19,8-as a lőtávja, tegnapelőtt még 13,2-re lőttem stock-on)

a srác aki írta tipikus CV....
2800 átlag! XP
95k ÁTLAG! sebzés
3 hajó ÁTLAG kinyírás....
sííííírok....pofám leszakad a mocskos CV játékon
2800 átlag! XP
95k ÁTLAG! sebzés
3 hajó ÁTLAG kinyírás....
sííííírok....pofám leszakad a mocskos CV játékon
135k 😛 csak sajnos megint a hülyékkel sorsolt össze a gép......pedig hányszor kapom meg "noob 47% win rate lol lama".....oké igazatok van 😄

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.27. 17:58:15

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.27. 17:58:15
A kapitányokat lehet mozgatni a hajók között, azonban minél több skill pontja van annál több XP-t gyűjtenie a kapitánynak az átképzéséhez.
Az átképzéshez kellő XP-t le lehet felezni 200 000 kreditért, vagy ki lehet nullázni 500 goldért.
Az átképzéshez kellő XP-t le lehet felezni 200 000 kreditért, vagy ki lehet nullázni 500 goldért.
kapitányt tartsd meg az enyém már Admirális van vagy 14 skillpontja őt rakom mindenhova...
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.27. 15:54:44
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.27. 15:54:44