23001

A Wargaming új MMO játéka
-
Prof William #9659 Nekem enélkül is sikerül a legtöbb alkalommal úgy kiszámolni, hogy hova kell lőni, hogy 1-2 szer már megkaptam hogy cheater vagyok. :)
De amikor repcsivel növelem meg lőtávot szinte sosem találok. Akkor nem segít a célzónézet... -
carp3tm0nster #9658 úgy nem, de amilyen mákostészta vagyok, biztos kapnék valami ban-t mert teszemazt a wg épp csinált valamit:-) -
Toweliee #9657 Ha 1-2 meccsre kipróbálod botok ellen akkor az nem csalás. -
carp3tm0nster #9656 nem, mi nem csalunk. -
Toweliee #9655 Kipróbáltátok? Rég léptem be a játékba, nem nagyon vagyok most képbe, hogy mi történik. -
carp3tm0nster #9654 gyanús is volt, hogy úgy találnak el, hogy 15kmről, és mikor látom,hogy közeledik a lövedék, csinálok egy 180fokos fordulót, mégis telibetalál... -
seepheeerd #9653 Annak, aki nem hitte:
Ha fehér a kör, egyenesen halad a hajó, lőhetsz. Ha pirosan villog, a hajó fordulni kezdett/fordul.
Sejtettem, hogy nem véletlenül potyog rám minden, tökmindegy milyen irányba és sebességgel haladok...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
silverchain #9652 Innen tudom:
http://aimassist.blogspot.hu/ -
carp3tm0nster #9651 felettébb fura, hogy egy cruiser nagyobbat sebez bármilyen lövedékkel, mint egy bb. 100% realizmus, mi WG?
-
1kezdő #9650 Én meg azt hittem a Télapó, a fura gyerekek meg a manók.:) -
DantesHUN #9649 Na azért , sejtetem, 30 méterről, hajókkal nem stimmel valami. -
Rhonin7 #9648 bocsánat,rossz topik ez Battlefront :)
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2015.12.06. 19:46:04 -
Rhonin7 #9647 szerintem a fura gyerekek az érdekesek -
DantesHUN #9646 20-30 méterről ? Az igen érdekes lehet. -
Rhonin7 #9645 nekem az a kedvencem,hogy 3 an lövik a gyereket elkezdem én is 20-30 méterről háta mögül majd 180 fokot fordul és azonnal kiszed....majd miután mind a négyen halottak vagyunk fut tovább -
carp3tm0nster #9644 ezt miből gondolod/tudod, hogy visszatér? -
silverchain #9643 Ez az aim assist mod állandóan visszatér. Nem tudnak mást csinálni, mint csak hetente kiadni egy új verziószámot, ami fél napra letiltja a modot, amíg azt nem frissítik? -
carp3tm0nster #9642 ez mindennnapos...
hiába írod be, hogy védd meg a saját pontot, ne adj úristen a saját cv-det, senki se foglalkozik vele.
egy meccs volt olyan, hogy hárman indultunk vissza védeni a cv-t, sikerült is, és a cv-k meg is köszönték a segítséget. talán az volt az egyetlen olyan meccsem a 400-ból, ahol működött a csapat...
-
1kezdő #9641 Ami még mindig alapvető hiba nagyon sokaknál, hogy csak a támadásra figyelnek, az ellenfél bázisának elfoglalására, de egy-két normális user kivételével senkit nem érdekel a saját bázis védelme, még akkor sem, ha erre kérés érkezik, vagy figyelmeztetés. Valahogy csőlátás alakul ki a legtöbbnél és a cső végén csak az ellenfél bázisa látható. Még akkor is kergetik az ellenfelet egész a térkép felső széléig, amikor már világos, hogy az ellenfél befogja foglalni a saját bázist és győz. Hihetetlen 1 bit gondolkodásra vall ez. Támadunk? Igen! Védelem? Nem! Majd a carrier megvédi a bázist...ja, az eszed tokját. Azt.:) -
Avenger93 #9640 Én egész jó körket tudtam vele menni, bár akkor még az Omahának se volt 15 km-es lőtávja meg a német cirkálók se voltak még, szóval akkor talán könnyben lehetett vele boldogulni. -
GeoTrasher #9639 Valaki ment már jó kört a Furutakával?
Én esküszöm nagyon próbálkozom már vagy 15-20 kör óta fullos bárkával, de vagy a lőtáv kicsi, vagy a torony nem forog. Ilyen 50%-al kevesebb lövést tudok elereszteni, mint az Omahával...
Siralom... -
DantesHUN #9638 Nem rossz a 3000-es sebzés se, ha egy sortűzből három-négy háromezres is van. -
amit dob a gép randomban az tényleg idegesítő 1x3000-es sebzés 1x 300-as pedig a szitu ugyan az hajó oldala ugyan abból a szögből de mégis más és más sebzéseket dob a gép -
carp3tm0nster #9636 ja csak a két esemény aránya 1:500-hoz. és nem a "teljesen felrobban" irányában... -
1kezdő #9635 Most, hogy csatahajóval nyomulok, elég sokszor vagyok azért dühös, mert egy sortűzzel sebzek a nyamvadt cirkálón 1000-et, vagy még kevesebbet. Ugyanis, össze-vissza repkednek a lövedékek. De néha -valami ok folytán- sorba rendeződnek és végig csapnak a hajó oldalán és akkor egy, vagy két citadella, majd teljesen felrobban az ellen hajója. Na, az egy utolérhetetlen érzés...nekem.:) -
Ha egy kívánságom lehetne, akkor az az lenne, hogy a WoWs játékosokról készítsenek arcképes albumot olyankor, amikor lőszerrobbanás miatt ugrik gyakorlatilag 100% hp-juk egyetlen sortűztől. -
Prof William #9633 Mármint 14 -es rangot + egy archievment is járt a "Harcolj 4 hajóval és nyerj" típusú.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.12.04. 08:26:05 -
Prof William #9632 Kemény volt a Ranked. Én (Kongo) maradtam utolsónak, úgy hogy az ellenfélnek még 4 hajója volt de több pontunk volt mint az ellenfélnek, szóval nem bocsátkoztam harcba, hanem elmanőverezgettem, az utolsó 2 percben, amíg lejárt az idő és győztünk. Már csak kb. 500 HP-m maradt de sikerült.
Ezzel elértem a 14-es szintet. -
Malachit #9631 Én a norca-t nagyon papírnak érzem, igaz teljesen új, még csak a hajtómű lett fejlesztve, de nem igaz, hogy folyamatos vesztes meccseket kapok vele és bármelyik csatahajó rám lő, az széjjel citadellázza :/ Cserébe én direktbe már rárohamozva az oldalukra se adja be a citadellát, max cirkálóknak ritkán :( Ellenben a légvédelme repülőgép gyilkos :) Csak hát azzal nem sokra megyek a hajókkal szemben :D -
Tegnap vegre ki tudtam probalni a North Carolinat, a modulok breakva, a motor upgradelve... Hat van mit tanulni vele. Nagyon mas mint a korabbi USN csatahajok.
A lotav tetszik, de amig a loszer odaer 6x elfordulnak. -
seepheeerd #9629 Az előbb egy bejelentette (Kongo-val volt), hogy beleszarik a csillagainkba és kilépett, egy másik is afk volt.... -
Toweliee #9628 Nem :) Ha lenne időm mesélnék, hogy miket látok. -
Magyar felirat mikor lesz már hozzá? -
Dec 3. érkező javítás. -
Egy nagy hibája van... vonza a citadella találatokat, szinte nem is lehet mást kapni vele. -
Prof William #9624 Na meglett az Aoba is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Eddig nagyon pozitívnak tűnik. 10mp-os töltési idő és egész jól lehet vele manőverezni... Azt hiszem szeretni fogom... -
Igazad van, de nem azt mondtam, hogy nem lovom ki, hanem hogy idegesit, ha a 30mp ujratoltes kozben latom, hogy senki nem lovi mert akkor nekem kell loszert es 30 mpt rapazarolnom.. Ha latom, hogt mas lovi, megha nem is talaljak el akkor hagyom csak. -
1kezdő #9622 Azért vigyázni kell erre "az elengedem, mert nem ad elég XP-t. Így voltam egy Omahával. Majdnem teljesen szét lőttem, már leálltak a motorjai, de lendületből még beúszott egy sziget mögé. Megúszta. Hagytam. Pár perccel később, mikor elvoltam foglalva egy másik hajóval, a már magához tért Omaha szépen letorpedózott. Bosszantó a slendriánság.:) -
En azt talalom idegesitonek, ha BBkent loszert kell pazarolnom 300-500 hps hajokra... Sok XP nem jar killert, inkabb lovok citadellat egy masiknak... az tobbet ad. -
A legbosszantobb mikor 1 salvoval 2citadell es marad 3-500 hpja. Utana meg csak korbeloni tudod vagy valaki kikapja elotted. Fuuu de idegesito:D